669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
-
Tibcsi92 #549 hi.azt a fejet ott felül,hogy kell eldobni(melyik gomb),illetve mit csinál? -
#548 Nincs! -
Crazy Mate #547 Please segítsetek nekem!#543 #541 -
csocso21 #546 van hozzá magyarositás ? -
Tibcsi92 #545 hi,megin én.a demoba ugye nincsmentési lehetöség(csak automentés de azokat nem lehet betölteni)szóval most újrakezdtem,és nem lehet megoldani valahogy gyorsan azt a vízbehugyálós dolgot?közbe mindig lelönek több zombit meg nem tudok csinálni,mer akkor is közbe fogy az életem.a segítséget megköszönném(a trainer se jó a demóhoz) -
gamehunter12 #544 De az nem crack hanem csalás. -
Crazy Mate #543 felraktam,de hol van a safe mode?nekem a wanadooról van a reloadedes -
#542 fel kell rakni a patchet hozzá, azthiszem 1.01
és akkor lesz SafeMode, abban elindítod és át tudod állítani friss. frekvenciát :) -
Crazy Mate #541 Szisztok,nekem nehezen indult,mert a monitor nem vitte valami vrissítési frekvencia miatt,most ablakban fut,de úgy se mindig,az a problámám hogy senki sem látszik,csak a házak,olyan mintha üres lenne az egész,mit tegyek??? -
#540 akkor, kell a crack azt csá...RELOADED feltörte...
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=bc-stz3t!zip
itt válassz egy működő (zöld MIRROR-t), és szedi is....
-
gamehunter12 #539 Mit kell csinálni akkor ha az indításnál azt irja ki hogy:original disc could
not be found or authenticated.
Meg csináltam mindent lehúztam az IDE kábelt daemon tools 4 de nem megy -
#538 hát ottvan az a faxa kis járgány, azzal repesszél, és minnél több zombi honfitársat alkoss :D -
Tibcsi92 #537 Hello a demoval játszok,és azt szeretném megkérdezni, hogy ott van a híd és ott az a kurva sok csávó,és azokat hogy kell kinyírni? vagy van valami trükk? -
#536 Röhejes a mai pc-s játékipar.Ilyen grafikával, legalább 120 fps-sel kéne mennie a mostani gépeken, de hát ugye...
Mondjuk ettől még ez egy nagyon jó játék:) -
#535 hogy de utálom én ezt a játékot...nem akar menni 3fps-nél többel...pedig mindent csutkára lehuztam...de lesz*rom -
#534 Vissza lehet valahogy lépni előző pályára? Haveroknak meg akarom mutatni a rendőrfőnököt... :) Vagy új profillal el kéne jutnom odáig? -
#533 nézzétek ezt van itt egy pár videó róla
és az az orditozás mikor leszakítja a csávó kezét a co-op gameplay video végén az valami hatalmas -
#532 csak az a problémám hogy csak a demo van meg de azt már ha nem játszottam végig 30x akkor egyszersem de majd megszerzem havertól teljesben és akkor lessz itt vér rendesen -
pinehead #531 okis. -
#530 Én simán csapkodtam meg adtam neki kicsit a belemből.meg segitett pár pajtásom is. -
pinehead #529 huhhh... a nagydarab fűrészes parasztot a bevásárlóközpontban hogy lehet kinyírni??
szana-széjjel kaszabol állandóan...köcci -
#528 olyanokat lehet hülyülni benne :DDD
egy game nem járta meg még mint ez nálam, hogy kijátszottam, és nem töröltem le!!! csak a GTA-k...
mondom, van hogy egymás után 2x is megcsinálok egy pályát, úgy tetszik nekem :DD
főleg hogy van most egy trainer, azzal is hülyültem kicsit, dobáltam a beleimet, minden zöld volt :D meg fingorásztam azt már okádtak az emberek :DDD akkkkkora loool :D -
#527 osztom :D -
#526 whehehe, énis így vagyok ám xDDDD
én meg szeretem, ahogy fröcsköl a vér, és ebben a játékban ahova csöppen a vér, ott lesz vér, és nem 2 méterre mellette xDDD ezt szeretem ebben a game-ben nagyon, hogy jól eltalálták xDD
és szeretek beleket dobálni, farmos pályán menni akár 5x is! :DDD mert ott a kombájn meg a trakesz haver xDDD -
#525 kicsit furán irok talán kicsit jobban kéne fogalmaznom BESZARÁS LOOOOOOL AZ EGÉSZ!!!!! -
#524 nem tom hogy én beteg vagyok-e de én élvezem ahogy leronhanjuk az emberek az én zombiseregemmel főleg mikor minden második ember agyát én eszem meg meg minél jobban tiltakoznak az agyevés ellen én annál jobban élvezem
a kedvenc részem még is az mikor a viztisztohoz amikor belekell hugyozni a vizbe nah annak az elején egy bárányon lovagláson majd nem behugyoztam -
#523 amúgymeg, sztem ez még nem mondható "átlagnak", mert jópár ember még örülne egy 6600-nak is...sőt... -
#522 jah, nekem is nagyon jól megy, de szintúgy nagy tereknél halálra szaggatja magát...de pl farmosnál meg sem reccent...de annál a tankosnál...huhú... -
#521 hát kinek mi a nagy.. szerintem 6600gt meg egy giga ram mostanság már teljesen átlagosnak mondható -
#520 Ez a játék lehet hogy kimarad ettől a baszottnagy gépigénytől...bár majd okoskodok rajta egy sort...:( -
#519 én 1280*1024 -ben játszottam végig a játékot egy 6600GT -vel és tökéletesen játszható volt, csak a nagyon nagy tereket lassúlt be nagyon picit (pl tankos résznél) -
#518 Ez mondjuk nem igaz, nálam 1024x768-ban maxon és 85hz (persze ez nem számít :)) tökéletesen fut, az fps 30 felett állandóan... -
#517 hát, 800x600-nál nagyobb felbontással még 7800GTX-xel sem érdemes próbálkozni...optimizálását nagyon elkúrták, max 800x600 télleg...és néha még úgyis akad, mikor pl a városban vagyok... -
#516 kösz a segítséget -
#515 nekem ati9600 van és megy tökéletesen -
#514 Igen, a VGA gyenge... -
#513 Mostmár végre megy a játék.Hurrrá.Úgy szaggat mint állat,játszhatatlan...hát én asszem rosszulleszek basszus, nézze meg valaki:ezen a gépen 800x600-ban közepesen szaggatnia kéne? (ilyen 10fps): AMD 2600mhz/1gb ram/ Ati Radeon 9550 Gamer Edititon...
A most wanted 3-szor ilyen gyors... -
#512 -hehe, mindenkinek kivétel nélkül homályos, megnyugtatlak...direkt ilyen, 100%..
ez egy effekt, mostanában elég menő, az ilyen mostani game-ekben...pl Most wanted is használ ilyent, csak nem ennyire erősen.
de tuti ilyen, mert haveroknál is ilyen volt, ráadásul még pl a GameStar-ban is ilyen képek vannak róla, szóval tuti a fejesztők csinálták ilyenre, ami sztem nem is rossz :)
- és iTT egy trainer segítségedre! elindítod, jobb klikk rajta, ott leírja hogy mire mit nyomj meg...és van örök élet is, hogy ne halj meg
remélem tudtam segíteni -
#511 sziasztok. nekem az a bajom hogy a játék homályosan néz ki nem éles a graf mint az első képeken. és mindik lelőnek a geci rendőrök amikor a kézzel megyek :( -
#510 hát, odamész, fingasz, és csak akkor tudod letépni