Stubbs The Zombie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
köszi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
jah, daemon tools 4 forever!!!!
mila69en
startmenü\futtatás\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\(valamelyik csiport ahol a "d347prt"(ez csak akkor igaz ha daemon 3.47-et használsz) bejegyzés van)nekem csi port1 jobb klikk engedélyek ott kiválasztod hogy rendszergazdák és tegyél pipát az olvasás megtagadásra.

utána HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices jobb klikk és itt is legyen pipa a rendszergazdák olvasás megtagadás

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
sztem a regeditre gondolt

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
de minek hozzá crack ha egyszer futnak anélkül is a sztarfosos és székrumos gammák akkor minek mégis minek?😄DD

mucsácsó
MiCSODA? 😄 nem értem 😄 mien leírás, .nfo? vagy mire gondolsz?
meg mien reges szar? kicsit pontosabban fogalmazd meg D😄D
Istencsászár
a reges szarság mivolt, ha valakinek kéznélvan a leirása irja le ha addig meg nem találom

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NEOreg3
nem igaz, hogy nem bírnak cracket csinálni manapság minden 2. játékhoz, hogy lehtnek a crackerek ennyire lusták? A komolyabb védelmeket csak egyszer kéne feltörni, aztán menne futószalagon az összes😛 Már csak a DEVIANCE végzi rendesen a dolgát igaz elég ritkán😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mucsácsó
jóvan, dógozunk rajta, én fenntleszek még lenem jön teljesen...szal 2ig ébren leszek biztos...
addig meg emberek okoskodjunk má ki vmit :-|
azaz. a másik meg bc-s verzió, azt töröltem most...nna jó8t.
éjszaka oldjátok+ plíz.

mucsácsó
CLONECD? én csak a NOGRP-set láttam, azt szedem, ahhoz van a Starfucker:
Stubbs_the_Zombie_Rebel_Without_A_Pulse_AlcoholCloneCD_READNFO-NOGRP
<#ijedt><#szomoru1>
nemtom, nekem erõs a gyanúm, h más verziók mennek, mások nem.
amit most szedek, az a clone-cd-s verzió, az elõzõ, szintén 3cd-s az meg a bc-s volt...
szal talán,reggel kiderül, most pihi...

mucsácsó
he? mért, ti eddig mit próbáltatok? <#miaz><#ijedt><#ijedt><#zavart2>
mucsácsó
de hogy indítottad el te akkor? meg hogy lehet hogy többségnek nem megy akkor? vmit nagyon elbaszunk mi gyerekek úgy érzem...vagy mégsem?
Voltan
Ez a cucc tényleg egy zombi holokausztot bocsát ránk 😄DDD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mind1,megpróbálom az alcohol-os verziót,ami mellékeli a sf***er-t...

Istencsászár
mittom én eddig minden gammát eltudtam inditani semmi baj nemvolt ez nemmegy..

mucsácsó
de miafasz? szarul lett leclone-ozva vagy miageci?
ez nem létezik, hogy a csicska securom 7 kifog rajtunk.....
Istencsászár
nekem se megy 😄😄😄😄majd a normális verzió ez még nemaz

mucsácsó
bazd...akkor potyára szedem gec??? <#sir><#sir><#shakehead>
de, megvolt az is. erre vmi biztonsági szarságról írkál, ennyi.
a lényeg, h nem indul el..😞

mucsácsó
én szedem még mindig, WND 😄
minnyá lenntvan a 2-es CD
mucsácsó
de lehúztad te a kábzeleket? gondolom nem...
Shep
honnan szedtétek le?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

valószínûleg a telepített audio-szarság miatt...
dt4-el, ill a mellé "való" segédeszközökkel sem indul nálam, és ami röhej, az uninstall tovább tart, mint a telepítés...😊

mucsácsó
húúúbazdmeg<#guluszem1><#guluszem1><#wilting><#wilting><#wow1><#wow1>
Voltan
Nekem elindult Daemon 4-el, és lehúztam a meghajtókat. Játszottam is vele, de kivágott egy óra után nagyon csúnya kék halállal, és szétcseszte a hangkártya driveremet. Én nem nyúlok asszem hozzá amíg nincs ideális megoldás.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mucsácsó
"...new blacklstings against DTool4, Alcohol, Starforce Nightmare, SRStop,
Anti-Blaxx..."
deh, elvileg mennie kell neki, de meg kell próbálni...amúgy én rühellem az anti blaxxot...
Shep
Tud vki torrentet hozzá?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
antibalxxal nem megy?

