Nokia 3650
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az AMD legyen veletek!
Az AMD legyen veletek!
Az AMD legyen veletek!
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
Az AMD legyen veletek!
Ha telepítve van rendesen a PCSuite akkor a bal alsó sarokban van egy szürke ikon, arra katt, és ott ki kell pipálni az infra kapcsolatot! Ja meg engedélyezni kell a gépen az infrát...
Az AMD legyen veletek!
Az AMD legyen veletek!

Én a telóhoz kapott PCSuit-ot használom, ez még az MP3-at is átkonvertálja felküldéskor, hogy le lehessen játszani a telón!
Az AMD legyen veletek!
MSI GX600PX-214hu Notebook
a kártyai cseng. hangok a e:\sounds\digitalban vannak
Az AMD legyen veletek!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Lenne egy nagy Problémám. Akinek megvan az a prog telóra hogy msvdrive akkor küldje el mailbe mert nagyon kell!!
[email protected] vagy írjon ide
MSI GX600PX-214hu Notebook
Hogyan tudom a bluetooth-tal átküldött fájlt megnyitni.Telepítené a bejõvõ postafiókról de nincs elég memória azt írja.Valahogy át kéne tennem a memkártyára.Van fent feexplorer de nam találom meg a filet.Hol találom az így feltöltött azaz bejõvõ postafiókot.
köszi
Egyébként az szerinted nem baj, hogy szoftver hiba miatt viszed szervizbe?? ezért nem szeredtem a Nokiákat, mert a 3510i wapon rengetegszer lefagyott, ekkor váltottam Panára, amikor meg kipróbálta a Symbian rendszert, váltottam Nokira. Mellete Samsung is van a családba, na nekem eleinte ez volt a furcsa, de ze miatt nem fikáztam a telót, hisz ez a menü meg a Samsung jellegzetessége.
Sajnos ez van!<#wave>#wave>
Pl. 3.4 MB Memoria bovithetõ nekem 256-os kártya van benne. Ami megoldja minden gondomat. A mobilomra 2 órás filmeket tudok rakni amit szaggatás mentesen !!! ami Avi-ban jatszik le (Jelenleg a SinCity a bün városa van fenn.) A telomra tobb 100 program van. Az SE pedig csak javat tud. A Symbianos 3d-s jatekok is gyonyoruek neha még a K700-as Tenisznek is odavernek. Rengeteg programok koze tartoznak emulatorok pl:Gameboy, Nintendo N-Gade stb. És még sorolhatnáma a rengeteg programot. Pl távirányitó,Mp3player stb. Ja és a te 41Mb-ot. Mikor tudod bõvíteni???????
<#gun>#gun> Sanyi Ericson
Lehet azért vezet mert angy rekláma van és néptelefon. Amúgy sokféle telóm volt és volt Nokiám is amit nagyon szerettem szal nem a Nokiával van a bajom hanem ezzel a telefonnal! Ma végre megtaláltam hol kell kicserélni a csengõhangot üzemmódnál 😄DD amúgy Hipponax írta hogy " tenyleg nem pillekonnyu es nem is kismeretu, cserebe tudasban odaveri a K700-at" Ez jó nemtudom mire gondolsz de poén amit írtál 😄 Minden van benne és sokkal nagyobb felbontás meg mp3 lejátszó na meg a kedvencem a rádió 😊 és a képeket többféle effektben lehet elkészíteni (pl Panoráma) emellett a nokia 3,4 mbos míg a sunyim 41 mb. a telefonálási alapfunkciókat meg ugyanúgy tudja csak egyszerûbben és gyorsabban és még sorolhatnám. NA de nem akarok senkit sem meggyõzni csak nem bírtam szónélkül hagyni ezt a tudásban odaverit. Nektek a 3650 nekem meg a k700i. Köszöntem!
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
Csak azért, hogy megnyugtassalak, ha visszanézel, jelenleg a Nokián kívül van Samsung x-640-em 2 db is, és szerintem nem is rossz, bár vannak hiányosságai, illetve egy régi T-10, Panasonic gd-35, c-25 Siemens.
Nemtudom volt-e valaha más telefonotok nokián kívül. Én tegnap egy szoftverhibás SonyEricsson 700i-t adtam be javításra. Ki-be kapcsolgat vmi kis gebasz de hamar megjavítják majd..na most azért írok mert én hülye elfogadtam cserébe egy Nokia 3650eset. Mondván szines meg tud fotózni nem lehet olyan rossz azt meg hogy egy tégla méretû majd kibírom a zsebembe 2 hétig míg a kis SOnyEmet nem javírtják meg. Ma van nálam 1 napja de már oylanszínten utálom hogy csak na...ennyire felhasználó ellenes telefont még nemláttam....én technikai dolgokkal jóba vagyok de hogy még mindíg nemjöttem rá hogy kell átálítani a csengõhangot. egyszerûen szánalom ez a teló mindent összevissza tettek bele semmi logikusság és ez a lenti körbe betett betûk számok hát az kész 😄 olyan kezem lesz tõle mint egy majomnak mert a hüvelykújjal annyira le kell nyúlni...felteszem a kérdés hogy tud-e ezzel vki egykézzel smst írni?...D Hogy minek fikázom ennyire? Mert sok telefonom volt, de egyik sem bosszantott fel egy nap alatt ennyire! és segyíteni akarok azoiknak akik ezt a topikot azért nézik hogy eldöntsék vegyenek-e iylen telót vagy sem. Hát sztem meneküljenek! Nézzenek meg egy SonyEricssont és ezt a téglát asszem ég és föld. Sok sikert nektek és részvétem én kínszenvedve várom a régi kis telóm vissza addig is szenvedek! Byez
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
Ha a progi instalját akarod feltenni, azt megteheted de figyelni kell milyen mappába, hogy a teló is lássa!
toudtátok hogy nasütésbe csinálja a legjobb képeket???
toudtátok hogy nasütésbe csinálja a legjobb képeket???