3677
-
#1174 Akkor 20.-tól lehet nézelödni? -
#1172 Eggyetértek ! Amúgy meg a videók alapján így is egész jó lessz szal eljátszunk vele az tuti nem lesz alvás ha meglesz a game :P -
SE #1171 Szvsz. városi autó szimulátort még nem írt senki. Szerintem ne várjunk tőle Lfs szerű fizikát. Nagyon erőforrásigényes lenne. -
#1170 Megnéztem :) Hmmm hát nagyon úgy tűnik az arany középutat választották de majd nemsoká kiderül! ondjuk sz sem lenne rossz dolog ha lehetve választani a nehézségnél Easy Medium Hard Simulator Ez lenne a legtutibb megoldás :))).... -
SomebodyEra #1169 Látod, hogy mindegyik úgy próbálja beállítani, mintha ő lenne a szegény, szerencsétlen, mert valaki(k) mertek neki szólni, hogy kemény 4 hsz-t kell olvasni! Mindig ez van... -
#1168 jaja, fincsi dolog lesz. az egyik korábbi videón mintha olyasmit láttam volna, hogy ütközés után elfeketedett a képernyő majd vissza és így párszor.
lehet összefüggésben volt, sőt! -
#1167 érdemes megnézned ha még nem tetted volna napokban megjelent 3 videót abból sztem sokmindent le lehet szűrni, bár hogy milyen beállízások vannak, esetleg lesz-e egy árkád-szim csúszka azt nem tudni.
de ha így lesz ahogy a videó mutatja annyira nem vészes a dolog. elég árkád, de azért vannak benne jó dolgok, padkamegdobás, kis rugózgatás, szóval legrosszabb esetben is ilyen lesz majd.
hamarosan kiderül... -
#1166 OFF ON
Én ehez csak annyit fűznék . Csak arra vagyok alerigiás mikor valakit "jogosan" lebasznak, hogy olvass már vissza mert nemsokat kell! Azt még az illető van megsértődve és a másik a szar alak... NA EZ A LOL!
OFF OFF
A képek elég pofássak grafikai téren nekem megfog felelni a game ahogy nézem amúgy is maga a LADA fíling a fontos :) Remélem a fizikában sem kel lcsalódni és tényleg szimulátor lessz az a szimulátor nem peddig valami brutál árkád ! Mondjuk egy köztes megoldásnak is örülnék :).
üdv.. -
#1165 persze, hogy nem okozott csalódást a viselkedésünk :)
főleg ha más topicockban is így kérdezel meg bármit is :)
a másik pedig, hogy nem is kellene elviselnünk/elolvasnunk a kérdésedet ha fognád a fáradságot és idő előtt gondolkodnál, igaz ? ;)
miattam pedig sry, de én rohadtul allergiás vagyok az ilyenekre :) -
Newfronter #1164 Ha nincs annyi erőd, hogy visszaolvass, akkor inkább ne is kérdezz semmit! NC. -
#1163 úgy tanul a gyerek ha kérdez...tartja a mondás....bocs, ha a nagy örgeket ez zavarja. Egyébként ismerem a keresőket, még a google-t is (milyen meglepő, igaz?) de nem találtamsemmit a demoról...mostmár tudom, azért mert nem létezik. szégyenlem, de bevallom valóban nem olvastam vissza, mert kivételesen nem volt időm, energiám stb, csak az esetleges demó érdekelt volna. De roppant udvarias és segítőkész klikket sikerült találnom. Megint nem okozott csalódást az emberek (konkrétabban a Ti) viselkedése(tek). biztos rettenetes fájdalmat okozott volna minden nagyszájúnak egy normális, emberi tömondatban válaszloni: "nincs demo". sajnos nem Ti tehettek arról hogy tirpákok vagytok, hanem a környezet ahol éltek, ahol nevelkedtetek!
