Stubbs The Zombie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisfigi
Ha tutudnánk segíteni akkor már segítettünk volna...
Szerintem...
<#vigyor5><#szomoru1>

Destiny. The design is clearly ancient.

Gerisone
a farmos pájáná vagyok! és itt a háznál ahova a trakesszal kell menni, van egy loading ahol a windóz hibát érzékelt és leállította a játékot! nem tudom tovább jáccani! mi legyen? segíccsetek! LÉÉÉÉÉCCCCCIIIIII

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

kisfigi
Tudom nem sokat jelent de a demóval már játszottam(és az tuti volt amikor bele kellet pisilni a víztározóba)és az is nagyon tetszett!!
Külömben nektek is ilyen érdekesen nem tiszta a kép homályos vagy mi a szösz...
Engem viszont nagyon idegesít...
<#wow2><#idiota>

gameplusz
De fel tud mászni a falon, csak asszem fel kell ugrani a falra, utána minden menni fog... ÉS! nem a profokra kell ráugrani, hanem egy zsarura, különben nem fog összejönni...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Gerisone
a farmos pájáná vagyok! és itt a háznál ahova a trakesszal kell menni, van egy loading ahol a windóz hibát érzékelt és leállította a játékot! nem tudom tovább jáccani! mi legyen? segíccsetek!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Tehát nem kell ráugrani az öreg fejére... /Mert az bizony nem mászott fel a falon. :D /
gameplusz
Az egy dolog, hogy olvastá róla, meg az is egy dolog, hogy végigvitted...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Be kell mászni a szellõzõnyílásba, és rá kell ugrani egy zsarura...

Sziasztok. A ûtüben vagyok, most szedtem le a kezem, de nem tudok tovább menni. Amikor ráugrok az egyik dokira, berohannak a kommandósok, és rögtön lelõnek (mármint a dokit). Aegy nyil, mutatja ugyan, hogy a falon lévõ szellõzõ irányába kell haladni, de hogyan? kösz
kisfigi
igen sorrow ezt ennél a gamenél a HALO motort használták !!
ebben biztos lehetsz...

mucsácsó
hát, igen, ez minden gépet fog, csak el kell hogy keserítselek, mert ez 1000% hogy HALO engine :D HALO1! nem 2! :DD de ez tuti :)
viszont amilyen csúnyácska, érthetetlen mér ilyen gépzabáló...

Ezt a játékot a HALO 2-es motorja hajtja ???,
hiszen minden karakter bumb mappinges és a környezet is itt ott b. mapp-es.

Akkor a Halo 2 is igencsak erõforrás igényes lesz.
A Quake 4, Splinter 3 simán futott ez viszont fogta a gépet erõsen.

kisfigi
Nyugottan kérdezhettek bármit a játékkal kapcsolatban már annyi olvastam róla...
Mit honnan ,honnan mit bemutatót meg mindent!!!
<#nyes><#ravasz1><#vigyor2><#zavart1><#eplus2><#boxer><#violent><#email><#fejvakaras><#falbav>

kisfigi
na valaki megmondja hogy honnan lehet leszedni????
NAgyon kéne meg vagyok õrülve érte!!!!
Szerintem nagyon nagy játék és mindenkinek ajánlom legalább 100 végigvitelre!!!!
<#help><#worship><#nemtudom><#mf1>

nsndhk
Elakadtam annál a résznél amikor azt profot kell legyözni aki egy piros lézerrel lö. Valaki megtudná nekem mondani mit kell csinálnom mert eddig nem jöttem rá.

gameplusz
de... InNeN

grebber
Mert már végigtolák sokan minek irogassunk még.

Next PC upgrade: 2022

<#gun><#violent><#ticking><#falbav><#email><#guluszem1><#duhos2><#gonosz2>
mé nem ír senki??? amugy nem tud valaki egy ingyen teljes játék letöltési oldalt? nem torrentes meg ne a dc meg az ilyesmik.
KIJÁCCOTTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grebber
Te nem olvasod miket ir ki a game.

Arra jó hogy elguritod és felboritja az embereket (tekegolyo a fej :D ) ha jól emlékszem X betûvel.

hi.azt a fejet ott felül,hogy kell eldobni(melyik gomb),illetve mit csinál?
grebber
Nincs!