mucsácsó
de ez nemlehet....hát régebbi securom 7 van rajta, mint a mostaniakon amik mennek DT 4-gyel lazán <#wow1><#wow1>
vádáfákk????! na majd meglessük, én má nem tom mit higyjek...de látom elõre hogy nem fog lazán menni...
wááá leszedem, azt holnap haverral zúzzuk mint állat 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mucsácsó
hmmmm....azszar 😞 dee mért??
mucsácsó
nincs mit <#wink>
CSAK MÁ NYOMASSATOK BE SZKRÍNSÁCCOKAT 😄D !!!!!!!!
Én lehuztam a DVD-t + DT4 és megy.De csak ha nem vagyok a neten... Ha fecsatlakozom,és elinditanám akkor nem történik semmi,illetve történik,az eszközkezelõben elindul a stubbs.exe 100-os processzorhasználattal,de se kép se hang se semmi,mintha nem csináltam volna semmit.Érdekes.
Na mindegy,fõ hogy valahogy megy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mila69en
thx<#worship>

mucsácsó
ez kérem nem más, mint a legújabb A-Ray Scanner 2.023
<#wink>
mucsácsó
<19:33:09 du.> SecuROM 7.00.00.0008 detected -> F:\Crimelife.exe
<19:33:09 du.> --- File(s) Scan Finished ❤️.70s> ---
<19:33:20 du.> SecuROM DVD detected -> F:\CRIMELIFE
<19:33:58 du.> SecuROM 7.00.00.0002 detected -> F:\Stubbs.exe
<19:34:01 du.> --- File(s) Scan Finished <5.85s> ---
<19:34:02 du.> SecuROM detected -> F:\Disk1 <7774C445>

és még a Crime Life-on is "újabb" van, és simán meg DAEMON 4-gyel...
mila69en
ööö hogy is hívják ezta progit amivel meg lehet nézni plz.

Sly06
nekem sem megy pedig amit lehet kiróbáltam mindent !!! 😞

mucsácsó
kurva kibaszott winfos...
mucsácsó
na gyerekek, meg lett "vizsgálva", és 100% hogy a game: SECUROM 7.0-val van védve
itt a bizonyíték:
<19:23:48 du.> SecuROM 7.00.00.0002 detected -> F:\Stubbs.exe
<19:23:51 du.> --- File(s) Scan Finished <5.46s> ---
<19:23:53 du.> SecuROM detected -> F:\Disk1 <7774C445>
😊
nem sf
mila69en
valaki tegyenmár be ingame szkríínsátokatmár<#idiota>

szerintem én vok az egyetlen akinek tölti és aztán a microsoft hibát észlelt...
aztán küldhetem a hibajelentést mkeg a microsoft készítöit is a jó ku%!* annyukba
mucsácsó
na oka, ez jó hír !!! <#wink>
és milyen a gami? legalább te mondj már vmit róla pls 😄<#nyes><#nyes><#alien>
na szupi sikerült bár nem ezzel a starfuckos izével hanem nekem a sima regedites modszerrel. ha valakinek a starfuckkal nem megy probálja ki.
mucsácsó
kell egy restart, akkor sem?
"4) Click on desktop icon and play.
btw, if u get the msg "required security module can not be activated"
you might need to reboot."
nálam se megy akármit kapcsiolok le. security modul.. bla bla BBBBBLLLAAAAA
Istencsászár
nálam nemmegy igyse cdromom nincs semmi, 100% proci azt semmi na mind1 majd rájövök😄

http://www.stubbsthezombie.com