1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
  • Puntigamer
    nem:D
    szerintem így korrekt:)
    izé nézzetek csak fel az oldalamra, a programokhoz...és ott ez:
    MSVDriveE
    Nagyon zsír progi, a beérkező fájlokat az E-re rakja: ergo: lehet nagyobb fájlt is küldeni bluetooth-on mint 2 mb...
  • Maco13
    nem rossz télleg, de nem gondolod hogy a telefon túl hangsúlyos lett, és kicsit "rikít" ezen a sötét fekete-fehér háttéren?
    gprs-ben sajnos nem tudok segíteni
  • Puntigamer
    Itt vannak a beállítások:
    ---------------------------------
    Beállítások neve: T‑MobileWap
    Kezdőlap:http://wap.t-zones.hu
    Böngészés módja: folyamatos
    Biztonságos kapcsolat: ki
    Adatátvitel módja: GPRS
    GPRS-kapcsolat: ha szükséges
    GPRS elérési pont / GPRS APN:
    internet (NET 50, 300, 1000, Net ONE és a lezárt GPRS Net, Net Plusz csomagoknál) vagy
    wap (WAP START, GPRS WAP és a WAP Plusz szolgáltatások használatakor)
    IP-cím: 212.051.126.002.
    Azonosítás típusa: normál
    Bejelentkezés típusa: automatikus
    Felhasználói név és jelszó: ha nincs t-email szerződése, akkor a felhasználói név "wap", a jelszó "Wap", amennyiben rendelkezik t-email szerződéssel, akkor az Ön egyedi felhasználói nevét és jelszavát is megadhatja.
    ---------------------------------
    Beállítáok mindent e szerint, és nem megy, azt írja érvénytelen hozzáférési pont...
    mondjuk az ip-t nem tudom így beírni, mert a 051 helyett automatikusa 51-et ír ez a hülye, és nem tudom kijavítani:(
  • Puntigamer
    ja, de szerintem így kurva jól néz ki, átalakítva kicsit...
    amúgy azért folytattam ezt, mert ötletes a design...
    ha gondolod átküldöm a psd-t és tudsz még alakítgatni rajta...
    tud valaki mondani t-mobile os gprs beállítást?
    sehol nem találok, és aktiválva van a gprsem de nem tom használni, mer nem tom a beállításokat:(
    help me pls!
  • Maco13
    ez a banner valahonnan ismerős :P
  • Puntigamer
    thx
    csináltam én is bannert:)
    picit loptam az ö5letet, sőt nagyon, illetve hát mondjuk inkább úgy hogy átalakítottam Macoét:)
  • Brankley
    edhh, akkor sok sikert keddre...
    Kiváncsian várom a progikat
  • Puntigamer
    hát engem megbasztak, mint annak a rendje:D
    de 25 emberből 20at, szal elég jó az arány:D
    kedden mehetek javítóra...
    úgyhogy tanulnom kell hétvégén kicsit...
    ja, találtam jó kis progikat, majd felrakom az oldalra!
  • Brankley
    nekem is volt 3 szóbeli ma, sikerültek...
    Nektek?
  • sozs
    Sajnos nem találom a progit, de nem felejtettem el. Rajta vagyok!
  • Maco13
    gl&hf nekem írásbeli 8tól, lassan feküdni kéne...
  • Puntigamer
    úristen skacok 8kor szóbelizek, szurkoljatok, necces lesz...
    utálom az operációs rendszereket ezt tanulom már 4 napja, erre a szóbelire, és kétséges még ígyis hogy sikerül-e, mostsem azért vagyok idáig fent, mer jajj de jót cséztem, nem ám, tanultam, és teljesen megzuhantam lelkileg:(
  • Puntigamer
    neke elég a 128as, zene, és videonézésre kell, nagyobb karitól amúgy is belassul, mert lassabben éri el a memóriát...
    hogy a francba kell a t-mobilos gprs-t beállítani?
