Stubbs The Zombie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ráadásul még fagy is, és hangproblémák lépnek fel, stb.... 😞
meg játszottam, azt közben elkezdett forogni az securom 7-nek a jele, az a CD, és kifagyott...hát...télleg, lehet jó, de én mostmár csak félelemmel nyomnám vele, hogy valyon mikor fagy ki...az olyan meg nagyon nem szeretem 😞
teljesen kiábrándultam, ahhoz képest hogy reggel milyen vidám voltam hogy van végre, nagyon vártam, annak ellenére olyan szomorú vagyok most....ez ez katasztrofális na, azzal a film effektekkel, ahogy mennek el a csíkok...azthiszem meg van az év csalódása, a citromdíjnyertesem <#rinya>#rinya><#sir>#sir><#sir>#sir>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
mellesleg nemtom, így elsõ megítélésre full unalom...amúgy azt a rohadtul idegesítõ régi-film effektet ki tod ám kapcsolni! mediumra teszed azt a performance alatti cuccost...lol, gef 6-ra optimizált...látszik...najó, majd reggel...
semmit nem kell, felrakod, lehúzod a meghajtókat vagy SFfucker és mehet Daemon 4-gyel...nekem lehúzva van, és ment! persze elsõre...remélem megy többször is majd! csak ennyit akartam, na csátok jó8! 😊
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
valszeg errõl beszélsz te is, nem?
heh...Creative...EAX jut eszembe...
na mentem, csövi.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ezért kár volt fent maradni. Valahogy nagyon szarul kapták el a fonalat a készítõk, mert nem nagyon passzolnak egymáshoz a 6-8 éves gyerek szintü poénok a vérfröcsögéssel... Nekem legalábbis nem jött be, legalábbis az elején. A graf annyira ocsmány, hogy már szép.😄DD
Még1 esélyt még adok neki azért.
Csak egy Igen-t nyomtam a telepítés végén, külön nem raktam fel semmit.
Indítás: DT4.0 + Starfuck (elsõre pöccre indult, nfo alapján)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Mindegy, még úgyis van egy lejátszatlan meccsem a 7-es blacklistel.<#gun>#gun>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy most szedem, és még megvárom.<#pardon1>#pardon1>
Next PC upgrade: 2022
Még a jelentõsebb(magyar) oldalakon sem látom csak külföldi regesen, de a többin sehol 😞
A játékot telepítettem D4. emulation On - reset, és elindult.
dardevil azért mondhattál volna pár szót a game-rõl, indításról, stb...
najó, én mentem picit játszok vmivel, addig tölti, majd RE...
2ig tuti leszek...addig találjatok ki vmi okosat!!!<#zavart2>#zavart2><#pardon1>#pardon1><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
"A készítõk fõként a GeForce utolsó két generációján fejlesztette a játékot, így remek effektusokra és texturákra számíthatunk"
dardevil neked mén?<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
mellik verzsön, mit csináltál, pls írj 😄
amúgy htx a sátokat ^^
Remélem nálam indulni fog majd reggelre leér azt kiderül.
Saját képet zuzhatnátok már igazán.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive