Stubbs The Zombie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
primary_all_ide_agr.bat-is?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
hozzávalóim:
DT4,egy emulált drive,nincs dt-n kívül más emu progim
1.gém felrak
2.végén disc 1 visszarak démonba
3.starfuck-ból indít:secondary_all_ide_agr.bat(mert nekem sec-en vannak a romjaim)
4.felugró ablakot nem okézom le amig megy a játék,ha már nem tolom akkor lehet és visszatér rendes üzembe
5.play
2x próbáltam indítani mind2x sikerült
nekem graf tetszik kimondottan
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
worms 4, splinter cell 3, trackmania sunrise + eXtreme (kieg), king kong, suffering 2, GTR, world racing 2, CRC2005, panzers 2.....minden, ami SF-es és csak el tudod képzelni, minden!!!! 😄DD
és a securom 7-esek is: crime life, fear (patchekkel is simáán), evil dead regeneration, total overdose...
és a safedisc 4.60-sok is: quake 4, nfs: most wanted...
kurva jó dolog a daemon, nagyon isteni program, a meghajtólehúzás meg nem izgat, mert már 1 hónapja lassan lehúzva rohad 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ezt mind megcsináltam de nem megy csak bejön egy kicsit a homokóra aztán semmi a proci meg 100% van.HELP!!!
sajna ma nemhiszem hogy lenntlesz, csak éjszaka....
Mess with the best, and die like the rest...
mert nekem már a DAEMON Tools 4 megjelenése óta le van húzva az íróm, leszarom, úgyis csak nagyon nagyon ritkán használom, mindent a netrõl szerválok úgyis...
szal akkor jó lenne úgy, hogy le van ugye húzva, daemon, 1 virtuális meghajtó, all emulation on, és play game?
mert eddig így jó volt minden SecuROM 7-es, pl most jöttem 1 óra Evil Dead Regenerationbõl, ami szintúgy secuROM 7tel van ellátva, meg a Crime Life is megy, FEAR is...szal elvileg jónak kell lennie így, hogy levan húzva és csak lazán feltelepítem és megy? szal nem kell az a német izé biszbasz akkor nekem nem?<#conf>#conf><#confused>#confused><#idiota>#idiota>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
köszi
pedig nfo-ban leírtak alapján csináltam
(nem húztam le a kábeleket amugy)
ahogy ráklikkelek az ikonra egy 100%-os proci használat és végig megy ezt csinálja , semmi egyebet nem észleltem :S
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Csak halkan, mert ez illegális...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century