1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
-
Puntigamer #455 azt még én se oldottam meg:) -
valakinek be van rendesen állítva a postafiókja a telefonon?
nekem sehogy nem akar sikerülni.
pl vipmail beállításokat leírhatná vki.
-
Puntigamer #453 izé, emberek, ti tudtatok messengerezni sima gprs-wappal?
Mert nekem nem jelentkezik be, nem ír hibaüzenetet, de még 5 perc után is azt írja hogy connecting:( -
Puntigamer #452 tiszta zsír, ha nem tudjátok a telótok beállításait mert esetleg használtan vettétek a club nokia elküldi nektek, ingyér:)
http://www.nokia.hu/id71993.html -
Puntigamer #451 na akkor az zsír progi:)
majd én is megszerzem, hasznos... -
menti azt is:) -
Vcard ráadásul menti (állítólag) a gyári programmal hozzárendelt képet is!
Én is használom!
-
thx, de már elveszett az összes :)
sebaj az sms-ek nem voltak olyan fontosak meg több mint 500 bejövő és ugyan ennyi kimenő volt szal lehet jobban jártam a törléssel :)
tel számokat meg lementettem a Vcard- al.
thx a segítséget mindenkinek! -
Puntigamer #447 sms-re, és névjegyzékre is megvan a progi, az egyik az MSG Saver, a másik pedig a backup contacts!
http://emoz.atw.hu/letoltes
innen le tudod szedni, programok/symbian -
SMS-t talán a Nokia PC Suite lehet.
-
Puntigamer #445 ja majd megpróbálok rátolni valamit, de nem értek annyira a phphoz, ha átlátom a forrást akkor menni fog... -
Ha jol emlekszem a 3650 beepitett mailkliense nem tud hitelesitest igenylo smtp szervert kezelni, ergo a szolgaltatok 90%-a ezzel kiesik. Ugyanakkor nem hiszem hogy letezne megbizhato, hitelesites nelkul igenybeveheto smtp szerver, ugyanis tul konnyen pl. a spammerek kedvelt atjarojava valna. -
Tattoo #443 Hali! Valaki tudna segíteni? nekem vodanetem van és a gyári email klienssel nem tudok még mindig emailt küldeni. A vodafone smtp szervere nem fogadja el a nokia hitelesítését.
Szóval 2 kérdésem lenne:
1. Tud e valaki MEGBÍZHATÓ smtp szervert?
2, Tud e valaki trükköt hogy hogyan lehetne kikerülni a nagytudású vodafone szerverét
( a profimail megy a vodafonnal, de a gyári kliens nem.) -
Mar csak egy kek design esne jol neki es tokeletes lenne ;] -
Puntigamer #441 már megoldottam, dox.hu-n nem megy:(
http://emoz.atw.hu/letoltes
ittlesz vagyis már van,de folyamatosan töltöm fel cuccossal -
Puntigamer #440 kipróbáltam nekem nem megy, a dox.hu-n:(
ha rákattintok, hogy letöltés ugyan az az oldal jön be, bármit pakolok a dl mappába...
és mindent ugyan úgy csináltam ahogy leírták... -
Esetleg ez nem segitene? Nem kell hozza az egesz oldalt atvarialni es sztem konnyebb is testreszabni mint egy meretebol fakadoan nehezkes (es erre a celra raadasul szuksegtelen) komplett portalrendszert. -
Puntigamer #438 :)
no mind1, téma felejtve, szóval,kéne valami módot kitalálni, hogy hogyan lehet felnyomni a progikat egyszerűen gyorsan, mert kezd egyrew több jó progi lenni, mostmár itt a gépemen, csak fel kéne őket tolni, de egyesével bazi nagy meló...
lehet én is felnyomok egy php vagy postnuke-ot, és úgy lesz az oldal, de az meg hót unalmas már, mindegyik olyan, nokiaprogramok.hu,6600sector mind1... egy kaptafára épül... -
-
Áh! -
Puntigamer #435 hát ezaz, maganak mutatom:D -
Maganak mutasd azt!!! -
Puntigamer #433 te is ezt csinálod az nfs most wanted mobil rovatban... ne várd hogy máshogy reagáljunk rá, ha te is így reagálsz a dolgokra...
-
Jovan nem kell minyár lehurogni! -
erre a kérdésre adta magát a válasz...
kereső megvan alul? -
Symbian progikra gondoltam...
Szerinted miért ide írtam?! -
www.microsoft.com -
Mondjatok nekem jó progis oldalakat.
Köszi! -
nah, hát énis kihagytam egy jó időt, mert nemvolt netem 
de mostantól ittvagyoik ujra, és megsek az ioldalra is, megnézni, hogy mit fejlődött
-
-
thx utánanézek.
azt nem tudod, hogy a jegyzeteket hol tárolja a tel? -
valami Vcard a neve, a telefonkönyvet tudja menteni meg importálni .vcf-be, sms-t nem kezel -
tud vki olyan progit ami lementi a telefonszámokat/esetleg sms-eket format előtt és utána az visszatölthető? -
3650-re nincs!
-
kav5 #421 Hy!
Vettem Bluetooth-ot. :)Tudna mondani valaki egy programot amivel mp3-mat lehet csengőhangnak beállítani?
Köszönöm! -
Puntigamer #420 de ezek jópofák szerintem, nem 3d-s ugyan, de van olyan is... -
nemláttam még jó java-s játékot :P -
Puntigamer #418 na mi ez a pangás itt?:D
most válogatok egy rakás JAVA játékot, aztán ha jók, feltolom őket:) -
Pedig nálam csak ez a baja van. esetleg futhatnak még a háttérben olyan progik, amiket így nem láthatsz, ilyen pl.: az utólag telepített automata bill. zár!
A gond a kevés memória miatt van.. Olyankor megy vissza az "annyához"!
-
Mar megprobaltam de nemsegitett ez sem.