Nokia 3650

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maco13
én is gondolkoztam rajta, hogy veszek egy stereo headsetet és milyen jó lesz mp3 lejátszónak, de sajnos az audio kimenet annyira szar rajta, hogy élvezhetetlen, ráadásul csak 1 csatornás, így csak az egyik fele szólna, illetve a hangszóróból is jön a zene akkor is ha be van dugva a headset...
ááá nem hiszem hogy attól hiszen tuléppen ha beszélsz és kihangosítod közben a telefont azt is bírnia kell szval tuti nem attól...

Garyskillz
értem thx a felvilágosítást

sozs
"hogyan tudom bluetoothon keresztül a másik telefonján lévõ fájlokat megnézni?"

Errõl annó cikk is jelentme, hogy egyes készülékek, köztük a Nokia is böngészhetõ más telókon kékfogon keresztül. Ezt a Nokia kiküszöbölte, hogy a telójával ilyet ne lehesen csinálni, viszont más telóval belelehet kotorászni! Erre javasolta a Nokia, hogy rejtett legyen az elérés, más ne lássa, hisz így is összelehet kötni pl. kihangosító, headset...
Ezért van, ha file-t küldenek neked kékfogon, azt el kell fogadnod. Ezzel kicsit védett a készülék a bluetooth-on terjedõ vírusok ellen. De pl.: SonyEriccson-ra tudsz küldeni a tulaj tudta nélkül akármit!

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

Garyskillz
na igen... mondjuk én használok hozzá fülest, de nem olyan a hangzása mint 1 mp3lejáccónak:)
ezért inkább anélkül hallgatom, szerinted attól készülhetett ki a hangszóró?

hát igen fõleg ha raksz rá mp3 lejátszót és kihangosítva akarod hallgatni.:P

Garyskillz
thx a választ, a hangszórót akkor meg majd megkérdezem a gazdájától, már irtam neki, de eddig nemválaszolt, lehet nincs gépnél, vagy eccerüen csak nemakar :D
pedig télleg tökéletes állapotban van, csak a hanszoro recseg, ami nemigazán jó...

nemtom nekem nem recseg a hangszóró pedig maximum hangerõn használom, lehet hogy kicsit már ki van készülve a hangszórója a telódnak?!
a bluetooth-os kérdésedre pedig nemtok mit reagálni, én szerintem alapból a telefon nem is tud ilyet hanem kell hozzá külön program... nézz szét itt találsz hozzá nagyon sok programot--->> www.nokiaprogramok.hu
sok sikert! :)

Garyskillz
hali mindenkinek, csak 2 rövid kérdésem lenne.
a napokban szereztem be egy 3650-est, jó állapotban, remekül mûködik, viszont az egyik kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom bluetoothon keresztül a másik telefonján lévõ fájlokat megnézni? és akkor a másik, ha telefonálás közben feljebb veszem a hangerõt, akkor picit recseg a hangszoró, ez miért lehet, és hogyan tudom kiküszöbölni? elõre is thx a választ

mindenkinek köszönöm szépen a fáradozást és az utánajárást, ZilogR barátomnak köszönghetõen ma 4kor át is veszem az infra ablakot. :)

Amse
pont tegnap szedtem ki én is az enyémbõl, de elfelejtettem írni, hogy ha kell elküldöm postán :D
mondjuk van rajta egy karc szal...

ZilogR
Tadadadáááááám: Íme! Privátba lebeszéljük, hol találkozzunk! :) Csak azér rakom ide, hogy mindenki lássa, milyen jófej vagyok :P ;)

Egy N3650 keretébe bele is próbáltuk, szépen bepattan és stabilan benn van.

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ugyanannyi idõ mintha pendrive-ra pakolnád...
az én ügyemben meg köszi szépen a fáradozást...:) jólenne hozzá találni mert most le van cellukszozva hogy ne menjen tele dzsuvával de így elég gáz.:D

David01
Nemtöbb 5 percnél.

ZilogR
most ugyis be akartam nézni egy ismerõs telefonoshoz, meg is kérdezem. holnap megmondom, van-e! --- más: kártyaolvasóval kb. mennyi idõ felrakni egy kb. 100M-s avi-t usb-n? nekem az a gondom, h infrán még ki is bírom azt a két órát, de általában 15-20-30%-nál leáll a küldés a telefon felé és csak akku kivétellel hajlandó újraindulni a telefon... pedig még Telfort-os (vmi holland telefontársaság) SIM-et is pakoltam bele, nehogy üzenetet kapjak vhonna, amíg megy a másolás. :)

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

http://www.arukereso.hu/mobil-szerviz-kellek-c3858/0.html
nézz körül itt, bár ahogy láttam nincs...:(

ZilogR
:) celofan, cellux ;) --- vigyazok az enyemre, nem is gondoltam, h ezt el is lehet hagyni... sztem ha bemesz egy szervizbe, adnak bontott telobol.

-=ZR=-

sziasztok!
nekem az lenne a gondom, hogy sikerült elhagyni az infra port elõtti 3szög alkú kis védõ elemet biztos tudjátok mirõl beszélek...
honnan tudnék ilyet szerezni?
légyszi segítsetek, köszi.

énszerintem nem... meg kell próbálni, nekem van hogy a kékfog is elveszti a csatit, de az az xp hibája mondjuk:)
van egy magyar nyelvû útmutatom a 3650hez pdf-ben ha kell.. nemtom neked van-e
abban le van íra a modem funkció

Penya
az meg jobb mer a notiba ugye alapbol van infra. Csak nem dobalja az a kapcsolatot vagy ilyesmi?

