669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
-
#509 Egyszeűen mindennel próbálkoztam de nem és nem megy...:-( -
#508 Nekem nem megy a játék.Amikor elíndítom, szaggat az NVIDIA videó, és utána a Soundblasteres majd kiírjja hogy Stubbs.exe hibát észlelt, és leállt.Próbáltam új driverrel:nem ment, mert a driverek hibát irtak ki. Audio drivert feltettem:semmi.
Aztán próbáltam a DX diagba visszahúzgálni a gyorsítást:semmi.
A videókártyám ATI RADEON 9550 Gamer Edition.Nem tudom mi lehet a baj...és ezért még fizettem is a wanadoon... -
#507 hali az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet a csávók testrészeit letépni? -
matkovec #506 sziasztok a crack csak az 1.0 vagy a pacsolt verziora valo
-
#505 Kösz!
:( -
#504 Nem. -
#503 Nem próbáltam még.Miért,jó? -
#502 hát, azért lehet látni...csak az a szar régi-film effekt/szűrő...na az kicsit elbaxxa, mert attól nem látni semmi effektet...pedig komoly bump-mapping is van benne, szép sztem...nekem nincsen bajom a grafjával, olyan...egyedi ^^ -
#501 Az érdekes az lehet hogy benne van de hogy látni nem látni a game-en ezeket a szépséges szép efekteket az hot tuti mert szegény csúnyácska. -
#500 hát de ne csodálkozzatok....szarrá van effektezve, telis tele shaderekkel, shader 3.0-val is =/ nem tudják szegény ATik =/ -
#499 De jó 1 hete letöröltem, mert nem ment a 8500-ömmel:(((( -
beerka666 #498 mért ez nem jó hozzá? -
#497 Arra nincs patch hogy fusson az Ati Radeon 9250-ön? -
#496 jajaja, csak rövid
de nagyon nagy poénok vannak...az beteg aki ezeken még csak nem is mosolyog :DDDD
mikor bele kell brunyálni a vízkészletbe...huh az de lol :DDD
mindenfele pisáltam :D -
beerka666 #495 köszike
-
#494 Innen -
beerka666 #493 hol lehet leszedni?
-
bloodrayne2 #492 Na EZ a gém kurva jó amugy el sem tudtam előle mozdulni már végig is vittem zzsssírrr a vége!! -
#491 hát nem tudom...én felraktam, de nagy javulásokat nem igazán tapasztaltam.... =/ -
#490 Stubbs the Zombie patch!
pc
5 hozzászólás
Szomy - 2006.01.07. 21:23
Az Aspry kiadta az első javítást a Stubbs the Zombie: Rebel without a Pulse című játékához. A javítás leginkább a játék memória kezelésének hibáját javítja, ugyanis sok esetben csak memóriát és a processzor teljesítményt ette, de nem indult el. A javítás még tartalmaz egy „Safe mod”-ot is, mivel pár VGA kártyán nem indult el a támogatottak közül, de biztonságos módban indítva a játék 640x480-as felbontás és 60Hez mellet indul el így lehetővé téve, hogy játsszon vele a tulajdonosa. A javítás hivatalos szerverről lehet beszerezni a lenti link segítségével. -
#489 hát, én dobáltam rá a belemet, és robbantottam, úgy öltem meg...2-3 bél kell, és halott :) -
n1ght #488 figyeljetek a tudost hogyan tudom legyőzni? nekem sehogyan sem sikerült . lekapcsolgatom a gombokat, eltunik a gömb, de nem tudom megcsapni és mindig lelő -
#487 na kijátszottam a game-et...hát emberek...
