3677
  • paj01
    azert az pozitivum h vannak emberek az utcakon
  • MeTaL
    *jelenjen ( láccik hogy hétvége van )
  • MeTaL
    jelenleg már meg faszom kivan
  • Keca
    szerintem ebből még bármi lehet. PL az első videók körül nem is volt a kocsiban csávó aki vezetné.. akkor meg az volt zavaró..
  • gumikacsa
    bizony, szerintem is azmiatt csalóka
  • M@TriX
    azért szerintem leírni még nem kell, majd meglátjuk ha megjelenik.
  • bertino
    igen, csak hát a juzerek inkább mennek a saját agyuk szüleménye után...
  • bobka
    szerintem ez a video fel volt gyorsítva eléggé.csak a sebesség változását is nézed látszik.szóval azért nem látszik fizika...
  • arty
    matrix: thx a videot ...

sajnos ez akkora trágya lesz, h ehez képest az nfs bármelyik része szimulátor :( hova lett a korábban látott fizika ?????

ez ilyen value autos legoracer ... pffff... mekkora csalódás, a modellek olyan szépek ...
  • gumikacsa
    Nem jelent meg, csak a ruszkik közt is van egy-két baromarcú, akinek hetekkel, hónapokkal a megjelenés előtt "megvan"...
  • M@TriX
    akkor úgy volt, hogy megjelent, de akkor kiderült, hogy mégsem...
    vagy mégis? akkor biztos lennének már nemhivatalos képek is stb.
    szóval sztem még nem...
  • streeter
    Jópár hete arról volt itt szó hogy az oroszoknál megjelent, de az európai nyelvű változatra még várni kell egy kicsit.
  • M@TriX
    én is úgy tudom, hogy még csak előrendelni lehet, de lehet, hogy már megejelent.
  • Muki100
    honnan veszed hogy már kijött?
    ránéztem a fórumra és valami korolev azt mondta hogy talán ezen a héten kijön, de ez még mai írás volt
  • M@TriX
    majd meglátjuk ha sokan sírnak egy patchba még ezen javíthatnak. ha egyszer benne volt vissza lehet rakni, valszeg a kiadó ugrált.
  • bld
    na hát megnéztem énis
    afizikát télleg sikerült elcseszni... eddig fanatik voltam mostmár inkább azt mondom h max letöltöm... esetleg... ha nagyon unatkozok....
  • streeter
    Oroszoknál kijött már.... Szóval aggódunk. Nem hiszem hogy az EU-s megjelenésr javítanak rajta.
  • bertino
    mit izgultok ? kijött már ? nem
    akkormeg ?

azután, hogy kijön, lesz értelme az ilyen hozzáállásnak
  • Tomo15
    Az eléggé gyér lett:(
  • streeter
    Mi ez már????????????
    ÁRKÁD????????????????
    Hol a fizika?????????
    A videó alapján semmi fizika nincs a játékba. Meg a kocsi mozgása.... Hagy némi kivánnivalót maga után.
    Én 1000szer jobbat vártam.
  • bertino
    így van, kocka nekem is az első álom :)
  • Omlás
    Hát jah a fizika az valami rettenet de remélem még változik! Viszont a fíling az ott van és ahogy néztem a Yardok se szórakoznak eléggé aktívak lesznek! Kivi vok mi sül ki a végén az egészből de ha más nem csak tuningolgatunk :) Játékban legalább ingyxen lessz :D Élőben meg majd ha futja rá :))))
  • dashed_
    azt a 0 fizikat :P az igen
  • csm
    mondjuk nekem is kicsit arcadenak tűnik a vezetés
  • bertino
    kicsit csalóka ez a video, az E3as bemutatóban sokkal realisztikusabb a kocsi, bár az már mikor volt :|
    ott rendesen lengett az autó hátulja, itt tényleg árkádosabb annál, most, hogy így összenéztem a kettőt

majd kiderül :)
  • Istencsászár
    lehetett volna kicsit jobb az autó mozgása mondjuk a felfüggesztése, rugózása, kilengése, lehetett volna jobb a belső nézet, szebb, kidolgozottabb, részletesebb pl: kéz, váltó, jobb üléspozíció, valami kis erőhatások...
    Grafika szép, de ez egész olyan tunning nfs szagú csak ladákkal:((

Azér remélem csak a videó megtévesztő...
  • bertino
    bocsesz, nem tűnt fel, már jön is, köcce
  • M@TriX
    kattints a "?"-re ;)
  • M@TriX
    hát én speciel az előzetes képek alapján sokkal gagyibbat vártam, talán nekem azért jött be :)
  • Istencsászár
    gagyi, túl arcade, tiszta nfsmw, 0 fizika, autó mozgás szörnyű, nagyot csalódtam a videóban...
  • bertino
    és mégis hol néztétek meg basszátokmeg ? :DDD link ? wtf linkplzhtx xD
  • M@TriX
    jah nekem is ;) és belső nézet is lesz ;)
    plussz néztem ablaktörés, kasznigyűrődés persze csak lightosan, de jól hangzik.
  • Apus
    megnéztem, nekem nagyon bejött.
  • M@TriX
    az enyhe kifejezés, Street Lagl feeling az megvan+város elég jónak mondható forgalommal, +zsruk
    törést nem nagyon látok, csak néhol horpadást, de az is valami.
  • csm
    töltöm is, remélem jóóóóóó
  • M@TriX
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    büüüüüüüntet!!!!!
  • M@TriX
    érdekel valakit egy új videó? ;)
  • HuNiKiA
    ha meglesz szoljatok :DDD
  • bld
    sajna semmi.....
  • paj01
    nos mar februar van.. senki semmi infot nem tud?