1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
-
Huha, ezt nem tudom, mert most nincs keznel kartyaolvaso, hogy megnezzem, pedig symbianos telo altal hasznalt kartyam lenne. -
ez tudná is, ki is írta, h van 8 db (kép)fájl, ami helyreállítható lenne, de ezt a trial nem tudja :P
Volt egy Undelete Plus (ha nem keverem már az előzővel :((( ), ami nem tudja olvasni a memókártyát, volt egy Smart FAT Recovery, ami messze a legjobb eredményt produkálta: 21 törölt fájlt jelzett ki és egy mappát, ellenben csak 2 fájl visszaállítását ajánlja fel, amelyek egyike sem a nekem kellő 8 db kép volt. :P
Mégiscsak elő kell szedni a P. Norton könyveket és átplántálni Symbian alá az abban levő tudást :P Persze a legegyszerűbb PC-n csinálni az ilyent.
A Symbian az MMC-n miféle fájlrendszert használ? 12 bites FAT-ot? -
abbol kiindulva, hogy pl itt ajanlanak ilyen szoftvert, valoszinuleg csak az allokacios tablabol torli a filet, nem tolti fel a helyet "ures byte-okkal" -
Arról tud-e vki, h a memóriakártyáról véletlenül letörölt képek megmaradnak-e a kártyán, vagy véglegesen törlődnek? Azaz csak a directory-ban lesz átírva a fájlra mutató mutató, vagy fizikailag végigírja azt a területet "üres bájtokkal"?
Van-e vmilyen mód a visszaállításra?
Minden tippnek örülök, előre is köszönöm!!! -
A masodik problemara elvileg megoldas az, hogy lassan dugod be a cuccost a telefonba. Tudom, hogy hulyen hangzik de az utangyartott cuccok egyik rakfeneje, hogy nem mindig erzekeli teljesen jol a telefon, hogy csatlakozik-e hozza headset vagy sem. -
én vettem ilyet, de azzal nem megy csak az egyik oldal, meg mellette szól a telo hangszórójából is :D -
Puntigamer #929 én szerkesztettem magamnak 2,5ös, 3,5ös átalakítót:) -
nem tudtok a kedvenc telefonunkhoz 2 füles fülhallgatót? Olyat keresnék, ami nem mikrofonos. Volt nekem de meghalt, és egyik telefonboltban sem volt ilyen. -
Puntigamer #927 igyekszik az ember:D -
htx, jó tudni h van házigizdánk ;) -
Puntigamer #925 gsm900 hozzászólása törölve lett reklám miatt! -
Puntigamer #924 OFFTOPIC.....:(
Talán máshol kéne rákérdezni... -
Sajnálom, de ha nem vagy hajlandó ide vissza nézni, akkor nem tudod meg. Egyébként rossz topikot választottál, 3650-re nincs téma. Amúgy meg a nokiaprogramok.hu-n is találhatsz. Vagy a Sector 6600 oldalán! -
Kelly16 #922 Segítsen valaki!!! Honnan lehet letölteni nokia5300-ra témákat??? Ha valaki tud nekem segíteni az írjon [email protected] köszi:) -
én 128-al szoktam tolni, azzal nézhető és kis méterű -
nekem 32 a legkevesebb, de az nagyon gyenge lehet. Ez a videó, vagyis a kép bitrate-je (tömörítési minősége) -
egy gyors kérdés:a Video Settings-ben a bitrate értéke mennyi lehet minimum? ez minek is a bitrate-je is pontosan? asszem nyitom a Help-et és utánatúrok, de hátha valaki tudja kapásból... -
Egyébként váltottam, igaz meg van a 3650-es is, de most egy új "olcsóbb" Symbianos telót vettem, egy 6120 Classic-ot. -
Ráadásul elég jó a progi.
Hívófél kijelzésre meg ott a FSCaller, teljes képernyőre rakja a képet! -
advanced call manager nevu program alkalmas az elso kerdesed megvalositasara -
üdv! tud vki olyan beérkező hívást szűrő programot, ami a telefonkönyvemben nem szereplő hívás/magán szám esetén automatikusan elutasítja a hívást?
esetleg arra mód, h kicsiholjuk az info-t a hálózatból, h milyen számról/IMEI-ről jön a beérkező hívás? Esetleg az, h melyik cellából? -
baca01 #914 oké akkor bocsi, ezzel nem sokat foglalkoztam... -
pedig de most néztem meg -
baca01 #912 ennyire részletesen nem hiszem hogy lehet -
de van olyan változat, amivel tetszőleges képarányt, meg képkocka/s-ot, meg nemtommit is állíthatok?! (pl: színek számát, h csökkenteni lehessen fájlméretet - ha ezzel lehet egyáltalán).
(...milyen kár, h nem értek ehhez... :P ) -
baca01 #910 a smart movie-nak van egy pc-s verziója ami lekonvertálja a filmet kicsibe, www.nokiaprogramok.hu-n találsz! -
hmm..., tudja-e vki, melyik programmal lehet Smart Movie Player alá konvertálni avi-kat, vagy bármilyen filmformátumot?! -
baca01 #908 FIGYELEM!!!
eladó hibátlan működésű 3650-es tartozékokkal (stereo headset, 128mb memóriakártya, töltő) kisebb esztétikai hibákkal korából adódóan!
fix ár: 8.000Ft -
baca01 #907 nekem lehet lesz egy eladó telcsim;) már ismerjük egymást régebbről...:)
többit privátba de még semmi nem biztos! -
az enyémet használt telefonos bolt akarta 6000-ért megvenni
-
...pssszzzcssss! Így sose tudok ócsóért venni... ;) -
Puntigamer #904 lol:D
nem járt el az idő felette, rengeteg ismerősömnek van még ilyen telója,és nem azért nincs újabb mert nincs rá pénzük, lenne, nekem is lenne, de csomó mindent tud, és meg vagyok vele elégedve:) -
:( háát, a nagy jövés-menésből is látszik, h eljárt az idő a kis 3650 felett...
Ha valakinek van egy eladó, ami tökéletesen műxik, 4999Ft-ért megveszem :) -
elmész te a jó kurva anyádba 
-
rosta1994 #901 Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
-
Puntigamer #900 hi!
Adj mail címet elküldöm, elvileg nekem megvan okosítva:) -
gaboo87 #899 Hello!Köszi az infot!Lenne még egy kérdésem ha nem veszed zaklatásnak!A SmartLauncher melyik verzióját használod, mert én csak trial verzióval találkoztam!Esetleg linkelhetnél is ha a fórumszabályzat nem tiltja!Előre is köszönöm!Válaszokat szívesen várom! -
Puntigamer #898 hi, én ismerem, csak fura, mert én szépen elrendeztem az alap menüjét a telónak, de a smart launcheren belül újra el kell igazítani a menüket... ikonokat... de az alapot nem cseszi el, asszem
De alapvetően jó cucc -
Nekem ilyenem volt, de lecseréltem egy 6680-asra. Jó kis teló volt, csak már a tudása picit elavult meg hát egy picit nagy is, de azért jó teló. -
gaboo87 #896 Hello!
Valaki ismeri a Smart Launcher progit?Bizonyos helyeken azt olvastam hogy e program segítségével skinezhető a 3650-es!Aki ismeri vagy használja az kérem ossza meg velem a tapasztalatokat!Előre is köszönöm!