3677
-
#1075 ahogy látom már ez is süllyesztő, bravó :| -
#1074 jóóóóóóólvan, elég volt -
Keca #1073 nemis 2006 márc 14 hanem 2007 LOL -
#1072 decemberre.. -
SE #1071 szeptemberre... -
#1070 nemsoká adják a hírt: eltolják juniusra -
citrodante #1069 remélem a 14-i dátum lesz az igazi és jövő héten már nyomhatnám is.már nem birom kivárni, -
#1068 em hát, legalábbis nem ez az általános, de ha így lesz, jó lesz ;) -
#1067 akik ilyen soká csinálják a game-t, azoktól sztem ilyet ne várjunk :| tény, hogy az lenne az igazi, valamelyest lehetne tanulni oroszt -
Keca #1066 minimum, hogy egyszerre jönne, és csak egy kattintással lehetne választani... hát de nem? :) -
#1065 minimum, hogy nem sokkal utána -
#1064 köszi -
#1063 orosz, angolt nemtom mikor fog megjelenni -
#1062 akkormeg pláne nem tudom mit aggódnak annyira egyesek... -
#1061 a game már rég kész de vmi faszság miatt csúszik mindig, mert baszaxik a kiadó vagy mittomén. -
#1060 persze, hogy amiatt van... nézzetek már rá, köze nincs az egészhez, ez csak egy elkezdett vmi... semmi optimalizálás nincs benne vagy hasonló, ez egy nagyon kezdetleges dologból lehet egy részlet, nem tudom miért nem világos, hogy a game már egy összerakott dolog ehhez képest, kiadás előtt van, lassan már full kész ^_^ -
#1059 Tényleg srácok. A márc. 14 illetve 24-i dátumok az angol vagy az orosz megjelenésre vonatkoznak? -
#1058 sztem tuti, negem 6800GT van és kb 12 FPS ha jól látom, szóval... ez sztem még alfa korszakból van a textúrákból ítélve maj dmeglátjuk hgamarosan -
#1057 remélem ez az fps-hiány csak a béta miatt van . -
#1056 Ja, nekem is igen alacsony volt, pedig azt hittem, bika gépem van :) És itt még nincs is város.... -
#1055 megnéztem énis--- hát van kemény 5 fpsem:) remélem a teljessel nem így lesz:D
-
#1054 lentebb már beírtad én válaszoltam is, és úgy tűnik jól, tedd fel a DX9c-t -
#1053 az nem dx9? :| -
citrodante #1052 nem vlmi d3d9-dll-t kér -
#1051 A képet akkor inkább nem szúrom be, gondolom jó link formájában is: http://web.t-online.hu/bepe1979/bepeladaracingsimulator20060302.jpg -
#1050 Persze, ezt vágom. Tudom, hogy nem szabad sokat várni a beta demo-tól, hisz' ki szoktam próbálni a linux disztribúcióknál a snapshot, aztán a beta, aztán az RC (release candidate) verzsönöket is a final/stable előtt. Csak ez így éhgyomorra számomra cseppet ijesztő volt. -
#1049 képet töröltem mert bazi nagy max 800 szélest rakj be.
1. nyugizzál, ez nem promo béta, hanem egy korai bemutatbéta ebből nem kell levonni semmit, mondjuk gondolom te a grafra gondolsz, de ebben a bétában pont nem arra kellene figyelni
2. nézd meg a képeket és videókat és rakd össze a dolgot, ha nem túl nagy kihivás. -
#1048 olvass lentebb -
#1047 Kipróbáltam a beta-t. Remélem, hogy ez csak egy rossz vicc (egy nagyon rossz vicc).. Bár a jelek szerint nem. Ugyanis szerintem jó beta-t húztam le. Csináltam screenshotot is belőle: -
#1046 honnan lehet beszerezni a bétát? én is szeretném kipróbálni! -
SE #1045 Bocs, de én tényleg nem találom, hogy honnan lehetne leszedni a bétát... Tudna vki segíteni??? -
#1044 ;)
tudtam hogy rád számíthatok ;) -
#1043 Nekem már ebben az állapotban is jobban tetszik, mint az nfs mw :P -
#1042 jah úgy legyen, majd meglátjuk... -
#1041 ez a mini beta elég meggyőző ... remélem irányitás fizika ennél már NEM lesz árkádosabb! -
#1040 jah carier módban történet lessz vagy valami iesmi ... -
#1039 sok videó is lesz, mint az NFSMW-nél vagy valami olyasmi. -
#1038 2105 2101 2106 forevaaaaaaaaaaaaaa -
#1037 nah ja és ha azt nézzük hogy 4 CD vagy DVD akkor lesz azé cucos rendessen :) -
#1036 milyen dll-t kér?
csak nem dx-el kezdődőt? ;)
szóval ha igen akkor rakd fel a DX9c-t
vagy frissíts hangk/vidk drivert...
és az erroronál kihagyást nyomj