Please segítsetek nekem!#543 #541

van hozzá magyarositás ?
hi,megin én.a demoba ugye nincsmentési lehetöség(csak automentés de azokat nem lehet betölteni)szóval most újrakezdtem,és nem lehet megoldani valahogy gyorsan azt a vízbehugyálós dolgot?közbe mindig lelönek több zombit meg nem tudok csinálni,mer akkor is közbe fogy az életem.a segítséget megköszönném(a trainer se jó a demóhoz)
De az nem crack hanem csalás.
felraktam,de hol van a safe mode?nekem a wanadooról van a reloadedes

mucsácsó
fel kell rakni a patchet hozzá, azthiszem 1.01
és akkor lesz SafeMode, abban elindítod és át tudod állítani friss. frekvenciát :)
Szisztok,nekem nehezen indult,mert a monitor nem vitte valami vrissítési frekvencia miatt,most ablakban fut,de úgy se mindig,az a problámám hogy senki sem látszik,csak a házak,olyan mintha üres lenne az egész,mit tegyek???

mucsácsó
akkor, kell a crack azt csá...RELOADED feltörte...
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=bc-stz3t!zip
itt válassz egy mûködõ (zöld MIRROR-t), és szedi is....
Mit kell csinálni akkor ha az indításnál azt irja ki hogy:original disc could
not be found or authenticated.
Meg csináltam mindent lehúztam az IDE kábelt daemon tools 4 de nem megy
mucsácsó
hát ottvan az a faxa kis járgány, azzal repesszél, és minnél több zombi honfitársat alkoss :D
Hello a demoval játszok,és azt szeretném megkérdezni, hogy ott van a híd és ott az a kurva sok csávó,és azokat hogy kell kinyírni? vagy van valami trükk?
Dynamic
Röhejes a mai pc-s játékipar.Ilyen grafikával, legalább 120 fps-sel kéne mennie a mostani gépeken, de hát ugye...
Mondjuk ettõl még ez egy nagyon jó játék:)
dienesoft
hogy de utálom én ezt a játékot...nem akar menni 3fps-nél többel...pedig mindent csutkára lehuztam...de lesz*rom

dronkZero
Vissza lehet valahogy lépni elõzõ pályára? Haveroknak meg akarom mutatni a rendõrfõnököt... :) Vagy új profillal el kéne jutnom odáig?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Lord Oswal
nézzétek ezt van itt egy pár videó róla

és az az orditozás mikor leszakítja a csávó kezét a co-op gameplay video végén az valami hatalmas

Lord Oswal
csak az a problémám hogy csak a demo van meg <#sir> de azt már ha nem játszottam végig 30x akkor egyszersem <#zavart1> de majd megszerzem havertól teljesben és akkor lessz itt vér rendesen<#hamm>

okis.

grebber
Én simán csapkodtam meg adtam neki kicsit a belembõl.meg segitett pár pajtásom is.

huhhh... a nagydarab fûrészes parasztot a bevásárlóközpontban hogy lehet kinyírni??
szana-széjjel kaszabol állandóan...köcci

mucsácsó
olyanokat lehet hülyülni benne :DDD
egy game nem járta meg még mint ez nálam, hogy kijátszottam, és nem töröltem le!!! csak a GTA-k...
mondom, van hogy egymás után 2x is megcsinálok egy pályát, úgy tetszik nekem :DD
fõleg hogy van most egy trainer, azzal is hülyültem kicsit, dobáltam a beleimet, minden zöld volt :D meg fingorásztam azt már okádtak az emberek :DDD akkkkkora loool :D
gameplusz
<#eljen> osztom :D

mucsácsó
whehehe, énis így vagyok ám xDDDD
én meg szeretem, ahogy fröcsköl a vér, és ebben a játékban ahova csöppen a vér, ott lesz vér, és nem 2 méterre mellette xDDD ezt szeretem ebben a game-ben nagyon, hogy jól eltalálták xDD
és szeretek beleket dobálni, farmos pályán menni akár 5x is! :DDD mert ott a kombájn meg a trakesz haver xDDD
Lord Oswal
kicsit furán irok talán kicsit jobban kéne fogalmaznom BESZARÁS LOOOOOOL AZ EGÉSZ!!!!!

Lord Oswal
nem tom hogy én beteg vagyok-e de én élvezem ahogy leronhanjuk az emberek az én zombiseregemmel<#eplus2> fõleg mikor minden második ember agyát én eszem meg <#vigyor1> meg minél jobban tiltakoznak az agyevés ellen én annál jobban élvezem
a kedvenc részem még is az mikor a viztisztohoz amikor belekell hugyozni a vizbe nah annak az elején egy bárányon lovagláson majd nem behugyoztam <#beka2>

mucsácsó
amúgymeg, sztem ez még nem mondható "átlagnak", mert jópár ember még örülne egy 6600-nak is...sõt...
mucsácsó
jah, nekem is nagyon jól megy, de szintúgy nagy tereknél halálra szaggatja magát...de pl farmosnál meg sem reccent...de annál a tankosnál...huhú...
Bogyee
hát kinek mi a nagy.. szerintem 6600gt meg egy giga ram mostanság már teljesen átlagosnak mondható

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

dienesoft
Ez a játék lehet hogy kimarad ettõl a baszottnagy gépigénytõl...bár majd okoskodok rajta egy sort...:(