    Nagyon nem vágom, állítólag aktiválva van, de valami hozzáférési pontról pofázik akkor is a,mikor elvileg megadom neki... de nem biztos hogy jókat adok, valaki t-mobilos? help
  • Maco13
    ja ez érdekes...én is most raktam fel a worms-t, de nem lehet játszani, mert 2 perc után megtelik a memória :(

Amúgy tudom hogy nem idevág, de vodafonnál csak előfizetéseseknek lehet gprs-ezni??
  • HiPPoNaX
    Attol fugg mire kell neki. A sok telepitett program nagyon leterheli a telefont, meg amugy se hoznal azert valoszinuleg annyi telepitett programot. A kamera miatt szinten boven sok annyi memoria, hiszen a 0,3mp-es kepek nem sok helyet foglalnak. Amennyiben viszont zenet akar rajta hallgatni esetleg filmet nezni, akkor tenyleg jol jon a nagyobb memkartya. Egy 2CDs film normalis minosegben olyan 100-120 megara jon ki nalam, ahhoz keves lenne a 128as kartya tenyleg.
  • Brankley
    Szerintem msot már ne 128as karit vegyél... mert az már kicsi, nem?
    Én azzalé kaptal a telót, és, bár van 122MB szabad rajta, de akartk egy nagyobbat venni
  • sozs
    Én mondtam, hogy ez lesz!
    Egyébként igazából azt nem értem, hogy a tipikusan 3650-re hogy a francba tudnak hibás progit írni, hisz a 3-4-el korábi verziók jól futottak a telón, de azokat már nem engedi fel a szerver!
  • Puntigamer
    hehe, leszedtem az agile-t már nem írja ki:)
    mókás, az a baj hogy ez a teló,tényleg olyan mint egy oprendszer, és ezért akadhat ki, meg hibaüziket ad ki a progik installjakor, néha...:(
    de amúgy istencsászár telefon:)
  • Puntigamer
    ilyen mint pl a:
    Alk. bezárva Etel Server
    ?
    mert nekem ez a legújabb, bár haveromnak is kiirja,meg nekem is, minden bootolásnál, nem értem, elég zavaró, 5let? és neki nincs fent a teló, de már amúgyis elég szemetes szegényke legalább 100 progit szedtem le raktam fel...
    újra fogom installni hamarosan, csak meg akarom várni míg lesz egy 128as memóriakarim...
  • Brankley
    Na, erre a messengerre énis kiváncsi vagyok már... Ha sikerüól beállítani a gprs-t a teln, szerintem felteszem, és megnézem....
    sozs: remélem nem felejtes el, köszi!
  • sozs
    Ha nem felejtem el, holnap átküldöm!
  • sozs
    Az Agile Messengerrel úgy jártam, hogy bekapcsoláskor vagy nem tud be bootolni a teló, vbagy egyes alkalmazásik indításkor leállnak hibaüzivel!
    Pedig amúgy király egy progi!
  • HiPPoNaX
    Nalam baromi sok memoriat megevett, szall ha tudtam hogy 5-10 percnel tovabb szeretnem hasznalni akkor elotte kellett egy telefon reset, joval kevesebbet makacskodott onnantol kezdve :]
  • Puntigamer
    wow, de zsír, műxik az agile...
    igaz érzékeny, tehát ha sok gombot nyomogatsz kifagy, de megy jól ha vigyázol, még hangot is lehet küldeni:)
  • Brankley
    oké, köszi szépen!
  • sozs
    Brankley!
    MAjd küldöm a kért game-t.
    A legfrisseb verzió 4.17
  • Puntigamer
    akkor megpróbálom, hátha nekem is csak dili volt, és másodszorra menni fog... remélem:)
  • HiPPoNaX
    nokiaprogramokrol szedtem le az akkori eppen aktualis legfrissebbet, ami aztan updatelte magat (egyszer asszem nekem is elszallt a frissites telepitese rendszerhibaval, de akkor a telefon ujrainditasa megoldotta a gondot)
  • Brankley
    Köszi Hippi! Viszont majd akkor magyarázd el, ha eglesz a BT-m
    Persze, elég hozzá gprs... legalábbis azt olvastam, hogy az a minimum...
