669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
-
moralosan #229 azért tiszta halo a menü, mert halo motor muzsikál alatta :) -
Newfronter #228 Köszi szépen! -
#227 Mindjárt fölrakom ide. Lehet jönni majd tölteni. -
twargrey #226 nekem még a blindwrite se indul el -
twargrey #225 nekem még a blindwrite -
twargrey #224 itt is fent van + még sok más is -
#223 Külföldi reges torrent oldal, de fent van! -
Veelee #222 Ha valaki nem akar DT4-gyel és lehuzogatással játszadozni, írja át blindwrite-tal a disk1 -et, ahogy az info-ban szerepel és simán megy. Kipróbáltam és mükszik. -
#221 Másrészről meg, fiatal vagy még (vagy túl fiatal már). Engem fel tud villanyozni egy új ötlet, és ha az bejön, akkor sz*rok a grafikára, meg a kidolgozotságra. Leköt a játékmenet és a hangulat. Távol álljon tőlem, hogy kioktassalak, okom és jogom sincs hozzá, de engem már egész más dolgok fognak meg egy játékban, mint Téged. Bár lehet, hogy tévedek. Nekem a FEAR egy tucat FPS (lehet kövezni), az új Quake-et még nem láttam. Most már a hangulat és az ötlet az, ami megfog. Nemtom, miért írtam le ezt, hiszen senki sem kérdezte :))
Na, befejezem a szófosást. /kissé részeg
Megyek, eszek egy pár agyat, mielőtt megint legyilkolja a driveremet. :) -
#220 No, hát azért ennyire nem rossz, sőt. OK, nem lesz egy blockbuster talán kult játék sem, de mégis egy üde színfolt. Ha majd emberi ára lesz (mondjuk 6 rongy alatt), én talán meg is veszem. Igaz, részemről egy jobb gép is kéne hozzá... -
#219 áhhh...én nem játszogatok vele....kész, nekem elég volt...max majd másik release-zel, én most le is töröltem...sajnálom, nagyon sajnálom, én télleg többet vártam...ez az agyszívás...ez tök szívás....sajnos megint többet ígértek, mint amit kaptunk... :(
és ráadásul még fagy is, és hangproblémák lépnek fel, stb.... :(
meg játszottam, azt közben elkezdett forogni az securom 7-nek a jele, az a CD, és kifagyott...hát...télleg, lehet jó, de én mostmár csak félelemmel nyomnám vele, hogy valyon mikor fagy ki...az olyan meg nagyon nem szeretem :(
teljesen kiábrándultam, ahhoz képest hogy reggel milyen vidám voltam hogy van végre, nagyon vártam, annak ellenére olyan szomorú vagyok most....ez ez katasztrofális na, azzal a film effektekkel, ahogy mennek el a csíkok...azthiszem meg van az év csalódása, a citromdíjnyertesem -
#218 Ja igen, ha a soundtrack-re van valami forrás, arra vevő vagyok! -
#217 Játszogatok vele, de csak óvatosan... Nem is tudom, kicsit többet vártam. Persze számomra ez így is jó, lévén nagy zombi-horror mániákus vagyok, tehát egyelőre tetszik. Amúgy is marha jó poén ez a pszeudo-50-es évek Amerikája hangulat, csak nem értem, miért kellett mindezt hülye sci-fi köntösbe ölteni. Sokkal jobb lett volna az igazi régi "Vissza a jövőbe I" fíling. Egyébként azt hiszem, ki kell ábrándítsak többeket: a játékmenet tényleg elég monoton, és csak a hangulat az, amiért egyáltalán érdemes időt szánni rá. Tényleg vicces a játék, egy ideig. Én még nem jutottam el a holtpontra, de ha nem mutat fel sok újat, akkor el fogok. Még az agyzabálás is unalmas egy idő után... Mindegy, abszolút üde színfolt a palettán, de hugy KULT cucc lesz-e? Hát, nem hinném. -
#216 bazd...és 3. indulás óta folyamatosan kifagy! lol...najóvan, ezt nagyon nagyon sajnálom, sztem ez szar release, vagy énnemtom mi a baja, de ha ennyiünknek meggyűlik a baja akkor télleg nem mi vagyunk a hibásak...kész röhej, DEL :((( -
#215 hát de rossz is....elég csúnya, nem különb ám 6600-zal sem..sőt! még szaggat is néha!!!!! LOL..és tiszta Halo a menü, minden amúgy...
