1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
-
David 01!
Ilyet akkor csinál, ha a háttérbe megy valami alkalmazás, nem helyesen léptél ki a telefonkönyvből, vagy onnan hívtál, és olyankor az nyitva marad!
A menü gomb hosszas lenyomásakor elő jönnek a futó cuccosok, zárd be őket a c gombbal, és utánna nem lesz ilyen gondod! -
Puntigamer #414 helyes:) -
kav5 #413 Köszönöm a segítséget! Valószínű hogy a héten veszek bluetooth portot és akkor frissítek meg töltök le programokat. :) -
nekem 8.5 megás a csengőhangom és gond nélkül játssza kártyáról. Rakd be az E/Sounds/Digital könyvtárba ha eddig nem ott volt -
nekem most is wav csengőhangom van és gond nélkül lejátsza, de 300-400 kbyte között van.
lehet ha túl nagy a file akkor nem bírja a memória és azért vált át, de nemtom.
mellesleg ki mondta nektek ezt az 500hsz-es bannerkorlátot?simán berakják előbb ha megkérsz egy modit. -
az érdekes, nekem is ilyen "csinált" wav a csengőhangom, és simán lejátssza...szoftverfrissítésen kívül nem nagyon tudok másra gondolni -
Olyan programot keresek amivel belehet tenni csengőhangnak mp3-at.
Ha csinálok egy wavot amit lejátszik a telefon, felteszem, ha én inditom el simán lejátsza. De ha beteszem csengőhangnak és felhivnak egy 1-2 másodpercig megy majd hirtelen átáll a nokia tune-re. Mi lehet a baj. Már rengeted fajta waval probaltam de mindegyikre ezt csinálta. -
kav5!
Régi a telód op rendszere. Letölthető a Nokia oldaláról a pach, és sok más egyéb dologg. Itt a "Nokia 3650 Video Recorder Update" töltsd le, és telepítsd a telefonon.
De szoftverfrissítés is segít ezen. De ha igazán jót akarsz van egy progi a Philips Campro, ez ráadásul olyan hosszan vesz fel, amenyi hely a telón van, nem korlátozott az idő! (erről most nincs linkem) -
kav5 #407 Hy!
1 hete van 3650-esem és nagyon tetszik! :)
Van egy probléma: videofelvátelnél nem vesz fel hangot. Ez mitől lehet?
-
Puntigamer #406 sozs valami gáz van nálad, törölj cookie-kat aztán menni fog... -
nekem is jó 
kedden végzek végre a vizsgáimmal, onnantól jövök én is csinálni az oldalt
-
nekem bejön, és tettszik!
-
Cache Error!
The following error has occured: tinyproxy was unable to retrieve and process headers from the remote web server. -
Puntigamer #402 nemértem, nekem bejön!
bárhonnan néztem idáig...
Nokia 3650 Weboldal -
donoki #401 Nekem se jön be a honlapod :( -
ÖÖÖÖÖÖÖ, nekem nem jön be az oldalad, miért?
-
Puntigamer #399 

ma felpakolok 1-2 új cuccost, a honlapra:) -
Rajtam nem múlik!
-
Puntigamer #397 hát rá fér:)
jólenne összejönne az 500hsz:)
Legalább lenne képe, a fórumnak:) -
Felhozom a topikot!
-
Puntigamer #395 köcce:) -
Lehet fapados, de nekem jobbant tetszik mint az elozo, csak igy tovabb ;] -
Puntigamer #393 kész az új design:)
picit fapados, de áttekinthető, hamarosan nekiállok majd a php-s listázásnak, és feltöltésnek, elvileg majd ti is tudtok feltölteni progit az oldalra... -
Puntigamer #392 izé, oda az van írva ami a téma címe, azt nem lehet mostmár így utólag módosítani, legalábbis addig biztos nem míg nem leszek házigazda...
valahol megvannak a feltételek, régebben már belinkeltem ide, nézzetek vissza, ott kell lennie...
de már akkor sincs messze az 500 hsz:)
nekiállok az új design-nak, és a feltöltés php-val fog működni:) -
Mikor lesz valaki házigizda? -
akkor ki írta oda azt h "Nokia 3650" ? Nem a témaindító? -
Tudtommal amig nincs hazigazda joga, addig nem tudja megtenni azt amit irtal -
ja ez nekem is gyanú volt...punti úgy próbáltad ahogy írtam? -
ja ez nekem is gyanú volt...punti úgy próbáltad ahogy írtam? -
Biztos csak 500 hsz után lehet bannert berakni?
McLaren topikba 260 hsz van, és van banner
-
na, pont ezt akartam kérdezni,h ogy mi van itt, mert hajnalban még senki nem írt, de örülök, hogy megvannak a vizsgák, remélem bepörög mostantól a topik
-
Puntigamer #384 na mi ez a pangás itt kérem szépen?:D
hogy lesz így meg az 500 hozzászólás?:)
Amúgy megvan a vizsgám, szal most minden erőmmel progikat tesztelek, amiket aztán feltolhatok az oldalra
csinálok egy új design-t is neki, mert túl pici lett az oldal, de ettől a hülye bannercsíktól alig látni valamit:D -
Puntigamer #383 ez fura, akkor semmire nem jó a progi:D mókás
azt hittem alapból nincs benne, nem is néztem, mert csomóan panaszkodtak hogy nem lehet...
na mind1, ezt be****tam
-
akkor mire jó az a progi?
-
ha átállítod akkor lehet több megás file-t is küldeni. -
én csak úgy láttam már azt, hogy fellett telepítve az a cucc..
De ha átlehet alapból is állítani, akkor miért nem lehet nagyobbak küldeni?
-
de át lehet állítani.
nem nézted még az üzenetek beállításait? -
Puntigamer #378 hát pedig nem lehet...
bt-n küldeni nagyobb fájlt mint amekkora a telóm memória mérete, mert oda rakja be alaból
-
mintha alapból nem lehetne :D
(megsúgja: lehet) -
oppá, pont ezt klérdeztem a forumodon.. Király!
És ezt csak felrakom, és alapbol a karira menti?