LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
láttál már olyan játékot, ahol nincs vmi jelzõ stuff? ugye hogy nem. nna.
kell az, jó az oda.

Istencsászár
szerintem meg fölösleges érezni kell a fordulatból hogy mikor kell váltani, és aztis lehet érezni kell hogy hámnyasba vagy sima ügy

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

streeter
Na igen az órák helyetényleg elég rossz helyen van. Lehetne a jobb oldalona sebességmérõ nagyobb balra melette egy kisebb órában a fordulatszámmérõ meg esetleg az a váltást mutató ksi váltó.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

hykao
Lol...a "magyarul ez annyit tesz" után azt hittem tényleg magyar szöveg következik...
(amúgy az idézõjeles betûkre jól emlékszel, azonban az utolsó "музыки" szót nem jól "fonetizáltad"... 😄DD inkább "muzüki", ha jól emlékszem ezt a "ы" betût ü-nek kell ejteni...vagy ü és i között esetleg...bár már magam is régen oroszoztam...😄DD)

Egyébként jól pörög a topik, kár, hogy semmi érdemleges új infó nincs a játékról... 😊))
Ahhoz a belsõnézetes képhez: ha a mutatók nem fognak mutatni, akkor elég rossz választás a virtuális sebesség- és a fordulatszámmérõk egymástól a lehetõ legtávolabb helyezése...hisz ki tud egyszerre az útra, és a kép két sarkára is egyidejûleg figyelni?!
bld
"Будет возможность создавать папку для своей музыки."
lefordítom h azok is megértsék akik nem hiszenk nekd
szal magyarul ez annyit tesz: bugyet vozmo"zs"nocty cozdavaty papku dljá cboe"j" muzsiki

az a két betû meg azért van idézve mert azokra nm adnám a fejem dehát régen ovlt már no......

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Zetorg
az, hogy hülyeséget kérdezel.

cicai
mi a bajod? he?????????

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Zetorg
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!4
menj el légyszives!

cicai
honnan lehet letölteni

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Duddits
Az király!

M@TriX
na annyi biztos, hogy "Будет возможность создавать папку для своей музыки.", azaz ha csinálsz egy könyvtárat és belehánysz mp3-akat akkor azokat lehet hallgatni a játékban.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bld
ja még azt a két csajt is beraknák: )

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

M@TriX
jah jó 5let 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

malter
tatu😄D
bld
hát ahhoz egy kicsit komolyabb orosztudás kéne, remélem lesz jófajta orosz hiphop is😄

_Neo
Csak én vagyok figyelmetlen, vagy tényleg nincs még hír a soundtrackrõl? Tudunk valamit a soundtrackrõl?
Omlás
Láttam párat élõben nem cép látvány 😞!!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

bld
hát még mindíg jobb mint egy suzuki....
amúgy ez a játék a tényleg a ladákról és csak a ladákról kell h szóljon szal h most trafficba is beraktak pár "vackot" az nm kell h elterelje a figyelmet😉
bömösökkel meg micubisikkel meg mernyókkal van tele az összes autós játék ennek pont a kuriózum/unikum jellege a lényeg

streeter
Nyugi nem japcsi gépekre gondoltam, de amik majd traffic autók lesznek azok kifejezetten teszneke. Fekete S meg G merci hmmmm nemrossz.
Na de mi a helyzet a kocsik törésével??? Arra kíváncsi lennék hogy törik az 1200-es Lada 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Zetorg
thx az infót!én reménykedek 😊

Omlás
ejj ejj igazad van ejnye bajnye gyerekek ménem olvastok figyelmesebben .... <#vigyor2><#nyes><#nyes><#nezze>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

M@TriX
ezért dolgozom én, hogy el se olvassátok? 😞 😉
"Megjelent egy klip is, ami új, de nagyobbrészt régebbi videókból van összevágva ízlésesen."

Omlás
Jah ez a régi videók összemixelt változata! Sajna eléggé nagy a csand a Game körül de kitudja mi sül ki belõle 😊!Senki nemtudja jelenleg hogy néz ki a game. 😊 😞(

Omlás
Az hogy új kocsik nálad mit takar ??? Mert szerintem ezt a gamét nem kellene "elrontani" azzal hogy mindenféle japcsi autócsodát beleszerkesztenek!Nem véletlen Lada Racing Club a game címe ebbe nem fogunk több millás csodagépekkel száguldozni (igaz nekem pl többet jelent a garázsban álló jókis 2105 mint egy akármien japán csoda 😊 )!! Végreeeeeee! Arra ott lesz az NFS Most Wanted 😊!
Lada 4evaaaaaaaaa!

streeter
A videó 2. fele már egyszer bemutatásra került egyszer nem? Nekem legalább is meg volt a drift a water meg az épületek rész is, sõt még erdõ is.

