Nokia 3650
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked megy ez a poker 3650-esen? Nekem telepítésnél rendszerhibát ír ki :(
Elkezdi telepíteni, aztán mielõtt végezne, kiírja h eltávolítás, végig megy a csík, aztán rendszerhiba... mi lehet a baj?
Köszi elõre is!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
elõre is ty
Tudja-e valaki, hogyan kell ezt úgy használni, hogy a telefonon tudjam megírni az OPL programjaimat???
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Elõre is köszönöm! Ellenszolgáltatni igyekszem a késõbbiekben!
Más: ARM9 procik bûvölésével foglalkozott itt valaki? nagyon szeretném a kis nokiát vas szintjén megismerni...! Fejlesztõ környezet vkinek letöltve???
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
-=ZR=-
hallott-e valaki arról, hogy a Nokia BT-os billentyûzethez mégiscsak készült 3650-hez is driver? esetleg letölthetõ-e valahonnan az eredetileg kompatibilis telefonok driver-jének forráskódjai? (Biztos C++ -ban írták...)
és egy off kérés:
kellene nekem egy PI-es laptopba hálókártya PCMCIA-s, már mindenhol kerestem, senki nem reagál, sajnos, a boltokban pedig csak röhögnek az eladók: állítólag 16bites jó, és a laptop, amibe kell az egy IBM ThinkPad 365XD (asszem...) köszönöm elõre is! természetesen megveszem!
-=ZR=-
-=ZR=-
Bárki, akit érdekel a dolog, írjon Re! Köszönöm!
-=ZR=-
Kérdés csak annyi, hogy ez az oldalt leíró XHTML-fájlban, vagy a telefonon állítható-e? Amúgy én biztos vagyok, hogy a XHTML kódba kell belevésni, hogy így akarom az oldalt, de jó lenne, ha lehetne így böngészni hagyományos oldalakat is...
Info, ötlet???
-=ZR=-
-=ZR=-
3650hez létezik stereo füles? mármint ilyen "ál-stereo" cuccost (tehát mindkét oldalon ugyanaz szól), merthogy ugye nem tud stereot maga a teló..
mert jó lenne mp3at hallgatni rajta.
ja, van egy Nokia HDS-3 fülesem, az gondolom nem jó hozzá
és még vmi: 512es memokártyát elbírja?
De ITT megtalálod!
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)
Hanem a színsémákat..
Már egyszer megtettem itt, de mégegyszer....
Elöször is létre kell hoznod a telefonon egy új hozzáférési pontot aminek a neve net. Menü>eszközök>beállítások>csatlakozás>hozzáférési pontok>opciók>új hozzáférési pontalapbeállítást használata>kapcsolat neve net, adatátvitel gprs, hozzáférés neve net, felhasználónév nincs, jelszókérés nem, azonosítás biztonságos, átjáró csupa 0.
A Win98-ra feltelepíteni a Nokia cd-rõl a modem lehetõséget, de most melóból írok, de megnézem otthon, és megírom!
Bármilyen program jó lehet, ha tud bmp, jpg, gif formátumokba menteni. A legcélszerûbb sztem a paint, ha nem nagy képekrõl van szó. A felépítésükrõl pedig:
.bmp(bitmap): a mátrix minden elemének külön tárolja a színét. így nagyon rossz méret szempontjából, viszont bármeddig nagyítva pontos képet fogsz látni
.jpg/jpeg: ez egy tömörítõ eljárás, arra a feltevésre épít, hogy a képen sokszor az egymás melletti pixelek ugyanolyan, vagy nagyon hasonló színûek, és így nem kell pontonként lementeni a színeket, hanem azonos színû szegmenseket készít, és ezeknek menti az adatait, így nagy méretcsökkenés érhetõ el bizonyos képeknél a bmp-hez képest.
.gif: ezt nem ismerem pontosan, annyit tudok róla, hogy ez is egy tömöríõ eljárás, valszeg más algoritmussal dolgozik, mint a jpeg, de az animálás miatt nyilván bejön egy csomó új probléma a tárolás optimalizálásánál, de ezekrõl nem tudok pontosat. Gondolom az animált gif hasonló módon épül fel, mint az .avi videó file, ahol az az alapfeltevés, hogy 2 egymás utáni képkockán általában nem mozog minden pixel (tehát azokat nem kell változtatni), illetve ami mozog, azokat is sok esetben vektorral le lehet írni(tehát nem kell újra rajzolni nulláról, hanem elég azt tudni, hogy az elõzõ képkockához képest merre mozdult az adott pixel. Persze bizonyos idõ után érdemes újrakezdeni a vektorláncot egy új képpel, mivel ha valahol hiba van benne, akkor az egész filmet elbaszná, így meg csak pár másodpercet max.).
Ha valami nem érthetõ, vagy van kérdésed, írj nyugodtan, megpróbálok válaszolni
A bites képkészítésrõl nemtok semmit:(
Csak félig meddig nem tartozik ide ;) - de biztosan van, aki a digitális képkészítés lelkivilágába alaposan belemászott:
Merrefelé találok valóban használható infót a különbözõ képformátumok felépítésérõl bit szinten? A feladat az, hogy én magam bitenként rakjak össze egy bmp/gif/jpeg képet egy programmal és azt írjam ki ugyanezzel a programmal háttértárolóra adott néven.
A Google nem kimondottan segít ilyenkor, mert sokminden van ebben a témában, de 99%-a semmit sem ér.
Köszönöm az infokat elõre is, akár emailt vagy privát üzenetet is küldhetsz!
-=ZR=-
2.) Tegnap sikerült megoldanom, mi baja volt a kis PI-esemnek Win98SE alatt a telefonnal infra kapcsolaton, így oda-vissza megy az adatátvitel mostmár.
3.) Ha valaki leírná valóban lépésrõl lépésre, hogy egy Pannon-os ügyfélnek mit és hogyan kell a Win98 alatt és a N3650-en beállítani ahhoz, hogy összejöjjön az internet-kapcsolat infra modemként használva a telefont, azt nagyon-nagyon megköszönném és valszeg sokaknak tenne nagy jót vele.
4.) A Smart Movie Player meg tud bírkózni a kijelzõ méreténél jelentõsen nagyobb képméretû avi-kkal is? Persze ki fogom próbálni, de nem akarom, hogy az legyen, mint legutóbb, hogy memókártya formázás, telefon visszaállítás gyári alapbeállításra és mindent újra felrakni :(((
5.) Még egy kérdés: színsémák voltak nekem anno kb.6-8, most van talán 3db... Hová tünt a többi? Ezeket lehet telepíteni, vagy vannak, csak alapból nem látszanak? (Nekem van sötétkék, lila és zöld, de tisztán emlékszem, hogy volt ezen kívül vörös, sárga, nemtommilyen és még valamilyen...)
6.) És hogy adjak is valamit, remélem menni fog a képfeltöltés:
Egyik sem fake, én magam fotóztam tegnapelõtt éjjel, épp kapcsolgattam a nézhatetlen csatornák között, amikor találkoztam ezzel a kútúrállis mûssorral és a jól ismert ikonnal...
Vajon milyen telefonja van a hátteret gyártó bácsinak, néninek? ;)
-=ZR=-
-=ZR=-