1015

Minden ami a telefonnal kapcsolatos:)
  • sozs
    De egy idő után uncsi lesz, nem?? Én ezért nem használok ilyet.
  • Puntigamer
    jaja, elég kira:)
  • David01
    Ja Suprise Lenses. Nagyon jó efektek vannka benne.
  • Puntigamer
    üdv, találtam egy nagyon baró fényképező progit,tök jó rajta a zoom is, jó minőségű, és vannak benne jópofa effektek, például cheguevara,infra,meg halszem effekt, és még sok más, érdemes kipróbálni
    Innen lehet letölteni.. teljes verzsön
  • Puntigamer
    köszike:)
  • Maco13
    HB!
  • sozs
    Én azt hallotam, hogy át kell manipulálni a teló hardverét is....
    Ez után nem hiszem, hogy nagyon megérné.....
  • Maco13
    s60-ra nem lehet ha jól tudom, de tudnak rárakni s70-et, csak nemtom megéri-e erre a telóra pénzt költeni
  • sozs
    Hát igen, sajnos a 3650 ebben is más, meg erre a telóra nem lehet theme-at feltenni, mert más az oprendszer "összetétele".
  • fzoli990
    Ez azér van mer a Symbian 6-os oprendszer (ami pl. 3650, 3660, N-Gage telefonokon van) csak az 1-es JAVA játékokat (J1ME játékokat) viszik, az új játékok már kivétel nélkül JAVA 2-es (J2ME) játékok! JAVA1-es játékokat pedig má rég nem csinálnak!
  • HiPPoNaX
    3650el hasonlo tapasztalataim voltak (azert csak voltak, mert momentan eppen uzemkeptelen a keszulek, valoszinuleg az akku miatt), a megoldas az, hogy lehet ra javat telepiteni, de nem az osszeset (tehat ami pl. egy ujabb keszuleken tesztelve volt es jo, az egyaltalan nem biztos hogy egy 3650re/3660ra feltelepul. Viszont van egy rakat regebbi javam is, azokat gond nelkul viszi.
  • zolo
    Hali!
    A napokban vettem egy 3660-at,és amikor java cuccot telepítek telepítés után rögtön eltávolítja és rendszerhibára panaszkodik..Sis fájlnál nincs gond.
    Hogy lehet javát telepíteni??
  • Puntigamer
    heyho, találtam egy nagyon brutális progit:)
    és hibátlanul műxik, sokkal jobb mint a bemused:)
    a poén már el is árultam, a lényege hogy tudod vele irányítani a winampot, de nem kell vele anynit szenvedni mire fellövöd a konfigot, nem is kell semmilyen szervert elindítani, beleintegrálódik egy plugin a winampba, elindíttod a winampot meg a progin a telót, és megcsinálja a kapcsolatot:)
    nagyon penge...
    továbbá, látod telón a desktopot:) és irányíítani is tudod az egeret, ergo: komplett távoli asztali kapcsolat szerű dolog, brutális:)
    itt a link:
    Control Freak
  • kav5
    Huhhh... :( Nah mind1 úgyis el szeretném vinni szoftver frissítésre. Nekem sajna nincs kártyaolvasóm. :( A a szoftverel együtt megcsinálnák a kártya formázását is gondolom.