Egyébként köszönöm az információt....hisz a célom végsősoron ez volt. -
SE #1162 A képekből úgy látom, hogy van a söfőrnek is sérülés jelzője. Ez nagyon jó dolog szvsz. -
#1161 nekem is tetszik, már csak epekedve várom lada lada és megintcsak lada! történelem! -
#1160 jah akartam is mondani, kopik afesték, egy kis horpadás, szóval nem egy CRC vagy roncsderbi, de manapság már ennyinek is örülni kell és én örülök is ;) -
#1159 egész tűrhetően törik benne a verda :) -
#1158 kösz -
#1157 öööö, tudom nem szeretitek a friss dolgokat, de a mai nap(!) hivatalos képek jelentek meg!!!
dugó, HDR rulz!!!
Többiért...ide -
#1156 más topikban is ez megy, nem csak itt meg rbr-ben sajna:/ egyre többen. nem tom mi van... tavaszodik vagy mi. nyílnak az onlíríd droidok meg ilyenek. vagy ez most csak trendy lett^^ -
nyaflaty #1155 LRC fan site! Király!!! Remélem majd magyarosítás is lesz majd a játékhoz... -
#1154 Ezúton szeretném közölni a forumpzó közösségel , hogy kisebb nagyobb bonyodalmak után végre fojamatban van a tár és domain reg a magyar oldalhoz ha jól alakulnak a dolgom még a megjelenés előtt publikáljuk a magyar oldalt ahova várunk mindenkit!
Üdv mindenkinek! -
nyaflaty #1153 De legalább megkérdezni nem lusta... a marha -
#1152 nem hiszem el bazzeg hogy nem lehet 3 hozzászólást, ne adj isten egy oldalt (lehetetlenség) visszaolvasni... -
#1151 apádból faszláma -
Finkoo #1150 ugyanez megy a richard burns rally forumban is... lol...
lustaság fél egészség, meg olvasni is minek...
keresni meg aztán... -
#1149 De még ha nincs is kedve visszaolvasni...ott van alul a kereső... -
nyaflaty #1148 Ezek szerintem azt hiszik hogy ez valami tudakozó, ahova beírom a kérdést és megkapom a választ vagy én nem tom. -
SomebodyEra #1147 Én én nem értem ezeket az embereket. Nálam az az első dolog mikor látok valami új játkot, vagy legyen szó programról, hogy egy kicsit vissza olvasok, hogy miről is van szó..de ezek hogyan gondolják?
Én komolyan nem értem
-
SomebodyEra #1146 Kezdődök megint...4 hozzászólás, és ott a válasz!!!
Nem képes vissza olvasni..grat -
Newfronter #1145 Innen
Szívesen! :) -
LÁMA -
#1143 Hello!
Eláruljátok nekem, hogy honnan tudom letölteni a Lada Racing Club játék demóját?
Köcce előre is!
-
nyaflaty #1142 Úgylegyen!!! -
#1141 anapság nem divat demót kaidni megjelenés előtt, néha jóval utána dobnak csak ki egyet, szóval ez nem fura.
de a nagyon sok új kép és a videók nekem azt mutatják, hogy hamarosan kezeink között lehet a cucc. -
#1140 még van addig 7nap ha jó számolok, talán lesz demo a héten... -
nyaflaty #1139 Mondjuk ez fura hogy elvileg 20-án kijön, oszt demo meg sehol -
#1138 olvass már egy kicsit vissza légyszíves -
#1137 Még mindig nincs konkrét megjeelnési időpont??? Valami Demo igazán kijöhetne már! -
#1136 Már csak napok vagy hetek kérdése és kiderül ! Várunk várunk ... -
#1135 má nem azér, de elég levágós, hogy ez a 3 videó nem a végleges cuccból van, szal nem tom mi a para. majd úgyis meglátjuk milyen lesz. -
nyaflaty #1134 Hát a fizika télleg nem egy LFS, vagy csak nagyon ki van keményítve a futó Azért egy kis billegést beletehettek volna, meg remélem azt majd érezni lehet hogy hátsókerekes az autó mert a videón igen könnyen megfogta, ami egy kicsit fura. Na mind1 reménykedjünk, hogy nem csak azért fogunk vele jáccani mert LADA.