3677
-
#2055 ÜDV
ehez a játékhoz van crack mert nem müxik ha van valakineg az linkelje be vagy valami!!!!!!!!! -
tomy1000 #2054 Hali
Valaki küldje már el a játék linkjét plíz!
Hiába olvastam vissza,nem találtam.:(
Torrentek nem mennek nekem.:(
PLÍZ HELP ME!!! -
#2053 Nekem az egész játékban, csak az a szőke punetta fekszik :) -
#2052 hát ez is egy verzió, az a lenti különbségre is magyarázatot adna, de nem kell összeesküvés elméleteket gyártani ;)
jah neked nincs meg az a bétademó féletlenül a gépden? esetleg ott nem lehet lehívni a konzolt? -
#2051 Amúgy még azért nem értem mert anno a bejelentésnél nagyon nyomták ezt a "Saját fejlesztésű jtékmotor ..." ArtyShoc blablabla aztán jöttek a vidik amik a motor képességeit mutatják be erre fel kiadnák egy teljesen más motorral ? Érthetetlen!
Mivan akkor ha valami nem jött össze azzal a motorral azt nagy kusban azé halasztottak decemberben hogy erre a Dragor motorra átlőjék a gamét amire meg nemigazán maradt elég idejük! Mindenesetre ez a motor totál u az majdnam mint az SLR graf motorja.... -
#2050 НОВОСТЬ 3: Но на днях я узнал потресающую новость - движок ArtyShock ВООБЩЕ БЫЛ СМЕНЕН. Меня это поразило. Наверное все играли в Прогу для отладки AI.... Вот она как раз на движке ArtyShock. Все помнят ранние довольно красивые скрины LRC? -
#2049 Jah elég érdekes amúgy a konzol Shift + 0 -a nem 1 :)
Megnéztem nálam is Dragor-t ír ki érdekes felettéb érdekes...
Hová tűnt ArtyShock ??? ..... Hová tűnt a múlthavi fizetésem ... hová....
:D -
#2048 magyar billnél nem :) -
#2047 éppen most olvastam erről Dragorról összefüggésben az LRC-vel nem is értettem igazán ott azt írták hogy a Dagor 2.5-öt használja a gém, szóval én is kissé össze vagyok kuszálva ;)
bár lehet, hogy Dagor 2.5 alias ArtyShock -
#2046 MDS file -
zipp #2045 szeva srácok valaki nem tudná nekem elküldeni emailban a mds-filt??? tegnap töltöttem le és nem akar működni, én a wanadoo rol töltöttem és csak egy szaros mdf-file van semmi más és az is 4,65gb...
Lécci segítsen valaki email címem [email protected] -
#2044 -
#2043 Tudtommal Arty Shock motorral készült a game nem ? Erre fel itt ez a kép! DAGOR ???
-
SE #2042 Oroszokról csak annyit, hogy a Tetris-t is ők találták ki...
Úgyhogy azért tudnak vmit... -
#2041 Amúgy nekem az istenér nem jön be a konzol :P hiába nyomom a Shift + ~ (ez az 1 es gob nem ?) -
#2040 a tiéd már bőven belefér:D nekem továbbra is bejön a gém, a Keresztapa meg nem csoda hogy gond nélkül fut,a feelingje jó,de a grafika cseppet gyengébb,mint a Maffiáé,ami meg már nem mai játék -
#2039 Nem fáj én teljes mértékben megértelek én is széttudnék robbanni de nem változik azzal a helyzet ha szidalmazunk mindent amit csak érünk :).
Tényleg nem kötekedni akarok isten ments ha már a game le lett szúrva (talán mégsem) akkor legalább a topickot nem basszuk szét. Csak erre utaltam. -
theodor #2038 Én csak az igazságot írom.De ha az neked fáj akkor sorry -
#2037 Jobban érzed magad ettől ? Én is nekiálhatnék szidkozódni meg káromkodni DE mit érek el vele ? Értelme nincs nem kötekedésképp mondom semmi bajom a vélemény nyílvánítással persze korekt formában.
