LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Amúgy Demo vagy valami ? Nem volt anno szó egy demo-ról ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Vááá ez a videó méginkább csak felcsigázott <#wow1><#worship><#worship><#vigyor3>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

M@TriX
ne aggódj ha van valami itt beírom 😉

jelenleg két dátum van március 14 és 24. reméljük az egyik bejön.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bld
na megnéztem a videót és ellátogattam az lrc.games.ru vagy miylen oldalra is na hát nem lettem okosabb ismét😊 vmik aki jobban tud oroszul mint én(nem nagy dícsõség ugye<#idiota>) az esetleg nézegesse már meg hátha van vmi okosság😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

kovecses
Már rohadtul várom a teljes verziót! Remélem nem szeptemberben lesz!
Ha valaki tud valamit dobjon egy mailt! Köszi

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

M@TriX
hooop, egy új videó és két új kép bõvebben...
a videó kissé nyiszlett de a képek szépek.

valaki nem nézte véletlenül mostanában az MusicTV-t?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bocs roszz a cim (http://www.gamepressure.com/game_info.asp?ID=6494)
itt (www.gamepressure.com/game_info.asp?ID=6494 - 30k) azt irjak hogy marcius 14-en jon ki,remelem ugy lesz.naon jó lenne már nyomni a gamet .
M@TriX
na egy kis új infó. ha lehet hinni annak az arcnak, akkor 03.24 lesz a megjelenési dátuma. hogy igaz-e? akkor kiderül...

M@TriX
hamár így feljött a topik akkor beírom, hogy annyi újdonság van, hogy 25-én, holnap lesz egy játékbemutató és arra egy klipper készítenek a fejlesztõk.
de nagyobbrészt valódi verdákkal, szóval ne in-game-re számítsatok. meg mondjuk az utolsóü videó sztem kb a nagyrészét megmutatta a gém,nek, szóval nekem videó nem is kell, csak a full game vagy esetleg egy demó 😉

u.i.: rendrakás indul 😉

Truck Driver001
nekem is fontos hogy 1 kicsit maradj nyugton.a game csak márciusban jön ki,ha nehezedre esett wolna vissza olvasni pár hsz-t.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Sziasztok.
Valaki meg tudná mondani hogy honnan lehet leszedni?
köszia szépen
-FONTOS
12346
legközelebb olvass is, mert így hamar lehet a saját neveddel fémjelzett tápigod a gumiban😄 vagy csak simán "közkedvelt" lehetsz^^

bld
ezért igazá kár volt beírni a topicba.....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Mi lenne ha csak egyet görgetnél és visszaolvasnál...?Már ne haragudj
Honnan lehet letölteni ladás játékokat???kössz mindenkinek
M@TriX
ajjajjjj!! 😊

arty
vagy még mindig nehéznek itélték 😉)

Forza.

M@TriX
helyes meglátás 😉 reméljük amiatt csúszik, mert mondjuk ezekre a visszajelzésekre esetleg felfigyeltek, persze ezt kétlem, legalábbis a tendencia nem ez. hanem mondjuk leadták a goldot, a kiadónak a gépén meg nem indult el 😊

BaLeeX
Fizikán még csiszoljanak egy picit aztán jó lesz.
Én nem bánom, hogy annyit késik ha cserébe egy játszhatóbb játékot kapunk majd.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

M@TriX
hát még nem most....
infó:
LRC csak márciusban forrás: Játékok.hu

Hát én reméltem, hogy egy jó szimulátor jellegû játékot kapunk, de a vidót látva ez egy NFS russian mod. Azt hittem ki tudom próbálni egy ladában is a házilag szerkesztett kuplungomat, de úgy néz ki hogy még az sem lesz benne.<#levele>
Azért remélem legalább a hangok eredetiek lesznek, és változni is fognak ha pl teszek rá egy duplakoppányt.

AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!

mikor jelenik már meg.

\\__/) (O.o) ( } { )

Tomo15
Legalább irányitották volna kormánnyal azt a kocsit<#vigyor2>Talán úgy nem nézett volna ki ilyen "gagyian" a mozgása😄
Opelfan
Tök felesleges leszedned a nagyobb videót 4s a külömbség a kettõ közt, hülye ruszkik ugyanazt tették fel...

Egyébként nekem nagyon tetszik, a forgalom autói detto úgy közlekednek mint a Midtown Madnessben a forgalom kocsik egyszóval elég gyökér. De legalább jobban néznek ki mint a MM-ben.

Olyan gokartos az irányítása a kocsiknak, ahogy néztem az NFS U1-ben volt hasonló de ott legalább dölt egy picit a kocsi, sõt azt is mondhatnám, hogy olyasféle a kocsik irányítása mint a Test Drive 5-é amilyen volt. Mindenesetre jó lenne kipróbálni mert csak Ladáról van szó nem Mitsubishikrõl Toyotákról stb 😊. Azt meg merem remélni, hogy nem úgy lehet új versenyre menni benne hogy fel kell optikázni mint az állat 😊.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Leszedtem az új 13 megás videóttegnap ma húzom le a 39 megásat a hivatalos oldalról. A 13
megás nagyon tetszett mert 3 dolgot láttam ami az nfsu-ban nincs:járókelõket,sofõrtöket az autókban,belsõ nézetet.Sõt ha azt beleszámítjuk hogy ez egy igazi városban(Moszkva) játszódik akkor már 4 olyan dolog van benne ami nincs az nfsu-ban.Csak adják már ki végre nálunk,az se baj ha oroszul.

arty
sztem tipikus evolucioja az átlag PC-s játéknak ...

- fejlesztõnek van egy baromi jó ötlete
- fejlesztõk kocsirajongók
- fejlesztõk szeretnék a játékban a realitást
- kiadóhoz mennek egy koncepcioval
- kiadó lecsap rá, kikerülnek az elsõ múvik
- telnek mulnak a honapok, évek
- kiadó sok zsét akar, legegszerûbb modszer elõvesz: lebutittatja, leegyszerüsítteti a játékot, mert a kölköknek állitolag az kell
- a megjelenés elõtti demok, képek, videok csalódást okoznak azoknál akik várták ... hiszen nem ezt, nem teljesen ezt várták
- program megbukik(vagy nem tarol akkorát), hiszen a rajongói mag lemond róla (és kezdõdik a warez okolása) ld. még crashday (jóeséllyel) ...

b-terv: kijön szimként, kölkök nem tudnak vele menni, mint a nidforszpidbe és ugyanigy megbukik 😄 ld. még RichardBurnsRally

evvan most 2006ban, PC-n ... kivülállóként ezt látni.

Forza.

ez a video sztem nem a vegleges formajat tukrozi a jateknak
legalabbbis annyit csak megcsinalnak meg hogy a trolik ne leengedett aramszedokkel rohangaljanak😊

Hát nem tudom milyen lesz,a videó az elég gáz,de a Lada az Lada.Úgyhogy jöhet

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

bld
remélem el lehet ütni õket<#idiota>
na jó félre téve atréfát ak orábbi videók sokkal bíztatóbbak voltak valóban de várjuk ki a végét csak nem cseszték el...

azert az pozitivum h vannak emberek az utcakon

*jelenjen ( láccik hogy hétvége van )

jelenleg már meg faszom kivan

szerintem ebbõl még bármi lehet. PL az elsõ videók körül nem is volt a kocsiban csávó aki vezetné.. akkor meg az volt zavaró..

gumikacsa
bizony, szerintem is azmiatt csalóka

Renault magnum http://kamionszim.hu

M@TriX
azért szerintem leírni még nem kell, majd meglátjuk ha megjelenik.

bertino
igen, csak hát a juzerek inkább mennek a saját agyuk szüleménye után...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bobka
szerintem ez a video fel volt gyorsítva eléggé.csak a sebesség változását is nézed látszik.szóval azért nem látszik fizika...

bobka.uw.hu

arty
matrix: thx a videot ...

sajnos ez akkora trágya lesz, h ehez képest az nfs bármelyik része szimulátor 😞 hova lett a korábban látott fizika ?????

ez ilyen value autos legoracer ... pffff... mekkora csalódás, a modellek olyan szépek ...

Forza.

gumikacsa
Nem jelent meg, csak a ruszkik közt is van egy-két baromarcú, akinek hetekkel, hónapokkal a megjelenés elõtt "megvan"...

Renault magnum http://kamionszim.hu

M@TriX
akkor úgy volt, hogy megjelent, de akkor kiderült, hogy mégsem...
vagy mégis? akkor biztos lennének már nemhivatalos képek is stb.
szóval sztem még nem...

streeter
Jópár hete arról volt itt szó hogy az oroszoknál megjelent, de az európai nyelvû változatra még várni kell egy kicsit.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

M@TriX
én is úgy tudom, hogy még csak elõrendelni lehet, de lehet, hogy már megejelent.

Muki100
honnan veszed hogy már kijött?
ránéztem a fórumra és valami korolev azt mondta hogy talán ezen a héten kijön, de ez még mai írás volt

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

M@TriX
majd meglátjuk ha sokan sírnak egy patchba még ezen javíthatnak. ha egyszer benne volt vissza lehet rakni, valszeg a kiadó ugrált.

bld
na hát megnéztem énis
afizikát télleg sikerült elcseszni... eddig fanatik voltam mostmár inkább azt mondom h max letöltöm... esetleg... ha nagyon unatkozok....

streeter
Oroszoknál kijött már.... Szóval aggódunk. Nem hiszem hogy az EU-s megjelenésr javítanak rajta.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

bertino
mit izgultok ? kijött már ? nem
akkormeg ?

azután, hogy kijön, lesz értelme az ilyen hozzáállásnak

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tomo15
Az eléggé gyér lett😞
streeter
Mi ez már????????????
ÁRKÁD????????????????
Hol a fizika?????????
A videó alapján semmi fizika nincs a játékba. Meg a kocsi mozgása.... Hagy némi kivánnivalót maga után.
Én 1000szer jobbat vártam.