LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malter
bár a citroen azért még mindig ráhajaz:)
malter
azt mindig is csodáltam az oroszokban,hogy olyan csodaszép kormányt és müszerfalat tudnak kreálni:)a kis müszerek pálcákon külön elismerést érdemel:))))
streeter
Lesz vajon olyan mint igazából hogy ha mész a kockakövön akkor kiesik a hamutartó vagy pár gomb a mûszerfalból? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Nálunk újak, mert még nem voltak.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Random work
Igazán játékból vett képeknek jobban örülnék mert az egy dolog, hogy lemodelleznek valamit, de milyen módon mûködik az már érdekesebb.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

M@TriX
csak mondtam persze :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Hunter of Deer
Jó a HSW-n azt írták hogy új képek!<#nemtudom><#nemtudom>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

M@TriX
ezek nem új képek, a hó elején jelentek meg, és a modellképek, azaz ezek a készülõ modellek amik a játékban lesznek...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Duddits
De legalább a játékról szól...

zolo
ez mind szép és jó csakhogy ezek nem játékbeli képek.A photoshop meg csodákra képes

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hunter of Deer
Új képek:

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

soha

...sose azt nézd...

Hunter of Deer
Mikor jön már ki ez az istenverte játék???<#szomoru1><#confused><#falbav>

[HUN]FaTaL
senki nem tudja?:(

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
félig vág csak a témába de nem tudja valaki milyen elõadótól megy a zene a video alatt és mi a szám címe? több game movieban is hallottam már és tetszik is csak a címe ne mvolt odaírva sehova...

http://goo.gl/gd6Zi5

Szerinted, ha már megjelent volna, akkor csak 283 üzenet lenne ebben a fórumban? :)

David8
Mikor jelenik meg?
Vagy már megjelent?

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

M@TriX
jah, én is.

de végülis nem a készítõk mondták hogy új. :) Ezt mutatták be az E3-on, ameddig jelenleg eljutottak. csak a nem figyelõ "hírírók" harangozták, hogy új képek (vannak közöttük 2004-es képek is :))

streeter
Már nem azért a 20fillérért de ezek a képek mér közzé lettek téve meg a videó is darabkba letölthetõ volt valamikor. Ezt csak valaki összevágta berakott bal oldalra egy kis effektet meg a végére a szép néniket.
Aszittem valami újabb lesz.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Hunter of Deer
Ja az nekem is teccik!!!<#finom><#nevetes1>

Zetorg
sajnos még mindig sehol se tartanak :(

a rendõr néni viszont nagyon aranyos a végén :)

Duddits
M@TriX
ezek bazi régi képek...
még 2004-esek ha jól emléxem itt a fórumban bennt vannak...

már kezdtem örülni...

grebber
Nemtudom voltak-e márÚj képek
+ trailer

Next PC upgrade: 2022

M@TriX
lesz tuning is, de pontosan én nem tudom mit is akarnak, mert a város elég szabadnak néz ki, szóval majd meglátjuk.

hykao
Tudom, de ahogy elnézem nem arra fókuszál a program...hanem valamiféle tuningolós NFSU szerû cuccnak ígérkezik...sajnos...
M@TriX
lesznek benne régi ladák is....

hykao
Jobban örültem volna egy jó kis retró fílingnek, amilyennek eleinte ígérkezett a játék...
ÁjjLe BoBBi
legalább RWD-s ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

M@TriX
na mind1 nem fárasztom magam, nem meggyõzni akarlak, hogy vegyél ilyet :)
csak mondtam, hogy nem "annyira" rossz :)

12346
há nem tom, én mindenféleképp hanyagolnám. ha nincs pénzem, nem próbálok meg pattogni, nem?:)

M@TriX
nem kéne, de azért nem annyira rossz, vannak nála sokkal szarabbak is :)

de ha valakinek nincs pénze mondjuk egy MIts EVO-ra, akkor ez pénztárcakímlõ LightEVO :)

12346
jaj...:) azt ne mondd, hogy neked kéne egy ilyen?:)

M@TriX
azt mondod? részben igazad van, de...

ÁjjLe BoBBi
a lada szégyene...:\
lada 1500 a király :)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

M@TriX
most az autók modellezésénél tartanak, még van hátra pár darab, amúgy mint ha visszaolvasol láthatod itt a hivatalos honlapjuk...

M@TriX
talán olvass vissza

AlieN911
hali.. mikor jelenik meg a game?

Honda - The Power of Dreams

streeter
Lehet hogy amiatt a kis vodka miatt ilyen bemozdult a kép. Annyi után kicsit nehézkes kétlábon állni :D

Duddits
És ezt honnét tudod?

M@TriX
hogy a "Motion Blur" effekt is meglegyen :)

streeter
És azzal a pár üveg vodkával hajtották meg????? <#hehe><#hehe>

M@TriX
annyi hír van, hogy a valóságban meghajtottak egy új ladát, hogy tapasztalatokat szerezzenek...

M@TriX
nem nyomják...

Duddits
Lehet, hogy oroszok már nagyba nyomják.... Az egyik tankos játékkal is ez a szitu....

Shan
Nyugatra...bahhhhhh....
Ah, akkor még várni kell:((( Mondjuk, vhol olvastam, hogy szeptemberre ígérték régebben, remélem nem csúszik.....íííí, de jó játék is lesz!!

12346
a rendszer követelményt többnyire tudni vélik jóval a gémek megjelenése elõtt is, szal nem jelent semmit.

Skacok, most kerestem rá google-ben, és már egy csomó oldalol (orosz) vannak kritikák, de leginkább az lepett meg, hogy már van RENDSZERKÖVETELMÉNY ismertetõ!!!! Akkor már lehet, h kint van, csak nem jött be nyugatra!!!

12346
légyszi minél többen kérdezzétek még meg, van-e valami hír, hátha ettõl lesz:/
ha van hír, úgyis idefirkantja valaki..