LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy lenne ezzel a grafikával 100 fps, vagy lenne szebb, de ez így szörnyû..
nem minen netnél megy....
a progi azt csinálja h akitõl tölt le attól szedi és aki tölt fel attól is szedi
szal dupla helyrõl.
a progi nevét ne kérdezzétek mert csupa kérdõjel+felkiáltójel..
de vmi turbo a neve...passz..arabul vagy héberül van írva...
10 perc ésa lent van...most is 170nel szedi.
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
na mindegy, restart..
dvd letiltva bios-ban, no dvd mds file bemásolva, 4.03-as daemon tools, és ez a geciláda még mindig nem megy
ha kiírom egy dvd lemezre, menni fog?
Üdv 1 nagy LADA fan!<#wave>#wave>
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
valaki helpeljen má <#vigyor3>#vigyor3>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
alaplapi chipset függõ, h megy e lehuzás nélkül ... kapis?
Forza.
BMW 325 iX Rallye Car :)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
kaptam ezt,de köv verseny sorozatban megint alaprol kell kezdeni samaraval😞
nem véletlenül ilyen, gondolom nem sûrûn csinált ez a csapat ilyen játékot, nem véletlenül huzodott idáig, ha igazán értenének a programozáshoz, nyilván hamarabb kész lett volna, és nyilván jobb lett volna, egyenlõre örüljetek neki, hogy van 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
?
http://goo.gl/gd6Zi5
egyszerû, nem?
keine Signatur
1. kezdve ezzel a kábelhúzkodós dologgal, starforce széb***za a rendszeremet, kapásból -20 pont
2. bejön a menü, viszonylag jól megy, feljön a kilépés ablak beszaggat!?? -5 pont
3. a viszonylag friss magyarosításnak hála <#smile>#smile> sikerült is elindítani, hát... nemvagyok egy grafbuzi, de az nfsmw simán megy, ezmeg csak akkor, ha senki más nincs az úton, +csúnya a látvány -20 pont
4. irányítás sz*r -5 pont
5. hangok sz*rok -5 pont
6. törik az autó, csak 3 gigát foglal +1 pont <#hehe>#hehe>
7. nekemis volt ladám +10 pont (nekem) <#hehe>#hehe>
8. lehet gyalogost ütni +2 pont <#idiota>#idiota>
9. város modellezése jó, át lehet szántani a parkokon +3 pont
összeségében: a magyarosítás magasabb készültségi státuszt kap, mint maga a játék <#nyes>#nyes>
Mi az a windows?
Ez a játék tényleg oroszul van?????
Mert én oroszul egy kukkot sem tudok.
Ha neg orosz akkor majd faterom leforditja nekem<#ravasz1>#ravasz1>
Jó konfig.
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Nagy királyság lesz ez a játék, csak kérdés, hogy radeon 9200-on elmegy-e.