669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
  • gameplusz
    Akkor szavazzunk rá, én már megtettem...
  • beerka666 #428
    amugy már van RELOADED verzió ami sima krekkes
  • beerka666 #427
    ahogy mondod :D
  • grebber
    Hát ha ez a game nem kap valami legpoénosabb game dijat akkor semelyik game nem érdemli meg.
  • Dynamic
    No, akkor mégis csak a ReForce-szal kellett babrálni, ahogy én is gyanítottam
  • grebber
    LOl nagyon a game.

Spoiler: (márha az)

A farmos pálya végén nagyon komolyan amikor ellovagolunk a bárnnyal azt amikor odaérünk ahova kell megsimogatja a barit az meg kidöl :D
    Sok vicces dolog van benne a fejjel tekézés LÁL :D
  • gameplusz
    Ok, most már működik. Nah, szal itt a megoldás, és kösz mindenkinek a segítséget! Szóval egy FAQ összedobása nem ártana, nah, de most jöjjön a lényeg:

1. Download the RefreshForce program at http://www.pagehosting.co.uk/rf/. Place it on your hard drive somewhere.
    2. Run RefreshForce. Your only option at first will be to Auto-Populate. Select that.
    3. RefreshForce will bring up a list of different resolution settings, and their corresponding refresh rates. You can change any of these rates to any other valid number--i.e. 60, 75, 85, etc.
    4. Scroll to the 800 x 600 listing and change the refresh rate to 60 Hz.
    5. Apply the setting.
    6. Restart the computer for the setting to take effect.
    7. When the computer is back up, launch Stubbs the Zombie. The game launches, by default, at 800 x 600 resolution, and the refresh rate will now also default to 60 Hz, which is safe for most any monitor.
    9. In the video options menu, you can change the resolution and refresh rate. Change it to whichever one you wish--it's recommended that, no matter which screen resolution you choose, you set the refresh rate to 60 Hz in order for it to display properly.
  • Dynamic
    Úgy kellett egyébként, hogy a rendőrfőnök mellett felvillantak a körcikkek, majd később ugyanazok melletted is és pontosan ugyanúgy ugyanabban az ütemben kell lenyomni az iránygombokat.Olyan mint a Fahrenheitben az ügyességi rész, csak ez gecinehéz, mert hajszálpontosan(!) akkor, abban az ütemben kell lenyomni.A Round 4-ig bírtam, utána már olyan kombinációkat csinált, ráadásul váltakozó ritmusokkal, hogy letettem a hajam és lehetetlen volt ugyanazokat ugyanabban ütemben visszaadni.Pedig kíváncsi lettem volna mi lesz ha végignyomom.
  • Csuhai G
    Tessék! ;)
  • Dynamic
    Van egy saved könyvtár nem tudom, ez kell-e.
  • gameplusz
    Hi! Valaki elküldhetné a profil-fájlját 1024x768-as vagy kisebb felbontással és 85 vagy kisebb hertzes képfrissítéssel. Graf nem számít, plz.

Ingyenes tárhely: ITT (KÖSZI ELŐRE IS)
  • grebber
    Ha annyira tetszett a táncverseny elmondhatnád mit kell nyomkodni mert fingom nincs?

Szerk: Már mindegy véletlenül nyomtam egy jobb klikket és továbbdobott és mentett is :(
  • Dynamic
    Csak tudnám, miért olyan nagy a gépigénye.9800Pro-val és 1 giga rammal is legtöbbször 10-15 fps körül döcög, holott a grafika, valljuk enyhén szólva nem egy csoda.
  • grebber
    A gamet 2005 legjobbjai közözz 2 kategoriában is nevezték.
    De szerintem nem fogja megnyerni őket.
  • Dynamic
    Hát ez a játék nagyon LOL:DDD

SPOILER!
    A táncoló rendőrfönöktől és a táncversenytől hangosan röhögtem:DDD
  • grebber
    Hát pedig ha a jővőbe nézel igencsak ajánlott egy új VGA nemcsak ezért a game-ért.
  • quakerman
  • quakerman
    EZT NEM HISZEM EL!!!!

A KIBASZOTT GECI-KURVA ÉLETBE!!!

MOST EZÉRT AZ EGY JÁTÉKÉRT NEM VESZEK ÚJ VIDEO KARIT!!!!!!!!
  • grebber
    Supported Video cards*: NVIDIA GeForce FX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950, 6200, 6500, 6600, 6800, 7800 - ATI Radeon 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X700, X800, X850 *Intel Extreme Graphics and SiS chipsets not supported.