Remélem jó lesz a game. A kocsi számomram ég olyan mint ha szappanon csúszkálna.

grebber
4 cd-s és DVD-s verzió lesz hm remélem nem lesz remélem nem lesz raklap fos.

Next PC upgrade: 2022

streeter
Na az jó lenne ha decemberbe kijönne meg ha lenne online multi is. Abbany reménykedem hogy majd moddolható lesz mert akkor majd mennek bele az új kocsik is <#papakacsint><#nyes>

bld
elolvastam a cikket nyugi még akkor, íram is(400as)😉
csak úgy emléxem h nm sok jót írtál a vid.-ról: ))
amúgy remélem a tuningot nm tudják le ilyen koncepció vackokkal, szal lesznek külön alkatrészek felnik, iylesmik meg persze festés is...

M@TriX
hát azért nem fogok kapitális betûkkel irkálni, én szeretem a félmondatokban elrejtett lényeges információkat 😉
olvass! nem olyan hosszú 😊

M@TriX
egy félszóból következtettem az orosz FAQ-ból, hogy lesz multiplayer, és kész. több infó errõl incs, de kétlem, hogy Split Screen lenne, szóval lehet reménykedni online vagy min LAN partikban. majd meglátjuk...

bld
lusti ovltam meg nm hittem benne: ))
szal mostanra érett meg de lehet h nm reklámoztad be elég jól<#ravasz1><#kacsint>

Zetorg
online lehetõségekrõl lehet valamit tudni? 😊

M@TriX
amit a cikkbe belinkeltem azt nem szedted le? ejnye bejnye 😉

M@TriX
14-et írnak, ami ügye én találtam egy orosz oldalon 😉
a képekkel egyetemben...

a videó gondolom az amit be is linkeltem itt az SGn a cikkbe

Istencsászár
nemrossz, autos játék lévén elég szép a környezet és a város, több ingame kocsis jelenetet vártam a videjóban

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bld
hát a vízeffekt tényleg elég szégyentelenre sikerült, a fûnek a színe kcist rikítós de sztem azt csak nm hagyják így... sajnos tényleg kevés az ingame de valóban bíztató a drift promó, bár lehetett volna benne pár jó nagy kereszt vmi hosszabb kanyarban nm csak ez a rükis pötyögés de jól mozog a kocsi

reménytelen
Az autók nem rosszak, csak a város néz ki gagyin. Ez saját vélemény.
bld
thx most töltöm a videót

zolo
Nah.HSW-n megjelent a hír-miszerint hivatalosan dec.24-én jelenik meg a játék.Van 4 új kép meg egy videó.Nem sok ingame van benne,de amennyi van aszerint elég jól fog kinézni.Ez saját vélemény.

hsw.hu

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hunter of Deer
Szerintem hanyagold ezeket a hsz-okat! Mert nem sok értelme van néha annak amit beírsz!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

DEXTER92
Ez a game szerintem azért jó lenne sima midtown féle gamenek, vagy esetleg lenne verseny mellett olyan is...

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
Azon a belsõn még finomítani kell 😉

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

bld
figy dex, az egy dolog h fiatal vagy és tájékozatlan. ez idáig ok. sõt teljesen normális, de olvasni azért tudsz 😊
egyébként csak nekd csak most: a játék orosz, az h egy kocsi jó-e vagy sem az relatív, te már sajna kiestél sztem abból a korosztályból akik még éltek ladával a fenekük alatt. a játék majd decemberben fog kijönni(remélhetõleg/leghamarabb) és csak ladák leszenk benne(ill. még néhány utcai kocsi a forgalomban)

Duddits
Fiacskám!
- Olvass már vissza!

Slayerboy
Hm.. Úgyvolt nem lestz belsõ nézet, de ezek szerint mégis.<#finom>Remélem jó lesz a játék és nem kell benne csalódnunk.

Voltam zárás előtt. _______________

Zetorg
1 hozzászólst sem tudtok visszaolvasni? :@

DEXTER92
Hapsikáim!
Ez game:
- Orosz-amerikai?
- Jó?
- Jó kocsik wannak benne?
- Wagy ez egy game átírva? 😊

Sziasztok!

Ezt a játékot honnan lehet megszerezni? Nem hallotam még róla, csak most láttam véletlenül, de nagyon érdekel.
bld
elvileg zseptemberben keleltt volna kijönnie... hát ki tudja bár nm tom nekm ez a dec.14 simának tûnik de mégm indenképpen karácsony elõtt

M@TriX
😉