3677
-
citrodante #1035 segitsen valaki elinditani a betat nekem valami dll-re panaszkodik.mar letoltottem neki 4 dll-t de meg akkor is
-
#1034 pontosan, ez tuti. a legújabb videón is látszik, hogy már készen van, ez csak egy kódrészlet, mondjuk azért a méret nem semmi és mennyi minden benne van... -
#1033 .... Hungarian Fan site project beindítva remélhetőleg rövid időn belül közzétehetjük a linket :)...
üdv.. -
#1032 biztos az... nem csak szted -
nyaflaty #1031 Hát ha a videókon már sinte kész a game akkor nem hiszem hogy még itt tartanának. Ez egy régebbi cumó. Szerintem... -
paj01 #1030 ez sztem vmi regebbi cucc.. -
KoNi #1029 szerintetek ez a legutóbbi fejlesztés? :) -
#1028 jó ez a béta:))) nem hinném hogy ebből március 14-én vagy 24-én megjelenés lenne:( -
#1027 nagyon durván reklámozott, kb 2 oldalnyi reklám egy hozzászólásban, sorismétléssel:D -
#1026 Én total commanderből indítom a bétát és nekem is adja a hibát.De ha kihagyásra nyomok akkor elindul.
Nagyon fog tetszeni a game ha kijön,ezt a béta kipróbálása után jelentem ki! -
#1025 Nekem szinte röktön hibát ír ki:( van valami lehetöség az átlépésére vagy inkább haggyam?:) -
#1024 lemaradtam a flémröööl:(((,nem kellet wolna edzésre mennem:DDD -
paj01 #1023 hat nagyon ott van ez a beta:D
sikerult mar egesz szep eseseket produkalni:)
sztem a fizika jo lesz.. normalisan dolongel a kocsi meg minden...
remelem azert a hangok valtoznak -
#1022 én se láttam, vlszleg reklámolt -
#1021 mi történt? mit írt? :DDD -
#1020 hülye nyomorék, remélem kibannolják reklámért, ráadásul nem is ingyen van bár sejtettem hogy szutyok smsweb -
#1019 Jó utat -
#1018 kurva anyádat, remélem kibasznak a faszba, idióta -
#1017 te normális vagy ember? -
#1014 hmm jóöreg szamara kivisz ami az órában van :)))) -
#1013 Érdekesség! A közlekedő autók NEM HÜLYÉK mint az NFS MW-ben pl! Érdemes megfigyelni haladsz a szamarával szépen nem 160 al :) 70 80 szt elkezes ráhúzni a szembejövőre ne pont mikor odaér hanem jóval előtte közben tartsd lenyomva az F et kilasítja amig lenyomva tartod !
Nos a civil autól eőször kerülni próbál majd legvégső esetben lehet látni hogy bukik orra az autó mer tapossa a féket!
nekem ez tecik de naon :DD -
nyaflaty #1012 Hát ez télleg csak béta. Elég fasza a forgalom de ha ezek a hülye oroszok még csak itt tartanak, akkor ebből még májusban se lesz játék -
nyaflaty #1011 Na ez a videó elég fasza, bár kicsit Need for Speedes. A bétát most töltöm kíváncsi vok rá. Remélem 17-én szülinapi ajándékként szedhetem valami warezról -
#1010 jah majd otthon megnézem kicsit fulosabb gépen ;) -
#1009 easyrider kösz M@trix -
#1008 nem szóltam:DD -
#1007 khm,szabadna megtudnom honnan wan a beta? -
#1006 aham egész jópofa lehet tömegbaleseteket is csinálni ;)
na remélem hamaropsan jön egy rendes demó vagy a full... -
#1005 az ok volt nézegettem a pályát amúgy érdemes megnézni a kocsik dőlögeteését rugózását elég jónak néz ki, bár én egy Ati9200SE-n nézem 2FPS ;)
végignyomogattam a billeket is de a szaggatástól biztos átugrál párat. -
#1004 én is kapok errort az elején meg aa végén de nem számít -
#1003 nyomd meg az "e" betűt és kapsz egy samarát. space a kézifék nyilakkal meg irányítod. -
#1002 bár nekem dob egy error az elején lehet az a ludas.... -
#1001 ?
lehet benne menni kocsikkal?
hogyan nah én meg még azt sem tudtam ;) -
#1000 ja és a bétában legalább lehet menni kocsikkal, bár eddig csak samarával tudtam -
#999 végre moszkvics egy játékban!!!!!!!! -
#998 letőcsük :P -
#997 na, megtaláltam jobb minőségbe is az MTV-s klippet, ha esetleg valaki szereti pazarolni a sávszélt ;)
DoWnload -
#996 néztem amúgy tetszik hogy elég életszerű a forgalom jönnek mennek az autók és nem olyan kihat a város stb ... Meglássuk mi sül ki belőle! :) -
#995 a bétademót is kukkantsd meg,a modellekre elég jól rá lehet zoomolni... -
#994 Megnéztem a Klippet Igényes csak ez az orosz Rap nekem kicsit még furcs ill szokatlan nem sűrűn halgatok iet mondjuk ha meglessz a game akkor majd megszokom :DDDDDD