Stubbs The Zombie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem német nyelvû starfuck-om van hozzá és fingom nincsen, hogy mit kell vele csinálni😞((( Légyszi írja le valaki de jó részletesen mert tök hülye vagyok a témához!
Elõre is köszi!!!!
Bezzeg egy HL2 az optimalizáció ödüsszeiája és még az is marad rettentõ sokáig.
Next PC upgrade: 2022
tiszta DRIV3R...év 2. csalódása, optimizálatlan, szár, minden...uez a stubbs...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
tiszta lol, egy játék nem akadt még így....rárakom 800 x 600-ra, szintúgy akad mint 1024-ben....nVidia 6600-asom van igaz, de azért talán nem olyan szar kártya ez, hogy kellene akadnia =/
méghogy nVidiára lett optimizálva...loool, ez az optimizálás, hogy nyílt terepen 10-20 fps??? pff...na ezért töröltem, mert engem úgy felidegesít, ha akad egy game, és még 800 x 600-ban is....
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
(amúgy nézd át a rendszeredet, mert kicsit soknak tartom a háttérben futó progik számát... nekem 17, neked 35)
történik semmi meg ezt az nforce forumon is írják sokuknak nem megy a gamma ha fentvannak a neten
itt nem megy
itt lekapcsoltam a netet és már megy is
mind1, már töröltem a cd-ket is, szal....felejtõs
1.a mellékelt Starfuckerrel lehúzás nélkül
2.regisztri buzerálással (lejjebb le volt írva) lehúzás nélkül
3.meghajtó lehúzásával simán
(ez a verzió: Stubbs_the_Zombie_Rebel_Without_A_Pulse_AlcoholCloneCD_READNFO)
A gépigénnyel nem volt bajom, fullon ment nálam. Nem is hittem volna, hogy bárkinél futás probléma lesz, a grafika alapján.
Maga a játék alapötlete 10 pontos (jó), megvalósítás egy gyenge 2-es, ezért összességében eddig 5/10 pontot kapott tõlem. Szal felejtõs, vannak ennél sokkal igényesebb játékok, pl hamarosan itt a PoP TTT, kár érte...<#nemtudom>#nemtudom>
clonecd-s verzió simán indul dt4-el, ill a mellékelt sf**errel???
mindenkinél? vagy kell a kábellehúzogatás is?
jó lenne, h végre elindulna, mert többször le nem töltöm, az tuti...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Na, befejezem a szófosást. /kissé részeg
Megyek, eszek egy pár agyat, mielõtt megint legyilkolja a driveremet. 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"