669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
  • Richie6600no
    Hát sajna nemjó!:( mondjuk gondoltam hogy nem lesz jó mert ha frissítési gondjaim lennének akkor nekem monitor kikapcsol.....
    Vki tudna nekem mondani egy oldalt ahonnan letudom szedni az nvidia driverek régebbi de hatásosabb változatait??
  • Csibe001
    "ha bejön a hang meg stb..." - nkm kikapcsolta a monitorom a gamma, de azt reforce nevű progival meg lehetett oldani.Mivel neked nem kapcsolja ki a monitort így nem tudom.Bár lehet te monitorod így jeleníti meg.Próbáld meg a refresh Force nevű progival, hátha.
  • Richie6600no
    pedig azt mondta az egyik haver hogy ha bejön a hang meg stb akkor birnia kell csak vmi driver problema..na mind1, de ha véletlen még vki tud vmit szóljon!
  • Richie6600no
    Na ez a stubbs exe is bejött most!nagyon durva!szal akkor szar a gépem..fasza
  • Richie6600no
    Senki nem tudja mi lehet a gond???? pls
  • Richie6600no
    Sziasztok van egy nagyon nagy problémán a játékkal Mindig !ez! a kép jön be mikor elinditom...Ezt a starforcos védelmet kiiktattam, mikor elinditom a hang megy!Mondja agyártót utána tikk, vége!Most az nvidia ForceWare 81.98 van rajta!Lehet hogy a directx9 el van gond de kipróbáltam 1-2őt!Nvidia Geforce Ti 4600 asom van, nem vmi újy de ehez hasonló játékok még nem nagyon tette be neki, szal ntom!pls segítsetek....
  • Truck Driver001
    potyára szedtem le..ati9200SE-m wan..és nem megy.LÁL.mekora szar
  • Truck Driver001
    már nem kell,kitaláltam:p
  • Truck Driver001
    javítok'reloaded
  • Truck Driver001
    leszedtem a reloaded-os verzsönt...csak 1 bökkenö,hogy jelszót kér kicsomagolásnál..amiröl sehol se ír..walaki help.
  • Csibe001
    Oks, sikerült.
  • Csibe001
    Sziasztok.Remélem tudtok segíteni.Olyan problémám van, hogy mikor elindítom a játékot, kikapcsol a monitorom de hang az van a háttérben.Régebben meg lehetett oldani ezt a problémát egy reforce nevű progival de most ez sem segít.Találkozott már valaki ilyen jellegű problémával?Plz aki tud az segítsen.Előre is köszönöm.
  • Lunki88
    Valaki nem tudja honnan lehetne a game soundtrackjét leszedni?
  • Magnumrolcsi
    Az én Stubbsom is eltönt, de még a cigijét se látom sőt még a rendőröket se! :((
  • Magnumrolcsi
  • NEOreg3
    karkitépés rulz=)
  • NEOreg3
    thx, bár még mindig megakad néha, de legalább a textúrák megmaradnak=)

mellesleg végigvittem már és már 6x mészároltam a városban, a farm nekem valahogy nem jön be
  • Magnumrolcsi
    Eszméletlenül jó egy játék!!
    Még most kezdtem el és ott járok mikor már a fejét is lecsavarja és azt gurítja el. :))
    A fingás tetszik benne a legjobban!

Azis tetszik benne, hogy az egész úgy tünik mintha egy film lenne!
  • gameplusz
    Próbáld vagy a nem hivatalos driverrel (83.xx - nekem ez jó volt) vagy az új 81.98-cal (ezen nem próbáltam, sztem ezzel is jó).

