LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nekem biztos tovább lesz fennt a gépen mint a Most Wanted(3 óra)<#vigyor2>

www.gphungary.hu

M@TriX
jah, nekem is tetszik, olyan street legal szagú a dolog, nem gáz sõt, leng a kaszni kissé szóval biztató ha sokáig nem is lesz fennt a gképen, de tuti megnézem magamnak lehet jó sül ki belõle...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Az autó fizikikája jónak tûnik, de remélem lehet növelni majd a látótávolságot.

www.gphungary.hu

M@TriX
nya, kíváncsi vagyok... csurog...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bertino
másik

arra az esetre ha elõzõ nem menne

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mindenféle kommentár nélkül 😛
Link - ez ingame, de kamerával van csinálva egy laptopról és rövid is 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

bertino
egyébként a macska rugja meg, akárhol nézelõdök csak uj Ladát látok mindenhol a screenshotokon... <#fejvakaras>

bertino
nyja... megy a link amugy ? mármint tudjátok a serverekrõl tölteni ? nekem nem akar indulni egyikrõl se most

M@TriX
hát kissé régi darab, de meg lehet nézni...

bertino
ehh, ami nekem megvan azaz E3-2005-ös trailer
INNEN is le tudjátok tölteni 😊

M@TriX
feelinges gém lehet 😉

hykao
Hááát biztos, hogy meg fog valaha is jelenni angolul? Sok orosz játék sosem debütált világszerte. Pl: Bumer (a kiváló ugyanilyen címû orosz film alapján)
Bumer képek: 1., 2., 3., 4.
bertino
oroszul ? :|

hykao
Miért kéne várni? Egy igazi fan megrendeli eredetiben vagy kimegy megvenni! 😊
Omlás
Csatlakozom ezt a játékot nem az NFS U fanok fogják tolni az is biztos ....
Részemrõl elényt élvez ez a game minden téren az NFS- sorozatok bármeikével igaz régebbi részei bejöttek de ezek az új csilli villi sallangos cuccok nemigazán látvány világ az van azt csá. És szerintem aki a mindenapokban is Ladával mászkál az tutira várja ezt a játékot már csak azért is mert ien kaliberû Ladás Game nem is volt még mod-okat eltekintve nem igazán sõt talán nem is volt ladás játék én legalább nem is tudok róla! Másik Ez a game is kapott olyan technikai támogatást mint az NFS- sorozatok akármeike a készítõk nem hasracsapva gondolták ki a dolgokat gyári adatok alapján dolgoztak szl csak kisül belõle valami mindenesetre várni kell egyenlõre 😞(

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

bertino
játékfizikára: biztosan lehet szurni majd neki 😉 majd feltöltöm vhova azt a kis összeállítást ami megvan, csak 12k UP-al... lesz kis idõ, de még ma remélem megcsinálom

BaLeeX
"hogy az emberek többségének egy olyan autó dobogtatná meg a szivét, amit nap, mint nap vezet."

Szerintem meg igen. Sokkal jobban érdekel, meg lesz összehasonlítási alapom hogy mennyire sikerült az autó valódi viselkedését a játékba. Ellenben ha olyan autót vezetsz a játékban, amiben még lehet, hogy nem is ültél sofõrként akkor nem tudod eldönteni mennyire sikerült a kocsik valódi viselkedését mennyire sikerült átültetniük a játékba.
Nem mondom hogy a többi típus nem érdekel, mert szívesen kipróbálom de ha jó a játék fizikája akkor az ember a saját tipusát próbálgatja szerintem szívesebben.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

hykao
Hát jó lenne... 😊))
bertino
utolsó sorra:

lehet direkt csigáznak minket <#idiota><#awink>

hykao
Remélem lesz lehetõség bekapcsolni az élsimítást is...

"szerintem a készítõk is tudják hogy a régi ladákért sokkal több ember rajong mint az újakért" - node akkor hol vannak már a régi Ladás ingame képek???
hykao
Egyelõre nem húztam le semmit, hisz nem volt alkalmam kipróbálni lol...hanem azért nem rózsaszínben látom a világot...
Bucser
Szerintem Rally Trophy-hoz készült Lada mod betehetõ autóként. de nem biztos. ott a fizikai engine adott volt hozzá...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bertino
ez 100% <#eljen>

csm
reménykedjünk h jó lesz, a grafika aránylag jó, a ladáknak legyen jó hangjuk, és szerintem a készítõk is tudják hogy a régi ladákért sokkal több ember rajong mint az újakért

BMW 325 iX Rallye Car :)

DJ Bee18
türelem, a kész játékból még semmit se láttunk, addig meg ne húzzuk le, mert lehet, hogy jó lesz

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hykao
Láttam ezeket a képeket...Ehh, na tegyük össze a darabkákat... 😊 Ezt írtam:

"igazi 'Ladát' (1200, 1300, 1500, 1600, Niva) nem is tudom láttam-e már e játék in-game képein...

+

Úgy értettem, hogy mint éppen a játékos által irányított autó - na olyan ingame képet nem láttam emlékeim szerint. Forgalomban résztvevõ fekete szélvédõs (gondolom belsõnélküli) kockaladikot láttam..."

