669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
  • mucsácsó
    hát...ez a sorsa sztem mindenkinél =(
  • Maxtreme
    Megnéztem, játszottam fél órát, töröltem.
    Nem tetszik. :(
  • Buscemi
    Valaki akinek megy a starfuckkal írja már be hogy mit csináljak!Köszi!
  • Seth
    wanadoo reg, ma 23:00-ig érvényes, ha kell, privi. First come first serve
  • mucsácsó
    jaja, én nyomtam volna...de akadt, és már így az első pár perc game után már nagyon lineárisnak, montonnak tűnt...sajnos...najó, engem nem érdekel, van/lesz jobb játék is :)
  • Istencsászár
    akinek megy normálisan annak nemjönbe, aki meg végigtolná annak meg akad mint az állat:))
  • mucsácsó
    akkor asszem ennyi lenne kb ez a game is, meg a topic is....
  • Buscemi
    Hello!
    Nekem német nyelvű starfuck-om van hozzá és fingom nincsen, hogy mit kell vele csinálni:(((( Légyszi írja le valaki de jó részletesen mert tök hülye vagyok a témához!
    Előre is köszi!!!!
  • grebber
    Hát ez sajnos nagyon is igaz :( csak adjuk ki adjuk ki és ez lesz a vége.
    Bezzeg egy HL2 az optimalizáció ödüsszeiája és még az is marad rettentő sokáig.
  • davos80
    1 perces néma csönd az elmlékére...
  • mucsácsó
    olyan kár érte....
    tiszta DRIV3R...év 2. csalódása, optimizálatlan, szár, minden...uez a stubbs...
  • Newfronter
    Mostanában már egy játék optimalizálása luxus. :(
  • mucsácsó
    dettóóó...pontasan ugyanez....tisztára...
  • Istencsászár
    levettem mindent 20 fps ha jön 3 ember 9fps, és még mellé ronda is és ezt a geci effektet kise engedi kapcsolni szal ennyi elégvolt ebből nvidia tulajok örüljenek élvezzék de uninstall..........
  • mucsácsó
    bazd....dettó ugyanez :DDd
    tiszta lol, egy játék nem akadt még így....rárakom 800 x 600-ra, szintúgy akad mint 1024-ben....nVidia 6600-asom van igaz, de azért talán nem olyan szar kártya ez, hogy kellene akadnia =/
    méghogy nVidiára lett optimizálva...loool, ez az optimizálás, hogy nyílt terepen 10-20 fps??? pff...na ezért töröltem, mert engem úgy felidegesít, ha akad egy game, és még 800 x 600-ban is....
  • mila69en
    :DDD cfosspeed.exe crackolva
  • Sly06
    ok én kérek elnézést!
  • ati2002
    AZt nem értem, egy Securom 7-es játéknál hogy jön szóba az sd4hide.exe ?^.^
  • ati2002
    ja, az a "lovespeed.exe" micsoda???????
  • Sly06
    nekem dettó sem sd4hidre + starfuck,anti blaxx semmi nem segit :(
  • mila69en
    :DDD jah van pár dolog ami megy
  • IgH
    fúú a kurva életbe...nekem sehogy nem indul el .. registry buhereálásal se megy starfuckal se megy semmivel .. persze le vannak húzva a kábelek fizikálisan is..daemon4em van .. netről kiléptem azt se ..semmivel...vmi tipp?
  • ati2002
    Jó, én csak azt akartam mondani, hogy más módszer kell rá, nekem a Starfuckkos bejött, és nem kellett lehúzni sem (a netet sem, cd-t sem).

(amúgy nézd át a rendszeredet, mert kicsit soknak tartom a háttérben futó progik számát... nekem 17, neked 35)
  • Sly06
    Required security module can not be activated! én még itt jároik tud valaki segiteni?
  • Istencsászár
    nekem is csak akkor megy....
  • mila69en
    pedig előfordulhat mert akkor mivel magyarázod azt fent vagyok a neten és nem
    történik semmi meg ezt az nforce forumon is írják sokuknak nem megy a gamma ha fentvannak a neten

itt nem megy

itt lekapcsoltam a netet és már megy is
  • ati2002
    Én ebben nem hiszek (márhogy környezetfüggő). Próbálgattam én is többféle módon (kíváncsiságból), és volt olyan nálam is, hogy csak terhelte a procit a háttérben, ez akkor volt azt hiszem, amikor a komp.-t átállítottam 2000-re.
  • mila69en
    akkor lehet hogy környezet függő mert nekem addig nem akart elindúlni csak terhelte a procim lecsatlakoztam a netről és már ment is
  • ati2002
    Én nem húztam le a netet.
  • mila69en
    azt nem raktad hozzá hogy jobb ha nem vagy az internetre csatlakozva mert külömben nem indúl csak használja a procit ezerrel
  • pinehead
    köszi, nálam egyik(!!!)verzió sem ment, semmiféle módon sem.
    mind1, már töröltem a cd-ket is, szal....felejtős
  • ati2002
    Daemon Tools 4-el megy 3 féle módon:
    1.a mellékelt Starfuckerrel lehúzás nélkül
    2.regisztri buzerálással (lejjebb le volt írva) lehúzás nélkül
    3.meghajtó lehúzásával simán

(ez a verzió: Stubbs_the_Zombie_Rebel_Without_A_Pulse_AlcoholCloneCD_READNFO)

A gépigénnyel nem volt bajom, fullon ment nálam. Nem is hittem volna, hogy bárkinél futás probléma lesz, a grafika alapján.

Maga a játék alapötlete 10 pontos (jó), megvalósítás egy gyenge 2-es, ezért összességében eddig 5/10 pontot kapott tőlem. Szal felejtős, vannak ennél sokkal igényesebb játékok, pl hamarosan itt a PoP TTT, kár érte...
  • pinehead
    nna szal dobjuk össze, amit tudunk:
    clonecd-s verzió simán indul dt4-el, ill a mellékelt sf**errel???
    mindenkinél? vagy kell a kábellehúzogatás is?
    jó lenne, h végre elindulna, mert többször le nem töltöm, az tuti...
  • Istencsászár
    Ime egy Nvidia által támogatott játék ami egy 100ezer fts 256mbs vgan 9-10 fpsel megy!! nyilt terepen ( belül 20:D:D:D: )
  • pinehead
    azt azért nem....annyit nem ér ez a félkész ***....:))
  • neonlaci
    valakinek volt olyan gondja h. a microsoftos hibaüzenmetet dobta ki? vagy az nálam egyedi eset most? én regedites modszerrel próbáltam, bejött a kis forgó cd cursor, aztán elfeketedik a képernyö mikor behozná és bumm microsoft... a win kicserélésén kkívül ezzel mást nem leehet csinálni valaki nem tudja?
  • Istencsászár
    kapcsold ki a netet:D:D:D: előbb irta valaki offline egyből elindult lol, de max grafon 10 fps akad mint az állat, majd később megnéze de ennyi elégvolt az nvidiából megint seikerült alkotniuk grat...
  • pinehead
    kiírással még nem néztem, de eddig sem lehúzással, sem sf****errel nem indul, gondolkodik, leterheli a rendszert, aztán ennyi. ez már a 3cd-s clonecd verzió, amit másodjára szedtem le...:/
  • Duddits
    Nah, elvileg fönt van, csak még inaktívnak jelöl...
  • fitutufi
    detto