ez vmi iszonyat jó lett, de télleg :DDD
akkorákat lehet nevetni rajta, már sírás elkapott majdnem xDDDDD de komolyan :DD
a farmos pálya az nagyon kira, meg a rendőrség is nagyon faszás xDDD
vége nagyon komoly a játéknak :) sztem nagyon nagyon jó....DE:
-akadni tud, mint az állat, mikor külső téren vagyok...pl a városban...de csak ott, máshol csak néha néha, amúgy egész jól megy...igaz 800x600, dehát Istenem :)
-és sztem elég rövidecske, elég gyorsan röpködtek a pályák, de még biztosan kijátszom többször...meg néha néha azért még most is elindítom kis hülyülésre :D
-és sztem kevés ez a 4 testrész, amit felhasználhatunk fegyóként (bocsi, ha valakinek lelőttem a poént, vagy vmi), szerintem azért lehetett volna több is...egy 6-7, csakhát ugye mi....
de végeredménybe nagyon nagyon jó lett, télleg, én aszittem hogy vmi rohadt szar...aztán mondom leszedem mégegyszer, a RELOADED-es verziót, és berakom az egyik mentést, amit egyikőtök itt adott(asszem G4b3sz, vagy nemtudom bocsi, de annak köszönöm szépen, aki felrakta:))
szóval egy végigvitetelt mindenféleképpen megér, télleg, sztem nagyon jó, el lehet vele lenni...most jó, akadozik néha eléggé, de próbáljátok túltenni magatokat rajta, mert megéri...ráadásul lehet majd lesz vmi patchféle rá :)
nameg az már nagy erény nálam, hogy egy game ennyire lefoglaljon engem :)
értem mért is volt az év játéka jelölt....... -
#486 Én egy rendőrt tudtam irányítani -
#485 Van valahol egy szellőzőnyilás azt keresd meg és menj végig rajta egy rabhoz jutsz azt tudod irányitani majd. -
#484 Hello!
Pár napja szedtem le a gámát, mivel ritkán ülök elé, asszem kicsit sokáig fog tartani, de elakadtam.
LEhet, hogy nagyon láma dolog, de a műtőazstalos résznél, ahol először tépem le kezemet, hogy elvégezze helyettem a dolgokat.
NAmost bármit csináltam eddig kinyírták a posesselt tudóssal együtt.
Valamit nagyon elnézhetek, mert nem akar menni.
PLS HElp
Előre is thx -
#483 Nah, végigvittem, a végső videó sztem marha jó, van így is benne poén /az evés/. Tovább nem akarom részletezni, mert másnak is legyen meglepetés... :) -
#482 Akkor bizony újjat kell venned, ha játszani akarsz vele...
Supported Video cards*: NVIDIA GeForce FX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950, 6200, 6500, 6600, 6800, 7800 - ATI Radeon 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X700, X800, X850 *Intel Extreme Graphics and SiS chipsets not supported.
Én viszont mindjárt végigviszem, érdekel a vége... :) -
beerka666 #481 azt írja hogy nem jó hozzá a vidkarim -
beerka666 #480 nekem sehogy nem akar elindulni,hibát ír ki a videó valamire
Pedig megcsináltam azt a Reforcet is -
#479 Megcsináltam!!!Még 2005 ben!huu!én annyira nem fogom hiányolni!De azé jó szórakozást nyújtott!:D -
#478 Már nincs sok. -
#477 Én ott járok, ahol az áramot kell vezetni a zombikkal. Az kb mennyire van a végétől? -
#476 A végén SPOILER!!!!!!!!!!!!!Amikor Fut egymás felé a Zombi meg a csaj simán beütöttem volna egy olyan figurát hogy elesik a Zombi és leválik valami testrésze vagy valami + poén mert ez igy nem volt valami jó. -
#475 Na végigvittem én is.Nagyon jó volt csak rövid.Bár mostanában már amúgy is megunom a hosszú játékokat.Ennyi játékidő nekem elég is:) -
#474 Szerintem ebbe több a poén de mindkettő jó most Evil Dead-el tolom. -
#473 Melyik jobb az Evil Dead Regeneration vagy ez?? -
#472 Meg is van!!!A fejemmel egyből kipusztult!!!THNX!!Innen messze van a vége?
-
#471 thnx!Egyébként én is ezzel próbálkoztam de nem akart meghalolni!!!De mind1!Még 1* kössz!!!!:))))) -
#470 Dobj belgranatot a tankra... ennyi... :)