mellesleg nemtom, így első megítélésre full unalom...amúgy azt a rohadtul idegesítő régi-film effektet ki tod ám kapcsolni! mediumra teszed azt a performance alatti cuccost...lol, gef 6-ra optimizált...látszik...najó, majd reggel... -
#214 nah, jóhír gyerekek...
semmit nem kell, felrakod, lehúzod a meghajtókat vagy SFfucker és mehet Daemon 4-gyel...nekem lehúzva van, és ment! persze elsőre...remélem megy többször is majd! csak ennyit akartam, na csátok jó8! :) -
#213 oké, bocsi a felhajtásért akkor!
köszike, cső! :) -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
valszeg erről beszélsz te is, nem?
heh...Creative...EAX jut eszembe... -
#211 tudom melyik az, okézd le és kész.
na mentem, csövi. -
#210 lehet, nem tudom.
Ezért kár volt fent maradni. Valahogy nagyon szarul kapták el a fonalat a készítők, mert nem nagyon passzolnak egymáshoz a 6-8 éves gyerek szintü poénok a vérfröcsögéssel... Nekem legalábbis nem jött be, legalábbis az elején. A graf annyira ocsmány, hogy már szép.:DDD
Még1 esélyt még adok neki azért. -
#209 húú...most telepítem, meg akarnám mutatni, de majd csak a végén lesz az a szarságja =/ -
#208 oks...értem, megpróbálom akkor simán, ha nem akkor sffuck, de sztem ennek csak az a lényege, hogy ne lássa az IDE-t -
#207 Nincs lehúzva.
Csak egy Igen-t nyomtam a telepítés végén, külön nem raktam fel semmit.
-
#206 mármint az előbb erre az OpelAL32.dll vmire gondoltam, hogy felraktad e -
#205 szal, te is felraktad? és le van húzva a meghajtód? mert nekem le van, akkor is kell az SFfucker? pls írj vissza!!!!!! :( -
#204 De, megy, azzal nincs gond, de a játék eleje (amolyan tutorial szerüség) nagyon gáz. Később biztos jobb lesz, ha beindul.
Indítás: DT4.0 + Starfuck (elsőre pöccre indult, nfo alapján) -
#203 mi az Isten má ez a OpelAL32.dll vagy OpenAL32.dll...má nemtom...de ez mi? ez hang, vagy a védelemhez tartozik, vagy mi a hétszentség ez? -
#202 atiiiiii, nem rakta még fel? :( -
#201 nemtom...akkor telepítsem újra? félek rohadtul hogy elcseszi... -
#200 jóvan, én megvok vele...csak nem raktam fel azt az OpelAL32.dll-t vagy mit és most azé pattog...de az az a hanggeci, amitől tönkremegy a driver? vagy lehet ez miatt szar az egész? -
#199 Install... -
#198 a filelisten fent van de az regizős oldal és nem tudsz regiszrálni de ha egy külső torrent keresővel szeded le akkor lejön mondjuk a mininova.org vagy a torrentsy.com ezek megtalálják a filelist stubbs..... pc verzsön trackerjét -
Nwis86 #197 vaki tudna mondani 1 torrent oldalt ahonnan szedhető? én mindenhol csak az xboxosat találom -
#196 jójez, mitakartok...szépez! :) -
#195 Amennyit én játszottam a geme-val nekem bejön, és csak egyre jobb. (sztem.)
A graf. hát az meg ilyen:
-
#194 Még másfél óra telepítésig nem tudom érdemes-e megvárnom.
Mindegy, még úgyis van egy lejátszatlan meccsem a 7-es blacklistel.[ja az autós...] -
#193 lál :DDDDD -
Gabe18 #192 Ez igen érdekes egy játék.Eddig ment DVD lehuzva + DT4,most kikapcsoltam a gépet egy órára,mostmár nem megy... -
#191 Nem, a helyzet az, hogy a game használ valami effektet, ami fura régi filmes hatást ad a játéknak. Összemossa a textúrákat és nem lehet kikapcsolni a graf. beállításokban. Nálam legalábbis nincs ilyen opció. Bár én azóta nem kísérleteztem vele, amióta szétcseszte a hangkártya driveremet... -
#190 csak azt írta nem fullos, de ebből már túl jó nem sülhet ki... kb matrix path of neo szint. Source enginnel milyen faja lenne...