3677
-
paj01 #945 azert az pozitivum h vannak emberek az utcakon -
MeTaL #944 *jelenjen ( láccik hogy hétvége van )
-
MeTaL #943 jelenleg már meg faszom kivan -
Keca #942 szerintem ebből még bármi lehet. PL az első videók körül nem is volt a kocsiban csávó aki vezetné.. akkor meg az volt zavaró.. -
#941 bizony, szerintem is azmiatt csalóka -
#940 azért szerintem leírni még nem kell, majd meglátjuk ha megjelenik. -
#939 igen, csak hát a juzerek inkább mennek a saját agyuk szüleménye után... -
#938 szerintem ez a video fel volt gyorsítva eléggé.csak a sebesség változását is nézed látszik.szóval azért nem látszik fizika... -
#937 matrix: thx a videot ...
sajnos ez akkora trágya lesz, h ehez képest az nfs bármelyik része szimulátor :( hova lett a korábban látott fizika ?????
ez ilyen value autos legoracer ... pffff... mekkora csalódás, a modellek olyan szépek ... -
#936 Nem jelent meg, csak a ruszkik közt is van egy-két baromarcú, akinek hetekkel, hónapokkal a megjelenés előtt "megvan"... -
#935 akkor úgy volt, hogy megjelent, de akkor kiderült, hogy mégsem...
vagy mégis? akkor biztos lennének már nemhivatalos képek is stb.
szóval sztem még nem... -
#934 Jópár hete arról volt itt szó hogy az oroszoknál megjelent, de az európai nyelvű változatra még várni kell egy kicsit. -
#933 én is úgy tudom, hogy még csak előrendelni lehet, de lehet, hogy már megejelent. -
#932 honnan veszed hogy már kijött?
ránéztem a fórumra és valami korolev azt mondta hogy talán ezen a héten kijön, de ez még mai írás volt -
#931 majd meglátjuk ha sokan sírnak egy patchba még ezen javíthatnak. ha egyszer benne volt vissza lehet rakni, valszeg a kiadó ugrált. -
#930 na hát megnéztem énis
afizikát télleg sikerült elcseszni... eddig fanatik voltam mostmár inkább azt mondom h max letöltöm... esetleg... ha nagyon unatkozok.... -
#929 Oroszoknál kijött már.... Szóval aggódunk. Nem hiszem hogy az EU-s megjelenésr javítanak rajta. -
#928 mit izgultok ? kijött már ? nem
akkormeg ?
azután, hogy kijön, lesz értelme az ilyen hozzáállásnak -
#927 Az eléggé gyér lett:( -
#926 Mi ez már????????????
ÁRKÁD????????????????
Hol a fizika?????????
A videó alapján semmi fizika nincs a játékba. Meg a kocsi mozgása.... Hagy némi kivánnivalót maga után.
Én 1000szer jobbat vártam. -
#925 így van, kocka nekem is az első álom :) -
#924 Hát jah a fizika az valami rettenet de remélem még változik! Viszont a fíling az ott van és ahogy néztem a Yardok se szórakoznak eléggé aktívak lesznek! Kivi vok mi sül ki a végén az egészből de ha más nem csak tuningolgatunk :) Játékban legalább ingyxen lessz :D Élőben meg majd ha futja rá :)))) -
dashed_ #923 azt a 0 fizikat :P az igen -
#922 mondjuk nekem is kicsit arcadenak tűnik a vezetés -
#921 kicsit csalóka ez a video, az E3as bemutatóban sokkal realisztikusabb a kocsi, bár az már mikor volt :|
ott rendesen lengett az autó hátulja, itt tényleg árkádosabb annál, most, hogy így összenéztem a kettőt
majd kiderül :) -
#920 lehetett volna kicsit jobb az autó mozgása mondjuk a felfüggesztése, rugózása, kilengése, lehetett volna jobb a belső nézet, szebb, kidolgozottabb, részletesebb pl: kéz, váltó, jobb üléspozíció, valami kis erőhatások...
Grafika szép, de ez egész olyan tunning nfs szagú csak ladákkal:((
Azér remélem csak a videó megtévesztő... -
#919 bocsesz, nem tűnt fel, már jön is, köcce -
#918 kattints a "?"-re ;) -
#917 hát én speciel az előzetes képek alapján sokkal gagyibbat vártam, talán nekem azért jött be :) -
#916 gagyi, túl arcade, tiszta nfsmw, 0 fizika, autó mozgás szörnyű, nagyot csalódtam a videóban... -
#915 és mégis hol néztétek meg basszátokmeg ? :DDD link ? wtf linkplzhtx xD -
#914 jah nekem is ;) és belső nézet is lesz ;)
plussz néztem ablaktörés, kasznigyűrődés persze csak lightosan, de jól hangzik. -
#913 megnéztem, nekem nagyon bejött. -
#912 az enyhe kifejezés, Street Lagl feeling az megvan+város elég jónak mondható forgalommal, +zsruk
törést nem nagyon látok, csak néhol horpadást, de az is valami. -
#911 töltöm is, remélem jóóóóóó -
#910 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
büüüüüüüntet!!!!! -
#909 érdekel valakit egy új videó? ;) -
HuNiKiA #908 ha meglesz szoljatok :DDD -
#907 sajna semmi..... -
paj01 #906 nos mar februar van.. senki semmi infot nem tud?