669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
  • Kaslerka #309
    Nálam sem akad abszolút. 1024be ezerrel megy.
    AMD64 3200+
    ABIT Fatal1ty
    1GB RAM
    Gainward 6600GT (256mb)
  • Duddits
    Aki tud, egy kicsit besegíthet. ;-)

Amúgy tényleg ilyen felejtős? :-/
  • mucsácsó
    na valaki tud róla vmit? =/
    ennyire kifújt a topic?
    pedig itt a PROPER :DDD :P
  • ati2002
    Én is már írtam, hogy egyáltalán nem akadt nálam, felpakoltam driverben a szüréseket is, lassabb nem lett tőle, de szebb sem.
  • mucsácsó
    nálam volt, unokatesómnál is volt..hajaj..csak belső téren ment úgy ahogy jól...
  • Gabe18
    Mondjuk jelentősebb akadás (amit már észreveszek és zavaró) nálam sem volt 6600GT-n,1024-ben.
  • mucsácsó
    de nemhinném hogy ezt befolyásolja...ASUS N6600 256MB-om van
  • mucsácsó
    én spec, 81.94-et =/
  • Maxtreme
    Nálam nem akadt semmit. Jó nem néztem FPS számot, de bazi érzékeny vagyok az ilyesmire :D Számomra 35fps-től felfelé játszható valami.
    1024, high-ba toltam. Csak nem tetszett a stuff, így del. :)
    Milyen drivert használsz?
  • mucsácsó
    "This game is poorly optimized,anyone else having trouble playing this game with reasonable FPS?
    I tried 800x600, and higher but it stutters like hell.
    I have a RADEON 9800 Pro and Amd 3400+,1024Megs RAM memory,etc..."

és egy válasz:
    "Don't start the game with the setup-generated-shortcut on your desktop... somehow that one fucks up the performance.."

ezt írják, hogy ezért akad, de ezt nem hiszem el :D najó..go suli :(
  • mucsácsó
    de ez durva....azért még ideírom, hogy az előző verziók:
    6600 - akad!
    6600GT - akad!
    6800Ultra - akad!!!!!!!!!
    és Gef6 series-re lett nyomatva...hihhetetlen!! ennyire nem lehetnek egyszerűen lámák...geffel tesztelték, és nem vették észre??? :O :OOO áhh...
    de remélem hogy csak a rossz cd miatt van...
  • mucsácsó
    lehet levehetjük róla, visszavonhatjuk a sok fikázó szót, csalódás jelzőket...remélem nagyon :)
  • mucsácsó
    hát ha nem akad...és jól fog menni...akkor talán megváltozik majd a véleményünk... =/
  • mucsácsó
    2005-11-28 PC Game ISOs Stubbs The Zombie In Rebel Without A Pulse (c) Aspyr Media *READNFO* *PROPER* *BWClone* *CD1*-MiRROR

szal itt csak az 1CD van javítva, mert azon van a lényeg...most kíváncsi vagyok, de sztem ugyanúgy fog szaggatni :(
  • mucsácsó
    jóvan, szóljatok ha az, különben nem igazán izgat....
    mert nem létezik hogy ilyen szar legyen mindenkinek...itt a töréssel volt gond szvsz =/ najó, szipkázzátok le, és jelezzétek mi az ábra :)
  • McW
    Az eddigi legegyszerűbb módja a játék elindításának: játékot feltelepít, eszközkezelőben a cd/dvd-rom letilt, cd1 bemountol és indul a game!Semmi szarakodás...
  • Gabe18
    Stubbs The Zombie In Rebel Without A Pulse (c) Aspyr Media *READNFO* *PROPER* *BWClone* *CD1*

Kijött egy ilyen verzió Nforce-ra,talán ez már működőképesebb dolog lesz.
  • asfa
    hát akkor nemtom nekm is az van és az 1.cdt nem montolja be.neked csak egy mdf fájlbol áll?egy dsik 1 nevű
  • Reboszi
    Sziasztok!

Kéne nekem a cd2 r42-es fileja, mert crc hibás. Nem tudná valaki elküldeni, vagy valahogy eljuttatni?

Köszi
  • Gabe18
    4
  • asfa
    és neked milyen daemon-od van?
  • Gabe18
    Én is onnan szereztem,nekem jó volt a telepités.Ismerősöm is leszedte az én regisztációmmal,neki meg nem ment,ugyanigy már az első cd inditással baj volt.
    Nem tudom milyen hiba ez,meg ez az egész játékverzió is...
  • asfa
    neked megvan?
  • asfa
    ugy se jó
  • Seth
    mountoláskor a "fájltipus" legörgetésével válaszd ki hogy minden fájl mutatása
  • asfa
    az hol?nem vágom
  • Seth
    mdf-et daemon is betudja pedig, válaszd a "minden fájl mutatása"-t
  • asfa
    hali.leszedtem a gammát de az 1.-ct nem tom bemontolni.mdf-ben van wnd-ről szedtem és azt nem montolja be pedig 4-es daemonom van!tud vki segíteni hogy mit tegyek vagy egyáltalán be se lehet?
  • twargrey
    secondary_all_cd.Ink
    mégsincs meg lécci help
    csak ilyen van
    secondary_all_cd
  • twargrey
    megvan
  • twargrey
    secondary_all_cd.Ink-re ezt hol találom??
  • Buscemi
    műxik! még 1X köszi!!!
  • Buscemi
    KÖSZI!!!
  • grebber
    Na ha még ebben az életben lejön a 80 nap alatt a föld körül game leszedem ezt is. Szedném most is de akor lassítaná az igy is lassú letöltést.:(
  • mucsácsó
    sztem nemsokxar :D
  • Istencsászár
    nemtom mindenesetre megnézném mivan a tutorial után:D
  • mucsácsó
    naja...és nekünk akad 10000-rel... =/
    de ha nem akadna, asszem én sem nyomnám nagyon....te?
  • ati2002
    Én adtam még 1 esélyt, de nem jött be. Az tetszett, hogy a kezét lehet irányítani, és a kézzel ráugrani bárki fejére (mondjuk a kommandósok nem hagyták, ők elrugtak), de ez nem menti meg a játékot. Naggggyon gáz a design, mellé társul minden idők legrosszabb SM3.0-ás effekteket tartalmazó grafika, legalábbis annak akar látszani (azzal a nevetséges HDR utánzattal), szal uninstall lett szépen. Stubbs R.I.P.
  • ati2002
    Kicsomizod, és rányomsz a "secondary_all_cd.Ink-re, kijön egy kis ablak, amit nem OK-ézol le, hanem otthagyod az asztalon, és elindítod a játékot a Daemon Tools-ból.
    Játék végén megnyomhatod az OK-t.
  • Istencsászár
    szerintem már ottbaszták el hogy elején jött ez a konyhai robot azt az magyarázott...