Üdv.
  • NEOreg3
    eszméletlen játék lenne csak az zavar (de k*rvára), hogy 5 perc után megáll a kép mintha fagyna, majd 15-20 másodperc múlva visszajön, de akkormár a karatereknek és némelyik tárgynak nincs textúrája, Stubbsból például csak az égő ciggarettája látszik, a rendőröknek a gumibotja stb. 3200+ 2*512 ram Abit Kn8 Ultra nforce4-es deszka meg MSI NX6600GT 128 mb. Gondolom a textúrazavart a videókártya csinálja, ti melyik drivert használjátok hozzá? (6600Gt tulajokat kérdem, és a "nekem 9800Pro-val semmi gond nincs vele" stb hozzászólásokra nem vagyok kapó)

1.01 patch felvan rakva, THX a válaszokat
  • kisfigi
    Ha tutudnánk segíteni akkor már segítettünk volna...
    Szerintem...
  • Gerisone
    a farmos pájáná vagyok! és itt a háznál ahova a trakesszal kell menni, van egy loading ahol a windóz hibát érzékelt és leállította a játékot! nem tudom tovább jáccani! mi legyen? segíccsetek! LÉÉÉÉÉCCCCCIIIIII
  • kisfigi
    Tudom nem sokat jelent de a demóval már játszottam(és az tuti volt amikor bele kellet pisilni a víztározóba)és az is nagyon tetszett!!
    Külömben nektek is ilyen érdekesen nem tiszta a kép homályos vagy mi a szösz...
    Engem viszont nagyon idegesít...
  • gameplusz
    De fel tud mászni a falon, csak asszem fel kell ugrani a falra, utána minden menni fog... ÉS! nem a profokra kell ráugrani, hanem egy zsarura, különben nem fog összejönni...
  • Gerisone
    a farmos pájáná vagyok! és itt a háznál ahova a trakesszal kell menni, van egy loading ahol a windóz hibát érzékelt és leállította a játékot! nem tudom tovább jáccani! mi legyen? segíccsetek!
  • ArcZ
    Tehát nem kell ráugrani az öreg fejére... /Mert az bizony nem mászott fel a falon. :D /
  • gameplusz
    Az egy dolog, hogy olvastá róla, meg az is egy dolog, hogy végigvitted...
  • gameplusz
    Be kell mászni a szellőzőnyílásba, és rá kell ugrani egy zsarura...
  • ArcZ
    Sziasztok. A űtüben vagyok, most szedtem le a kezem, de nem tudok tovább menni. Amikor ráugrok az egyik dokira, berohannak a kommandósok, és rögtön lelőnek (mármint a dokit). Aegy nyil, mutatja ugyan, hogy a falon lévő szellőző irányába kell haladni, de hogyan? kösz
  • kisfigi
    igen sorrow ezt ennél a gamenél a HALO motort használták !!
    ebben biztos lehetsz...
  • mucsácsó
    hát, igen, ez minden gépet fog, csak el kell hogy keserítselek, mert ez 1000% hogy HALO engine :D HALO1! nem 2! :DD de ez tuti :)
    viszont amilyen csúnyácska, érthetetlen mér ilyen gépzabáló...
  • sorrow

Ezt a játékot a HALO 2-es motorja hajtja ???,
    hiszen minden karakter bumb mappinges és a környezet is itt ott b. mapp-es.

Akkor a Halo 2 is igencsak erőforrás igényes lesz.
    A Quake 4, Splinter 3 simán futott ez viszont fogta a gépet erősen.
  • kisfigi
    Nyugottan kérdezhettek bármit a játékkal kapcsolatban már annyi olvastam róla...
    Mit honnan ,honnan mit bemutatót meg mindent!!!
  • kisfigi
    na valaki megmondja hogy honnan lehet leszedni????
    NAgyon kéne meg vagyok őrülve érte!!!!
    Szerintem nagyon nagy játék és mindenkinek ajánlom legalább 100 végigvitelre!!!!
  • nsndhk
    Elakadtam annál a résznél amikor azt profot kell legyözni aki egy piros lézerrel lö. Valaki megtudná nekem mondani mit kell csinálnom mert eddig nem jöttem rá.
  • gameplusz
    de... InNeN
  • grebber
    Mert már végigtolák sokan minek irogassunk még.
  • Tibcsi92

mé nem ír senki??? amugy nem tud valaki egy ingyen teljes játék letöltési oldalt? nem torrentes meg ne a dc meg az ilyesmik.
  • Tibcsi92
    KIJÁCCOTTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • grebber
    Te nem olvasod miket ir ki a game.

Arra jó hogy elguritod és felboritja az embereket (tekegolyo a fej :D ) ha jól emlékszem X betűvel.