LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunter of Deer
#399-es hsz és már ki is tárgyaltuk!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

_Neo
Olvastátok a cikket? Hogy-hogy nem pörgött fel a fórum? 😄 Mindegy... megvan a decemberi programunk. Vajon mennyit fog csúszni? Szép ajándék lenne a fa alá 😄
bld
ja az elég jó lenne ha azok a mutatók mutatnának is vmit ha már ott vannak: )
csak az irányítás és a fizika legyen nagyon jó és a kód ennyi ha ezt nm baszsák el onnan már nm érdekel h hány kilóméter van fotorealisztikusan lemodellezve moszkváról..

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

M@TriX
hát így képerõl nem tûnik statikusnak, bár nem a valós sebességet mutatja de lehet ki lesz ez hozva, mert ahhoz képest egész szépen meg van csinálva nagy nénaság lenne, hogy ilyen kidolgozás mellett ne mûködjön 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Duddits
Azért remélem a km/h órát megcsinálják rendesen és belsõ nézetbe nem szorulunk a virtuális km/h órára.

M@TriX
jah azt én is észrevttem, kissé béna textúrát nyomattak oda tisztán látni, hogy mekkora kockákból épül fel 😉 bár egy kis blur aztán jó lesz az

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bld
htá a grafika eddig nem túl szép ezt nem vitatom, pl akeréknyom az nagyon gáz ennél még za is jobba lenne ha csak szimplán sötétebb lenne.. a többivel énis egyetértek

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

M@TriX
jah, végével egyet értek, amúgy lehet ezeket a nemhivatalos képeket gyengébb gépen készítették és ennyi, de majd meglátjuk, mert a hangulat lesz a lényeg meg a fizika,

Omlás
hmm mit ne mondjak kiváncsi vok mi sül ki belõle.Mondjuk ahogy olvastam ezek nem hivatalossan kzzétett képek szal lehetnek valami régebbi verziós képek is.Ha mégsem akkor erõsen félek attól hogy decemberig ez nem sokat fog javulni és az egész game hamar a süllyesztõbe kerül amit naon nem szeretnék!Nem igazán a gefika érdekel de a hangulathoz kell hogy ne legyen naon gáz !Az irányítás és a fizikát ne szúrják el akkor talán nem lessz gond 😊!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

bld
thx most olvasom is: )

M@TriX
csak egy pici idõ kellett 😊
köréírtam egy kis cikket, az új infókkal egyetemben 😉
iDe

bld
nem tod belinkelni v iylesmi?

Duddits
<#hehe>

Zetorg
hát, ha ez ingame lenne, lehet, hogy magam alá fosnék <#idiota>

Duddits
Még szép, hogy nem azok! <#nyes>

M@TriX
a pályát is be tudják húzni maxba ne izgulj 😉

na majd meglátjuk, amúgy találtam kb 6-7 olyan képet ami zsír új és egy egész jó klippet is a játékról, az eddig megjelent videók vannak összevágva, de elég jól sikerült.
egy orosz rajongói oldalon, sikerült kihámozni a menüpontokat 😉

bld
htá ja mondjuk ah a a szélvédõt nézed akkor az tuti h a pálya a motorháztetõ télleg túl szép de attól még leeht igaz😊
ami nagyon nm odavaló az a visszapillantótükör, na az oylan mint ha vaddisznók csinálták voltna a lábukkal..

M@TriX
hát sztem mint írtam ez a kép necces, szerintem renderelt, vagy legalábbis "rásegítéssel" készült nem in-game

bld
thx én nm vok iylen ügyes😊

streeter
na sikerült nagy nehezen bejött mégis az oldal

és a vízrõl is egy kép:

na ezek nekm az újdonság erejével hatottak lehet h ha mondjuk te tegnap megnézted nekd már nm új de hónapok óta nm voltak új képek ezeket is msotanában rakták föl...
amúgy lassan berakhatnának vmi videót nemhogy egy demo-t elvileg õszre ígérték..

Így legalább látjuk és nem kell másolgatni.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

bld
amúgy a képen a tükrözõdés, szal a felülete a kocsinka nagyon jól néz ki formailag se tudnék igazán belekötni, de a háttér elég necces ill. ez a kocsi tuningoltan a régebbi szkrínsotyokon is így néz ki ugyanezekkel a cuccokkal, remélem nm cseszik el azzal a ladatuningolást h lesz egy tuning meg egy sima változat...

