Stubbs The Zombie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
hát...ez a sorsa sztem mindenkinél =(
Maxtreme
Megnéztem, játszottam fél órát, töröltem.
Nem tetszik. 😞

Valaki akinek megy a starfuckkal írja már be hogy mit csináljak!Köszi!

Seth
wanadoo reg, ma 23:00-ig érvényes, ha kell, privi. First come first serve

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
jaja, én nyomtam volna...de akadt, és már így az elsõ pár perc game után már nagyon lineárisnak, montonnak tûnt...sajnos...najó, engem nem érdekel, van/lesz jobb játék is 😊
Istencsászár
akinek megy normálisan annak nemjönbe, aki meg végigtolná annak meg akad mint az állat😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
akkor asszem ennyi lenne kb ez a game is, meg a topic is....<#oooo><#bdead><#bdead>
Hello!
Nekem német nyelvû starfuck-om van hozzá és fingom nincsen, hogy mit kell vele csinálni😞((( Légyszi írja le valaki de jó részletesen mert tök hülye vagyok a témához!
Elõre is köszi!!!!

grebber
Hát ez sajnos nagyon is igaz 😞 csak adjuk ki adjuk ki és ez lesz a vége.
Bezzeg egy HL2 az optimalizáció ödüsszeiája és még az is marad rettentõ sokáig.

Next PC upgrade: 2022

1 perces néma csönd az elmlékére...

mucsácsó
olyan kár érte....<#shakehead>
tiszta DRIV3R...év 2. csalódása, optimizálatlan, szár, minden...uez a stubbs...
Mostanában már egy játék optimalizálása luxus. 😞
mucsácsó
dettóóó...pontasan ugyanez....tisztára...
Istencsászár
levettem mindent 20 fps ha jön 3 ember 9fps, és még mellé ronda is és ezt a geci effektet kise engedi kapcsolni szal ennyi elégvolt ebbõl nvidia tulajok örüljenek élvezzék de uninstall..........

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
bazd....dettó ugyanez 😄Dd
tiszta lol, egy játék nem akadt még így....rárakom 800 x 600-ra, szintúgy akad mint 1024-ben....nVidia 6600-asom van igaz, de azért talán nem olyan szar kártya ez, hogy kellene akadnia =/
méghogy nVidiára lett optimizálva...loool, ez az optimizálás, hogy nyílt terepen 10-20 fps??? pff...na ezért töröltem, mert engem úgy felidegesít, ha akad egy game, és még 800 x 600-ban is....
mila69en
😄DD cfosspeed.exe crackolva<#ravasz1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sly06
ok én kérek elnézést!

ati2002
AZt nem értem, egy Securom 7-es játéknál hogy jön szóba az sd4hide.exe ?^.^

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
ja, az a "lovespeed.exe" micsoda???????<#ejnye1><#eplus2>

Sly06
nekem dettó sem sd4hidre + starfuck,anti blaxx semmi nem segit 😞

mila69en
😄DD jah van pár dolog ami megy

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

fúú a kurva életbe...nekem sehogy nem indul el .. registry buhereálásal se megy starfuckal se megy semmivel .. persze le vannak húzva a kábelek fizikálisan is..daemon4em van .. netrõl kiléptem azt se ..semmivel...vmi tipp?
ati2002
Jó, én csak azt akartam mondani, hogy más módszer kell rá, nekem a Starfuckkos bejött, és nem kellett lehúzni sem (a netet sem, cd-t sem).

(amúgy nézd át a rendszeredet, mert kicsit soknak tartom a háttérben futó progik számát... nekem 17, neked 35)

Sly06
Required security module can not be activated! én még itt jároik tud valaki segiteni?

Istencsászár
nekem is csak akkor megy....

mila69en
pedig elõfordulhat mert akkor mivel magyarázod azt fent vagyok a neten és nem
történik semmi meg ezt az nforce forumon is írják sokuknak nem megy a gamma ha fentvannak a neten

itt nem megy

itt lekapcsoltam a netet és már megy is

ati2002
Én ebben nem hiszek (márhogy környezetfüggõ). Próbálgattam én is többféle módon (kíváncsiságból), és volt olyan nálam is, hogy csak terhelte a procit a háttérben, ez akkor volt azt hiszem, amikor a komp.-t átállítottam 2000-re.

