1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
  • sozs
    Meg a szektoron! Én csak azt mondom, hogy próbáltam sokféleképpen, és az én 3650-en nem ment máshogy! Természetesen mivel nem minden programot tudtam kipróbálni, illetve nem minden megy ezen a telón, természetesen működhet az általad említett progi, én ezt nem vitatom!
  • Dj Tommy
    Te én ezt tudom,csak itt látom,úgy jött le,mintha nem tudnám,amúgy te tag vagy a Nokiaprogramok.hu-n is nem?
  • sozs
    3650-nél ez gyári betegség, hogy a hívásnaplót csak Angolra állított készüléknél törli! Másképpen nem megy mert védett a file! Próbáltam annó a fexpolerrel törölni, de nem ment!
  • Dj Tommy
    Mindegy már megoldott,de nekem N-Gage-nél csinálta ezt,és én felraktam a Memória ŐR programot,amellyel,ki lehet törölni a napló tartalmát,én nem azt mondtam,hogy a gyári napló kitörli
  • sozs
    Csak az Angolban törli! Örülök a sikernek!
  • kem001
    Sikerült, thx a segítséget
  • kem001
    Hiába megek rá hogy napló törlése semmit se csinál
  • Dj Tommy
    Rakd fel a memória őr nevű progit,azzal simán tudod majd törölni a napló tartalmát!
  • sozs
    Sajnos a Magyar nyelv miatt van, hiába van beállítva, hogy x nap után törölje a hívott számokat, Magyar nyelv alatt nem csinálja meg, csak nem látod, és marad a memóriában. A nyelvet állítsd át Angolra, a menü>napló>opciók>beállítások>napló tartama 1 nap, és töröl mindent! Utána mehet vissza Magyarra a nyelv és visszaállíthatod a naplót hosszabb időre, de néha ezt meg kell tenned!
  • kem001
    Logdbu.dat ez a fájl neve ami 2.65 mb-ot foglal :S
  • kem001
    Sziasztok!
    Van 1 gondom a Nokia 3650-esemmel :S
    Ugyanis nemrég elkezdte kiirogatni hogy kevés a memória töüröljek adatokat a telefon memóriájából, megnéztem és találtam 13 mb-os fájl rajt ami nem tudom hogy került rá, és letötölni se engedi a teló :S
    Mit tegyek, mit tanácsoltok? Csak a formázás maradt?:S
  • sozs
    Ja! Ezzel "ösztönöznek", hogy vegyél ujjat!
  • Puntigamer
    én is használnám, csak kicsit fel kéne éleszteni... annyira karcos ronda az előlap, hogy ihaj, és a bill sem eredeti, kéne venni rá egy original előlapot meg billt, és akkor szép lenne mert amúgy hibátlan, csak aránytalanul drága mind a kettő
  • sozs
    Én még mindig használom a 6120c mellet!
  • Dj káka
    kösszke jövő héten lessz itt
  • sozs
    Annyit tuti!
  • Dj káka
    hi
    szerintetek megér használtan 9000ft?
  • ZilogR
    Nekem 512MB-os Kingston van benne. Tökéletes!

Gyorsabb lesz a képek mentése a fotózás után, ha pl. havonta megváltoztatod az alapértelmezett képnevet (nekem rendszerint "Kép_év_hónap" formában szokott lenni az alapértelmezett név, most "Kép0801" és van egy riasztás beállítva minden hónap első napjára, hogy változtassam meg. Ugyanezt szokom a videóknál is.)

MP3-ra tényleg nem az igazi, de azért elcsörög az ember fülében.
    AVI-t nézni is egész tűrhető, de a 64K-s kijelzőjű 6600 kicsit jobb erre - bár annak meg az elfektetett kijelzőjével az a gond, h sötét sávok látszanak rajta - nem lehet bárhonnan nézni. Ilyen gond a 3650-nel nincs.

Jó teló a 3650, nagyon jól passzol a markomba, meg kell hagyni - és ez a szubjektív megítélés szempontjából nagyon fontos!

Ja és egész jó a kamerája az összes alsókategóriás Nokia között. Alig színez és a 640x480-hoz viszonyítva jó az élesség is:

EZ a kép is egy Nokia 3650-nel készült és Paint-tel :P lett összerakva...
  • kem001
    Az igen xD
  • HiPPoNaX
    Eddigi tapasztalatok alapjan a symbian hamarabb doglott meg, minthogy a 256os kartyam megtelt volna :D
  • sozs
    1gb a baj az, hogy elég lasan, szvrul kezeli!
  • kem001
    Zenét én se akarok rajta hallgatni, arra ott van a w300I!
    Erre csomó progit akarok rápakolni, azért kéne nagy memokari
  • HiPPoNaX
    Raadasul szerintem 512 boven eleg is bele, en meg a 256oson is eleg boven elferek. Zenet igazabol szerintem nem eri meg ra pakolni a mono miatt, filmet meg annyit nem nezek rajta egyhuzamban, hogy kevesnek tartsam azt a 256 megat :]
  • kem001
    Akkor 1 gb-osat becerélem 512-esre, legalább lesz 1 tökéletes telóm :D
  • HiPPoNaX
    Haver telefonja egy 512es mmcvel tokeletesen mukodott, nagyobbat sose probaltunk bele. Az enyemben egy 256os rs-mmc (ertelemszeruen adapterrel) uzemel kifogastalanul. Nehany ezresert cserebe pedig kapni mar 512es kartyat.
  • kem001
    Gondolom az 512-es nem drága...
  • Maco13
    akkor sry, így emlékeztem. nekem 128-as van benne, sose próbáltam nagyobbal
  • kem001
    1gb-osat raktam bele, de azt sajnos hülyén kezeli:S
    Felismeri, majd kis idő múlva azt írja hogy sérült, pedig zsír új memokari
  • Puntigamer
    én úgy tudom 512-ig lehet bővíteni
  • kem001
    A 3650?
  • Maco13
    symbian elvileg max 8 gigáig. 4-es tuti belemegy
  • kem001
    Bocs MMC :D
  • kem001
    Hy!
    Valaki megtudná mondani a telefon hány mb-ig támogatja az SD kártyát?
  • Maco13
    áz neked is, meg a többi topiklakónak ^^
  • sozs
  • Dj Siegfried
    köszönöm
  • sozs
    Nem használtam rajta soha emulátort, de mivel az ossztott memóriája "kicsi", így lehetnek vele gondok!
  • Dj Siegfried
    Sziasztok! azt szeretném megkérdezni, hogy a 3650 es jó-e a snes illetve gameboy advance játékok lejátszásához? Vannak e esetleg problémák az emulátorokkal ( lassú, csúnya,...stb) ?
    köszönöm előre is....
  • Maco13
    "használsz" kimaradt az első mondatból...
  • Maco13
    ha nem olyan spec progit, ami a fontos adatok eltüntetésére van, akkor az oprendszer nem írja felül a területet, csak simán felhasználhatóvá teszi bármi más számára. Undelete progik vannak a neten, asszem free is, bár én még nem használtam ilyet. Ha nem találsz szólj és keresek valamit