LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps><#eljen><#eljen><#eljen>
de tényleg, honnan lehet letölteni a fullt?
:-))))))) [tudja hogy még nincs kész

:-))))))) [nem

:-))))))) [nem gondolja

M@TriX
a célnak megfelel ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Kicsit el*asztam a linkat!
Sry!

...sose azt nézd...

...sose azt nézd...

Amse
öhhhöööh.
még béta demó sincs nem hogy full:)

hi all! Honnan lehet letölteni ezt a játékot? (full version)<#szomoru1><#vigyor5><#conf><#conf><#conf><#rinya><#rinya>

http://ady92.uw.hu/

Duddits
<#nevetes1>

M@TriX
jah szerintemis ez emészthetõbb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Random work
Hát nem sok választás van a kettõ közül a másik.
Az szerintem azért jobb mert Ladásabb. :)

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BaLeeX
Miért, melyik legyen?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Duddits
Már megint ez van bent?? <#wilting>

BaLeeX
Thx az adminnak.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Nekem pl a 2110WRC (#140) sokkal jobban tetszik, mint a merci. :)

Duddits
Nem. Reméljük idén.

és azt nem lehe tudni hogy mikor jön ki???

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Duddits
Már ha kijöm...

Na ja.

Lada S55 AMG? :-)

M@TriX
vagy bukni... :)

de a modellekért már megéri majd :)

streeter
Jah boccs azt nem mondtam hogy S55 AMG!! Az 320-ig van

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ez a játék ütni fog... <#ravasz1>

hykao
Hogy lenne már 320-ig "rovátkázva" az alap S lol???
250-nél van az a bizonyos "leszabályozás"...
streeter
Feltéve ha utolérk õket. A ladáknak minimum 220-at kell menniük.
A G merci 200-at megy elvileg simány az S merci meg 320-ig van rovátkázva, de többet is tudna ha nem szabályozzák le.
Valami hiper szuper nitrós turbós rendõr Lada kell die :D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Random work
nekem második jobban bejön

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

streeter
Meg nagybátyám <#eplus2><#eplus2> bár õ nem maffiatag és az övé padlizsán lila de a többi stimmel.

M@TriX
ezen 2 is van, 2 rendõr jófiú, üldözi a két merci maffiás tagot.. ;)

nem kötekedés, de szvsz a Ladás játékban a legjobbabb képnek egy Ladát kellene ábrázolnia :-)

M@TriX
most látom, hogy a szerintem legjobb kép nem is került ki...

M@TriX
gondolom utcai gépek lesznek, Ukránba meg oroszba a maffiatagok mászkálnak ilyenekkel ;)

M@TriX
én a felsõre szavazok...

hykao
Meg valaki berakhatná végre már sok-sok hónap után valamelyik bannert:

grebber
Szépek csak jöjjön már!!!!!

Next PC upgrade: 2022

streeter
A merci már a kedvencem. Ha megjelenik valami demi vagy hasonló és valami plu-gin is maxhoz vagy zmodhoz akkor én vállalok autókonvertálást mondjuk NFS HP2-bõl :D
Egy ilyen merdzsót csináltam CRC_be

Random_
Én pedig tudom!

#27 a válasz!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Raho
Király képek!:)

VW Jetta II 1,8T

Random_
<#eljen>

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Amse
Azt ne kérdezzétek a merci és a daewoo, hogy került bele, mert azt a hsw-n se tudják.

Amse

Amse
Ehh.Most látom, hogy tegnap új képekkel gazdagodott a hsw.hu.

BaLeeX
Szerintem tuti értesülünk róla ha kijön. Én is várom már nagyon.

streeter
Hallottam, hogy februárba várható valami demo. Nem tudja valaki, hogy mikorra is??? Vagy esetleg már van???

AnuluWork
Kiváncsi lennék mit tud ez a kocsi. BBC Primeon van egy mûsor (TOP GEAR XTRA) - sajna fõleg régi ismétlések -, abban hasonlítgatnak össze többek között sportkocsikat.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

M@TriX
jah meg van roadster is, de ezek nem lesznek a gémben....

de a Lada tervezõk kreativitása dícséretes

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

DJ RX7
http://www.hsw.hu/jatekhirekdec.shtml

:3

modellmaker
Jujj! Aranyosak. ;)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

M@TriX
nah itt van még kép:

még pár dolog, de lassú orosz szerevren van
úgyhogy inkább linket adok:
http://shinomotors.narod.ru/tuning/wrc/wrc4.htm

de van más is, mondjuk nekem a lentebb látott EVO-stájl tetszik...

modellmaker
Tesómnak is egybõl a Mitsubishi ugrott be róla. "de van kicsivel brutálabb is..." Lássuk! plz!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!