mila69en
akkor lehet hogy környezet függõ mert nekem addig nem akart elindúlni csak terhelte a procim lecsatlakoztam a netrõl és már ment is

ati2002
Én nem húztam le a netet.

mila69en
azt nem raktad hozzá hogy jobb ha nem vagy az internetre csatlakozva mert külömben nem indúl csak használja a procit ezerrel

köszi, nálam egyik(!!!)verzió sem ment, semmiféle módon sem.
mind1, már töröltem a cd-ket is, szal....felejtõs

ati2002
Daemon Tools 4-el megy 3 féle módon:
1.a mellékelt Starfuckerrel lehúzás nélkül
2.regisztri buzerálással (lejjebb le volt írva) lehúzás nélkül
3.meghajtó lehúzásával simán

(ez a verzió: Stubbs_the_Zombie_Rebel_Without_A_Pulse_AlcoholCloneCD_READNFO)

A gépigénnyel nem volt bajom, fullon ment nálam. Nem is hittem volna, hogy bárkinél futás probléma lesz, a grafika alapján.

Maga a játék alapötlete 10 pontos (jó), megvalósítás egy gyenge 2-es, ezért összességében eddig 5/10 pontot kapott tõlem. Szal felejtõs, vannak ennél sokkal igényesebb játékok, pl hamarosan itt a PoP TTT, kár érte...<#nemtudom>

nna szal dobjuk össze, amit tudunk:
clonecd-s verzió simán indul dt4-el, ill a mellékelt sf**errel???
mindenkinél? vagy kell a kábellehúzogatás is?
jó lenne, h végre elindulna, mert többször le nem töltöm, az tuti...

Istencsászár
Ime egy Nvidia által támogatott játék ami egy 100ezer fts 256mbs vgan 9-10 fpsel megy!! nyilt terepen ( belül 20😄😄😄: )

azt azért nem....annyit nem ér ez a félkész ***....😊)

valakinek volt olyan gondja h. a microsoftos hibaüzenmetet dobta ki? vagy az nálam egyedi eset most? én regedites modszerrel próbáltam, bejött a kis forgó cd cursor, aztán elfeketedik a képernyö mikor behozná és bumm microsoft... a win kicserélésén kkívül ezzel mást nem leehet csinálni valaki nem tudja?
Istencsászár
kapcsold ki a netet😄😄😄: elõbb irta valaki offline egybõl elindult lol, de max grafon 10 fps akad mint az állat, majd késõbb megnéze de ennyi elégvolt az nvidiából megint seikerült alkotniuk grat...

kiírással még nem néztem, de eddig sem lehúzással, sem sf****errel nem indul, gondolkodik, leterheli a rendszert, aztán ennyi. ez már a 3cd-s clonecd verzió, amit másodjára szedtem le...:/

Duddits
Nah, elvileg fönt van, csak még inaktívnak jelöl...

fitutufi
detto

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

azért tiszta halo a menü, mert halo motor muzsikál alatta 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Köszi szépen!
nekem még a blindwrite se indul el

nekem még a blindwrite

Ha valaki nem akar DT4-gyel és lehuzogatással játszadozni, írja át blindwrite-tal a disk1 -et, ahogy az info-ban szerepel és simán megy. Kipróbáltam és mükszik.
Voltan
Másrészrõl meg, fiatal vagy még (vagy túl fiatal már). Engem fel tud villanyozni egy új ötlet, és ha az bejön, akkor sz*rok a grafikára, meg a kidolgozotságra. Leköt a játékmenet és a hangulat. Távol álljon tõlem, hogy kioktassalak, okom és jogom sincs hozzá, de engem már egész más dolgok fognak meg egy játékban, mint Téged. Bár lehet, hogy tévedek. Nekem a FEAR egy tucat FPS (lehet kövezni), az új Quake-et még nem láttam. Most már a hangulat és az ötlet az, ami megfog. Nemtom, miért írtam le ezt, hiszen senki sem kérdezte 😊)
Na, befejezem a szófosást. /kissé részeg
Megyek, eszek egy pár agyat, mielõtt megint legyilkolja a driveremet. 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
No, hát azért ennyire nem rossz, sõt. OK, nem lesz egy blockbuster talán kult játék sem, de mégis egy üde színfolt. Ha majd emberi ára lesz (mondjuk 6 rongy alatt), én talán meg is veszem. Igaz, részemrõl egy jobb gép is kéne hozzá...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"