3677
  • M@TriX
    vettem...
  • Omlás
    Tökéletessen megfelel :) majd itt jelzem ha van valami fejlemény mert én is el vagyok úszva melóval :(....
  • M@TriX
    hát időm az nincs, de infókat tudok szállítani ;)
    orosz oldalakról stb....
  • Omlás
    Amúgy M@TriX ha mondjuk belevágok egy magyar oldalba Cikírásban benne lennél?
  • Omlás
    szedem szedem :D megkukkantom ...
  • M@TriX
    na megnéztem nem valami nagy szám a "béta", de érdemes megkukkantani.
    a forgalmat lehet vele tesztelgetni...
  • Omlás
    kiraaaa
  • M@TriX
    amúgy újabb hír!!!

az MTV videó és egy bétarészlet a játékból...

szóval csurognak az események.
  • M@TriX
    de de nekem elég lesz a full is ;)
  • Omlás
    Amúgy elkeztem filózni egy Hungarian LRC Fan oldalon ...
    Ha valaki benne lenne a dologban az szóljon :)
  • Omlás
    Amúgy Demo vagy valami ? Nem volt anno szó egy demo-ról ?
  • Omlás
    Vááá ez a videó méginkább csak felcsigázott
  • M@TriX
    ne aggódj ha van valami itt beírom ;)

jelenleg két dátum van március 14 és 24. reméljük az egyik bejön.
  • bld
    na megnéztem a videót és ellátogattam az lrc.games.ru vagy miylen oldalra is na hát nem lettem okosabb ismét:) vmik aki jobban tud oroszul mint én(nem nagy dícsőség ugye) az esetleg nézegesse már meg hátha van vmi okosság:)
  • kovecses
    Már rohadtul várom a teljes verziót! Remélem nem szeptemberben lesz!
    Ha valaki tud valamit dobjon egy mailt! Köszi
  • M@TriX
    hooop, egy új videó és két új kép bővebben...
    a videó kissé nyiszlett de a képek szépek.

valaki nem nézte véletlenül mostanában az MusicTV-t?
  • citrodante
    bocs roszz a cim (http://www.gamepressure.com/game_info.asp?ID=6494)
  • citrodante
    itt (www.gamepressure.com/game_info.asp?ID=6494 - 30k) azt irjak hogy marcius 14-en jon ki,remelem ugy lesz.naon jó lenne már nyomni a gamet .
  • M@TriX
    na egy kis új infó. ha lehet hinni annak az arcnak, akkor 03.24 lesz a megjelenési dátuma. hogy igaz-e? akkor kiderül...
  • M@TriX
    hamár így feljött a topik akkor beírom, hogy annyi újdonság van, hogy 25-én, holnap lesz egy játékbemutató és arra egy klipper készítenek a fejlesztők.
    de nagyobbrészt valódi verdákkal, szóval ne in-game-re számítsatok. meg mondjuk az utolsóü videó sztem kb a nagyrészét megmutatta a gém,nek, szóval nekem videó nem is kell, csak a full game vagy esetleg egy demó ;)

