LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az LRC_NO-DVD-ben levõ .mds-t nemtudom megnyitni dt4.03-al (file not accessable)
a .mdf-et mountolva kéri a licenszelt DVD-t ....
help me!
http://goo.gl/gd6Zi5
bizzunk abban h jonnek majd javito csomagok vagy h a fan modderek alkotnak vmit😊
A TRD3 nekem is nagyon tetszik, csak sajna nem volt hely így le kellett töröljem... de visszarakom és elgyepálok mindenkit simasuna szerverén :-DDDD
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A TRD3 amugy eleg komoly. Legalabbis mint technika, ami alatta mocorog. A grafikai, a hang, a tores-serules es a fizikai engine nagyon ossze van rakva. Sajnos a konzol-port es a "mindenkinek autosjatek" stilus miatt, nagyon nehez igazi velemenyt mondani rola😞 Sajnos meg Pro fokozatban is "integralva" van a TC, ABS, ASR, SC stb...😊
AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!
Ha egyesbe mész egyszer 30 at megy az autó betolod kettõbe vissza egy és akkor már 60 at LOL. Pedig a legelsõ videókon jól nézett ki de valami hülye nagyon átvariálta SZVSZ
Mert a régi videókon a hud is más volt mint a játékban, lehet valami nagyokos nagyon nehéznek találta és azt hitte hogy egy ilyen NFS utánzattal több pénzt tud majd keresni. Ja a starforce meg minek rá aki ezt letölti sztem le is törli bár én végigtolom hogy megnézzem milyen kocsik vannak de ennyi. Már meg van a szamár <#idiota>#idiota>
AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!
Bocs a képzavar miatt, de kb így lehetne jellemezni 😄
Még nem volt említés ilyenrõl,tehát megkérdem:Van a játékban dinamikus napszakváltozás??Mert sötétben készült képet még egyáltalán nem láttam.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Meg ha el kell érni egy pontot, akkor ha van elõtte valami akadály, annak simán nekimennek..LOL
De az hogy milyen lett...hát inkább dolgoztak volna vele még...
AI akkora barom, és a scripteket is elbaszták ráadásul. Egy erõsebb gépen is akad mint az állat, ha be van kapcsolva a forgalom, merthogy volt olyan sok eszük a készítõknek hogy ugyanannyi poligonból vannak a forgalom autói....
Szerintem ez nem 1.0 hanem 0.1 maximum. Bétának is gyenge....
Ha ugyanolyan hasznalhatatlanul lassu es bugos mint az SL(R) volt, orosznyelvu, raadasul SF3-as szivas es meg erosen arkados is, nem pazarolnek ra idot😊
Ja, es az 5. indok, hogy be van mountolva a TRD3 es lehuzas nelkul megy, felo, ha megpiszkalom a "rendszert" az sem fog elindulni😊))) Nem mintha olyan nagy szam lenne a TRD3, de azert sajnalnam😊)))))))
menü/opcio/controll és egyéb alap dolgok
Unzip this russian shit - burn or mount using DTools 4.o3 -
enjoy "bruming" a Lada
"This russian shit"... <#taps>#taps> Ebbõl azt lehet lehozni hogy neki sem tetszik ?
De télleg nem gondoltam volna hogy még az NFS MW-tõl is szarabb lesz, pedig attól nem lett voplna nehéz jobb játékot csinálni
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
\\__/) (O.o) ( } { )
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Voltam zárás előtt. _______________
mert elõzõ hsz -ból az jön le hogy trutyi csak a LADA feeling miatt megy el... :/
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
A fizikát elfelejtették beletenni, a gyári terveket a szemétbe dobták, mivel nem hiszem hogy a 2101-esbe gyárilag 5ös váltó van, a hangok nevetségesek: egy sebességbe vagy 5 ször felpörög az autó, üresbe nem lehet tenni a kocsit, kézifékkel bármilyen kanyart be tucc venni, egy hátsókerekes!!! ladával. Na így hirtelen ennyi. Jót nem tok róla írni. Pedig azt hittem hogy legalább egy NFS szinten lesz de ez még azt se éri el. Ezzel még azért se érdemes jáccani mert LADA! LOL!!! <#taps>#taps><#taps>#taps>Orosz barátaink kitettek magukért...
miateendõ
bemuntoltam démonba
aztan amikor inditanam pofazik vmi librarirol, feraktam, reboot, aztanmeg azt irja hogy tegyem at masik meghajtoba a cédét :|
miarak van
hüje vagy hamán szép nem!4
elütök pár csávót, erre a semmibõl jön a zsaru 😄
BMW 325 iX Rallye Car :)
28 mega van már csak hátra és megállt<#guluszem1>#guluszem1><#falbav>#falbav>