669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
-
Kaslerka #309 Nálam sem akad abszolút. 1024be ezerrel megy.
AMD64 3200+
ABIT Fatal1ty
1GB RAM
Gainward 6600GT (256mb) -
#308 Aki tud, egy kicsit besegíthet. ;-)
Amúgy tényleg ilyen felejtős? :-/ -
#307 na valaki tud róla vmit? =/
ennyire kifújt a topic?
pedig itt a PROPER :DDD :P -
#306 Én is már írtam, hogy egyáltalán nem akadt nálam, felpakoltam driverben a szüréseket is, lassabb nem lett tőle, de szebb sem. -
#305 nálam volt, unokatesómnál is volt..hajaj..csak belső téren ment úgy ahogy jól... -
Gabe18 #304 Mondjuk jelentősebb akadás (amit már észreveszek és zavaró) nálam sem volt 6600GT-n,1024-ben. -
#303 de nemhinném hogy ezt befolyásolja...ASUS N6600 256MB-om van -
#302 én spec, 81.94-et =/ -
#301 Nálam nem akadt semmit. Jó nem néztem FPS számot, de bazi érzékeny vagyok az ilyesmire :D Számomra 35fps-től felfelé játszható valami.
1024, high-ba toltam. Csak nem tetszett a stuff, így del. :)
Milyen drivert használsz? -
#300 "This game is poorly optimized,anyone else having trouble playing this game with reasonable FPS?
I tried 800x600, and higher but it stutters like hell.
I have a RADEON 9800 Pro and Amd 3400+,1024Megs RAM memory,etc..."
és egy válasz:
"Don't start the game with the setup-generated-shortcut on your desktop... somehow that one fucks up the performance.."
ezt írják, hogy ezért akad, de ezt nem hiszem el :D najó..go suli :( -
#299 de ez durva....azért még ideírom, hogy az előző verziók:
6600 - akad!
6600GT - akad!
6800Ultra - akad!!!!!!!!!
és Gef6 series-re lett nyomatva...hihhetetlen!! ennyire nem lehetnek egyszerűen lámák...geffel tesztelték, és nem vették észre??? :O :OOO áhh...
de remélem hogy csak a rossz cd miatt van... -
#298 lehet levehetjük róla, visszavonhatjuk a sok fikázó szót, csalódás jelzőket...remélem nagyon :) -
#297 hát ha nem akad...és jól fog menni...akkor talán megváltozik majd a véleményünk... =/ -
#296 2005-11-28 PC Game ISOs Stubbs The Zombie In Rebel Without A Pulse (c) Aspyr Media *READNFO* *PROPER* *BWClone* *CD1*-MiRROR
szal itt csak az 1CD van javítva, mert azon van a lényeg...most kíváncsi vagyok, de sztem ugyanúgy fog szaggatni :( -
#295 jóvan, szóljatok ha az, különben nem igazán izgat....
mert nem létezik hogy ilyen szar legyen mindenkinek...itt a töréssel volt gond szvsz =/ najó, szipkázzátok le, és jelezzétek mi az ábra :) -
#294 Az eddigi legegyszerűbb módja a játék elindításának: játékot feltelepít, eszközkezelőben a cd/dvd-rom letilt, cd1 bemountol és indul a game!Semmi szarakodás... -
Gabe18 #293 Stubbs The Zombie In Rebel Without A Pulse (c) Aspyr Media *READNFO* *PROPER* *BWClone* *CD1*
Kijött egy ilyen verzió Nforce-ra,talán ez már működőképesebb dolog lesz. -
#292 hát akkor nemtom nekm is az van és az 1.cdt nem montolja be.neked csak egy mdf fájlbol áll?egy dsik 1 nevű -
Reboszi #291 Sziasztok!
Kéne nekem a cd2 r42-es fileja, mert crc hibás. Nem tudná valaki elküldeni, vagy valahogy eljuttatni?
Köszi -
Gabe18 #290 4 -
#289 és neked milyen daemon-od van? -
Gabe18 #288 Én is onnan szereztem,nekem jó volt a telepités.Ismerősöm is leszedte az én regisztációmmal,neki meg nem ment,ugyanigy már az első cd inditással baj volt.
Nem tudom milyen hiba ez,meg ez az egész játékverzió is... -
#287 neked megvan? -
#286 ugy se jó -
#285 mountoláskor a "fájltipus" legörgetésével válaszd ki hogy minden fájl mutatása -
#284 az hol?nem vágom -
#283 mdf-et daemon is betudja pedig, válaszd a "minden fájl mutatása"-t -
#282 hali.leszedtem a gammát de az 1.-ct nem tom bemontolni.mdf-ben van wnd-ről szedtem és azt nem montolja be pedig 4-es daemonom van!tud vki segíteni hogy mit tegyek vagy egyáltalán be se lehet? -
twargrey #281 secondary_all_cd.Ink
mégsincs meg lécci help
csak ilyen van
secondary_all_cd -
twargrey #280 megvan -
twargrey #279 secondary_all_cd.Ink-re ezt hol találom?? -
Buscemi #278 műxik! még 1X köszi!!! -
Buscemi #277 KÖSZI!!! -
#276 Na ha még ebben az életben lejön a 80 nap alatt a föld körül game leszedem ezt is. Szedném most is de akor lassítaná az igy is lassú letöltést.:( -
#275 sztem nemsokxar :D -
#274 nemtom mindenesetre megnézném mivan a tutorial után:D -
#273 naja...és nekünk akad 10000-rel... =/
de ha nem akadna, asszem én sem nyomnám nagyon....te? -
#272 Én adtam még 1 esélyt, de nem jött be. Az tetszett, hogy a kezét lehet irányítani, és a kézzel ráugrani bárki fejére (mondjuk a kommandósok nem hagyták, ők elrugtak), de ez nem menti meg a játékot. Naggggyon gáz a design, mellé társul minden idők legrosszabb SM3.0-ás effekteket tartalmazó grafika, legalábbis annak akar látszani (azzal a nevetséges HDR utánzattal), szal uninstall lett szépen. Stubbs R.I.P. -
#271 Kicsomizod, és rányomsz a "secondary_all_cd.Ink-re, kijön egy kis ablak, amit nem OK-ézol le, hanem otthagyod az asztalon, és elindítod a játékot a Daemon Tools-ból.
Játék végén megnyomhatod az OK-t. -
#270 szerintem már ottbaszták el hogy elején jött ez a konyhai robot azt az magyarázott...