Stubbs The Zombie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ohh ezt elnéztem thx. lejjebb enm figyeltem. csak egy apró kérdés. nekem elsödlegesbe van egy dvd olvasó. másodlagosba egy dvd iro. akkor mindd a 2-t indítsam el.?secondary_all_ide_agr.bat
primary_all_ide_agr.bat-is?
ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

mucsácsó
jah,ezt rinyálom énis =/
drop
valami képfélét kérhetnék hogy nézki a játék

valaki el tudja mondani ez a mellékelt izé ez hogy müködik? ez a starfuck? mert ezzel most találkozok elöször. ezzel mit kell?
CalebJoe
Na végre elindult hát én csalódtam elég nagy baromság meg ez a képeffekt tényleg mintha valami 50-es évek beli filmet néznék a szemem majd kifolyt, de azért egyszer érdemes végigvinni.
ThugEdge
ja és nem kellett emulationnál az ALL ON

ThugEdge
na nekem is megy az nfo szerint:
hozzávalóim:
DT4,egy emulált drive,nincs dt-n kívül más emu progim
1.gém felrak
2.végén disc 1 visszarak démonba
3.starfuck-ból indít:secondary_all_ide_agr.bat(mert nekem sec-en vannak a romjaim)
4.felugró ablakot nem okézom le amig megy a játék,ha már nem tolom akkor lehet és visszatér rendes üzembe
5.play
2x próbáltam indítani mind2x sikerült
nekem graf tetszik kimondottan

Istencsászár
jah😊 kezdek rájönni sehogy sem akarja

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ezt nem tudtam,tölötöm is a GTR-t...Szal csak le kell húzni a meghajtókat+D4 és megy minden?

mucsácsó
namajd eldõl a dolog, amint lejött több embernek többet tudunk....
mucsácsó
jah, vagy nem...
mucsácsó
pedig azt kell, alcohollal nem megy, ezt lerizsázza az nfo is...
aha a lényeg akkor az h. ugyanaz legyen a védelme mint a bf 2-nek pl me akkor no prob akkor én pl simán tom majd indítani a dvd lehuzigatós módszer nélkül.
mucsácsó
amúgy persze hogy kiüti a DAEMON 4 az SF-et, az a minimum...minden megy vele, minden amit el tudsz képzelni, SF 3.6-osok is, csak annyi a lényeg hogy ne lásson a windows meghajtókat, ezért le kell húzni, de ezt is orvosolják nemsokára a DAEMON fejlesztõi, hogy magától tiltsa az IDE-t, ne kelljen húzgálni...amúgy mondom, minden SF-os megy:
worms 4, splinter cell 3, trackmania sunrise + eXtreme (kieg), king kong, suffering 2, GTR, world racing 2, CRC2005, panzers 2.....minden, ami SF-es és csak el tudod képzelni, minden!!!! 😄DD
és a securom 7-esek is: crime life, fear (patchekkel is simáán), evil dead regeneration, total overdose...
és a safedisc 4.60-sok is: quake 4, nfs: most wanted...
kurva jó dolog a daemon, nagyon isteni program, a meghajtólehúzás meg nem izgat, mert már 1 hónapja lassan lehúzva rohad 😄
Istencsászár
nemtom nekem battlefront, fear stb ment acohol+virtual cd hide, de ez nemakar 100% proci azt nemcsinál semmit még nemjöttem rá hogykell, de daemon toolsot nemakarom felrakni

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
énis úgytom egyébként hogy securom....nem kell fosizni akkor elvileg, annyit kell tenni hogy van DAEMON tools 4-ed, meghajtók lehúzva, feltelep, minden emuláció be, és enjoy....
na már én is beleszólok mert már elvezstettem a fonalat. ha Securom akkor meg viszont megy ugy ahogy a battlefront 2, vagy a crime life. a regedites modszerrel+kompatibilitás nem? én még csak tippelgetek, nekem cirka 14 perc mulva lessz lennt...
Annál is ennyir kell szarozni?Vagy ez vmi újabb verzsön?

Istencsászár
NEM SZTÁRFORSZ jobb ha most felfogjátok 😊)) hanem Securom

Mármint a D4 kiüri?

