LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raho
Már nagyon várom!<#eljen>

VW Jetta II 1,8T

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

M@TriX
még nemtudni, gondolom az angol verzió lesz hazánkba is, ami a jövõ év elején várható...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

És mikor jelenik meg várhatoan magyarországon????
bld
já nye znáju.....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bestGP
aha

hüje vagy hamán szép nem!4

M@TriX
A kiadó az ND lesz, ott is még a "Скоро в продаже"-nál szerepel, de valami december rebesgetnek.
Az Ozon-on valszeg elõrendelni lehet még... ha lehetne kaõpni tuti lennének már képek meg minden...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Duddits
Nah ugye, hogy nem jött ki?! Én megmondtam! <#beka3>

Szerintetek a PS hez amit még régen vettem kormányt azt át lehet alakitani a dugóját usb re vagy más fajtára ?

Muki100
Да прибудет с тобой сила
oroszul: az erõ legyen veled. Tök jófejek ha megértik mit mondasz nekik<#vigyor2>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

malter
akkor azért nem nagyon van ingame kép/video csak elvétve
Muki100
Nobody can't tell to you exact release date because it is unknown. Geleos (developers of LRC) at start of december say what release delayed for some (non-durable) time. Since was no any official information about release of the game. Under some unofficial information it is possible to assume that release takes place hardly after January, 10th.

PS
words like 'bourgeois' and something almost like capitalist is joke.

Na ez eddig a leghasználhatóbb.
MÉG A RUSZKIKNÁL SE JÖTT KI!
Ja, és már írtam nekik cirillel is. Van nekik valami cirillre átforgató masina a fórumjukon, de csak nevettek amikor az angol szöveg kijött nekik cirill betûkkel :D

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

malter
mond nekik kapnak 1 üveg vodkát,egyböl beszédesebbek lesznek:)
bertino
ez is valami... köszke

Muki100
Is there a demo available?
Demo is Not available.

From the good old 1200 to Revolution?
Yes.

When is the international version coming out or when is the game released in Europe?
International version will be accessible, I don't it know will be let out in the Europe.

Nem tudják pontosan mikor, de januárra tippelik

Egy ember válaszolt angolul, de mint láthatjátok az se profin. Babelfishel azért lefordítottam amit a többi írt és ezek itt burzsoáztak meg kapitalistáztak. Pedig komcsi vagyok. Még a moderátor is csak cirill betûvel írt és szerintem a másikat baszhatta le..az meg valami olyasmit írt hogy ez azért van oroszul mert csak oroszoknak van. De nekem válaszolni már megerõltetés lett volna. Mindegy, legalább ennyit megtudtunk

ja..babelfosh..:)
remeljuk megtudsz vmit...

Muki100
Valaki törni angol. Csak nem babelfishes fordítás?<#crazya>
Mindegy, jó ötletet adtál. Írtam a fórumjukba és megkérdeztem hogy mikor adják ki a nemzetközi verziót európában meg hogy van e demó.
Ja, és a fórum rangom comrade<#beka3>

tessék:You did not enter into the system or you do not have rights for the access to this to page. Reasons can be similar: You not zaloginilis'. To enter into the system it is possible, after introducing its it is no and password into the form, which is been located below. You do not have rights of access to this page. It can be, you do want to fulfill the functions of administrator or moderator unusual to you? Right, comrade, does not stand. This work is not so merry, as it seems. You can be zabaneny, or your akkaunt can be, until now, not activated. User: Muki

bertino
<#ijedt><#fejvakaras>

Muki100
http://www.kamrad.ru/kvb/register.php
lent a jobb gomb az reset fields! a baloldalit kell nyomni!
mindig figyeljétek hogy mi az amire rákattintotok annak mi a címe, mert ott angolul van.
én itt akadtam el:
Вы не вошли в систему или не имеете прав для доступа к это странице. Причины могут быть такими:
Вы не залогинились. Войти в систему можно, введя свой ник и пароль в форму, находящуюся ниже.
Вы не имеете прав доступа к этой странице. Может быть, вы хотите выполнить несвойственные вам функции администратора или модератора? Право, камрад, не стоит. Эта работа не так весела, как кажется.
Вы можете быть забанены, или ваш аккаунт может быть до сих пор не активирован.
Пользователь: Muki

