LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
War. War never changes.
ha estleg élõben nem láttátok volna:
ha valakinek kell 😊 az ide jöjjön
amúgy ez az alapgép, van pár magyarországon is belõle:
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
amúgy írtam róla egy cikket is ide az SGre nemrég.
Amúgy éppen ma jött ki egy új kép a játékból, igaz renderelt, de dögös:
2110 WRC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Namost azért ennél több volt (van!)
2101,2102,2103,21011,2106,2121,2105
2104,2107,2108,2109,1111,21083,21093
21099,2110,21106 GTI 2.0 16V ,21107
21108,2111,2112,2111,2120
Több infó ITTT !
Amúgy nem probléma ha nem lessz ben mind!VÉGRE EGY LADÁS JÁTÉK!!!!!! 😊)))
Amúgy meg 2005 vége messze van addig mág pótolhatják a hiányzó moddelleket!Másra nem tok dondolni hogy miért ígértek idén demot a full meg majd 1 évre rá jönne??? Gyanús!De reméljük Jó kis Game lessz ez!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
a kombi téleg nicns benne..
De mekkorap oz mar LADA-kat kell tuningolni<#zavart1>#zavart1><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
hüje vagy hamán szép nem!4
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
amugy ez a gém egy az egybe STREET LEGAL-ra emlékleztet engem!
de sebaj,imádtam 😛
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
www.ladaracing.ru
orosz ezaltal semit nemtok irni!
de a kockalada kurbajo benne!
Rallytrophyba valaki csinalhatna oat 😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Valami demó nagyon jó lenne csak nem tudok oroszul pedig biztos sok hasznos infó van az oldalukon.
Brutális.Remélem lesz belõle valami és belsõ nézet is lesz 😊
Voltam zárás előtt. _______________
Forza.
Ja és az Általánosban van egy Lada nevû topic, a képeket majd oda szúrjátok inkább ami nem a játékkal kapcsolatos.
Én most pont az ellenkezõjét csináltam csak, hogy felhozzam a témát. <#vigyor5>#vigyor5>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nini, csuklós Ikarus!
Na mi ez a csönd itt? Még nem jött ki semmilyne verzió? Úgy játszanék már vele.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"