LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gphungary.hu
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
www.gphungary.hu
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Link - ez ingame, de kamerával van csinálva egy laptopról és rövid is 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
INNEN is le tudjátok tölteni 😊
Részemrõl elényt élvez ez a game minden téren az NFS- sorozatok bármeikével igaz régebbi részei bejöttek de ezek az új csilli villi sallangos cuccok nemigazán látvány világ az van azt csá. És szerintem aki a mindenapokban is Ladával mászkál az tutira várja ezt a játékot már csak azért is mert ien kaliberû Ladás Game nem is volt még mod-okat eltekintve nem igazán sõt talán nem is volt ladás játék én legalább nem is tudok róla! Másik Ez a game is kapott olyan technikai támogatást mint az NFS- sorozatok akármeike a készítõk nem hasracsapva gondolták ki a dolgokat gyári adatok alapján dolgoztak szl csak kisül belõle valami mindenesetre várni kell egyenlõre 😞(
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Szerintem meg igen. Sokkal jobban érdekel, meg lesz összehasonlítási alapom hogy mennyire sikerült az autó valódi viselkedését a játékba. Ellenben ha olyan autót vezetsz a játékban, amiben még lehet, hogy nem is ültél sofõrként akkor nem tudod eldönteni mennyire sikerült a kocsik valódi viselkedését mennyire sikerült átültetniük a játékba.
Nem mondom hogy a többi típus nem érdekel, mert szívesen kipróbálom de ha jó a játék fizikája akkor az ember a saját tipusát próbálgatja szerintem szívesebben.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
lehet direkt csigáznak minket <#idiota>#idiota><#awink>#awink>
"szerintem a készítõk is tudják hogy a régi ladákért sokkal több ember rajong mint az újakért" - node akkor hol vannak már a régi Ladás ingame képek???
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
BMW 325 iX Rallye Car :)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
"igazi 'Ladát' (1200, 1300, 1500, 1600, Niva) nem is tudom láttam-e már e játék in-game képein...
+
Úgy értettem, hogy mint éppen a játékos által irányított autó - na olyan ingame képet nem láttam emlékeim szerint. Forgalomban résztvevõ fekete szélvédõs (gondolom belsõnélküli) kockaladikot láttam..."
Szal érted, olyan ingame képet nem láttam még, amiben épp egy régi hátsókerekes Lada van irányítva...
részben in-game de csak jön már végre valami...
Miért kéne gondolkodnom az "ilyen beszólások elõtt"??? A fórum arra való, hogy az emberek leírják a véleményüket, gondolataikat...az, hogy a te véleményed más, mint az enyém, nekem nem okoz problémát, s neked sem kéne, hogy problémát okozzon az, hogy másként vélekedek esetleg bizonyos dolgokról mint te...az emberek különbözõek, ennyi...
Engem egy új Lada semmilyen szinten nem hoz lázba, egy régi viszont nosztalgikus érzetet kelt...és fílinges lenne nyomulni valamelyik régebbi HÁTSÓKEREKES modellel egy normális fizikájú játékban...lehetõleg belsõnézetbõl...
Ha téged az újabb Ladák hoznak lázba, a te dolgod, bár azért gondolom van más autó, ami jobban megdobogtatná a szíved, mint egy új Lada...
Mondjuk talán annak akinek olyan van. Gondolkodhatnál az ilyen beszólások elõtt. Meg mondjuk nekem egy új lada jobban megdobogtatja a szívem, mint egy 1200-es zsiguli....
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Megmondom õszintén, sokat nem várok az eddigiek alapján.
Hogy miért? Elõször is egyetlenegy olyan képet nem láttam még, ami egy valóban "kész" játékot tükrözött volna. Ezen kívül igazi "Ladát" (1200, 1300, 1500, 1600, Niva) nem is tudom láttam-e már e játék in-game képein...
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy se ilyen - se olyan nem lett a játék sajnos...azaz csinálhattak volna egy jó kis retro fílinges játékot, amivel "keleten" tarolhattak volna, ehelyett úgy tûnik valamiféle NFSU-NFSMW féle gagyivonalat próbáltak majmolni ezekkel az agyonszpojlerezett új elsõkerekes ladákkal...ezzel így "nyugaton" nem rúghatnak labdába (hisz kit mozgat meg egy Impreza szerûre majmolt új Lada?!), de "keleten" sem nagyon, hisz az elsõkerekes Samara és újabb modellek vajh' kinek dobogtatja meg a szívét?
No mindegy, ne legyen igazam, de tartok tõle, hogy csalódás lesz...(bár igaz sokat nem várok, szal nem fog meglepetésként érni...)
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
amugy a shootokat elnézve már rájöttem, hogy mitõl lett olyan szimpi nekem ez a game:
baromi nagy terek vannak mindenütt, nem csak arra mehetsz amerre a menned kell, hanem akár a Vörös téren át kesztül kasul mindenfelé... legalábbis ezt írták róla...
demo download még mindig nincs....
amúgy lassan lehet kéne vmi faku...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
dászvidánnyá távárisi!
ahogy elnéztem azt a képet a menürõl.. talán mégis meg kéne várni azt a fránya fordítást: )
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
AKAROMMMMM
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES