LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
jelenleg két dátum van március 14 és 24. reméljük az egyik bejön.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ha valaki tud valamit dobjon egy mailt! Köszi
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
a videó kissé nyiszlett de a képek szépek.
valaki nem nézte véletlenül mostanában az MusicTV-t?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de nagyobbrészt valódi verdákkal, szóval ne in-game-re számítsatok. meg mondjuk az utolsóü videó sztem kb a nagyrészét megmutatta a gém,nek, szóval nekem videó nem is kell, csak a full game vagy esetleg egy demó 😉
u.i.: rendrakás indul 😉
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Valaki meg tudná mondani hogy honnan lehet leszedni?
köszia szépen
-FONTOS
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Én nem bánom, hogy annyit késik ha cserébe egy játszhatóbb játékot kapunk majd.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Azért remélem legalább a hangok eredetiek lesznek, és változni is fognak ha pl teszek rá egy duplakoppányt.
AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!
\\__/) (O.o) ( } { )
Egyébként nekem nagyon tetszik, a forgalom autói detto úgy közlekednek mint a Midtown Madnessben a forgalom kocsik egyszóval elég gyökér. De legalább jobban néznek ki mint a MM-ben.
Olyan gokartos az irányítása a kocsiknak, ahogy néztem az NFS U1-ben volt hasonló de ott legalább dölt egy picit a kocsi, sõt azt is mondhatnám, hogy olyasféle a kocsik irányítása mint a Test Drive 5-é amilyen volt. Mindenesetre jó lenne kipróbálni mert csak Ladáról van szó nem Mitsubishikrõl Toyotákról stb 😊. Azt meg merem remélni, hogy nem úgy lehet új versenyre menni benne hogy fel kell optikázni mint az állat 😊.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
megás nagyon tetszett mert 3 dolgot láttam ami az nfsu-ban nincs:járókelõket,sofõrtöket az autókban,belsõ nézetet.Sõt ha azt beleszámítjuk hogy ez egy igazi városban(Moszkva) játszódik akkor már 4 olyan dolog van benne ami nincs az nfsu-ban.Csak adják már ki végre nálunk,az se baj ha oroszul.
- fejlesztõnek van egy baromi jó ötlete
- fejlesztõk kocsirajongók
- fejlesztõk szeretnék a játékban a realitást
- kiadóhoz mennek egy koncepcioval
- kiadó lecsap rá, kikerülnek az elsõ múvik
- telnek mulnak a honapok, évek
- kiadó sok zsét akar, legegszerûbb modszer elõvesz: lebutittatja, leegyszerüsítteti a játékot, mert a kölköknek állitolag az kell
- a megjelenés elõtti demok, képek, videok csalódást okoznak azoknál akik várták ... hiszen nem ezt, nem teljesen ezt várták
- program megbukik(vagy nem tarol akkorát), hiszen a rajongói mag lemond róla (és kezdõdik a warez okolása) ld. még crashday (jóeséllyel) ...
b-terv: kijön szimként, kölkök nem tudnak vele menni, mint a nidforszpidbe és ugyanigy megbukik 😄 ld. még RichardBurnsRally
evvan most 2006ban, PC-n ... kivülállóként ezt látni.
Forza.
legalabbbis annyit csak megcsinalnak meg hogy a trolik ne leengedett aramszedokkel rohangaljanak😊
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
na jó félre téve atréfát ak orábbi videók sokkal bíztatóbbak voltak valóban de várjuk ki a végét csak nem cseszték el...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bobka.uw.hu
sajnos ez akkora trágya lesz, h ehez képest az nfs bármelyik része szimulátor 😞 hova lett a korábban látott fizika ?????
ez ilyen value autos legoracer ... pffff... mekkora csalódás, a modellek olyan szépek ...
Forza.
Renault magnum http://kamionszim.hu
vagy mégis? akkor biztos lennének már nemhivatalos képek is stb.
szóval sztem még nem...
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ránéztem a fórumra és valami korolev azt mondta hogy talán ezen a héten kijön, de ez még mai írás volt
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
afizikát télleg sikerült elcseszni... eddig fanatik voltam mostmár inkább azt mondom h max letöltöm... esetleg... ha nagyon unatkozok....
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
akkormeg ?
azután, hogy kijön, lesz értelme az ilyen hozzáállásnak
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ÁRKÁD????????????????
Hol a fizika?????????
A videó alapján semmi fizika nincs a játékba. Meg a kocsi mozgása.... Hagy némi kivánnivalót maga után.
Én 1000szer jobbat vártam.