Köszönöm a segítséget mindenkinek!
  • sozs
    Mert előbb a kártyát kellet volna leformázni, utánna a telót. Ha van olyan alkalmazás amit a kártyára telepítettél az bekavar a telónak, és nem tud mit kezdeni a kártyával. Ilyenkor csak a kártyaolvasó segíthet, ha azzal törölsz mindent, majd a telóval leformázod.
  • kav5
    Igen, lehet hogy a Psiloc Screen saver kavart be... Most leformáztam a telfont. Ugy néz ki hogy most jó, de a következő a gond: Ha a memóriakártyát le akarom fomázni azt írja hogy: Alk. bezárva AppArcServerTh read USER 130, és nem formázza le. Ez mitől lehet?
  • David01
    valószínű valami program csinálja szerintem is szedjél le mindent amit az utóbbi időben feltelepítettél. ha nemsegít akkor format
  • sozs
    Hááát, nem tudom tettél fel mostanában valami progit?? Agile Messengert?? Mert valami bekavar a telóba. Vagy képernyővédő??
    Csak ezek a tippeim vannak!
  • kav5
    Az mitől van hogy kb 4-5 percenként elmegy a kép és ha megnyomok egy gombot csak világít a fehér üres képernyő? Kb 1 héttel ezelőtt is volt ilyen de akkor leformáztam és jó lett ma megint kezdi.
  • Maco13
    az ára meg kb20-30 attól függően hogy milyen állapotban van, meg adnak-e hozzá kártyát vagy valamit
  • HiPPoNaX
    0,3 mpixel, tehat 640*480as felbontasu kepeket csinal
  • piramis23
    e-mail: [email protected]
  • piramis23
    Mekkora felbontásban csinál képet?
    Mennyibe kerül?
    mert venni akarok egyet
  • sozs
    Nagyon egyszerü, túl jó minőségűre van beállítva a felvétel. Philips Cam-nál a következő a max:
    Options>Settings>Recorder:
    video format: mpeg-4
    Quality: high
    Frame rate: 7.5 fps
    Frame size: SQCIF(128X96)
  • willis
    hm
  • baca01
    miért van az h akármilyen videófelvevő progit rakok rá( philips camcorder, eti camcorder) a hangot csak 2 másodpercig veszi fel???
    pedig a nokia honlapjáról feltelepítettem azt a frissítést, csak azzal meg az a baj h tök szarul veszi fel a hangot...:(
    plz help
  • kav5
    Kiprobáltam a 3.0-ás verziót ami még nincs feltörve és az működödtt.
    Mind1 már feladtam... :)
    Meg asszem eléggé leszívta a memóriát. :/
  • sozs
    Nekem is volt ilyen gondom, de azóta soft frissítésen esett át a készülék, igaz azóta nem használtam ezt a progit!
  • Puntigamer
    passz, egy ideig használtam, de nekem nem állt vissza
  • kav5
    Használ valaki Psiloc Screen Saver-t? Nálam egy idő után visszaáll az eredeti képernyőkímélő. Ez mitől lehet?
  • kav5
    Ja, értem...

Köszi szépen!
  • sozs
    Mert a rendszer mappákat nem lehet törölni!
  • kav5
    Hy!

Formáztam a telefont, és az lenne a kérdésem hogy a SIM mappát hogy lehet kitörölni. Áthelyeztem belőle azt a 2 filet, és ha törölni próbálom a mappát azt írja, hogy nem törölhető mert tartalmaz 2 rejtett alkalmazást.
  • sozs
    Nem ilyen egyszerű a téma. Sajnos az s60-ból is van több, pl.: ami program, játék elmegy 6600, az nem biztos, hogy futni fog 3650-n! Oprendszert cserélgetni meg nem lehet, ez nem olyan mint a linux meg a win!
    Mp3-at meg csak monóban tud lejátszani, ez nem sztereo készülék.
    Memória kártyát 1 gigásat is raktak bele, de sajnos lassan kezeli, tudtomma a legnagyobb amit gyorsan kezel az a 256 mb! A Nokia oldalon van 1 gigás mmc is, amit elméletileg kezel, sőt 512 mb is! Tehát ilyenek mehetnek bele, szerintem nem kell gyári bele, és az olcsóbb is!
  • Barney Tech
    és ami program symbian 7 van tervezve az elindúl a 6-on is?
    vagy esetleg ki lehet cserélni a rendszert rajta?
  • HiPPoNaX
    6-os symbian van rajta. mp3at jatszik kulon programmal, de a hanggeneratora mono!
  • Barney Tech
    hi.
    szeretnék egy iylen telefont kb mennyiért tom beszerezni?ugy tom az mp3 nem jatsza de programmal igen és azt is tom hogy lehet bőviteni a memóriát mennyi a max?és milyne Symbian verzió van rajta 7?
    esetleg elcserélnék egy gsm boltba egy 6610ira ?
  • sozs
    Már fel is tettem...
  • Web mester
    Hali!!
    Örülnék ha valaki el tudná küldeni a The Sims Bustin' Out symbian S60as verzióját.
    [email protected]
    Köszi előre is!
    Üdv!!
  • Puntigamer
    zsír:)