3677
  • Omlás
    Ismét csak hová tűntek a nyelvi fájlok ?? ... Hová tűn a teljes állomány....
    Hová tűnt pistike plüsmacija ? .... Hovátűnt Démon Hill ... :P ezmá volt eccer :S :DDDDD
  • Omlás
    Érdekes dolgot találtam ismét a magyarosítás folyamán! A nyelvi fájlokat tartalmazó mappában ezen fájloknak KELLENE lennie!
    locTable.csv
    in_race.csv
    hotkeys.csv
    tracks.csv
    cars_n_upgrades.csv
    pr_actions.csv
    vinyls.csv
    characters.csv
    splashes.csv
    advertisment.csv

érdekes módon jelenleg ezek találhatóak meg CSAK :

hotkeys.csv
    in_race.csv
    locTable.csv

Hát mit ne mondjak ÉRDEKES.
  • geimre
    Így sajnos eléggé élvezhetetlen a játék! Pedig nagyon vártam.................
  • Omlás
    egyenlőre nemigen :(
  • geimre
    Sziasztok! Lehet valamit csinálni a szaggatás ellen????
  • Omlás
    Mégvalami:

LRC_DVD.mdf és LRC_DVD.mds legyen a 2 image fáj neve!
  • Omlás
    Hát Én optimista vok meg minden de egyre kissebb ennek az esélye :(
  • GhostMan
    valaki tud nekem adni olyan linket ahonnan le tudok tölteni a gamehez magyaritást.
  • GhostMan
    nah ha valakinek nem megy a telepités !
    annak a következök!( http://ladaracingclub.webidea.hu:80/LRC_NO-DVD.rar )
    innen letöltöd az mds fájlt ha ez megvan akkor szépen berakod abba a könyvtárba ahol van a lada racing mdf.-je ! FONTOS HOGY UGYAN AZ LEGYEN MIND A 2 FÁJL NEVE !! ÉS DAEMOON TOOLS -AL AZ MDS-T BE KELL MOUNTOLNI !
    HA IGY SE MEGY AKKOR A GÉPED GYENGUS ÉS MÉG MIELÖTT FELTELEPITENÉD A GAMÉT AZ ELÖTT OPTIKAI MEGHAJTÓ (DVD-ROM)-T LEHUZOD AZT CSAK UTÁNA TELEPIESZ.
  • [HUN]FaTaL
    én csak reménykedem benne hogy ez tényleg csak egy béta ami a netre került...
  • Omlás
    ArtyShock motor teszter progik !

Elég korekt nemvágom mért nem ez a motor viszi végül is a játékot!
  • voxom
    romet

#1877, #1884 ITT VAN A SEGÍTSÉG!!!!!!!!!
  • Omlás
    Matrix pls szinkronizáld ezt nekem :

Купить иль нет ?

:) köcce!
  • romet
    Jólvan na azért nem kell leharapni a fejemet csak felhuzot ez a lada racing és elszakadt a cérna szóval csak az MDS file-t csak be kell másolnom ugyanarra a hejre ahol az MDF file van? ha segitetek akkor nagyon szépen megköszönöm
  • nagykispeter
    Csak az 1200-est lehet ebbe használni szabadon?
  • Istencsászár
    Ez nem lustaság hanem : primitívség.
  • Siluro
    4.03mas Daemon Toolsal mountold az MDS filet. Ez kell még hozzá, és enjoy (már amennyire lehet :()
  • father1989
    bocsi srácok de én ha lehuzom a kábelokat akkor sem megy!mi lehet a gond???Légyszives írjatok!!!!
  • Omlás
    Igen igen a régi szépidők .... A védelmek fejlődnek ... eggyes játékosok lustulnak..

E van :(
  • nickwaren
    esetleg olvass visszább minden le van írva,de ha túl lusta vagy használni az egeret és az eszedet,sztem mindkettőt vidd vissza oda,ahol kaptad,mert egyikre sincs szükséged
  • Tomo15
    sajnallak hogy idegbeteg vagy, de esetleg ott van a lap alján a kereső. Beirod, hogy mds-és jó.
  • M@TriX
    menj ki moszkvába és vedd meg.

haj régi szép idők amikor még indult a warez és mindenki keresgélt okosodott, olvasott.
    most bezzeg...bazzeg
  • romet
    HOGY A PICSÁBA INDUL EZ A SZAROS JÁTÉK MERT ÉN AMIKOR KICSOMAGOLTAM NEM IS VOLT
    MDS FILE HANEM CSAK EGY SZAROS MDF FILE A GAMEZ.FEE.HU -RÓL TÖLTÖTTEM LE
    MOST MIT CSINÁLJAK HOGY INDULJON AZ A SZAROS JÁTÉK???????????????????
  • Omlás
    Mien VGA-d van ?

Ha ATI akkor nézd meg a játék DVD-n lévő Drivert és tedd fel! Azzal elvileg hiba nélkül kell futnia! Ha Nwidia akkor detto!
  • Bendoo
    Hali!

