LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kipróbálom én is azt a drivert, ami a dvd-n van, hátha. De a hangokat az sem javítja <#gun>
Kár érte télleg.
nekem is kipróbálásként volt fent..max fél órát még beletúrkáltam a winfos könyvtárba+hasolnók..
de nem voltam megelégedve...
meg most ezzel a vistával se...
10 féle OPrendszert próbáltam ki..
de a saját buherált Xp-t használom..

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Schwarz
néha énis alkalmazom ezt a módszert idomításra, már efogyasztottam néhány billt <#idiota>

Mi az a windows?

Schwarz
<OT>
kipróbáltam a vistát, kár volt, hót régi hwhez fele driver nem volt benne, mégis 6gigás lett a vindóz könyvtár...
nesze, ott a vadiúj OSed, használd egészséggel <#hehe>
5perc alatt sikerült a szûsz rendszernek elindulni <#idiota>
persze a hálózat se ment...
</OT>

Mi az a windows?

Omlás
Ha megcsapkodom ököllel akor utánna jó 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
jah az meg a másik gix valamiért néha nem jók a gombok de csak pár betû azt nagy kómás fejjell észre sem vettem csak utólag :S

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
3 napja nem aludtam nézzétek el pls ...

thx 😞

Ja,bocs most olvasom szar a bill<#wow1>

Helyesirás<#eljen>

köszi omlás.megprobálom.
amugy ha launcehrben beállitom fullra csak azt ahol számokat lehet megadni hagyom nullán, a játékban visszaveszem minimumra a dolgokat kivéve azt h mien messzire lássak, akkor egész jol fut...

KT600-A, AMD Sempron 2200+ (2700+), 1 GB RAM (A-data, Kingmax) ATI 9550 XT, Maxtor 80gb

Omlás
Jah amúgy ha valakinek kell pár plussz FPS ! Nézzetek szétt a DVD-n és tegyétek fel a fentlévõ Drivert és utánna a directX et ! nekem + 5 FPS és így azért már elfogadhatóan el lehet vele hülyülni ne várjatok nagy csodát de az a pár FPSS van akinek jól jöhet !

üdv ...

aha...
de nincs helyed se a bf2-t felrakni se a toca-t...
inkább mond azt h nem akarod azt elhisszük..

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bertino
34 GB szabad helyem van, mirõl beszélsz ? <#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gumikacsa
elindult, kösz a segítséget. Na, most megyek csalódni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Omlás
Itt van az MDS file amit az MDF mellé kel tenni ezt mountolni a név ugyanaz legyen !! Nálam így lehúzás nélkül mükszik havernál nem gépe válogatja kinek hogy de ezzel mindenképp mennie kéne ha lekötötek a tápkábelt!

de majd meglesem a tieden..jaaaa..nincs elég hely a lemezeden..
bocs nem szóltam...

bertino
<#fejvakaras>

Aki szenved a pico félével : Itt a fórumon a harmadik oldalon van egy link, egy nodvd-rar. Töltsétek le, abban van egy mds fájl. Ezt tegyétek a mdf mellé, legyen ugyanaz a neve. Majd a 4.03as Daemonnal ezt az mds fájlt mountoljátok. Nekem így megy.

Más, csináltam egy képet a játékból én is :

Persze videokártya drájver frissités elkellene, de azt anélkül is láttam, hogy szaggat mint állat. Ez nem is lett volna meglepetés, mert itt olvastam a hozzászólásaitokat. De a kocsik hangja...szóval aszittem az ennyire nem lesz elbaszarintva. Rémes. Okádék. Nagyon vártam ezt a játékot, és én is nagyot csalódtam benne 😞

Most a frissitéseket várom nagyon, hátha azok megoldják a problémákat.
LRC_DVD.rar
LRC_DVD.mds

ha esetleg kellene valakinek

KT600-A, AMD Sempron 2200+ (2700+), 1 GB RAM (A-data, Kingmax) ATI 9550 XT, Maxtor 80gb

bertino
<#zavart1><#eplus2><#hehe><#nevetes1>

jaaa..nem is tom h mé..
mert lusta vagy vazze új dolgokat kipróbálni..
leszedted a longhornt(vista) ugyan ki próbálta ki ha nem én?.. a többi Os-t kipróbálta ki??én..
mert te nem mered.....
nem vagy vevõ az új dolgokra...
én nem tagadom kipróbálom az új dolgokat..
te meg nem..
jaa igen...a szöveged: "nincs kihasználva.."

nekem 2 filém van..
1: 4,663Mbos mdf
2: 39kbes mds

nekem ezzel megy a game

bertino
hát monnyuk a te gépeden, amelyiken 4x van format 1 hónapban... ez nem is csoda <#hehe>

gumikacsa
Hát én itt szopok vele, már egész délután... leszedtem a Pico féle verziót, kicsomagoltam, egyetlen darab árva mdf file. Arra nagy nehezen rájöttem, ha átnevezem mds-nek, akkor beolvassa a daemon, fel is tettem a gammát, de a starforce bekavar. a tápkábelt lehúztam a meghajtókról, de mivelcsak egy árva mdf file az egész, mini image-t nem igazán találtam.

Renault magnum http://kamionszim.hu

én naon nagyot csalódtam benne...
lehúztam mindent minimumra..hátha az a 4-5 Fps felmegy legalább 30ra...
ellenszemben a legmagasabb fps szám 24....
szaggatott mint atom..
haver is kipróbálta (erõsebb gépen mint az enyém) ott is akadozott..de ott a max fps 28 volt..de ugyanúgy szggatott..kikapcsoltam a HDR-t... a vonalsimitást...
szal mindent a minimumra...de az istenért se jáccható..
csak nálam ijen?? vgy nálatok is?

Omlás
Az üzi eleje bill hiba miat karakter hiányos sorry érte :S 😞(

Omlás
Üd indenki ! Hát láto int én is indenki ás is salódott! Sajnos ez a gae is a SLR szituban an kiadják de erõsen ne neethetõ 10 -ás erziónak optializálás nuku grafikától én ne is árta sokat õszintén egallo neke íg is egfelelne ha norálissan enne! Törés hmmm hát legalább szebb mint az NFS MW ben a farcolósás itt valahogyszebb de ez nem menti meg a játékot! Amúgy én "kellemesen" elvagyogatok vele és eljácogatok 3. sorozatnál tartok tuningolgatom a verdákat és remélem a készítõk 1000 el dolgoznak a javításon avagy egy teljesen átszabott Európai verzión ! De nagyon nem reménykedek! 😞 Amúgy Meglehet nézni SRL-t ahozképest hogy mivolt mikor kijött mindenki hú meg szar meg minden kb ugyanezen a szinten volt és valahogy mégis azért baromi sokan tolják ill elõ elõveszik! Ez talán tipikusan az a szitu hogy, Anyira rosz hogy az már jó! Nemtom talán magához a típushoz való vonzódásom köt enyire a játékhoz de hibái ellenére is órákat elszórakozgatok vele... ki ki más véleményen van ez nem is gond! De remélem nem megy átt a topic abba az irányba hogy minden HSZ : Húdeszar miez a hulladék stb.. a helyzeten ez mitsem változtat akinek nem tetszik törölje azt felejtse el de értelmét nem látom hogy szapolja a progit ! Ezt csak megelõzésképp írom holott tudom nemnagyon fog érdekelni senkit 😊.

Amúgy szerintem egy erõs optimalizáló Patch minimum a készítõk kötelessége mert szerintem nem egy vásárló fog reklamálni a program használhatatlansága miatt illetve nem is használhatatlan inkább azt mondanám élvezhetetlen elég nagy mértékben az az 1 2 pillanat amit kellemesen tölt az ember nemigen menti meg a játékot 😞.

Összeségében nemsokkal számítottam többre de arra nem számítottam hogy enyire bugos lesz KÁR érte NAGYON KÁR mert nem egy LADA fan szíve szakadt meg miután feltelepítette és elindította a játékot!

Üdv. . .

Épp most néztem meg azt a bétát, hát mintha két külön játék lenne. Ebbe ha 60 fölé mentem már kiírta h overspeed, meg ha rossz oldalon mentem azt is, ilyennel a játékba nem találkoztam, meg a km is ezerszer élethûbb mint ebben a szarban...
Mér szarták ennyire el?

AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!

Gerisone
igazat beszélsz!<#taps><#taps> ez a megfelelõ kifejezés

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

geri15
ám ;>>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Ember pihennyél már. Mit kell emberkedni úgyse fogtok soha az életbe találkozni itt meg mindenkinek nagy a pofája pedig semmi értelme. Ez a fórum azért van hogy segítsünk egymásnak meg hogy elmondjuk a véleményünket SZVSZ, ha meg egymást akarjátok fikázni mennyetek a chat.hu-ra a gumiszobába<#ejnye1>

AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!

báttyó02
kussoljmán :>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Gerisone
jézusom mi az isten folyik itt? ez egy fórum! szemtõl szemben senkisem pattogna! nemtudom mit hisztek! inkább privátba beszéljétek meg! ez rád nem vonatkozik RT! Ez hihetetlen! ez olyan dolog mint a "nagy auto kis fütyi" aki a netek keresztül kemény az máshol nem az! ergo itt vezeti le a feszültséget amit másutt nem tud! szal ennyi <#ejnye1><#wow3><#wow3>

egyébként azt a nyamvadt mds-t hunnan szedtétek le? dc-n 7 hubon voltam fenn és sehol!

hát kb 3 óra, de lehet még annyi se. van benne 4 rész, a 4 részbe meg 14-14 pálya.
Ezeket megcsináltam és nem tom kell e még valamit vagy ennyi volt de ez nekem nagyon furcsa. A 4,3 gigás telepítõbõl felrak 2,8at, a régi videókon jó volt a fitikája a játéknak, meg a fordulatszámmérõ is már volt, meg tetszett az hogy egy kis váltóval mutatta hogy hanyadikba vagy, minden jót kiszedtek belõle de vajon miért? Ettõl még az a gagyi béta is jobb volt. Abba aránylag normális fizika volt ebbe meg még olyan se mint a GTA-ba. Nem tudom mi lehet emögött...<#nemtudom>

_Neo
Orosz szöveg és kérdõjelek. Melyik csúszkát toljuk feljebb, hogy a játék ne szaggasson? Ha nagyon hülye kérdés volt akkor bocsánat 😊 de nekem nagyon szaggat...
csm
figyelj, én már régebb óta vagyok itt mint te nem hiszem hogy pattognod kéne...
talán ha szemtõl-szembe lennénk nem lenne ilyen nagy pofád, legalábbis nem sokáig. RT ugyanilyen kis fasz mint te...

BMW 325 iX Rallye Car :)

arty
inkább az lenne jó, ha a hozzád hasonló trágár dezinformátorok megtanulnák befogni 😉

nyaflaty : kb mennyi volt a tiszta játékidõ ? pár óra vagy egész nap ezt toltad? 😊

Forza.

kigyi
Most már ugyan elindul a game csak az a gond hogy amikor egy versenyre kattintok elszáll a köv üzenettel:
Hibauzi
Találkozott már ezzel valaki?
Esetleg tudja rá valaki a megoldást?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

malter
a játék fökönyvtárában "launcher"exe
nekem pls irja le valaki a graf beállitásokat mert a gaméban levettem de szinte az orromig nem láttam de ugyanúgy szaggatott.
pls irja le vki h hol lehet beállítani.

malter
ahogy turkáltam könyvtárba találtam multi parancsokat stb,nem fejezték be?
kigyi
Ja igen közben rájöttem, szokás szerint én voltam a hülye 😄
Na mindegy legalább megy és nem kell lehúznom a meghajtókat ha nyomulni akarok.

bertino
biztos van még valami... D:

malter
tehát nevezd át,már ezt is leirtam ha eltér az mdf mds neve akkor nem megy
emberek nyugalom! <#nevetes1>
Nem kell idegeskedni. Én úgy néz ki végigvittem vagy mi mert az összes verseny megvan és nem tom mit lehetne csinálni még...
valami ötlet ha van szivesen várom<#idiota>
izgalmas játék volt<#taps><#taps>gratulálok orosz barátainknak nagyon kitettek magukért, elõre félek hogy mi lesz a stalkerrel...<#whatever>

SNAKE01
mert nem is azt kell hanem az mdf-t csak kell hozzá az mds -is...

kigyi
Nekem a No DVD image-re aztmondja a daemon hogy: Unable to mount image. File not accessable.
Tehát nemtudom bemountolni a mini image-t.

báttyó02
kurvára igazad van :>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Gerisone
valaki külgye má el nekem emailbe léci az mds-t! [email protected]
köszi

grafikát hol lehet beállítani?...nekem 1általán nem szaggat,pedig elég nagy forgalom van...amúgy 1etlen szót se tudok oroszul,szal jó lenne ha segítenétek,elõre is kösz...