669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
-
#269 hát...ez a sorsa sztem mindenkinél =( -
#268 Megnéztem, játszottam fél órát, töröltem.
Nem tetszik. :( -
Buscemi #267 Valaki akinek megy a starfuckkal írja már be hogy mit csináljak!Köszi! -
#266 wanadoo reg, ma 23:00-ig érvényes, ha kell, privi. First come first serve -
#265 jaja, én nyomtam volna...de akadt, és már így az első pár perc game után már nagyon lineárisnak, montonnak tűnt...sajnos...najó, engem nem érdekel, van/lesz jobb játék is :) -
#264 akinek megy normálisan annak nemjönbe, aki meg végigtolná annak meg akad mint az állat:)) -
#263 akkor asszem ennyi lenne kb ez a game is, meg a topic is.... -
Buscemi #262 Hello!
Nekem német nyelvű starfuck-om van hozzá és fingom nincsen, hogy mit kell vele csinálni:(((( Légyszi írja le valaki de jó részletesen mert tök hülye vagyok a témához!
Előre is köszi!!!! -
#261 Hát ez sajnos nagyon is igaz :( csak adjuk ki adjuk ki és ez lesz a vége.
Bezzeg egy HL2 az optimalizáció ödüsszeiája és még az is marad rettentő sokáig. -
davos80 #260 1 perces néma csönd az elmlékére... -
#259 olyan kár érte....
tiszta DRIV3R...év 2. csalódása, optimizálatlan, szár, minden...uez a stubbs... -
Newfronter #258 Mostanában már egy játék optimalizálása luxus. :( -
#257 dettóóó...pontasan ugyanez....tisztára...
-
#256 levettem mindent 20 fps ha jön 3 ember 9fps, és még mellé ronda is és ezt a geci effektet kise engedi kapcsolni szal ennyi elégvolt ebből nvidia tulajok örüljenek élvezzék de uninstall.......... -
#255 bazd....dettó ugyanez :DDd
tiszta lol, egy játék nem akadt még így....rárakom 800 x 600-ra, szintúgy akad mint 1024-ben....nVidia 6600-asom van igaz, de azért talán nem olyan szar kártya ez, hogy kellene akadnia =/
méghogy nVidiára lett optimizálva...loool, ez az optimizálás, hogy nyílt terepen 10-20 fps??? pff...na ezért töröltem, mert engem úgy felidegesít, ha akad egy game, és még 800 x 600-ban is.... -
#254 :DDD cfosspeed.exe crackolva -
#253 ok én kérek elnézést!
-
#252 AZt nem értem, egy Securom 7-es játéknál hogy jön szóba az sd4hide.exe ?^.^ -
#251 ja, az a "lovespeed.exe" micsoda??????? -
#250 nekem dettó sem sd4hidre + starfuck,anti blaxx semmi nem segit :( -
#249 :DDD jah van pár dolog ami megy -
IgH #248 fúú a kurva életbe...nekem sehogy nem indul el .. registry buhereálásal se megy starfuckal se megy semmivel .. persze le vannak húzva a kábelek fizikálisan is..daemon4em van .. netről kiléptem azt se ..semmivel...vmi tipp? -
#247 Jó, én csak azt akartam mondani, hogy más módszer kell rá, nekem a Starfuckkos bejött, és nem kellett lehúzni sem (a netet sem, cd-t sem).
(amúgy nézd át a rendszeredet, mert kicsit soknak tartom a háttérben futó progik számát... nekem 17, neked 35) -
#246 Required security module can not be activated! én még itt jároik tud valaki segiteni? -
#245 nekem is csak akkor megy.... -
#244 pedig előfordulhat mert akkor mivel magyarázod azt fent vagyok a neten és nem
történik semmi meg ezt az nforce forumon is írják sokuknak nem megy a gamma ha fentvannak a neten
itt nem megy
itt lekapcsoltam a netet és már megy is -
#243 Én ebben nem hiszek (márhogy környezetfüggő). Próbálgattam én is többféle módon (kíváncsiságból), és volt olyan nálam is, hogy csak terhelte a procit a háttérben, ez akkor volt azt hiszem, amikor a komp.-t átállítottam 2000-re.
-
#242 akkor lehet hogy környezet függő mert nekem addig nem akart elindúlni csak terhelte a procim lecsatlakoztam a netről és már ment is -
#241 Én nem húztam le a netet. -
#240 azt nem raktad hozzá hogy jobb ha nem vagy az internetre csatlakozva mert külömben nem indúl csak használja a procit ezerrel -
pinehead #239 köszi, nálam egyik(!!!)verzió sem ment, semmiféle módon sem.
mind1, már töröltem a cd-ket is, szal....felejtős -
#238 Daemon Tools 4-el megy 3 féle módon:
1.a mellékelt Starfuckerrel lehúzás nélkül
2.regisztri buzerálással (lejjebb le volt írva) lehúzás nélkül
3.meghajtó lehúzásával simán
(ez a verzió: Stubbs_the_Zombie_Rebel_Without_A_Pulse_AlcoholCloneCD_READNFO)
A gépigénnyel nem volt bajom, fullon ment nálam. Nem is hittem volna, hogy bárkinél futás probléma lesz, a grafika alapján.
Maga a játék alapötlete 10 pontos (jó), megvalósítás egy gyenge 2-es, ezért összességében eddig 5/10 pontot kapott tőlem. Szal felejtős, vannak ennél sokkal igényesebb játékok, pl hamarosan itt a PoP TTT, kár érte...
-
pinehead #237 nna szal dobjuk össze, amit tudunk:
clonecd-s verzió simán indul dt4-el, ill a mellékelt sf**errel???
mindenkinél? vagy kell a kábellehúzogatás is?
jó lenne, h végre elindulna, mert többször le nem töltöm, az tuti... -
#236 Ime egy Nvidia által támogatott játék ami egy 100ezer fts 256mbs vgan 9-10 fpsel megy!! nyilt terepen ( belül 20:D:D:D: )
-
pinehead #235 azt azért nem....annyit nem ér ez a félkész ***....:)) -
neonlaci #234 valakinek volt olyan gondja h. a microsoftos hibaüzenmetet dobta ki? vagy az nálam egyedi eset most? én regedites modszerrel próbáltam, bejött a kis forgó cd cursor, aztán elfeketedik a képernyö mikor behozná és bumm microsoft... a win kicserélésén kkívül ezzel mást nem leehet csinálni valaki nem tudja?
-
#233 kapcsold ki a netet:D:D:D: előbb irta valaki offline egyből elindult lol, de max grafon 10 fps akad mint az állat, majd később megnéze de ennyi elégvolt az nvidiából megint seikerült alkotniuk grat... -
pinehead #232 kiírással még nem néztem, de eddig sem lehúzással, sem sf****errel nem indul, gondolkodik, leterheli a rendszert, aztán ennyi. ez már a 3cd-s clonecd verzió, amit másodjára szedtem le...:/ -
#231 Nah, elvileg fönt van, csak még inaktívnak jelöl... -
#230 detto