Szal érted, olyan ingame képet nem láttam még, amiben épp egy régi hátsókerekes Lada van irányítva...
M@TriX
pár 100hszel ezelõtt szúrtam be pár képet...

részben in-game de csak jön már végre valami...

hykao
Már bocs, de nem gondolnám, hogy az emberek többségének egy olyan autó dobogtatná meg a szivét, amit nap, mint nap vezet...ahhoz több kell...vagy egy olyan autó, amire csak vágyunk, vagy pedig egy olyan, ami nosztalgikus érzéseket kelt...
Miért kéne gondolkodnom az "ilyen beszólások elõtt"??? A fórum arra való, hogy az emberek leírják a véleményüket, gondolataikat...az, hogy a te véleményed más, mint az enyém, nekem nem okoz problémát, s neked sem kéne, hogy problémát okozzon az, hogy másként vélekedek esetleg bizonyos dolgokról mint te...az emberek különbözõek, ennyi...
Engem egy új Lada semmilyen szinten nem hoz lázba, egy régi viszont nosztalgikus érzetet kelt...és fílinges lenne nyomulni valamelyik régebbi HÁTSÓKEREKES modellel egy normális fizikájú játékban...lehetõleg belsõnézetbõl...
Ha téged az újabb Ladák hoznak lázba, a te dolgod, bár azért gondolom van más autó, ami jobban megdobogtatná a szíved, mint egy új Lada...
hykao
Ó a fizikára most nem is gondoltam az összevetésnél, inkább a hangulatra...szal akkor kezdtek rossz érzéseim támadni, amikor megláttam a tányérsapkás orosz kurvát...de mondom: ne legyen igazam...én is azt szeretném ha jó lenne, csak félek, hogy mégsem lesz az igazi sajna...
hykao
Úgy értettem, hogy mint éppen a játékos által irányított autó - na olyan ingame képet nem láttam emlékeim szerint. Forgalomban résztvevõ fekete szélvédõs (gondolom belsõnélküli) kockaladikot láttam...
M@TriX
jah na de már én is baromi kíváncsi vagyok

BaLeeX
"hisz az elsõkerekes Samara és újabb modellek vajh' kinek dobogtatja meg a szívét"

Mondjuk talán annak akinek olyan van. Gondolkodhatnál az ilyen beszólások elõtt. Meg mondjuk nekem egy új lada jobban megdobogtatja a szívem, mint egy 1200-es zsiguli....

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

bertino
nekem van a játék készítési strukturáiról meg ingame felvételbõl egy videóösszeállításom, irányításügyileg sztem nagyon ott van, nem az a ratyi arcade fizikai motor van benne mint MW-be...

Apus
Ugyan. Van olyan ingame, ahol egy zõd 2106 áll a parkolóházban. Ha az bennevan nekem már elég 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

hykao
Hát kiváncsi leszek, hogy végül milyen lesz (lett) ez...
Megmondom õszintén, sokat nem várok az eddigiek alapján.
Hogy miért? Elõször is egyetlenegy olyan képet nem láttam még, ami egy valóban "kész" játékot tükrözött volna. Ezen kívül igazi "Ladát" (1200, 1300, 1500, 1600, Niva) nem is tudom láttam-e már e játék in-game képein...
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy se ilyen - se olyan nem lett a játék sajnos...azaz csinálhattak volna egy jó kis retro fílinges játékot, amivel "keleten" tarolhattak volna, ehelyett úgy tûnik valamiféle NFSU-NFSMW féle gagyivonalat próbáltak majmolni ezekkel az agyonszpojlerezett új elsõkerekes ladákkal...ezzel így "nyugaton" nem rúghatnak labdába (hisz kit mozgat meg egy Impreza szerûre majmolt új Lada?!), de "keleten" sem nagyon, hisz az elsõkerekes Samara és újabb modellek vajh' kinek dobogtatja meg a szívét?
No mindegy, ne legyen igazam, de tartok tõle, hogy csalódás lesz...(bár igaz sokat nem várok, szal nem fog meglepetésként érni...)
bestGP
meg ne szaggason egy egész jo géppel 😄

hüje vagy hamán szép nem!4

vki kereshetne mar új ingém képeket...aki tud oroszul az vesse mar ra magat a témára

Duddits
Ez több hónapos kép.

streeter
Ez a kép nem új 😄 Ezt már láttuk egy párszor.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

bertino
jajam!

1szal: KELL

Bucser
Csak nehogy olyan legyen a graf/fizikai engine mint a Street Legal Redline-ban volt😞 (gy.k.: Kurvára optimalizálatlan)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

valaki írta még korábban, hogy hiányolja belõle a belsõ nézeti képet...

amugy a shootokat elnézve már rájöttem, hogy mitõl lett olyan szimpi nekem ez a game:
baromi nagy terek vannak mindenütt, nem csak arra mehetsz amerre a menned kell, hanem akár a Vörös téren át kesztül kasul mindenfelé... legalábbis ezt írták róla...
demo download még mindig nincs....
bld
remélem ha lesznek benne párbezsédek az intróban akkor nem baszsák el vmi buzi szinkronnal: )
amúgy lassan lehet kéne vmi faku...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

BaLeeX
Marha rosszul csinálták ezt. Rengeteg lada fan ezt szánta a fa alá nem hiszem hogy nagy dolog lett volna az angol változatot párhuzamosan csinálni az orosz nyelvûvel.

bld
kár h az ilyenek felérnek a billentyûzetig
dászvidánnyá távárisi!
ahogy elnéztem azt a képet a menürõl.. talán mégis meg kéne várni azt a fránya fordítást: )

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ÁjjLe BoBBi
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
AKAROMMMMM

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Evogordon
Else hiszem hogy már rég kintvan a teljes verzió a törtet meg még nem adták ki :|

Istencsászár
fényévekkel jobbak szebbek stb.. )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Evogordon
Hát ja ezek high poly renderek.

Istencsászár
szép renderek😄 csak a játéktól ezek fényévekre vannak

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES