669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
-
#469 CSő!szükségem lenne egy kis segítségre!Szal ott járok h má meghalt a tudós faszi is és a városban cirkálok csakhogy van egy tank ami folyton kiszed!!!miccsinájjak?????!!!PLEASE HELP!!! -
#468 Amúgy a tánc elképesztően nehéz -
#467 Ja akkor jó. Azt hittem az egész játék csak arról szól hogy mindenkiből zombit csináljak -
#466 Amugy game közben átvezető moviekban mutatja hogy miért is lettünk ilyenek.
Gamestaron is ráadtam a szavazatom év legpoénosabb game-e. -
#465 /gondolom az elején vagy/ : most az a cél, hogy bosszút állj, és ehhez szerezz "sereget"... -
#464 Az egész játék csak arról szól hogy mindenkinek kiszippantom az agyát, vagy most csak sereget gyűjtök és lesz valami feladat is? -
#463 Kb. a felénél vagy. -
#462 Szerintem is lesz hozzá valami multi mert az van kiírva hogy one player -
#461 Nálam nem szaggat max grafon hanem lassan megy. Elég idegesítő. Inkább levettem a grafikát. A farmos pálya után már tényleg nincs sok hátra? Mert akkor elég rövid -
#460 Na végigvittem.A végén én beletettem volna pár péont mert semmi poén nem volt már itt na jó az amikor !!!!!SPOILER!!!!! a beleiből előveszi a csaj ajándékát.
Jó game volt ssak rövidecske. -
#459 Nem igazán állt sztem kész állapotban a gamma optimalizáció szempontjából, meg mondjuk jól jött volna további finomhangolási opció a videó-beállításokban. Szal nálam is szaggat, remélem hamarosan jön pöcs hozzá... -
#458 És mér "szaggat"? Mindenkinek ilyen? Mert olvastam sokaknak van bajuk. -
#457 Lehet, hogy a driver-fájlaiba ír, de ki tudja... :( Nálam még megy... Szal sztem tedd újra és játszd végig egyhuzamra... -
#456 Megnéztem a game könyvtárát 12 pálya van.Elvileg nekem még van 2.
Kiváncsi vagyok mi lesz a vége. -
Zsoldos #455 Hat drivercsere utan futolag megneztem akkor jo volt. Mostmar megint total el vannak tunve az emberek es az akadas is ugyanolyan.. -
#454 Ugyszint recseg.. :) De nem izgat, még így is best gamma... -
#453 Nekem mér recseg-ropog a hang? És a játék is kicsit szaggatva megy... :-( -
Peti1 #452 szoval nem megy vele, ok, kösz -
#451 Supported Video cards*: NVIDIA GeForce FX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950, 6200, 6500, 6600, 6800, 7800 - ATI Radeon 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X700, X800, X850 *Intel Extreme Graphics and SiS chipsets not supported.
-
#450 heh a tankokat kissé nehézkes likvidálni de utánna irányithatjuk őket -
Peti1 #449 probálta valaki a gamet GeForce 3 Ti200 64 MB-s videokarival?
elmegy vele? -
#448 Nah, pisilős rész megvolt, hídon átjutva... Jah és amúgy körülnéztem a játék fájljaiban, és úgy néz ki, hogy vagy terveztek hozzá multit, vagy lesz kiegészítő és abban lesz multi... :) -
#447 Érdemes.3 cd sok neked? -
Oszi #446 Érdemes letölteni a játékot ,mert én egy kicsit sokkalom a 3cdt? -
#445 Olvassál vissza wazeg #369-itt a !!!!CRACK!!!! -
#444 Hősünk biztosításokkal foglalkozó ügynök volt a Nagy Depresszió idején. Ekkortájt nem volt menő üzlet a biztosítósdi, amit hűen bizonyít főhősünk oldalán tátongó shotgun-lőtte lyuk. Az egyik leendő vevőnek mehetett agyára Stubbs szövege. A puskás vevő aztán szépen elföldelte a kilyukadt ügynököt a kert végében. Stubbs 20 év múlva kimászik a sírból és látja, hogy minden megváltozott. Rájön, hogy ha emberi agyakat kajál, attól jobban érzi magát.