u.i.: rendrakás indul ;)
  • Truck Driver001
    nekem is fontos hogy 1 kicsit maradj nyugton.a game csak márciusban jön ki,ha nehezedre esett wolna vissza olvasni pár hsz-t.
  • brayen
    Sziasztok.
    Valaki meg tudná mondani hogy honnan lehet leszedni?
    köszia szépen
    -FONTOS
  • 12346
    legközelebb olvass is, mert így hamar lehet a saját neveddel fémjelzett tápigod a gumiban:D vagy csak simán "közkedvelt" lehetsz^^
  • bld
    ezért igazá kár volt beírni a topicba.....
  • SomebodyEra
    Mi lenne ha csak egyet görgetnél és visszaolvasnál...?Már ne haragudj
  • Izzzé88
    Honnan lehet letölteni ladás játékokat???kössz mindenkinek
  • M@TriX
    ajjajjjj!! :)
  • arty
    vagy még mindig nehéznek itélték ;))
  • M@TriX
    helyes meglátás ;) reméljük amiatt csúszik, mert mondjuk ezekre a visszajelzésekre esetleg felfigyeltek, persze ezt kétlem, legalábbis a tendencia nem ez. hanem mondjuk leadták a goldot, a kiadónak a gépén meg nem indult el :)
  • BaLeeX
    Fizikán még csiszoljanak egy picit aztán jó lesz.
    Én nem bánom, hogy annyit késik ha cserébe egy játszhatóbb játékot kapunk majd.
  • M@TriX
    hát még nem most....
    infó:
    LRC csak márciusban forrás: Játékok.hu
  • nyaflaty
    Hát én reméltem, hogy egy jó szimulátor jellegű játékot kapunk, de a vidót látva ez egy NFS russian mod. Azt hittem ki tudom próbálni egy ladában is a házilag szerkesztett kuplungomat, de úgy néz ki hogy még az sem lesz benne.
    Azért remélem legalább a hangok eredetiek lesznek, és változni is fognak ha pl teszek rá egy duplakoppányt.
  • alakulat
    mikor jelenik már meg.
  • Tomo15
    Legalább irányitották volna kormánnyal azt a kocsitTalán úgy nem nézett volna ki ilyen "gagyian" a mozgása:D
  • Opelfan
    Tök felesleges leszedned a nagyobb videót 4s a külömbség a kettő közt, hülye ruszkik ugyanazt tették fel...

Egyébként nekem nagyon tetszik, a forgalom autói detto úgy közlekednek mint a Midtown Madnessben a forgalom kocsik egyszóval elég gyökér. De legalább jobban néznek ki mint a MM-ben.

Olyan gokartos az irányítása a kocsiknak, ahogy néztem az NFS U1-ben volt hasonló de ott legalább dölt egy picit a kocsi, sőt azt is mondhatnám, hogy olyasféle a kocsik irányítása mint a Test Drive 5-é amilyen volt. Mindenesetre jó lenne kipróbálni mert csak Ladáról van szó nem Mitsubishikről Toyotákról stb :). Azt meg merem remélni, hogy nem úgy lehet új versenyre menni benne hogy fel kell optikázni mint az állat :).
  • Sidewinder
    Leszedtem az új 13 megás videóttegnap ma húzom le a 39 megásat a hivatalos oldalról. A 13
    megás nagyon tetszett mert 3 dolgot láttam ami az nfsu-ban nincs:járókelőket,sofőrtöket az autókban,belső nézetet.Sőt ha azt beleszámítjuk hogy ez egy igazi városban(Moszkva) játszódik akkor már 4 olyan dolog van benne ami nincs az nfsu-ban.Csak adják már ki végre nálunk,az se baj ha oroszul.
  • arty
    sztem tipikus evolucioja az átlag PC-s játéknak ...

- fejlesztőnek van egy baromi jó ötlete
    - fejlesztők kocsirajongók
    - fejlesztők szeretnék a játékban a realitást
    - kiadóhoz mennek egy koncepcioval
    - kiadó lecsap rá, kikerülnek az első múvik
    - telnek mulnak a honapok, évek
    - kiadó sok zsét akar, legegszerűbb modszer elővesz: lebutittatja, leegyszerüsítteti a játékot, mert a kölköknek állitolag az kell
    - a megjelenés előtti demok, képek, videok csalódást okoznak azoknál akik várták ... hiszen nem ezt, nem teljesen ezt várták
    - program megbukik(vagy nem tarol akkorát), hiszen a rajongói mag lemond róla (és kezdődik a warez okolása) ld. még crashday (jóeséllyel) ...

b-terv: kijön szimként, kölkök nem tudnak vele menni, mint a nidforszpidbe és ugyanigy megbukik :D ld. még RichardBurnsRally

evvan most 2006ban, PC-n ... kivülállóként ezt látni.
  • paj01
    ez a video sztem nem a vegleges formajat tukrozi a jateknak
    legalabbbis annyit csak megcsinalnak meg hogy a trolik ne leengedett aramszedokkel rohangaljanak:)
  • kicsirobi
    Hát nem tudom milyen lesz,a videó az elég gáz,de a Lada az Lada.Úgyhogy jöhet
  • bld
    remélem el lehet ütni őket
    na jó félre téve atréfát ak orábbi videók sokkal bíztatóbbak voltak valóban de várjuk ki a végét csak nem cseszték el...