Nokia 3650
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ja, BlueDater annak a proginak a neve! Az akkor mûködik, vagy nem? <#nemtudom>#nemtudom>
Légy jó, légy hű Magyar!
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Légy jó, légy hű Magyar!
Amúgy a játékokat, meg a progikat amit felraknék az ugye a kártyára megy? Nem a 4MB-os belsõ memóriára...? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Légy jó, légy hű Magyar!
Légy jó, légy hű Magyar!
Ezért konvertáltatom át a PC Suittal a számokat, mert a wav-ot beteszi (bár a wma-t nem biztos, hogy konvertálja).<#wink>#wink>
Én sima infrát, kiválasztom az mp3-at jobb egérgomb küldés infra címzetnek, és fenn is van! utána Seleq-val (filekezelõ a telón) oda rakom ahová akarom!
Ez azért fontos, mert van olyan mp3 lejátszó progi, ami csak a saját mappába rakott mp3-at látja.
egyébként alapból a 3650 nem játsza le az mp3-at, ezért konvertálja át a Pc Suit az mp3-at wav-á! De így csengõhangnak is betehetõ, ezt használom én is, hisz a minõsége ugyan az!
És azt tudjátok-e miért van, hogy a Nokia Pc Suite-al feltöltök a telóba egy mp3-at ez a pöcs meg átkonvertálja wavba, nemcsoda hogy nem fér fel😞
Bárhova töltöm, átkonvertálja, ötlet?Elõre is thx
A másik hasonló a java játékoknál lehet, ez meg azért van, mert a 3650 szoftvere csak a java 1.1-re íródott alkalmazásokat tudja futtatni!
Mindenkinek boldog új évet!

vagy ha nem ezt akkor ezt írja ki: uiq20 id szükséges
ötlet?
sok progit fel tudok telepíteni, de néhánynál ezt írja ki😞
Szóval az álltalam már említett 6600 Sector oldalról letölthetõ regisztrált tagoknak a progi, ezt csak el kell küldeni a telóra, kékfoggal, vagy infrán, vagy mailba.<#eljen>#eljen>
Most van egy friss, tiszta, újrainstallált 3650-em😊😊
Lehet majd kéne csinálni rajta szoftwerfrissítést... na mind1
Ma vettem egy 3650est,a biztonsági kódot tudom: 12345 amikor meg akarom változtatni beírom a kódot, aztán elfogadja, kiirja hogy kérem az új bizt. kódot...
ekkore beírom, majd ok, aztán megint beírom, ok
erre kiirja hoy a biztonsági kódot 5x hibásan írta be, a kód 5 perc múlva kiold...
pedig ugyan azt a kódot ütöttem be 2x😞
ötlet?
htx
A memória kártyán lévõ programok anyira befolyásolják a formázott telót, hogy a menübe se fogsz tudni belépni! Ezért azt kell elõször formázni, különben nem fog vele mûködni a teló! (3650-en így van, de tudtommal a többi telón is ez a gond)
A telepített programoknak szerezd meg a telepító file-it, csak úgy tudod visszarakni a telóra! A biztonsági mentést nem ajánlom (Nokia PC Suit), mert a formázás elõtti bibát is visszatelepíti.
A sis-es progikat van egy progi ami kimenti a telóról, de nem mindent, java-t meg semmi!
Érdemes a telóba mentett telszámok lementése sVcard progival, ezt fel kell tenni a telóra, majd õ csinál egy mentést, amit lementhetsz telóra is, vagy kártyaformázás után, majd visszateszi a telóba, a telszámhoz rendelt képeket is állítólag...!
A sis cuccok kimentését a InstantSis progi ami letölthetõ a regisztrált tagoknak a 6600 Sectorr-ról, ugyan így az sVcard-ot is!
David-al ellentétbe, nem kell kivenni a kártyát a telóból, telóval is formázhatod!
htxvm
Egyszerû a menete: A telefonkönyvet lemented valamivel majd kiveszed a az mmc-t.
Ha van kártyaolvasód akkor azzal leformatálod persze képeket csengõhangoat elõtte másold le róla ha kellenek. A telot *#7370# vagy a system tools-al tudod leformatálni. Remélem minden világos.
Csináltatok már ilyet? Mire kell figyelni? Ja és az installált progikat hoyg tudom megmenteni?
htx
Pontos infót a 6600 sector oldalán kaphatsz Smogger-tõl, csinál ilyen dolgokat, és tudja mi a legfrisseb verzió a telókra!
Ha leírod mik vannak a telón, és mi az ami nem fut többet tudok mondani!
a C:-rõl?
És mennyi kell hogy egy 700k-os progit feltudjak tenni?
Ha leírod mik vannak a telódon, talán megtudom mondani, mi foglya a teló memóját!<#phone>#phone>
Az AMD legyen veletek!
Az AMD legyen veletek!
Amugy neha nekemis fagyokat sztem hagyd ott egy 10 percre hatha folytatja, nekem rengetegszer volt ilyen.
Az AMD legyen veletek!