LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azé... ha már csak fele ilyen jól néz ki, már megéri kipróbálni😉
Bucser
NA újabb 3 éves aki azt sem tudja mi az a Lada 1500...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
nem ingame hanem az ingame modell lett prerenderelve. Nagy különbség!! +Photoshop már alap dolog.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LADA 1500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LADA 1500 szar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elsõre nem is látszik, de ezek már tényleg ingame képek...
nézzétek meg közelebrõl, csak akkor látszik, hogy a görbe nem is görbe 😊))
eszméletlen jók😊
pont az egyszerûségük miatt ennyire ütõs...
és itt a lényeg:

yeaaaaaaaaaaaaaaah!!! 😉

és:
Bucser
Jajjj kérlek ne adj ötleteket az EA-nak😄

ahogy elnézem feeling-et ez egy NFS ruszki köntösben...
remélem a játszahtóság azért magasan jobb lesz mint az NFS MW-ben, mert az asztán egy nagy rakás amerikai xar.... a kocsik ugy mennek mintha kis vacak matcboxok lennének, semmi átélés, tiszta plasztik az egész... csillog-villog, mennek alatta a jónak aligha nevezhetõ amerikai nyáladzó nyekergések... mintha az MTV szaros pimp-up my car show-ját ültették volna át játékba, gyünyörûen csillog, de max ennyi, jó lehet felvágásnak az NFS MW, de játékélménynek semmikép...
nagyon bízom benne, hogy a ruszkik megõrzik józan látásmódjukat és nem esnek át a paci tulsó felire... ahogy azt az NFSMW-nél tették az amik...

a játék meg kint van a ruszki boltok polcain, vhol azt olvastam, hogy késik a nyelvi lokalizáció a játékhoz, s ezért nem jelent meg még az EU-ban (sem)
végre egy game ami kivételesen nem nálunk jelenik meg 1 hónapos csúszással 😊)))
Bucser
<#guluszem1>A rendõrnéni megbüntizhetne igazán!!

Mondjuk ilyen Ladával hajtanék az utcán az tuti😊

Ime egy kép. Valóban lehet találni a neten képeket ha keresget az ember.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

bestGP
megjelent, tuti.
nemláttátok a boritot meg ilyesmiket?
orosz forumokon már láttam ingame képeket is

hüje vagy hamán szép nem!4

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Willi Betz
orosz warez oldalakon kell sokat nézelõdni itt is van egy www.otvali.ru

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

csm
én mindennap nézem de seholsem találom

BMW 325 iX Rallye Car :)

bertino
be kell szerezni, ennyi a lényeg, elõbb utóbb tuti meglesz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

csm
lehet h nem jó és ki se adják az eu-ban

BMW 325 iX Rallye Car :)

Duddits
Szerintem meg se jelent! Arról már tudnánk..

bld
nagyon leült a topic vagy két napja nem látni senkit ideírni... csak nem nyomjátok már és ezért nem értek rá?<#ravasz1>
Az sg-n mikor jelenik már meg cikk, mert ez egy kult. játék nem egy nfs
vhogy utánna kéne járni, én sok helyen kerestem de sehol semmi nem igazán ismert a játék...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

nagykispeter
Olvassatok vissza amit írtam 564 alatt!Jó ha eredeti meglessz,de még abba se vagyok biztos

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

streeter
De biztosan kijött? Mert én google-n se találtam ingame képeket csak amik eddig is voltak.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nincs egy kedves orosz aki feltöltené valahova a game-t.
Hmmm<#wilting><#wilting><#fejvakaras><#fejvakaras>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

geri15
Szerintem orosz barátaink nem számoltak azzal hogy mekkora kultja van kelet-európában a Zsigának és a Ladának -.-
Ha tudták volna már rég itt is megjelent volna, bár engem inkább a warez hiánya aggaszt :C

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

BaLeeX
Ezzel sokunknak nem lenne gondja ha nem oroszországi boltokról lenne szó. 😉

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Istencsászár
boltból a polcról

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Na igen lentebb azt írtátok hogy 14-volt a megjelenés ideje. Ma 17 van. Akkor honnan tom tölteni ha lehet?

báttyó02
nincs demo

Sziasztok. Jelent már meg valami demó a game-rõl?
És ha igen akkor honnan lehet letölteni. Néztem a hivatalos oldalon de a számokon kívül semmit nem leht érteni.

DJ Bee18
vissza se olvasol, és még kételkedni mersz valakiben, ez már tényleg nem normális dolog

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

geri15
nm_beléd D:

báttyó02
😄D

geri15
olvass vissza puziarcúag

báttyó02
vazeg kinnvan csak neten nincs fennt :|

fitutufi
álmodban?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Muki100
Még azt se tudjuk hogy van e védve és ha igen akkor sztárfossal e (elvégre oroszország hazai pálya nekik), mert ha igen akkor elképzelhetõ hogy nem lesz tisztességes release egy jó darabig. Most pedig nincs kéznél 100 rubel hogy megvegyem 😞

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

báttyó02
de kijött O:

datango
nemis jött még ki wazeg

báttyó02
baszsus😞

geri15
semmi hír a warezrõl 😞

M@TriX
"Скачать"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

oroszul hogy van a letöltés? :o

bestGP
a képek is a része a játéknak, akár a játékból, akár a valóságrol
de ti tudjadok 😊
csak lehetne mán tolni

hüje vagy hamán szép nem!4

ÁjjLe BoBBi
lassan már semmin sem lepõdök meg

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

báttyó02
b+ olvass már vissza

#678 :|

Evogordon
Már kiött egyébként a game? Lehet már rendelni?

M@TriX
jah, lehet aki éppen akar, én azért elõtte kipróbálnám 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

jah...
online rendelek is mingyá egyet...
innen...
Omlás
Csatlakozom 😊 Sõt gondoljatok bele kedves lada tulajok A játékban megtarvezheted készülõ autódat még ha esetleg nem is olyan részletessen de pl az sem ucsó dolog ha menézed hogy valameik szinnel hogy nézne ki a "drágaszágod" ! Én már csak ezért is várom a gamet nomeg nálam ez alap 😊))
Lada függõ vagyok .....

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

M@TriX
ide nem nézettség kell, ezt nem tudtam még eddig megérteni, ha valakinek gondja élménye van a játékkal, az ide írhat, nem kell itt folyamatosan szövegelni 😉