Menni kell és irtani a jónépet akik pár másodpercen belül közénk tatorznak majd. -
evil 007 #443 linkelnétek 1 cracket??? -
Vajda Gergely #442 elmondaná valaki milyen ez a játék?
Mit kell benne csinálni?
THX. -
#441 Jött a válasz, akkor legalább én is tudom hogy kell :) -
#440 Ha vársz egy picit, akkor megmondom, ugyanis el kell jutnom odáig... :) Ha felment a driver, akkor gyorsanvégigzúzom a gammát, hogy újra elkezdhessem... :) -
#439 LOL kurvanehéz lehet :D hugyozzál bele folyamatosan jönnek ellenfelek lönek mint az állat nyirbálsz párat hugyozol tovább mindig mondja a gép hány %-os a szennyezetség vagy mi a tököm.Azt utánna meg az áramot kell vezetni de arra remélem rájössz magadtól is. -
#438 Valaki eljutott már ahhoz a pályához, ahol esik az eső és úgy kezdődik, hogy bele kell hugyozni a vízbe? Mert én ott nemtudok továbbjutni, nemtudom mit kell csinálni! :( -
#437 THX, nekem eddig 81-98 volt... De meglessük... :) Köszi szépen /gondoltam hogy ez lesz, de ennél újabb drivert nem találtam... :)/
Szerk.: 83.10 nem jó??? -
Zsoldos #436 Drivercsere megoldotta. Guru3d.com -rol 82.13 -as -
#435 Most már nálam is ez a helyzet akadás nélkül... :( Pedig már a baris résznél tartottam... -
Zsoldos #434 Udv!
Futtatni akarom a game-t, de van 2 bibi is vele. Az egyik, hogy kb felpercenkent megall a kep kb 10 mp-re. A masik meg bosszantobb: csak a terep latszik. Az emberek-zombik-autok egyaltalan nem. Pontosabban az autoknak csak a lampai latszanak, de sehol semmi modell. Van masvalakinek is ilyen gondja? (g6 6600)
Amugy a refreshtol nem kell parazni, ha refresh force-t hasznaltok semmilyen progi nem tudja masra kapcsolni a frissitest, mint amit ott beallitotok (ha a winben be van kapcsolva a nem tamogatott modok elrejtese..) -
#433 áááááá az akadásra kellene valami megoldás :(
nem lehet olyan rossz...:( ha vhogy megoldható hát üsse kő, leszedem még1x! -
#432 1. Download the RefreshForce program at http://www.pagehosting.co.uk/rf/. Place it on your hard drive somewhere.
2. Run RefreshForce. Your only option at first will be to Auto-Populate. Select that.
3. RefreshForce will bring up a list of different resolution settings, and their corresponding refresh rates. You can change any of these rates to any other valid number--i.e. 60, 75, 85, etc.
4. Scroll to the 800 x 600 listing and change the refresh rate to 60 Hz.
5. Apply the setting.
6. Restart the computer for the setting to take effect.
7. When the computer is back up, launch Stubbs the Zombie. The game launches, by default, at 800 x 600 resolution, and the refresh rate will now also default to 60 Hz, which is safe for most any monitor.
9. In the video options menu, you can change the resolution and refresh rate. Change it to whichever one you wish--it's recommended that, no matter which screen resolution you choose, you set the refresh rate to 60 Hz in order for it to display properly.
ez mire is jó??? bocsi lemaradtam skacok :( -
#431 SPOILER!
A traktoros résztől is kész vagyok:DD
Nagyon durva, ahogy az elejére tűzi fel az embereket:DDD
Az elején azt hittem csak sima "együk meg mindenki agyát, hogy zombik legyenek" monoton játék lesz végig.Bár a végcél továbbra sem igazán változott, de hál'istennek az akció részt tekintve, nagyon változatos játékkal van dolgunk.
Csak ne szaggatna időnként:( -
#430 Azt se tudod miről van szó...