3677
  • citrodante
    segitsen valaki elinditani a betat nekem valami dll-re panaszkodik.mar letoltottem neki 4 dll-t de meg akkor is
  • M@TriX
    pontosan, ez tuti. a legújabb videón is látszik, hogy már készen van, ez csak egy kódrészlet, mondjuk azért a méret nem semmi és mennyi minden benne van...
  • Omlás
    .... Hungarian Fan site project beindítva remélhetőleg rövid időn belül közzétehetjük a linket :)...

üdv..
  • bertino
    biztos az... nem csak szted
  • nyaflaty
    Hát ha a videókon már sinte kész a game akkor nem hiszem hogy még itt tartanának. Ez egy régebbi cumó. Szerintem...
  • paj01
    ez sztem vmi regebbi cucc..
  • KoNi
    szerintetek ez a legutóbbi fejlesztés? :)
  • [HUN]FaTaL
    jó ez a béta:))) nem hinném hogy ebből március 14-én vagy 24-én megjelenés lenne:(
  • [HUN]FaTaL
    nagyon durván reklámozott, kb 2 oldalnyi reklám egy hozzászólásban, sorismétléssel:D
  • zolo
    Én total commanderből indítom a bétát és nekem is adja a hibát.De ha kihagyásra nyomok akkor elindul.
    Nagyon fog tetszeni a game ha kijön,ezt a béta kipróbálása után jelentem ki!
  • Tomo15
    Nekem szinte röktön hibát ír ki:( van valami lehetöség az átlépésére vagy inkább haggyam?:)
  • Truck Driver001
    lemaradtam a flémröööl:(((,nem kellet wolna edzésre mennem:DDD
  • paj01
    hat nagyon ott van ez a beta:D
    sikerult mar egesz szep eseseket produkalni:)
    sztem a fizika jo lesz.. normalisan dolongel a kocsi meg minden...
    remelem azert a hangok valtoznak
  • bertino
    én se láttam, vlszleg reklámolt
  • DJ Bee18
    mi történt? mit írt? :DDD
  • [HUN]FaTaL
    hülye nyomorék, remélem kibannolják reklámért, ráadásul nem is ingyen van bár sejtettem hogy szutyok smsweb
  • Tomo15
    Jó utat
  • [HUN]FaTaL
    kurva anyádat, remélem kibasznak a faszba, idióta
  • drop
    te normális vagy ember?
  • Omlás
    hmm jóöreg szamara kivisz ami az órában van :))))
  • Omlás
    Érdekesség! A közlekedő autók NEM HÜLYÉK mint az NFS MW-ben pl! Érdemes megfigyelni haladsz a szamarával szépen nem 160 al :) 70 80 szt elkezes ráhúzni a szembejövőre ne pont mikor odaér hanem jóval előtte közben tartsd lenyomva az F et kilasítja amig lenyomva tartod !
    Nos a civil autól eőször kerülni próbál majd legvégső esetben lehet látni hogy bukik orra az autó mer tapossa a féket!

nekem ez tecik de naon :DD
  • nyaflaty
    Hát ez télleg csak béta. Elég fasza a forgalom de ha ezek a hülye oroszok még csak itt tartanak, akkor ebből még májusban se lesz játék
  • nyaflaty
    Na ez a videó elég fasza, bár kicsit Need for Speedes. A bétát most töltöm kíváncsi vok rá. Remélem 17-én szülinapi ajándékként szedhetem valami warezról
  • M@TriX
    jah majd otthon megnézem kicsit fulosabb gépen ;)
  • bertino
    easyrider kösz M@trix
  • Truck Driver001
    nem szóltam:DD
  • Truck Driver001
    khm,szabadna megtudnom honnan wan a beta?
  • M@TriX
    aham egész jópofa lehet tömegbaleseteket is csinálni ;)

na remélem hamaropsan jön egy rendes demó vagy a full...
  • M@TriX
    az ok volt nézegettem a pályát amúgy érdemes megnézni a kocsik dőlögeteését rugózását elég jónak néz ki, bár én egy Ati9200SE-n nézem 2FPS ;)

végignyomogattam a billeket is de a szaggatástól biztos átugrál párat.
  • csm
    én is kapok errort az elején meg aa végén de nem számít
  • csm
    nyomd meg az "e" betűt és kapsz egy samarát. space a kézifék nyilakkal meg irányítod.
  • M@TriX
    bár nekem dob egy error az elején lehet az a ludas....
  • M@TriX
    ?
    lehet benne menni kocsikkal?
    hogyan nah én meg még azt sem tudtam ;)
  • csm
    ja és a bétában legalább lehet menni kocsikkal, bár eddig csak samarával tudtam
  • csm
    végre moszkvics egy játékban!!!!!!!!
  • Omlás
    letőcsük :P
  • M@TriX
    na, megtaláltam jobb minőségbe is az MTV-s klippet, ha esetleg valaki szereti pazarolni a sávszélt ;)
    DoWnload
  • Omlás
    néztem amúgy tetszik hogy elég életszerű a forgalom jönnek mennek az autók és nem olyan kihat a város stb ... Meglássuk mi sül ki belőle! :)
  • M@TriX
    a bétademót is kukkantsd meg,a modellekre elég jól rá lehet zoomolni...
  • Omlás
    Megnéztem a Klippet Igényes csak ez az orosz Rap nekem kicsit még furcs ill szokatlan nem sűrűn halgatok iet mondjuk ha meglessz a game akkor majd megszokom :DDDDDD