HiPPoNaX
Flight mode lenyege az, hogy pl repulon is hasznalhatsd a telefonodon levo alkalmazasokat (a telefont magat elvileg nem kapcsolhatnad be a repulon a GSM funkciok miatt), de a 3650es viszonylag keves memoriaja miatt arra is alkalmas, hogy az esetlegesen memoriaigenyesebb alkalmazasokat is el tudod inditani ha mazlid van (flight modeban inditas eseten ugyanis felszabadul egy kis plusz memoria a nem hasznalt funkciok reven) Ha raboksz a flight modera a system toolsban akkor a telefon ujraindul es bar benne marad a SIM kartya, nem hasznalja ki a GSM funkciokat a telefon. SIM nelkul sose probaltam a dolgot, bar szerintem anelkul a telefon nem indul el. A flight mode tudtommal 1 ujrainditasra vonatkozik, ha legkozelebb bekapcsolod a telefont mar normal uzemmodban fog futni.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

hehe, soha nem használtam flight mode-ot, és nem is tudom mi az értelme... de engem is érdekelne:)

ZilogR
A System Tools programnál a Flight Mode az azt jelenti, hogy ha azt az üzemmódot választom, akkor SIM nélkül is megy a telefon és bátran használhatom PDA-nak, mozilejátszónak, TV-távirányítónak, miegymásnak...? Hogyan néz ki egy ilyen "aktiválás"? (Mert ugye benne a SIM, elindítom a System Tools-t, rányomok a Flight Mode-ra és azután mi történik? Ha kikapcsolom és kiveszem a SIM-et és bekapcsolom, akkor tudja, hogy most mûködnie kell? És ha újra be akarom rakni?)

-=ZR=-

elvileg mûxik a dolog, de asszem infra-val egyszerûbb... ugyanis alapértelmezésként ha kiválasztod a csatlakozás/modem-et, ott infraport van, de asszem kékfoggal is meglehet oldani...

na ebben én speckó nem tok segíteni:(
soha nem leveleztem még 3650el:(

Penya
Csako. En egy nokia 3660al akarok vodanetezni, lehet azt hasznalhatoan? ugye mindenkepp kekfog ajanlott hozza mint kapcsolat? A telot lehet tolteni net kozbe ugye? thx

ZilogR
Nálam van valami gebasz. A punnongsm nem engedi át mindegyik freemail-os levelemet, sõt, a subjecteket sem szedi le... :( Amikor bejövök a melóhelyre, akkor látom, hogy jött 39 levelem, a telefonon ebbõl 4-5 "jelentkezik"... Ki érti ezt??? Lehet meg kéne nézni, hogy a PGSM változtatott-e valamit a GPRS hozzáférés beállításain...

-=ZR=-

mi ez a pangás skacok? mindenkinek meghalt a 3650e?:D

Pheaper
hy valaki elküldené nekem az intro cimû csengõhangot?: [email protected] ra elõre is thx

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

sozs
Gond van az oldallal egyenlõre, mert ZaK még nem állította be rendesen. Az ékezetes betük se jók, stb...

Raho
Jó kis oldal, de én nem tudok regelni. Vagyis nem lehet.

VW Jetta II 1,8T

sozs

Raho
Sikerült THX!

VW Jetta II 1,8T

Ja bocs, az üzenetek\beállítások, télleg bocs!<#szomoru1>

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

smsben szeretnék képüzenetet küldeni, mert a b.nõmnek nem színes a telója... csupán azért:D:D

Raho
Huh, de láma<#lama> vagyok nem találom.

VW Jetta II 1,8T

akkor beállítások\ itt van egy olyan hogy telefon memória váltsd át memóriakártyára és akkor küldjed el a fájl, ha felraktad, akkor pedig állítsd vissza telefon memóriára!

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Raho
Na most át külted, berakja a bejövö üzenetekhez, onnan telepíteném, de ki írja hogy kevés a memória töröljek. A 16MB kártyán semmi nincs.

VW Jetta II 1,8T

David01
De minek neked képüzenet 3650-re ha ott van a szines szép nagy 4096 szinû kijelzõ?????????

szted nem az volt az elsõ?:D
kiadfott ilyen javas wbmpcreatort de nekem nem mûxik... semmi más nincs a neten, legalkábbis nem találtam csak ilyen jávás konvertálók, de ugyan az mind, és nem megy egyik se...

Maco13
gugli?
ki tud olyan progit, ami .ota-ra konvertálja a képeket.. elvileg ez a képüzenet formátúma a 3650nek...
a lényeg, akarok ingyér új képüzenetet felrakni a telómra, de nemtok, mert hiába nevezem át hiába ugyan olyan méret stb.. nem jó...
5let?

loool:D

David01
Suliban óra alatt bekapcsoltuk a tévét vele :)

HiPPoNaX
Probaltam, nalam mukodott (igaz nem minden eszkozzel, gondolom nem mindhez volt tokeletes a profilja), viszont az telefonban levo infra rovid hatotavolsaga miatt inkabb csak fun, mint komolyan hasznalhato alkalmazas :]

Raho
Na THX így már minden világos. A TV távírányitó progit próbálta már valaki? Müxik?:)

VW Jetta II 1,8T

HiPPoNaX
Nem jo megoldas, mivel akkor csak a .sis file kerul fel a kartyara, az pedig csak a telepito. Infran vagy BT-n kuldd at a telefonra a .sis filet, akkor a bejovo uzenetkent erkezik a telefondora es elinditja a telepitesi folyamatot. Masik megoldas, hogy ha van telepitett filekezelod a telefonon, akkor kitallozod es megnyitod vele a .sis filet es ugy fel tudod telepiteni ha minden igaz.

Raho
Ugy csináltam, hogy a pogikat a SD kártyára rá másoltam.

VW Jetta II 1,8T

sozs
Vagy a progi nem fut a telón, nem lett rendesen befejezve a telepítés.

Maco13
C\System\Apps