3677
-
paj01 #1133 oh... ez egy aranylelohely...
uj shotok:
http://lrc.gameslife.ru/index.php?do=cat&category=skrinshoty_igry -
paj01 #1132 ja igen a fizika nem a leg kifinomultabb de vhogy csak tuleljuk:) -
paj01 #1131 3 uj video:
http://lrc.gameslife.ru/index.php?newsid=1142178856
sztem nagyon jol nez ki -
#1130 nem valószínű mert márc. 20 az orosz megjelenés:( -
nyaflaty #1129 jaja én is -
#1128 debreceni vagy am?:O -
#1127 Vihar elötti csend.... remélem :) -
nyaflaty #1126 Semmi hír??? -
#1125 Remélem az ünnepnapon már ezzel tudom nyomni és ha olyan jó akkor majd meg is tudom venni a polcra. :)
Egy igazi ladásnak ez nem hiányozhat a polcáról. :) -
#1124 Nem birom ki! Nekem má kell játék!
(csak vicc volt de má tényleg ki jöhetne a játék márc 14-20 án) -
#1123 Korekt korekt.... vááá már vááárom :) -
#1122 új hírek, 5 nappal hamarabb, csak Moszkvában ;) -
#1121 büntit kértem takarítást azt meg elvégeztem ;) -
Keca #1119 Nos akkor eljött az az idő amikor ki kell rúgni szegény srácot! Részvétem! Amúgy meg sajnállak! -
#1116 olvass vissza, amúgy megjegyzem a játék hivatalos oldalán márc 20at írnak, szóval én nekik hiszek ;) -
paj01 #1114 visszaterve..:) egyre tobb datum kering ami rilítre eselyes.. most azt irjak h marc 15 re moszkvaban megjelenik.. az ozon nal pedig 20. at irnak
azt persze nem emlitik hogy most ruszki vagy jurop kiadas -
#1099 inkább ne tegyél fel hülye kérdéseket -
#1098 azzal csak azt lehet, másra nem nagyon jó :P -
#1097 233-as Cel-el is vissza lehet olvasni... -
#1096 inkább arra válaszolj hogy van - e már játtszható demó!? És ha igen, addjatok légyszi egy linket.....stb
-
#1095 233-as Cel-el is vissza lehet olvasni... -
#1094 Szevasztok! Érdeklődne a szerény én, hogy mikor dobják már piacra ezt a játékot? Már ugy játtszanék rajta a 233 MHz- es celeronomon!!! -
#1093 hedooogyneem :) most legyenek olyanok :) -
SE #1092 nem olyanok az oroszok... -
#1091 izgalmas az élet mi? ;)
na reméljük minden sima lesz és egy orosz barát fel is kopizza a netre. hogy tesztelhessük ;) -
#1090 bazzeg... vagy 3* jöttem vissza, és kavargattam az egérrel a hozzászólásod felett, hogy hol lehet a hivatokzás... Végre megvan. Végre lesz gamma is... -
#1089 ;) -
#1088 az én reakciómat a legalul léevő aláírásomban találod -
#1087 ja, megvan xD -
#1086 mihez ? -
#1085 semmi reakció? -
#1084 hmmm....
ehhez mit szóltok? -
#1083 vagyis nem GSC, mert az Stalker... félreirtam aztatat bocsánat -
#1082 meg nem mellékesen van két dátum (14,24), azután majd lehet megint rinyálni. -
#1081 nem lesz igazad, ha a GSC cikket is elolvastad, mikor elmentek meglesni a játékot és körülményeit a kiadóhoz, láthatnád, hogy ezt biztos ki fogják adni, szal sztem korai lenne még kiadatlan projectnek nyilvánítani az egészet -
#1080 már a topiknyitás, meg a játék bejelentése óta figyelem a dolgokat, és sajnos ez a tendencia...
Igaz, volt egy két egészen jó videó is, de lehet hogy azok is csak a jobb pillanatokból lettek összevágva... de ne legyen igazam, és legyen belőle egy jó játék! :o) Ezt kívánom, csakhát a kívánság édeskevés. -
#1079 ezek szerint nem nagyon -
#1078 Csirke bazze, nem ismerek rád...
visszaolvastál egyáltalán és megnézted a videókat ? -
#1077 csak abból, hogy negyed évvel az első hivatalos megjelenési dátum után sincs normális béta, se semmi használható/értékelhető, és csak csúsztatják-csúsztatják ki tudja meddig.
ha egyszer egyáltalán megjelenik, már akkor is veszteséges lesz, így nemhiszem hogy egyáltalán megjelenik. ami nagy kár lenne, de ezek a tények :( -
#1076 És miből gondolod?