Nem tudok új threadet nyitni angolul :(
Ha egy táváris elmagyarázná hogy mit a bajuk akkor a többit én már elintézném angolul. Daszvidannya<#nyes>

hykao
Õk viszont tudnak angolul. Úgyhogy aki nagyon izgul, az nyugodtan írhatna a fórumukba angolul, feltehetné a kérdéseit, esetleg kérhetne kis ingame videót, miegymást, rákérdezhetne a demóra, s a nemzetközi kiadásra is...nem csak mindig a sültgalambot kell várni, hogy berepüljön a pofába (azaz mikó' lesz letölthetõ valahonnan...)!
bertino
ja!

bld
az a baj h nem tudunk oroszul...:)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

csm
legyen igazad

BMW 325 iX Rallye Car :)

bestGP
tuti h kiadják csak késik

reaper4
akkor így jártak. van más módja is.....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

csm
sztem meg ki se adják itt :(

BMW 325 iX Rallye Car :)

hát.. szerintem ebbõl már csak 2006 lesz :(<#rinya>

streeter
Még mindig semmi hír a játékról??

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!!!!
Én is szeretném már nyomatni a jó kis 1600-al,mien jó is lenne már!!
:-(
báttyó02
htx,viszont

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

dark prince 14
Remélem a két ünnep között már nyomhatom a gázt!!!!!

EASY RIDER ÖCCSÉM!!!

BOLDOG BÉKÉS SOK AUTÓS JÁTÉKKAL TELI KARÁCSONYT ÉS HASONLÓ JÓ ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

datango
bódóg ladás karácsonyt!

báttyó02
ja :(

bestGP
eh még mindig semmi hir:(

hykao
Hát igen...ha olvasnál is, nem csak a képeket néznéd, akkor rájöttél volna, hogy azok a forgalom autói...
báttyó02
hogynézne ki ha csak ladák lennénwk a városba? :w

láttam az egyik videót és mit kerestek benne BMW-k Audi-k és Merci-k ez nem csak simán LADA racing??????

M@TriX
;) jaja :)

12346
azért azt az "Élethû fizikai modell és hangok" feliratot nem hiszem, hogy eröltetni kéne. kétlem:)

bestGP
lol ezek csinaltak sztem a polskisat is:)
vmi vicc, de legalab probalkoznak

dark prince 14
Háát lehet ha a Starship Troopers is bekerül akkor minden lehetséges........

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

nagykispeter
itt
nem tudom tervezik-e a LADA-t is?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

arty
én is egy ezerötös kocka volánja mögé ugranék be, nomeg persze egy kombi ezerkettesbe :D

Forza.

bld
a colin mcrae2v3ban is volt egy, haverom is csinált egy ladát (kocsmalada) pont olyanra mint amilyennel õ is rallyzott annak idején

bestGP
ehh
énis azok pártján állok, aki a régi modellekért hal meg.
rally tropfit emlitett valaki. nos annak a fizikája eszméletlen jó lett (szvsz) nem is ismerek jobb fizikáju ralligémet. Esetleg a CMR2 jöhet nálam szóba, RBR mellet.. utóbbihoz viiszont muszály egy kormány, hiszen anélkül MISZAR ^^

szal pl lari trofihoz vagy 100 emilt kulteme h csinaljanak már 2107 est, de végul egy 1200 es sikerult is, amivel aztán máig játszok. Mivel más gémbe soha nem volt még lada.. kiscit mondjuk hányingerem van a sok szpojleres ladától (persze ez függõ h ki mit szeret, engem a rally ág jobban vonz), de remélem ez személyre szabott lesz h a külsejét ki hoogy alakítja.. a külsejét tuti nemfogom igy eltulozni a koockámnak ^^
nagyoon sok jo dolgot meglehetne csinalni a gémbe, ha az osz fejlesztõk tisztába lennének azzal, hogy mennyi millió ember imádja a régi jó kockákat :)

hykao
Én megnéztem a demót...kb. 5-10 perc, s röppent is lefele...
Bucser
Feltettem nem indult leszedtem töröltem:D kb 30 perc:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gumikacsa
3 óra??? Kis mazoista... :)

Renault magnum http://kamionszim.hu

mikor jön M.o.-ra nagyon várom fõleg akkor ha street legal szerû sztem a street legal redline jó játék volt ha akkor az jó játék akkor ez szuper játék lesz bárcsak a kezeim között lehetne