3677
-
beerka666 #2175 hali
halljátok valaki egy FAQ-ot nem csinálna?
sokkkal jobb lenne,igy minden 2. emberke megkérdezi h mit csináljon.
-
#2174 nem tom ,hogy azok a képek amik a játékok.hu-n vannak azok a warezből valók-e,de a képek forrása egy moszkvai srác,és a képek alapján a játék ugyanúgy néz ki,mint nálam, lehet eladták az eredeti motorjukat a STALKERhez
hogy én is segítsem ,ha valaki most kérdezné meg,hogy miként kell elindítani:
1.)kicsomagol a négy gigás .mdf fájlt
2.)letölteni a nodvd.rar-t,ebből a .mdf mellé kicsomagolni a .mds-t
3.).mds fájlnevét átnevezni a .mdf-el megegyezőre,de a kiterjeztés marad .mds(ezt csak azért írom,mert ilyen miatt szólhat a daemon,vagy ha valaki ennyire nem értene hozzá)
4.).mds-t beilleszteni a daemon 4.03ba,telepít majd indtás,ezután ujra indítást kér,reboot után lehet nyomni
(nekem nem kellett lehúzgálnom egy meghajtót se) -
#2173 Mondjuk úgy érdekes game Millió megválaszolatlan kérdéssel :(! Egyenlőre csak a Warez verzióról vannak infók de azok nem a legjobbak sajna :( Hogy ez e a bolti verzió még nem derült ki ... Továbbá vissza van még az angol verzió ..
De eddig kb Street Legal szindróma (gondolom vágod mire gondolok) . -
#2172 Ha nálad nem megy és nálunk jópárunknál igen akkor nem gondolod hogy nálad van a gond ? Amit tudtunk elmondtuk ha ezután sem megy akkor nemtudunk mit csinálni valmi nálad nem kóser ! -
#2171 szar lett ? :S -
Bambbu #2170 Nekem se ezzel se a másikkal nem megy (Unable to mount image. File not accesable) mikor be akarom rakni a Daemonba akkor ezt írja ki Valamit csináljatok már mert ez nem állapot... -
saabturbo #2169 mingyán megpróbálom. Azért köszi -
#2168 Itt is fent van az MDS file És ez is garantáltan jó Orosz fórumról vadásztam ki! Akinek eddig nem ment ezzel az MDS el is próbálja meg! Elvileg ezzel megy kábel lekötés nélkül is. -
#2167 csigalom és nyugavér -
saabturbo #2166 THX! Azért bizakodok hátha 1 x lesz hozzá 1 működő crack... -
#2165 akkor semmi:/ de hiddel nem vesztesz sokat... -
saabturbo #2164 Sajnos 1 laptopon nem igazán lehet lehúzgálni a kábeleket . Mesteremberek ! Megoldás? -
beerka666 #2163 hali
nekem ment elöször lehuzod a tápkábelt a gépről.
utána Daemon 4.03 mal felrakom,NEM KÉR UJRAINDÍTÁST!!!
utána meg simán jáccom.
nekem Alcohollal már nem ment.
-
saabturbo #2162 na ki lesz uriember? -
saabturbo #2161 kb 2 napja olvasom itt a sok rizsát, ami le van írva mindent kipróbáltam, nekem cseszik elindulni!!! Na ilyenkor mi a helyzet??? -
#2160 ma én még cask kétszer hallottam,de lehet nem figyelek eléggé:) -
#2159 bocs csak percenként kérdezik meg 5en és már elég idegelő:( -
#2158 no comment
-
#2157 az SF miatt ^^ -
#2156 szarért bazzeg. faszomkivan már az egész napi faszlámázással. felhasználói programokban ott a starforce topic olvassátok végig meg ezt is vagy keressetek itt is meg googleban is. rakás szar a játék de ez nem indokolja hogy egész nap a "hogyan indítsam el mert béna vagyok" menjen a topicban... -
#2155 és CSAK a dvd-t huzd le (miért is kell lehúzni?) -
#2154 kereső alul amúgy leírtam a megoldást is a végén... -
#2153 amúgy neki is csak poénként meg, ezt a ":D" is alátámasztja, szóval mindegy :) -
#2152 válaszd külön IDE kábelre a dvd meghajtót és külön legyenek a vinyok -
lmarko #2151 ja boccs -
#2150 üzenetem jobb alsó sarka:
Válasz 'Omlás' üzenetére (#2142) -
lmarko #2149 mikor szóltam be?
-
#2148 Nemteccik? Neszojjábe :D -
lmarko #2147 akkor mit lehet tenni?
-
#2146 megjelent ez a szar :| -
#2145 Oppika ne veszekedjetek megy v cseresznye -
#2144 Winyo & optikai olvasó 1 kábelen van ? Lehet hogy Winyó Slave Optikai meg a Master csatira van kötve és ha lehúzod Master ról megfekszik az XP előfordul....
Írni lehetne az ienekről 1 könyvet Cím : A Windows XP rejtelmei :P -
lmarko #2143 Úgy húztam le, de amikor betöltené a windows-t akkor lefagy, tegnap fél órát vártam hátha megmozdul de semmi
-
#2142 -
#2141 húú húú sok sok új hozzászólás :) juj :D ez teccik:
"Aha, kössz, több mint 400 új üzenet volt az utolsó olvasás óta, biztos végigolvasom. "
Tudod van egy mondás : Segíts magadon.... bla bla bla Az az érdekes dolog hogy lassan nem kel vissza olvasni 1 oldalnál többet mert mindennap le van írva legalább 1x szal néha azért tényleg nem lenne rossz 5let kicsit visszanézni hátha ...
üdv... -
#2140 kikapcsolt állapotban húzd le ;) -
lmarko #2139 hello nekem az a baj hogy lekötöm a meghajtókat, de így lefagy a gép, mit lehet tenni?
-
#2138 ebben van valami :-) -
#2137 Ha nem akarsz segíteni akkor ne írj semmit, nincs szükség a kioktatásra. Ha meg ennyi időd van akkor írj egy GYIK-et vagy a banner alá a megoldást tartalmazó HSZ számát ... -
#2136 az1787 hsz-ban van