Nokia 3650
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl annó cikk is jelentme, hogy egyes készülékek, köztük a Nokia is böngészhetõ más telókon kékfogon keresztül. Ezt a Nokia kiküszöbölte, hogy a telójával ilyet ne lehesen csinálni, viszont más telóval belelehet kotorászni! Erre javasolta a Nokia, hogy rejtett legyen az elérés, más ne lássa, hisz így is összelehet kötni pl. kihangosító, headset...
Ezért van, ha file-t küldenek neked kékfogon, azt el kell fogadnod. Ezzel kicsit védett a készülék a bluetooth-on terjedõ vírusok ellen. De pl.: SonyEriccson-ra tudsz küldeni a tulaj tudta nélkül akármit!
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
ezért inkább anélkül hallgatom, szerinted attól készülhetett ki a hangszóró?
pedig télleg tökéletes állapotban van, csak a hanszoro recseg, ami nemigazán jó...
a bluetooth-os kérdésedre pedig nemtok mit reagálni, én szerintem alapból a telefon nem is tud ilyet hanem kell hozzá külön program... nézz szét itt találsz hozzá nagyon sok programot--->> www.nokiaprogramok.hu
sok sikert! :)
a napokban szereztem be egy 3650-est, jó állapotban, remekül mûködik, viszont az egyik kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom bluetoothon keresztül a másik telefonján lévõ fájlokat megnézni? és akkor a másik, ha telefonálás közben feljebb veszem a hangerõt, akkor picit recseg a hangszoró, ez miért lehet, és hogyan tudom kiküszöbölni? elõre is thx a választ
mondjuk van rajta egy karc szal...
Egy N3650 keretébe bele is próbáltuk, szépen bepattan és stabilan benn van.
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
az én ügyemben meg köszi szépen a fáradozást...:) jólenne hozzá találni mert most le van cellukszozva hogy ne menjen tele dzsuvával de így elég gáz.:D
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
nézz körül itt, bár ahogy láttam nincs...:(
-=ZR=-
nekem az lenne a gondom, hogy sikerült elhagyni az infra port elõtti 3szög alkú kis védõ elemet biztos tudjátok mirõl beszélek...
honnan tudnék ilyet szerezni?
légyszi segítsetek, köszi.
van egy magyar nyelvû útmutatom a 3650hez pdf-ben ha kell.. nemtom neked van-e
abban le van íra a modem funkció
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
-=ZR=-
soha nem leveleztem még 3650el:(
-=ZR=-
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
VW Jetta II 1,8T
kiadfott ilyen javas wbmpcreatort de nekem nem mûxik... semmi más nincs a neten, legalkábbis nem találtam csak ilyen jávás konvertálók, de ugyan az mind, és nem megy egyik se...
a lényeg, akarok ingyér új képüzenetet felrakni a telómra, de nemtok, mert hiába nevezem át hiába ugyan olyan méret stb.. nem jó...
5let?
VW Jetta II 1,8T