Duddits

bld
aha, na akkor legalább ovlt ami új tényleg régen néztem az oldalt mert nagyon szarul szokott jönni most se tom h jött be tudod oldalt van az a sebváltó-szerû cumó na az úgy 10mpenkén halad egy frame-et, amúgy van más oldal is ami foglalkozik a játékkal?

M@TriX
természetesen a hivatalos honlapját a játéknak igyencsak ismerjük 😊
khm, ezek már hónapok óta vannak fennt itt is meg lettek említve, kivéve a legfölsõ (http://www.ladaracing.ru/files/screenshots/2106_new_big.jpg) az viszont tényleg egy új kép, bár elég érdekes, renderelt modellnek néz ki a játékbeli városban vagy mi...

bld
na sikerült nagy nehezen bejött mégis az oldal
http://www.ladaracing.ru/files/screenshots/2106_new_small.jpgpl
http://www.ladaracing.ru/files/screenshots/ss_interior03.jpg
http://www.ladaracing.ru/files/screenshots/ss_interior02.jpg
http://www.ladaracing.ru/files/screenshots/ss_interior01.jpg
http://www.ladaracing.ru/files/screenshots/s_1.jpg
és a vízrõl is egy kép:
http://www.ladaracing.ru/files/screenshots/s_bbuf0010.jpg
na ezek nekm az újdonság erejével hatottak lehet h ha mondjuk te tegnap megnézted nekd már nm új de hónapok óta nm voltak új képek ezeket is msotanában rakták föl...
amúgy lassan berakhatnának vmi videót nemhogy egy demo-t elvileg õszre ígérték..

M@TriX
az oldal linkjét akkor...

bld
nan mtom ost belinkelni mert iszonyat rosszul jön az oldal de vagy három új képet láttam (lehet van már egy hete) egy tuningolt és feltextúrázott lada, egy régebbi típus még a zsiguli elõtti és már tükrözõdés is volt rajta meg talán a városban a vízrõl volt pár kép a víz elég jól néz ki

M@TriX
azt mindjárt gondoltam 😊

bld
megprószálom belinkelni de nm ígérek semmit😊

M@TriX
én? 😊 dehogynem 😉
de természetesen ha bemutatja a képet és tényleg új azt el fogom ismerni...

Duddits
Te se tudhatsz mindent. <#bee1><#wink>

M@TriX
nincsenek újak, vagy legalábbis mutasd meg, de tudnék róla ha lenne 😉

bld
nem rég néztem és vannak ú "szkrinsotyok" elég jól néz ki, mondjuk egy fényképpel még mindíg nm téveszteném össze de sztem ütni fog a kategóriájában, már csak azért is mert nagyon egyedi és ahogy az orosz programozókat ismerem a kód is profi lesz és szarabb gépeken is frankón fog menni

M@TriX
helyes meglátás 😉

hykao
Szerintem ennek a topiknak a tartalmára gondolt...
Cukros
szerrinted én ugy nézek ki hogy tudok oroszul hát meg mondjam nem tudok

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

M@TriX
olvasd el a fórumot itt minden infót megtalálsz

Cukros
nos akkor tud valaki valamit erröl a játékrol

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

bld
me too.... kár pedig jó lenne tényleg nm tud vki vmit a játékról?

most jó veszekedni? Azt hittem, már rég a medvéket kergetitek a Nivával, m,ert kijött a játék és grafban, fizikában veri a Most Wantedet, ezért vvan ennyi hozzászólás - erre egy hatalmas holy warral állok szemben... szép.

M@TriX
nem hiszem, hogy valakit itt érdekelne, ha mégis azzal PM dumcsizz errõl.

Duddits
Nincs. Neked soha nem mondtam semmi rossz szót nem tettem semmit ellened, addig míg el nem kezdtél beszólogatni nekem...

Van elõzménye 😊

...sose azt nézd...

barret
Most bontakoznak ki a kulturalt forumozas alapjai😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

Bucser
Szerintem ez egy kellõen primitív hozzászólás volt szerintem teljesen indokolatlanul...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#ejnye1>

...sose azt nézd...

M@TriX
mi ez az IQ harcosok klubja?, azt hittem LRC topik...

Duddits
Huh, de nagy beszólás volt.

én is tõled...

...sose azt nézd...

Duddits
SÍROK!!!!! <#rinya><#rinya><#banplz>