Amúgy is jönnek majd a láma NFS fügők azt lökik majd a láma szövegüket épp elég lesz az is tegnap is néztem a topickot hát voltak érdekes HSZ ek :). -
#2036 M@TriX:
Orosz fórumokon nem találtál valami okosat ? Én nézegettem meg siolabizálgattam de amiket láttam panaszokat meg képeket nagy valszin a warez verzióból bannak! Ha viszont tegyük fel ez egy béta és sokan leszedték mielőtt megvennék a játékat szal ha ez egy béta akkor baromi rosz reklámot csinált az esetleges jóval korektebb full játéknak.
Persze ez csak feltevés :) -
#2035 mi számít neked normális gépnek légyszíves áruld el -
theodor #2034 Hát azért a Godfather veri ezt a szartartályt alapból csak annyi hogy nem szaggat.Szóval munka se az LRC az nem munka az egy kommunista szar.ez van. -
#2033 Ne durvuljunk :) Megértem, hogy ver az ideg de mit oldasz meg vele ha szétt offolod a topickot ? Nem csak te csalódtál hanem rajtad kívűl még nagyon sokan :( Lényegtelen mien géped van az optimalizálatlan motor zabálja az erőforást és szagat ha 1GHz-es vagy ha 4GHz-s géped van akkor is :((.
Amúgy meg igazán akor háboroghatnánk ha megvettük volna a játékot és jópár ezer magyar forintunk bánna! De így hogy egyenlőre wrez verziót teszteltünk nemigen háboroghatunk!
OFF (on)
Amúgy nem csak az oroszoknak megy ez :) jó példa erre az EA The Godfather
asszem 40 vagy 50 Millió dollárt öltek bele és akkora bukta lett mint a ház !
OFF (off)
szal ezvan :) -
citrodante #2032 kár hogy csak par telon megy full képernyön havernak k300-on csak egy resze lathato -
citrodante #2031 de nem ám
-
theodor #2030 Ez a game a ruszkik legnagyobb bukása.Na meg a ki..a..ott pc-s ipar ami olyan szar hogy ha valakinek nincs 6600-as geeforca vagy az ati legdrágább kártyája az bújjon el.A k..va anyjukat.Én úgy rugdosnám szájba az összes ilyen fosarcú pöcst.Mit kápzelenek ezek a szar kommunista ruszki nyomorékok.Ezzel a tré garafikával így szaggat. -
#2029 ehe peddig nem is beszéltünk össze :) -
#2028 Mobilra is LRC :)
ITT :) -
citrodante #2027 sracok lada racing mobilra http://se.mobil.eval.hu/javak/thm/Lada%20Racing.jar -
#2026 Hát épp ez az ! MI a fene történt decembertől a játékkal ? Hovatünt az a fizika az a grafika??????
Hovatűnt Démon Hill ????
:) -
#2025 egy kis érdekesség... most és amúlt ;)
-
#2024 igen én is elakadtam egy picit! de van egy haverom aki tud oroszul! lehet mekkérem! ráadásul info mérnök! vicces h csak most jutott az eszembe -
SE #2023 -
SE #2022
-
#2021 Én malter magyarosításának estem neki és azt bővítettem. De jelenleg nemigazán jutok előre meg pár dolgot nem is értek!Hiányoznak dolgok meg menüpontok meg ienek amik a nyelvi fájlban bennevanak de a menüben nincsennek.
Továbbá a 2. menü feliratait nem nagyon találom semerre.
-
#2020 nekem bejön,már majdbem végig vittem,akinek meg nagyon szaggatt az vegyen normális gépet,igaz néha nekem is beszaggatt de csak azért mert időnként hozzányúl a vinyóhoz
-
#2019 priluki névvel nem viccela srác:D:D:D:D -
#2018 Ne kamuzz mindenkinek szaggat...havernak 2 gb rammal is! :P -
nyaflaty #2017 az egy mod amivel lehet menni a forgalom autóival -
#2016 keress oylan szavakat amelyekhez nem kell
[ebben a hsz-ben is sikerült]