3677
-
#2095 Ismét csak hová tűntek a nyelvi fájlok ?? ... Hová tűn a teljes állomány....
Hová tűnt pistike plüsmacija ? .... Hovátűnt Démon Hill ... :P ezmá volt eccer :S :DDDDD -
#2094 Érdekes dolgot találtam ismét a magyarosítás folyamán! A nyelvi fájlokat tartalmazó mappában ezen fájloknak KELLENE lennie!
locTable.csv
in_race.csv
hotkeys.csv
tracks.csv
cars_n_upgrades.csv
pr_actions.csv
vinyls.csv
characters.csv
splashes.csv
advertisment.csv
érdekes módon jelenleg ezek találhatóak meg CSAK :
hotkeys.csv
in_race.csv
locTable.csv
Hát mit ne mondjak ÉRDEKES.
-
geimre #2093 Így sajnos eléggé élvezhetetlen a játék! Pedig nagyon vártam................. -
#2092 egyenlőre nemigen :( -
geimre #2091 Sziasztok! Lehet valamit csinálni a szaggatás ellen???? -
#2090 Mégvalami:
LRC_DVD.mdf és LRC_DVD.mds legyen a 2 image fáj neve! -
#2089 Hát Én optimista vok meg minden de egyre kissebb ennek az esélye :( -
GhostMan #2088 valaki tud nekem adni olyan linket ahonnan le tudok tölteni a gamehez magyaritást. -
GhostMan #2087 nah ha valakinek nem megy a telepités !
annak a következök!( http://ladaracingclub.webidea.hu:80/LRC_NO-DVD.rar )
innen letöltöd az mds fájlt ha ez megvan akkor szépen berakod abba a könyvtárba ahol van a lada racing mdf.-je ! FONTOS HOGY UGYAN AZ LEGYEN MIND A 2 FÁJL NEVE !! ÉS DAEMOON TOOLS -AL AZ MDS-T BE KELL MOUNTOLNI !
HA IGY SE MEGY AKKOR A GÉPED GYENGUS ÉS MÉG MIELÖTT FELTELEPITENÉD A GAMÉT AZ ELÖTT OPTIKAI MEGHAJTÓ (DVD-ROM)-T LEHUZOD AZT CSAK UTÁNA TELEPIESZ. -
#2086 én csak reménykedem benne hogy ez tényleg csak egy béta ami a netre került... -
#2085 ArtyShock motor teszter progik !
Elég korekt nemvágom mért nem ez a motor viszi végül is a játékot! -
#2084 romet
#1877, #1884 ITT VAN A SEGÍTSÉG!!!!!!!!! -
#2083 Matrix pls szinkronizáld ezt nekem :
Купить иль нет ?
:) köcce! -
#2082 Jólvan na azért nem kell leharapni a fejemet csak felhuzot ez a lada racing és elszakadt a cérna szóval csak az MDS file-t csak be kell másolnom ugyanarra a hejre ahol az MDF file van? ha segitetek akkor nagyon szépen megköszönöm -
#2081 Csak az 1200-est lehet ebbe használni szabadon? -
#2080 Ez nem lustaság hanem : primitívség. -
#2079 4.03mas Daemon Toolsal mountold az MDS filet. Ez kell még hozzá, és enjoy (már amennyire lehet :() -
father1989 #2078 bocsi srácok de én ha lehuzom a kábelokat akkor sem megy!mi lehet a gond???Légyszives írjatok!!!! -
#2077 Igen igen a régi szépidők .... A védelmek fejlődnek ... eggyes játékosok lustulnak..
E van :( -
#2076 esetleg olvass visszább minden le van írva,de ha túl lusta vagy használni az egeret és az eszedet,sztem mindkettőt vidd vissza oda,ahol kaptad,mert egyikre sincs szükséged -
#2075 sajnallak hogy idegbeteg vagy, de esetleg ott van a lap alján a kereső. Beirod, hogy mds-és jó. -
#2074 menj ki moszkvába és vedd meg.
haj régi szép idők amikor még indult a warez és mindenki keresgélt okosodott, olvasott.
most bezzeg...bazzeg -
#2073 HOGY A PICSÁBA INDUL EZ A SZAROS JÁTÉK MERT ÉN AMIKOR KICSOMAGOLTAM NEM IS VOLT
MDS FILE HANEM CSAK EGY SZAROS MDF FILE A GAMEZ.FEE.HU -RÓL TÖLTÖTTEM LE
MOST MIT CSINÁLJAK HOGY INDULJON AZ A SZAROS JÁTÉK??????????????????? -
#2072 Mien VGA-d van ?
Ha ATI akkor nézd meg a játék DVD-n lévő Drivert és tedd fel! Azzal elvileg hiba nélkül kell futnia! Ha Nwidia akkor detto! -
Bendoo #2071 Hali!