Mér a kiüti a SF-ot?

mucsácsó
egyébként ha SF 3.6 vagy annál kisebb verziójú, akkor no para, ott a DAEMON TOOLS 4, ha viszont 3.7...akkor ma ítéletnap van......
mucsácsó
nahja, csak hányas SF van rajta? 😄
mila69en
loál na kezdõdik itt is a szokásos szisztéma

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Starforce-ennyi,én le sem töltöm míg nincs crack.

mucsácsó
na most akkor megy vagy nem????<#wow1><#confused><#confused><#confused><#conf><#guluszem1><#wilting>
CalebJoe
"Semmi trükkje nem volt! Nfo-ban leírtak szerint csnáltam, daemonba all options on, 1 virtuális meghajtó, all cd primary agressive játék alatt fusson(kis ablak német szöveggel)!Ha így nem megy le kell húzni a kábeleket."

Ezt mind megcsináltam de nem megy csak bejön egy kicsit a homokóra aztán semmi a proci meg 100% van.HELP!!!
mucsácsó
naoké, de mostmá télleg vmit a game-rõl, valaki mondjon már hogy összeségében milyen, nekem csomó idõ még lejön 😞
sajna ma nemhiszem hogy lenntlesz, csak éjszaka....
mucsácsó
oks, remélem megy... 😊
McW
Nemtom, elképzelhetõ, hogy úgy is megy. Én nem szeretem kihúzogatni a romokat, mert mindig használom, úgyhogy inkább szenvedek egy keveset ezekkel a starfuckokkal. De ezt tényleg nagyon egyszerû elindítani, még reboot se kellett!

Mess with the best, and die like the rest...

CalebJoe
Mi értelme ennek a sok anti starforce-os programnak mint ez a Starfuck amikor úgy is le ki kell húzni a romokat hát inkább kihúzom mint ezekre a a szar programokra bízzam.
mucsácsó
szal akkor úgy jó hogy:
mert nekem már a DAEMON Tools 4 megjelenése óta le van húzva az íróm, leszarom, úgyis csak nagyon nagyon ritkán használom, mindent a netrõl szerválok úgyis...
szal akkor jó lenne úgy, hogy le van ugye húzva, daemon, 1 virtuális meghajtó, all emulation on, és play game?
mert eddig így jó volt minden SecuROM 7-es, pl most jöttem 1 óra Evil Dead Regenerationbõl, ami szintúgy secuROM 7tel van ellátva, meg a Crime Life is megy, FEAR is...szal elvileg jónak kell lennie így, hogy levan húzva és csak lazán feltelepítem és megy? szal nem kell az a német izé biszbasz akkor nekem nem?<#conf><#confused><#idiota>
ThugEdge
na majd próbálom
köszi

ThugEdge
törölted???mármint a játékot magát a vinyódról vagy csak az instalt?

McW
Semmi trükkje nem volt! Nfo-ban leírtak szerint csnáltam, daemonba all options on, 1 virtuális meghajtó, all cd primary agressive játék alatt fusson(kis ablak német szöveggel)!Ha így nem megy le kell húzni a kábeleket.

fitutufi
mind1 én már töröltem :S

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

ThugEdge
akkor írd le mindenki kedvéért részletekbe menõen mit hogy kõ gyártani,hogy elinduljon
köszi

McW
Na, szerencsére elindult! Viszont sokat ne várjon tõle senki! Konzolos grafika, eddig monoton játékmenet (másfél óra játék után)! Rövid idõre tényleg szórakoztató!

fitutufi
nem indul
pedig nfo-ban leírtak alapján csináltam
(nem húztam le a kábeleket amugy)

ahogy ráklikkelek az ikonra egy 100%-os proci használat és végig megy ezt csinálja , semmi egyebet nem észleltem :S

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Ez az új securom védelem még okozhat fejtörést..

Csak halkan, mert ez illegális...

mucsácsó
nah, akkor majd egy kis helyzetjelentést az elindulásáról, elsõ benyomásról, stbrõl...szkrínszátok is jöhetnek! 😊
fitutufi
leért

jAsOn VoOrHeEs
Torrentet talált már valaki? ( regelõs torrent nem érdekel 😄 )

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

mucsácsó
hazaértem, szedem is <#nyes><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
A STUBBS.THE.ZOMBIE.CLONE-bC verzió a meghajtók lehúzása után Daemon4-el indítható.
Istencsászár
majd ha leér ja😄 uccso cdt kezdte el nemrég

Serpa
most ki is probálod?

Istencsászár
van hozzá 5 progi amivel ellehet inditani😄:😄 de már látom jön a nép azt ezzel lesz tele " nekem kiirta hogy securyti ....." mitcsináljak?😄

Serpa
nem tünik vészesnek a beindítása.