Nokia 3650
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utálom az operációs rendszereket<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav> ezt tanulom már 4 napja, erre a szóbelire, és kétséges még ígyis hogy sikerül-e, mostsem azért vagyok idáig fent, mer jajj de jót cséztem, nem ám, tanultam, és teljesen megzuhantam lelkileg😞
hogy a francba kell a t-mobilos gprs-t beállítani?
Nagyon nem vágom, állítólag aktiválva van, de valami hozzáférési pontról pofázik akkor is a,mikor elvileg megadom neki... de nem biztos hogy jókat adok, valaki t-mobilos? help
Amúgy tudom hogy nem idevág, de vodafonnál csak elõfizetéseseknek lehet gprs-ezni??
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Én azzalé kaptal a telót, és, bár van 122MB szabad rajta, de akartk egy nagyobbat venni <#smile>#smile>
Légy jó, légy hű Magyar!
Egyébként igazából azt nem értem, hogy a tipikusan 3650-re hogy a francba tudnak hibás progit írni, hisz a 3-4-el korábi verziók jól futottak a telón, de azokat már nem engedi fel a szerver!<#gunyos1>#gunyos1>
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
mókás, az a baj hogy ez a teló,tényleg olyan mint egy oprendszer, és ezért akadhat ki, meg hibaüziket ad ki a progik installjakor, néha...😞
de amúgy istencsászár telefon😊
Alk. bezárva Etel Server
?
mert nekem ez a legújabb, bár haveromnak is kiirja,meg nekem is, minden bootolásnál, nem értem, elég zavaró, 5let? és neki nincs fent a teló, de már amúgyis elég szemetes szegényke legalább 100 progit szedtem le raktam fel...
újra fogom installni hamarosan, csak meg akarom várni míg lesz egy 128as memóriakarim...
sozs: remélem nem felejtes el, köszi! <#eljen>#eljen>
Légy jó, légy hű Magyar!
Pedig amúgy király egy progi!<#eljen>#eljen>
igaz érzékeny, tehát ha sok gombot nyomogatsz kifagy, de megy jól ha vigyázol, még hangot is lehet küldeni😊
MAjd küldöm a kért game-t.
A legfrisseb verzió 4.17
Persze, elég hozzá gprs... legalábbis azt olvastam, hogy az a minimum...
Légy jó, légy hű Magyar!
de nem értem miért nem telepíti fel, átküldenéd azt a verzsönt ami neked van?
Ja még1 kérdés,ki tudja hol találom a t-monile wap és mms beállításait?
mivel használtan vettem a tellát, nincs benne t-mobilos beállítás
Na, pontosan hogy is kell beállítani, hogy a gép használja a netet? Mert ha megveszem azt a xaros BT adaptert, akkor már jólenne, ha azt a netet hazsnálná...
Meg ugye ez a teló mutatja hogy mennyi az adatforgalom gprs-en keresztül?
Légy jó, légy hű Magyar!
Maco: GPRSen is tudsz msnezni (sot igazabol csak azon keresztul, mert a sima wap eleres ehhez keves). Annyira nem is lehet draga, volt hogy masfel oran at beszeltem 1 partnerrel, a teljes adatforgalmam vmi 30kbyte volt, annyira nem foldhozveros mennyiseg.
de az sok pííz lesz
én szopok az agile-al, mindenképpen upgradelni akar ez a köcsög, pedig 3.0-s, vagy upgrade vagy kilépés, ha upgradet választom elkezdi majd kilép alk. bezárva agile messenger címszóval😞
6x próbáltam, nem megy... passz HEEELP
pedig a pénzem abszolút nem ment le, meg hát nincs is beállítva wap, szal biztos hogy kékfogon keresztül ment... van valakinek olyan cucca,ami nem akar frissíteni?
összedobok egyet holnap d.e én is😊
írja má le valaki, hogy tudja a teló a gép netét használni... pl msn...
bluetoothon keresztül, mert kajra nem vágom😞
nem tudom beállítani hogy bluetoothon keresztül menjen a net, csak infrán engedi
Viszont én sajnos nemtudok bannert csinálni... csinálok olyat, hogy rárakok egy tellót, és kiírom, hogy nokia 3650 <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
500 hsz hamar meglesz <#wink>#wink>
Légy jó, légy hű Magyar!
de ezen még dolgozunk, v. nem?😄
De addig is csinálunk valami májer bannert😊
még kell olyan 180
hajrá skacok hajrá😄
amúgy itt le van írva,a lap alján, ha megfelelek/megfelelünk a feltételeknek, akkor majd intézkedek, addig majd én is csinálgatok bannert, skacok más is csináljon, ne csak maco, meg én😄
tessék dolgozni😄
rakjál egy stroke-ot a szövegre...
nem tom milyen szín, próbáld ki melyik néz ki jól, talán egy kékes elmegy...
de ez télleg jól néz ki...
a többit kijavítottam, hajnal 4kor nem tudok angolul

Puntigamer: Te meg szóljál akkor valakinek, hogy tegye fel <#smile>#smile>
Légy jó, légy hű Magyar!
és arra legyen kiirva hogy Nokia 3650
a Smartphone -t így írják😊
a VGA camera helyett azt írd, hogy 0,3 Megapixel Camera
kb ennyi😊
amúgy zsír
aztán fel kéne tolni valahogy
amúgy ha 5letetek van hoyg mit változtassak, szívesen megcsinálom, mindent lehet még módosítani rajta

Amúgy jó lett nagyon...2telo egyben <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
Légy jó, légy hű Magyar!