  • Puntigamer
    thx az infot:)
    de nem értem miért nem telepíti fel, átküldenéd azt a verzsönt ami neked van?
  • Puntigamer
    hát az tényleg nem,és elég hozzá gprs nem kell mobil internet?
    Ja még1 kérdés,ki tudja hol találom a t-monile wap és mms beállításait?
    mivel használtan vettem a tellát, nincs benne t-mobilos beállítás
  • HiPPoNaX
    Felteszed az mRoutert, kivalasztod a megfelelo COM portot benne (ami a BT serial port altal foglalt port), aztan siman a BT serial porttal csatlakoztatod a gepedhez a telot (nekem ez a lepes nem akart osszejonni XP SP2 beepitett BT driverevel, csak az adapterhez adott widcomm gyartmanyu driverrel). Ezek utan hozzaferesi pont nelkul van netkapcsolat a telon. Agile Messenger es jopar program ezt igy tokeletesen kezeli, azokkal lehet fennakadas, amiknek mindenkeppen meg kell adni egy hozzaferesi pontot amit hasznalhatnak... Hiszen itt nem azon at kapod a netet.
  • Brankley
    na, azaz, pont azt akartam mondani, hogy nem lehet drága, mert nincs olyan nagy adatforgalom, és gprs-en keresztül megy... De ezt már leírta a Hippi
    Na, pontosan hogy is kell beállítani, hogy a gép használja a netet? Mert ha megveszem azt a xaros BT adaptert, akkor már jólenne, ha azt a netet hazsnálná...

Meg ugye ez a teló mutatja hogy mennyi az adatforgalom gprs-en keresztül?
  • HiPPoNaX
    Nekem is letoltotte a frissitest, majd siman feltette, nem szivatott ilyennel, nincs otletem mi lehet a gond :(
    Maco: GPRSen is tudsz msnezni (sot igazabol csak azon keresztul, mert a sima wap eleres ehhez keves). Annyira nem is lehet draga, volt hogy masfel oran at beszeltem 1 partnerrel, a teljes adatforgalmam vmi 30kbyte volt, annyira nem foldhozveros mennyiseg.
  • Puntigamer
    szerintem nem, de lehet, ki tudja...
    de az sok pííz lesz
    én szopok az agile-al, mindenképpen upgradelni akar ez a köcsög, pedig 3.0-s, vagy upgrade vagy kilépés, ha upgradet választom elkezdi majd kilép alk. bezárva agile messenger címszóval:(
    6x próbáltam, nem megy... passz HEEELP
  • Maco13
    lehet nagy bullságot kérdezek, de lehet gprs-en msn-ezni a telefonunkkal? htx
  • Puntigamer
    asszem sikerült megoldani, de az agile messenger, nem enged tovább míg le nem töltöm a frissítést, elfogadtam el is kezdte letölteni 300kbyte- körül meg ízt írta ki hogy alkalmazás bezárva
    pedig a pénzem abszolút nem ment le, meg hát nincs is beállítva wap, szal biztos hogy kékfogon keresztül ment... van valakinek olyan cucca,ami nem akar frissíteni?
  • Puntigamer
    potonsan hogyan állítom azt be hogy nem sima bluetooth kapcsolat, hanem a netet is használja, mroutren belül? mert ott nem hiszem, a kékfog driverénél meg nincs ilyen amúgy Cellink 1.2 -es bluetooth adapter
  • Puntigamer
    szerintem így egész korrekt...
    összedobok egyet holnap d.e én is:)
    írja má le valaki, hogy tudja a teló a gép netét használni... pl msn...
    bluetoothon keresztül, mert kajra nem vágom:(
    nem tudom beállítani hogy bluetoothon keresztül menjen a net, csak infrán engedi
  • Maco13
    sima lesz.. :D rakok fel mindjárt pár progit, meg itt a banner ahogy te javasoltad