3677
  • [HUN]FaTaL
    index meg ilyesmi került a játékba?:)
  • Newfronter
    Nem tudom hogy HDR vagy nem, de inkább bloom-nak tűnik.
    Hiába állítottam eddig bármit is, igazából csak csúszkák vannak, de sehogysem tudtam élsimítást állítani, a Catalyst Control Center-ben sem.
    Sajnos az AI sem egy nagy durranás. Van úgy hogy elkezd előttem kacsázni és kanyarnál nekimegy a falnak, oszlopnak... :( eléggé elszomorító.
  • Istencsászár
    Igaz, ha játékból nemis, de driverből biztos rálehet rakni az élsimítást.
  • hykao #1532
    Is. Több játékban már a HDR elterjedése előtt is volt ilyen effekt, pl: Hitman Contracts, Deus Ex 2, Thief 3, stb.
    Azért írtam így, mert a játék nekem még nincs meg, ezért nem tudom, hogy ezesetben pontosan milyen technológia felelős ezért a "homályosításért"...de remélem kikapcsolható, és azt is remélem, hogy az élsimítás viszont ráerőltethető valahogy...
  • Istencsászár
    HDR-nek híjják
  • hykao #1530
    Azt a rohadt szépítő effektet ki lehet kapcsolni vajon valahogy? Helyette jobb lenne inkább élsimítás...
  • Slayerboy
    Egyre szebb képeket raktok be... lehet h mégiscsak kipróbálom :P
  • Newfronter
    Sajnos eléggé nyomott hangok vannak, nem nagyon emlékeztetnek a Ladára :(
    Árkád a játék elég erősen. Az optimalizálás meg úgy ahogy van elfelejtették, mert csak úgy fut elfogadhatóan, ha kikapcsolom a közlekedést és a gyalogosokat (legalsó pipa , a felette lévő pedig az automata váltást jelenti).
  • Istencsászár
    Hangok?
  • Newfronter
    A grafikai beállításoknál a legfölső csúszka a látótávolság. Ha lejjebb veszitek nem szaggat annyira. Meg érdemes nézegetni a beállításokat, habár annyira nem lehet rondítani a játékon.... Csak nagyon kicsire ne vegyétek le a látótávot, mert akkor olyan mintha egy fal lenne előttetek. :)
  • M@TriX
    beszélnek az orosz oldalakon 1.1ről de lehet csak találgatás.
  • Newfronter
  • Toya
    Igen, lehet benne csak úgy autókázni legalábbis nekem úgy tünt, hogy van olyan mód amikor a szabályok betartása is szerephez jut.
    Nekem Win98 kompatibilis módban jobban futott.
  • [HUN]FaTaL
    nekem jön emuleról 8k-val, még 760mega van hátra
  • báttyó02
    nekem meg minimumon is szaggat mint az állat :C
    nemtom miér
  • Newfronter
    Amúgy meg aki azt feltételezi, hogy ez béta verzió, az téved, mert a bal sarokban ott van hogy v1.0.
    Most állítgatom a grafikát, meg miegymást, de erősen szaggat a játék ezen a konfigon. Persze fullon értendő.
  • Magnumrolcsi
  • gumikacsa
    Remélem, szabadon várostnézni is lehet, mert nem vagyok a versenyzés híve... :P
  • SomebodyEra
    Ha magyarosítást nem is, de azt leírom szívesen, hogy mi micsoda a menüben! Persze ha egyáltalán elindul majd...
  • Zetorg
    na akkor ha lejött, csinálhatnál egy magyarosítást :)
  • SomebodyEra
    Sziasztok!
    Én most kezdtem el szedni a #1466-os torrentről, nem mondom, hogy gyorsan jön, de 40-50kb/s között mozog! Ha nem kamu, már pedig itt páran mondták, hogy nem akkor nem lesz gond nyelvel, mert én is beszélek, anyukám meg anyanyelvi szinten beszél oroszul!Csak van még sajnos több, mint 2gb!
    Na jó játékot annak akinek már lejött
    üdv.
  • báttyó02
    én innen szedtem #1466
    5óra alatt lejött
  • KoNi
    tudnál linket adni, hogy melyik torrent file-t szedted le?
    (visszaolvasva találtam 1et, de ottkb 5 nap mig lejön :) )
  • báttyó02
    nekem 5óra alatt lejöt torrentről....
  • streeter
    Áhh nem igaz. emule-on megállt a letöltés torrenten meg lassú
  • bestGP
    végre ittvan nakam is
    joistenmijo
  • báttyó02

• báttyó02
    utorrent
  • Toya
    BitComet
  • Newfronter
    Bocs, de valamiért nálam 1 órával korábban van... :S
  • streeter
    Melyik progit használjátok torrentre??
  • Toya
    Ja és nem ártana ha valaki lefordítaná :)
  • Toya
    Olyan oroszos :)
    Mondjuk jó lenne ha letöltenéd és kikisérleteznéd, hogy lehet gyorsítani rajta mert ez is sok dolgot tárol szerkeszthető editálható formában.
    Hogy milyen? Hát kilincsel előre senki nem fog benne sokszor fordulni...a Lada Evolution tetszik benne a legkevésbé. Jó a nagy forgalom, az elüthető gyalogosok, de elképesztő dolgokat is láttam már. Mentőautóba sávot váltó BMW, stb...
  • Alexease
    A kepek alapjan nagyon Street Legal-es (Invictus) engine-nek tunik:))) Bar a HDRI miatt mar valszeg az ujabb (CRC), vagy csak tovabb fejlesztett:) A fizika miatt nem lenne rossz:) De aztan valszeg semmi koze a kettonek egymashoz...:)))
  • DonManó
    melyik a setup?
  • báttyó02
    Kép (164.3 KB)
  • Alexease
    Akkor gondolom, gombokkal mar probalkoztal?!:) Milyen? Nagyon arkad? Vagy legalabb van benne valami vezetesi elmeny? Belsonezet van, az mar pozitiv, anelkul felejtos lenne (nekem):)
  • báttyó02
    telepitő is igencsak odavág ;D

Kép (184.9 KB)

Kép (185.2 KB)

Kép (183.4 KB)

Kép (186.8 KB)
  • Toya
    Helyes...ha nem akadályoz az orosz nyelv akkor majd derítsd már ki nekem hogy lehet egy kormányt működésre bírni ezalatt a játék alatt (már ha van neked).
  • nyaflaty
    helyes
    nekem is csordogál torrentről, az emuleről meg még mindig semmi...