1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
  • ericsson ga628
    Na, müxik? Milyen?
  • ericsson ga628
    nincs mit
  • ZilogR
    ...nem vagyok regelve, de megtaláltam a gyártó weboldalán! Köszönöm az ötletet!

-=ZR=-
  • ericsson ga628
    Keress rá!
  • ericsson ga628
    QReader
  • ericsson ga628
    Köszi!!! Megmentettél
  • ZilogR
    ... na, nem megy az új designnel együtt a jól bevált makrók..., tehát az előző:

Nem akarok topiccsábító lenni, de volt itt (*.txt mobilon) egy kérdésem és ha szakértő valaki ebben, akkor örülnék egy válasznak, esetleg linknek, ahonnan a megfelelő *.sis beszerezhető/letölthető, vagy mivel nem nagy fájlról van szó, jöhet emailban is!

• ZilogR
    szövegírás közben a #-t nyomkodni és lehet fenn az állapotsorban látni, hogy vagyon-é vagy sem!

Nem akarok topiccsábító lenni, de volt URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1160237632]itt (*.txt mobilon)[/URL] egy kérdésem és ha szakértő valaki ebben, akkor örülnék egy válasznak, esetleg linknek, ahonnan a megfelelő *.sis beszerezhető/letölthető, vagy mivel nem nagy fájlról van szó, jöhet emailban is!

-=ZR=-
  • HiPPoNaX
    eszkozok/beallitasok/telefonbeallitasok/altalanos/szotar: ki
  • ericsson ga628
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
    Véletlenül elállitottam :(
    Hogy kell kiszedni belőle a T9-et???
  • ZilogR
    :) háát, meglehet...
  • ericsson ga628
    az nem qwertz-billentyü???
  • ZilogR
    jah, hogy miért örülök ennyire az ócska 2110-esnek? van otthon egy HP OmniGo 700LX-em, amibe ez a telefon becsúsztatható és lehet is qwerty-billentyűzeten írni az sms-eket, lehet telnet-ezni, meg rengeteg más dolgot csinálni... Na, igen, akkoriban még igényes volt az informatika... :)

-=ZR=-
  • ZilogR
    hatalmas tótottáááá... :) ;)

Tegnap du-án megyek be a munkahelyen a szobámba és mit látok az asztalomon? egy Nokia 2110-es, egy Nokia 5110-es és egy kis Philips nemtommilyen telefon figyelt töltőstől, dobozostól! :P :9 (slurp!)

Nah, 2110 be is van izzítva: ez az igazi mobiltelefónia korszaka! A "Menü" és "Tároló" feliratok, a 3-egységes töltésjelző egyszerűen csodás! ;) A térerő már itt is 5 egységből van kirakva...

A N3650-et meg ma formázom le, aztán remélem nem fog dögledezni ;)

-=ZR=-
  • baca01
    nos hát, nemtom mostanság mennyibe mennek, a teló kifogástalan állapotban van tartozékokkal dobozában. nem akarlak lehúzni mert más így is sokat segítettél mondj egy árat én meg írok rá vmit. :)
  • David01
    Film ügyben vagy a lejátszó vagy a film sérült meg. Próbáld ujra felrakni a smart moviet ha semmi sem segít akkor egy reset a telónak és aztán fog menni
  • ZilogR
    :))) na, igen...

Amúgy ma lett volna lehetőségem egy kis fekete Siemens-hez, de annyira jóravaló srácnak nézett ki a 6-os villamoson, hogy szóltam neki, h a telefonját épp kiejtette a táskájából. Azt mondta, nem lett volna jó itthagyni... Én meg azt, ha van rajta infra, akkor legközelebb nem szólok :P

Megvolt a napi jócselekedetem, így kérek jó ajánlatot cserébe!

És tud-e valaki GPS-t, BASIC-et és filmlejátszó ügyben bármit?

-=ZR=-
  • baca01
    hy! van egy se t310-em ha érdekel makulátlan karcmentes állapotban. :) t-mobile-os korlát van rajta...töltő, kamera is van hozzá dobozban!!! :)
  • ZilogR
    :((( Valaki tudja, miért nem működik vajon az eddig tökéletesen futó SmartMovie lejátszóm??? Semmit nem telepítettem, kb. 3-5 másodperc lejátszás után szépen bezárja az alkalmazást az oprendszer, csak a hangot lehet hallani (mint amikor a Winamp "megtartja" az utolsó hangot, amikor fagy a Windows) és ezután csak kikapcs/bekapcs-csal indul újra a telefon :(((

Asszem szerezni fogok egy GPRS-re képes emailt kezelni tudó de olcsóbb telefont, az meg a szórakoztató központ lesz ;) mi a francnak a GSM funkciók, amikor annyi mindenre lehet ezt a kis telefont is használni...

Ötlet?