Grafika szerintem sokkal de sokkal szebb is lehetne ha nem ilyen filmszerű lenne a körtiés.De semmi gondom vele.
  • quakerman
    #407 HELP!!!4
  • gameplusz
    FAQ, egyikkel sem megy, pedig powerstripben az alkalmazásokba állítottam be... Fasz kivan...
  • bazsi123
    hát ez egy elmebeteg játék :-D
  • quakerman
    Ati Radeon 8500-tel megy??
  • gameplusz
    Ok, kösz az infót, meglessük... ;)
  • Dynamic
    Mindenesetre azt már tudjuk, hogy nagy valószínűséggel a frekvencia miatt kapcsol ki.Próbálj meg az összes felbontáshoz valami elfogadható értéket beállítani(egyszerűen csak át kell írni a megahertzet, amennyire szeretnéd)majd "apply" és restart computer vagy próbálj ki valami másik progit.Pl. amit Istencsászár ajánlott(powerstrip), bár igazából azt nem ismerem:)
  • gameplusz
    Sajna nem megy... Nálam 149Hz-re akarja tenni, a ReForce-ba beállítottam a 85Hz-t és ugyanúgy csinálja... :(((((((
  • Istencsászár
    powerstrip
  • Dynamic
    Próbáld meg a ReForce nevű programmal beállítani a monitorfrekvenciát.Nekem néhány játéknál előfordult ez a monitorkikapcsolás.Ennek az volt az oka, hogy valamiért kb. 200Hz körüli értéket állított be, amikor elindult a játék.Ezt persze nem bírja a monitor, ezért kikapcsolt.A Reforce-szal elvileg be tudod állítani, hogy a különböző felbontások, hány Herzen menjenek.1-2 játéknál sikerült vele megszüntetni a monitorkikapcsolást.
  • gameplusz
    Remélem valaki megoldja a problémám, mert szeretnék a gammával játszani egy picit...
  • mukika
    báh... no mind1.
  • gameplusz
    Nálam semmi, se hang, se kép. Jah, és GeF 4-et nem támogat, mivel a gammában újabb vertex meg shader elemek vannak. Amúgy pedig ha el is indulna, abban nem lenne köszönet, mivel kb. az én gépem produkálna 50 fps-t....
  • mukika
    GeForce 4 Ti 4200-al akkor ne is próbálkozzam???

Elindul a gamma de nekem is a #397 hasonló probléma van, kivéve annyiban nem hasonlít, hogy nálam zöld lesz a képernyő, és tipikus textúra hiba jelentkezik... ilyen összevisszaság. Viszont a hangokat tökéletesen hallom, már a zene is tetszik.

Asszem kéne már egy új videókártya. Idáig csak a Bf2 nem indult el rajta... mással mindennel simán gémelek. A grafot meg sok játéknál leszarom...
  • gameplusz
    Nekem pedig olyan problémám van, hogy játék indításakor eltűnik a monitorról a kép, és egy No signal feliratot kapok egyaránt. Próbálkoztam ikon nélkül indítani, úgy sem megy, hangártya-driver-baszakodás nincs, csak nem idul a gama, magyarul indítás után resetelni kell... :(
  • Csuhai G
    Valaki megtudná mondani, hogy mit kell csinálnom ott, ahol azon az esős helyen vagyok, és hugyozik a zombim a vízbe ??
  • gameplusz
    Ne legyél n00b wazz. Milyen hangkártyád van? Nah, ahhoz keress drivert a neten és telepítsd újra... LOL
  • dark prince 14
    HELP!!!!!!
    HELP!!!!!!

• grebber
    Mit mit wazeg ot irja nyomjad meg az E-t az R-t utánna odamész két zsaruhoz kinyirod őket kijön a többi zsaru fingasz egyet F-el és a többi ne légy downkoros full egyszerű az egész.
  • gomoo
    Már megy de az elején mit kell csinálni követni az utasításokat de mit?
  • dark prince 14
    Ez a driver rajta van a 3 cd egyikén??? A RELOADED verzióról kérdezem!
  • painkiller25
    én is ezt kérdezem!sztem má nem sok van a farmos résztől!Legalább is remélem!!Mert jó csak má egy kicsit idegesít egy két helyen!