Nokia 3650
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyet akkor csinál, ha a háttérbe megy valami alkalmazás, nem helyesen léptél ki a telefonkönyvbõl, vagy onnan hívtál, és olyankor az nyitva marad!
A menü gomb hosszas lenyomásakor elõ jönnek a futó cuccosok, zárd be õket a c gombbal, és utánna nem lesz ilyen gondod!
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
lehet ha túl nagy a file akkor nem bírja a memória és azért vált át, de nemtom.
mellesleg ki mondta nektek ezt az 500hsz-es bannerkorlátot?simán berakják elõbb ha megkérsz egy modit.
Ha csinálok egy wavot amit lejátszik a telefon, felteszem, ha én inditom el simán lejátsza. De ha beteszem csengõhangnak és felhivnak egy 1-2 másodpercig megy majd hirtelen átáll a nokia tune-re. Mi lehet a baj. Már rengeted fajta waval probaltam de mindegyikre ezt csinálta.
Régi a telód op rendszere. Letölthetõ a Nokia oldaláról a pach, és sok más egyéb dologg. Itt a "Nokia 3650 Video Recorder Update" töltsd le, és telepítsd a telefonon.
De szoftverfrissítés is segít ezen. De ha igazán jót akarsz van egy progi a Philips Campro, ez ráadásul olyan hosszan vesz fel, amenyi hely a telón van, nem korlátozott az idõ! (errõl most nincs linkem)
1 hete van 3650-esem és nagyon tetszik! 😊
Van egy probléma: videofelvátelnél nem vesz fel hangot. Ez mitõl lehet?
kedden végzek végre a vizsgáimmal, onnantól jövök én is csinálni az oldalt <#eljen>#eljen>
The following error has occured: tinyproxy was unable to retrieve and process headers from the remote web server.
ma felpakolok 1-2 új cuccost, a honlapra😊
jólenne összejönne az 500hsz😊
Legalább lenne képe, a fórumnak😊
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
picit fapados, de áttekinthetõ, hamarosan nekiállok majd a php-s listázásnak, és feltöltésnek, elvileg majd ti is tudtok feltölteni progit az oldalra...
valahol megvannak a feltételek, régebben már belinkeltem ide, nézzetek vissza, ott kell lennie...
de már akkor sincs messze az 500 hsz😊
nekiállok az új design-nak, és a feltöltés php-val fog mûködni😊
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
McLaren topikba 260 hsz van, és van banner <#nemtudom>#nemtudom>
Légy jó, légy hű Magyar!
Légy jó, légy hű Magyar!
hogy lesz így meg az 500 hozzászólás?😊
Amúgy megvan a vizsgám, szal most minden erõmmel progikat tesztelek, amiket aztán feltolhatok az oldalra<#vigyor>#vigyor>
csinálok egy új design-t is neki, mert túl pici lett az oldal, de ettõl a hülye bannercsíktól alig látni valamit😄
azt hittem alapból nincs benne, nem is néztem, mert csomóan panaszkodtak hogy nem lehet...
na mind1, ezt be****tam<#wow1>#wow1>
De ha átlehet alapból is állítani, akkor miért nem lehet nagyobbak küldeni? <#nemtudom>#nemtudom>
Légy jó, légy hű Magyar!
bt-n küldeni nagyobb fájlt mint amekkora a telóm memória mérete, mert oda rakja be alaból<#nezze>#nezze>
És ezt csak felrakom, és alapbol a karira menti? <#nemtudom>#nemtudom><#smile>#smile>
Légy jó, légy hű Magyar!
szerintem így korrekt😊
izé nézzetek csak fel az oldalamra, a programokhoz...és ott ez:
MSVDriveE
Nagyon zsír progi, a beérkezõ fájlokat az E-re rakja: ergo: lehet nagyobb fájlt is küldeni bluetooth-on mint 2 mb...
gprs-ben sajnos nem tudok segíteni
---------------------------------
Beállítások neve: T‑MobileWap
Kezdõlap:http://wap.t-zones.hu
Böngészés módja: folyamatos
Biztonságos kapcsolat: ki
Adatátvitel módja: GPRS
GPRS-kapcsolat: ha szükséges
GPRS elérési pont / GPRS APN:
internet (NET 50, 300, 1000, Net ONE és a lezárt GPRS Net, Net Plusz csomagoknál) vagy
wap (WAP START, GPRS WAP és a WAP Plusz szolgáltatások használatakor)
IP-cím: 212.051.126.002.
Azonosítás típusa: normál
Bejelentkezés típusa: automatikus
Felhasználói név és jelszó: ha nincs t-email szerzõdése, akkor a felhasználói név "wap", a jelszó "Wap", amennyiben rendelkezik t-email szerzõdéssel, akkor az Ön egyedi felhasználói nevét és jelszavát is megadhatja.
---------------------------------
Beállítáok mindent e szerint, és nem megy, azt írja érvénytelen hozzáférési pont...
mondjuk az ip-t nem tudom így beírni, mert a 051 helyett automatikusa 51-et ír ez a hülye, és nem tudom kijavítani😞
amúgy azért folytattam ezt, mert ötletes a design...
ha gondolod átküldöm a psd-t és tudsz még alakítgatni rajta...
tud valaki mondani t-mobile os gprs beállítást?
sehol nem találok, és aktiválva van a gprsem de nem tom használni, mer nem tom a beállításokat😞
help me pls!
csináltam én is bannert😊
picit loptam az ö5letet, sõt nagyon, illetve hát mondjuk inkább úgy hogy átalakítottam Macoét😊
Kiváncsian várom a progikat <#smile>#smile>
Légy jó, légy hű Magyar!
de 25 emberbõl 20at, szal elég jó az arány😄
kedden mehetek javítóra...
úgyhogy tanulnom kell hétvégén kicsit...
ja, találtam jó kis progikat, majd felrakom az oldalra!
Nektek?<#nemtudom>#nemtudom>
Légy jó, légy hű Magyar!