Ha valakinek van ötlete, hogy mitől marad nekem ilyen elmosott, és tök fehér az egész képernyő a játék alatt, de csak egy ideig, lécci segítsen már, mert nekem nincs több ötletem. Akármit kapcsolgathatok, az ottmarad. Amúgy aránylag el tudnék hülyéskedni a játékkal, de így aztán totál élvezhetetlen :( -
#2070 arra én is rájöttem.... -
#2069 Valszin valami Flash es gix van.. -
#2068 én még a starforce védelmig se jutottam el mivel már rögtön mountolás után ezt írta kis a vindóz: "Az alkalmazás vagy a DLL G:\FlashPlayerControl.dll nem érvényes Windows bináris fájl. Ellenőrizze ezt a telepítőlemezén." valaki tudna segíteni? (sp2-m van) -
tomy1000 #2067 Nekem is kéne link...
PLÍZ PLÍZ PLÍZ -
#2066 Aha és tudod ki volt ez a Putyin? -
#2065 Valaki tudna adni 1 ftp-t a gémhez ha szépenmegkérem? -
#2064 bartmanw..-on találtam ezt a "hungarositast" elég gyenge de valamit hátha segít.olvastam már páran hozzákezdtek a magyarosításhoz hajrá!!
LINK:HUN -
#2063 Aha köszi. -
Sidewinder #2062 Válas theodornak: Csak annyit az orosz PC-iparról hogy ők csinálják a világ legjobb harcirepülőszimulátorait (Il 2 sorozat,Lock On),a legjobb vírusirtót(Kaspersky),a leghatékonyabb, legnehezebben feltörhető másolásvédelmi rendszert(Starforce),meg persze a Tetris is az ő találmányuk.Azért mert ez a fejlesztőcsapat ezt a játékot nem optimalizálta attól még nem az orosz egész pc-ipart kell szidni.Pont azért mert ettől függetlenül nagyszerű eredményeket értek el a példák:Il 2, Lock On ezze a két a játékkal nyomulnak a Magyar Repülőszimulátor Bajnokságon is,a Repülőszimulátor Európabajnokságon is.Emellett minden nagy játékkiállításon ahova elvitték őket (pl.E3)megnyerték a legjobb repszim-nek járó díjat.Amúgy gyakran látok game újságokat (mindenfélét)és a legkevesebb százalékot kapott pc játk amit láttam azt az amcsik csinálták és 26%-ot kapott.A leggyengébbnek értékelt orosz pc játék amit láttam az 69%-ot kapott az újságtól.Mégvalami az oroszok nem komcsik ugyanis az Egységes Oroszország Párt a kormányzópárt és annak egyik tagja maga Vlgyimir V. Putyin vgyis maga az orosz elnök is. Vagyis nem komcsi.A komcsi párt is bejutott az orosz parlamentbe de a népszerűségük folyamatosan csökken mert Putyin jól dolgozik (tavaly is 7,9 százalék volt a gazdasági fejlődés),elégedettek vele az emberek.A komcsikat inkább csak az öregek szeretik de azok közül is sokan átpártolnak inkább Putyinhoz.Putyin viszont a komcsikat nem nagyon szereti erre csak egy mondását idézném: "A komcsik svábbogarak(=csótányok) akik vagy megújulnak és átalakulnak egy Ny-Európai típusu szoc.dem párttá akikkel normálisan lehet beszéni,esetleg együtt dolgozni vagy mint ahogy a statsztikák mutatják szépen kiesnek a parlamentből lassacskán tehát a választók eltapossák őket." Úgyhogy inkább csak ezt a konkrét játékot szidd és ne az egész orosz pc-ipart. -
#2061 ÜDV
én a gamez.fee.hu oldalról töltöttem le és amikor kicsomagoltam akkor csak ez
volt benne (pico-lrc.mdf) MDS file nem volt benne és nem indul kéri a cd-t
máshonnan le lehet tölteni valamien nem fizetős oldalról ami indul?
-
#2060 Pedig nem kell ha kéri akor roszul csináltál valamit pl elfelejtetted lekötni az optikai meghajtókat! De ha vissza olvasol pároldalt akor frankón megfogod találni hogy indul el a game! Ha lusta vagy a za te bajod! :) -
#2059 igazad lehet,ezzel a motorral kapcsolatban,az előbb voltam fent a honlapjukon,és ami legutóljára kijött videó úgy néz ki a játék most,de amik képek vannak azok teljesen mások,más optikai tuning meg kereker vannak,meg az egész realisztikusabb,sőt a játék elején a videóba is másképp néz ki a game,sztem valamit nagyon elnéztek és már nem akarták tovább halogatni,így meg jól pofára ejtik a népet,vagy majd kidobnak egy 2 gigás patchet:S amúgy már végig is vittem:D -
tomy1000 #2058 Esetleg valami nem fizetős link? -
Gyuri10 #2057 Légyszi küldjön valaki serial-t mert kell hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2056 Sajna nem lehet lehívni de ha a motor által használt fájlokat nézzük :
Beta:
.pak
Teljes :
.bin nagyrészt
CRACK nincs !
Ahonnét leszehetitek : ITT is pl