LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voxom
na van már valami hír?

arty
LOL

Forza.

Zetorg
<#nyes>

ÁjjLe BoBBi
és ha ezt is olyan szar lesz irányítani mint az RBR-t ? <#whatever>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

filamester
ja ja biztos jó játék lesz!
Alig várom én is hogy letölthessem!

mucius
én már várom, hogy megtuningolhassam az 1,2-es zsigát 😄

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

csm
na van vmi hír?

BMW 325 iX Rallye Car :)

M@TriX
már írtam lentebb ez annyi, hogy a májusi PC.Games-ben benne voltak.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

voxom
PC ИГРЫ» (№ 5, май, 2005 г.)
ezt nem tudja valaki lefordítani?

M@TriX
kinnt vannak az E3-on is majd várom az anyagot...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

voxom
akinek meg nem tetszik annak nem kell nézni😊

voxom
nem értem mért fikázzák egy csomóan szerintem elég jó

az úttest és a többi kocsi messzirõli béna kinézete miatt mûkinézetû sztem, télleg olyan mint egy ocska müanyag másolat 😄

streeter
Én is. Fõleg grafika meg modellezés terén. Textúra még kicsit csillog meg nem teljesen életszerû, de remélem kijavítják, ha nem is a demoig de a véglegesig.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

M@TriX
azért annyira nem 0 az a fizika, lásd kéziféles forduló. azért nem egy CRC de majd meglátjuk mi lesz belõle.
azért én biztatónak látom a helyzetet.

_Neo
ha nem is szimulátor lesz, csak arcade, akkor is nagyokat lehet majd vele baromkodni... 😊 de ha valós lada fizkát akarsz add el a géped és vegyél egy vfts-t. 😎
streeter
Még a videó alapján a kocsi fizikája egyenlõ a nullával. Remélem lesz ez jobb is.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Istencsászár
hú de állat lesz ,grafika szép még láccik nincskész de már most ütõs ha irányitást nemba**k el akkor fasza kis gém lesz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
a város szerintem nagyon jó csak az autókkal van egy kis probléma, talán túl plasztikok? nemtom, de még úgyis elég ideõ lesz a fejlesztésre...

M@TriX
Новое видео, azaz új videó 😊
érdemes megpillantani...

hykao
Где?
M@TriX
Новое видео!

M@TriX
2005 szeptember, most áprilisra ígérnek demót és ma este az MTV (MusicTV) lesznek egy mûsorban. remélem felteszik majd a videóját valahova.

_Neo
mint valami régi választási szlogen... : csak jönne már!
Az engem is érdekelne, mikor jön ki... nem tok oroszul :-)

Duddits
Mikor kijön. <#nyes>

csm
de ezzel a játékkal mikor játszhatunk?

én bármikor :-)

csm
tényleg,mikor ladázhatunk?

Duddits
Na mi van?? Se demo, se semmi?

Bandi 18
És mikor jelenik meg

grebber
A vizzel semmi baj.A többin tuningoljanak még.

Next PC upgrade: 2022

M@TriX
ez még csak alfa fázis vagy mi, szóval gondolom majd lesznek, legfeljebb nem

Gyalogosok, buszok ?
Amse
Nemigazán tudunk semmi konkrétumot.

Tom3
lesz szabad közlekedés városban?
bestGP
allat
mikorra is irtak?

hüje vagy hamán szép nem!4

mintha valaki 3d studióval rerendelte volna tökúgynéz ki sztm nem ingames képek hanem csak olyan kedvcsinálós.De ne legyen igazam <#zavart1>

streeter
Hú tök zsírak a képek. A forgalom hasonlít a DRIV3R-éhez. A texturák tényleg mûnek néznek ki meg túl tökéletes minden. Kéne pár rozsdabogja Lada meg nemtom milyen autók.

Random_
Az út is túl tiszta és tökéletes.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

malter
végre 1 csapat aki tudja mi az a forgalom😊szépek a képek
mû:olyan mint a midtown😊nem kopottak az aszfalt festések stb de sztem elég jo"lada feeling"ha ugyanez mondjuk peugeot-al lenne akkor nem izgatna
M@TriX
lehet csak néhány textúra miatt, pl a neonzöld fû...
de a megjelenés még úgyis arrébb van, de ezek az elsõ mozgalmas képek, hajrá 😊

Duddits
De állatak!

Amúgy szerintem is olyan mû hatása van.

M@TriX
na van pár új képecske...

a graf és a forgalom elég jó, de valami hiányzik. Olyan mû az egész vagy mi... vagy nem?

a hivat. oldalon van még kép, de ezeken van a lényeg.

nem, nem flémelni akartam, csak véletlenül duplakattot nyomtam a 297-nél.

M@TriX
nincs, de írtam egy cikket már róla, abba összeszedtem a lényeget...

soulhunter
szép a hivatalos oldal,meg nagyon jo,de valaki elárulná,hol van rajta "english" gomb? 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Duddits
Szerintem nem.

Devids Pro
hát ez érdekes.. Ezt direkt küldted így? #196-#199
]