Ha valakinek van ötlete, hogy mitől marad nekem ilyen elmosott, és tök fehér az egész képernyő a játék alatt, de csak egy ideig, lécci segítsen már, mert nekem nincs több ötletem. Akármit kapcsolgathatok, az ottmarad. Amúgy aránylag el tudnék hülyéskedni a játékkal, de így aztán totál élvezhetetlen :(
  • Naxos
    arra én is rájöttem....
  • Omlás
    Valszin valami Flash es gix van..
  • Naxos
    én még a starforce védelmig se jutottam el mivel már rögtön mountolás után ezt írta kis a vindóz: "Az alkalmazás vagy a DLL G:\FlashPlayerControl.dll nem érvényes Windows bináris fájl. Ellenőrizze ezt a telepítőlemezén." valaki tudna segíteni? (sp2-m van)
  • tomy1000
    Nekem is kéne link...
    PLÍZ PLÍZ PLÍZ
  • nagykispeter
    Aha és tudod ki volt ez a Putyin?
  • daf xf
    Valaki tudna adni 1 ftp-t a gémhez ha szépenmegkérem?
  • voxom
    bartmanw..-on találtam ezt a "hungarositast" elég gyenge de valamit hátha segít.olvastam már páran hozzákezdtek a magyarosításhoz hajrá!!
    LINK:HUN
  • daf xf
    Aha köszi.
  • Sidewinder
    Válas theodornak: Csak annyit az orosz PC-iparról hogy ők csinálják a világ legjobb harcirepülőszimulátorait (Il 2 sorozat,Lock On),a legjobb vírusirtót(Kaspersky),a leghatékonyabb, legnehezebben feltörhető másolásvédelmi rendszert(Starforce),meg persze a Tetris is az ő találmányuk.Azért mert ez a fejlesztőcsapat ezt a játékot nem optimalizálta attól még nem az orosz egész pc-ipart kell szidni.Pont azért mert ettől függetlenül nagyszerű eredményeket értek el a példák:Il 2, Lock On ezze a két a játékkal nyomulnak a Magyar Repülőszimulátor Bajnokságon is,a Repülőszimulátor Európabajnokságon is.Emellett minden nagy játékkiállításon ahova elvitték őket (pl.E3)megnyerték a legjobb repszim-nek járó díjat.Amúgy gyakran látok game újságokat (mindenfélét)és a legkevesebb százalékot kapott pc játk amit láttam azt az amcsik csinálták és 26%-ot kapott.A leggyengébbnek értékelt orosz pc játék amit láttam az 69%-ot kapott az újságtól.Mégvalami az oroszok nem komcsik ugyanis az Egységes Oroszország Párt a kormányzópárt és annak egyik tagja maga Vlgyimir V. Putyin vgyis maga az orosz elnök is. Vagyis nem komcsi.A komcsi párt is bejutott az orosz parlamentbe de a népszerűségük folyamatosan csökken mert Putyin jól dolgozik (tavaly is 7,9 százalék volt a gazdasági fejlődés),elégedettek vele az emberek.A komcsikat inkább csak az öregek szeretik de azok közül is sokan átpártolnak inkább Putyinhoz.Putyin viszont a komcsikat nem nagyon szereti erre csak egy mondását idézném: "A komcsik svábbogarak(=csótányok) akik vagy megújulnak és átalakulnak egy Ny-Európai típusu szoc.dem párttá akikkel normálisan lehet beszéni,esetleg együtt dolgozni vagy mint ahogy a statsztikák mutatják szépen kiesnek a parlamentből lassacskán tehát a választók eltapossák őket." Úgyhogy inkább csak ezt a konkrét játékot szidd és ne az egész orosz pc-ipart.
  • romet
    ÜDV
    én a gamez.fee.hu oldalról töltöttem le és amikor kicsomagoltam akkor csak ez
    volt benne (pico-lrc.mdf) MDS file nem volt benne és nem indul kéri a cd-t
    máshonnan le lehet tölteni valamien nem fizetős oldalról ami indul?
  • Omlás
    Pedig nem kell ha kéri akor roszul csináltál valamit pl elfelejtetted lekötni az optikai meghajtókat! De ha vissza olvasol pároldalt akor frankón megfogod találni hogy indul el a game! Ha lusta vagy a za te bajod! :)
  • nickwaren
    igazad lehet,ezzel a motorral kapcsolatban,az előbb voltam fent a honlapjukon,és ami legutóljára kijött videó úgy néz ki a játék most,de amik képek vannak azok teljesen mások,más optikai tuning meg kereker vannak,meg az egész realisztikusabb,sőt a játék elején a videóba is másképp néz ki a game,sztem valamit nagyon elnéztek és már nem akarták tovább halogatni,így meg jól pofára ejtik a népet,vagy majd kidobnak egy 2 gigás patchet:S amúgy már végig is vittem:D
  • tomy1000
    Esetleg valami nem fizetős link?
  • Gyuri10
    Légyszi küldjön valaki serial-t mert kell hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Omlás
    Sajna nem lehet lehívni de ha a motor által használt fájlokat nézzük :

Beta:
    .pak

Teljes :
    .bin nagyrészt

CRACK nincs !
    Ahonnét leszehetitek : ITT is pl