Esetleg vkinek egy elfekvő pót-telefon? (6510/8310/...)

-=ZR=-
  • ZilogR
    Még 1 kérdés: erre a telefonra valamilyen BASIC nyelv szerű programírási lehetőség rajta a telefonon? Olyan amivel lehet kis alkalmazásokat írni, de tudja kezelni a telefon adottságait is (infra, BT, SMS, email, modem ki-be kapcsolás, menügombok, ablakok (mert a Symbian ablakos, de ezt sose látjuk ;) ), képernyőkezelés txt és grafikus üzemmódokban, stb, stb...), az még jobb lenne! Ötlet? Tapasztalat?

-=ZR=-
  • ZilogR
    sziasztok! tud-e valaki BT-os GPS-t a N3650-hez 20eFt alatt, térképpel, szoftverrel, (vadonat újan és jogtisztán esetleg ;) )

Vagy olyan hordozható BT-os GPS-t, ami megy ezzel a telefonnal és van fenn a weben szoftver hozzá, bár térkép nincs???

-=ZR=-
  • ericsson ga628
    Sőt elég ha annyit irsz be hogy 1 ás kész
  • sozs
    Így van! Ez csak a biztonsági kapcsolat miatt kell, hogy a másik "fél" is hozzájárul a kapcsolathoz. Egyébként elég ha az 1234-et ütöd be mindkét készülékbe. A lényeg mindegyikbe ugyan az legyen beírva!
  • HiPPoNaX
    Szerintem a bluetooth kapcsolathoz (konkretan a 2 keszulek parositasahoz) szukseges kodszamrol van szo, amikor keri, akkor beutsz a PDAnak egy teljesen tetszoleges kodot. Ezek utan a telefon is fogja kerni, ugyanazt kell beutni neki, mint amit a PDAnak megadtal. Ha minden klappol akkor kesz is vagy.
  • KnightRider

Megpróbáltam a PDA-mmal összepároztatni a 3650-esemet és sehogyan sem sikerült. A PDA valami kódot kér. Ez valami gyári kód, vagy micsoda, mert nem tudom csak úgy beállítani.

Lécci, segítsetek!
  • David01
    Amikor még nekem volt 3650-en akkor simán vitt egy 10 perces 3gp-t pedig a mérete jó 7-8MB volt. szerintem a videó volt megsérülve vagy valami hasonló.
    Valóban használj smart moviet sokkal jobb bármilyen 3gp playenél. Egyszer a gyuruk urat 1-et is felnyomtam aviba a 256os karimra és azt is vitte pedig az nem két perc :)
  • HiPPoNaX
    Hat a RealOne tenyleg egy tragya, de ettol meg nekem siman vitte memkarirol az 5-10 perces 3gp videokat (sztem a meretuk siman tobb volt, mint amennyi a c:-re egyben felfert volna), ugyhogy valami nem teljesen koser azzal a keszulekkel szoftverileg szerintem. Viszont a smartmoviet en is csak ajanlani tudom, ha valaki videozni akar a 3650esen :]
  • Maco13
    np, ha kell segítség a Smart Movie telepítéshez szólj
  • Pheaper
    oks köszi a segitséget
  • Maco13
    a belső memória nincs tele?nemtom hogy működik a RealOnePlayer,de nem sok jót hallottam róla...
    nem lehet hogy át akarja másolni a videót a C: -re, csak nincs elég hely?
    Amúgy ajánlom a Smart Movie-t, ami .avi-t játszik le és konverter is van hozzá.
  • Pheaper
    3gp és mpeg nél csinálja és egyszerűen kilép olyan mintha vége lene hely van 14mega
    a progi a Real One Player
  • HiPPoNaX
    Akkor talan definiald kicsit pontosabban a hibajelenseget. Mondjuk mi tortenik a 2 perc letelte utan? Egyszeruen leall, esetleg megfagy az egesz? Tovabba milyen formatumu videot probal meg milyen programmal lejatszani?
  • Pheaper
    mert a haveromnak van ilyen és béna hozzá
  • Maco13
    jah...akkor miért ide írsz?
  • Pheaper
    rámásolt
    de mint mondtam nekem w810im van szal nem értek a nokiához :)
  • Maco13
    és felvett vagy rámásolt videót akarsz lejátszani?
  • Pheaper
    hú aszsem 32 es kártya plusza z alap
  • Maco13
    mekkora memória van benne?
  • Pheaper
    mit tom én havernak csak MAX 2 PERC et jácc le de nem tom miért
    lehet hogy a memória miatt?
  • HiPPoNaX
    Elolvastad amit irtam? Tapasztalaton alapul, 5-10 perces 3gp videokat es kb 2 oras avi filmeket neztem a telefonon, mindket esetben gond nelkul jatszotta le, ugyhogy nem ertem honnan ez a 2 perces tapasztalat.