3677
-
hokika #2215 Én alcohol 120%-ot használok der az nem ismeri fel az MDF fájlokat -
#2214 De mindenesetre abban még bízhatunk hogy a játék nem kerül a süllyesztőbe és mint a rajongók közteműködése és mint a készítők közreműködésének okán azért idővel jácható játék lesz belőle . De az tény, hogy a motorváltás eléggé megtépte a játék hírnevét és okkal csalódott mindenki. A készítők meg legalább anyit bevalhattak volna, hogy motort kellet váltaniuk. -
#2213 Hát nemrég néztem a képeket az újakat és valami eszement jól néz ki a S.T.A.L.K.E.R. Hogy az esetleges motorváltás oka e ez azt nemtom de kevés eséjt látok rá .... húú ezmánekem magas :P -
#2212 én épp ezért tartom valószínűnek,ugyanis a S.T.A.L.K.E.R. project sehol se tart,pont ez volt a botrány kiindulója,ugyanis december környékén a kiadó lement megnézni hogy miként állnak,az ellenőrzés vége az lett,hogy a fele brigádot kirugták,meg áthelyezték és még probálják menteni ami menthető és egy ilyen motorral sikerülne is nekik,talán...... -
hokika #2211 Egy legutolsó kérdés!!!
Honnan szedem le azokat amiről írtok?
-
#2210 #2168 -as hsz ott a link az mds fájlra ! -
hokika #2209 aham
-
hokika #2208 Én valahogy nem tom át látni azokat a NO DVD és dolgokat. Honnan szerzem meg azokat?
vayg mi,?
-
#2207 #1877, #1884 -
#2206 Mindenesetre aszem ráinfózunk a készítőknél arra mi is történt december óta a játékkal... Nem valszin hogy értelmes válszt kapunk de 1 próbát megér :) -
hokika #2205 Annyiban segíts hogy hol találom kb a segítséget, mert amit ide bemásoltam azt nem igazán értem -
#2204 ....Valami bűzlik Moszkvában.... :)
Nem tartom valószínűnek hogy a GSC megvásárolta volna az ArtyShock motort ott van nekik a saját fejlesztésű motor amire építették az egész játékot a S.T.A.L.K.E.R. esetében baromi nagy munka lenne átépíteni új motorra az egés projectet! De érdekes hogy épp decemberben voltak "változások" Ivánéknál :P.... -
#2203 jaaa ezis az :) -
hokika #2202 Ez az????? -
hokika #2201 Nah először és utoljára :)
Install:
Elvileg egy 9 K körüli .MDS file van az .MDF mellet azt törlöd leszeded a LRC_NO-DVD.rar abban találsz egy 39 K körüli .MDS fájlt egyforma vévre nevezed min a 2őt Daemon 4.03 !!! FONTOS !!!! Bemountol Install!
Optikai meghajtókba ne legyen lemez nekem úgy nem indul de leötnöm nem kell és újraindítást sem kér! Ami azé érdekes kicsit !
Elvileg ha így telepíted indítod akkor működnie kell!
A segédprogis megoldást felejtsd el nagyon kis esetben jön be jobb ha lekötöd az optikai meghajtókat de akkor meg ez a sorrend!
1, Leköt!
2, Install!
3, Play!
Ha ígysem indul nincs ötletem sajna megesik hogy PC konfigja válogatja hogy fut vagy nemfut ez a StarForce :S -
#2200 Neked bejön a hivatalos fórum ? -
#2199 Visszaolvas ! Le van írva ! -
hokika #2198 Tud valaki segíteni???? -
#2197 végül is jah de egyre inkább ezt lehet levonni a dolgokból továbbá az is nyilvánvaló hogy nem az ArtyShock motor viszi a játékot! És nekem itt valami nagyon nemkóser a háttérben. -
#2196 ez természetesen csak egy elmélet és durva ha így lenne, de a bizonyítékok alapján még megalapozott is lehetne.
na mind1 majd meglátjuk ha lesz angol verzió vagy mi... -
hokika #2195 Hali!!!
Nekem megvan a játék csak nem indul el és foggalmam sincs hogy miért! Mikor elindítom akkor megjelenik egy kis ablak. Nem tudjátok valami indító progi kell hozzá vagy mi?
-
#2194 :( -
cenci #2193 akinek még mindig nem indul:ide kábel le!nem kell semmilyen sorszám mivel nincs is hozzá..... -
#2192 hát igen, mert az ArtyShock-nak a honlapja is decemberig frissül, ez az engine ami meg alatta van az pedig egy másik cégé szóval...
valszeg az Artyshock nem volt egészen kompatibilis a gépekkel, de szép volt, és hirtelen megvették ezt a másik engine-t és áthányták a dolgokat. -
#2191 Ma a délutáni órákban szerverátköltöztetés miatt nem lessz elérhető a http://ladaracingclub.webidea.hu/ Legkésőbb holnapra ismét üzemelni fog az oldal ... -
#2190 :D Hát minden esetre baromi érdekes ami december óta történt és kb olyan a játék állapota mint ezt gyors december óta dobták össze ahogy jött alapon. -
#2189 kapcsold ki a hdr-t -
Bendoo #2188 Letöltöttem hozzá már 3 különféle Ati drivert, próbáltam a dvd-n lévővel is, de ez a játék nálam fehér és homályos, amig el nem érek egy bizonyos sebességet, akkor a nagyja kitisztul, de ha ütközöm, vagy megállok, akkor újra kifehéredik az egész rohadt képernyő. Lehet alapból nem komálja a Ati 9100-esemet? :) -
#2187 milyen változatod van,hogy kéri a serialt? -
#2186 tényleg elgondolkodtató,mert a gém most úgy néz ki,mint a jobb oldal,hátígy valami nagyon nem jó,kezdek összeesküvés elméleteket gyártani,ha jól emlékszem a S.T.A.L.K.E.R.-nél decemberben volt a botrány és átszervezések,erre az LRC decemberről csúszik márciusra,és kijön így,hmmm... lehet jobban megérte nekik eladni,mint a játékosoktól származó bevétel -
#2185 egy újabb elgondolkoztató kép... ;)
pedig még a vízt is reklámozták ezerrel vazz...
-
XerPY #2184 És valaki serialt tud hozzá? mert nekem kéne :( -
theodor #2183 Van még egy lehetőség.Úgy hívják hogy SFN Nghtmare ezzel a progival le lehet tiltani a meghajtókat. -
priluki #2182 Nem fullon,de neked jobb géped van mint nekem,elvileg neked jobban kéne mennie,ezt nem értem különben,mindenki mondta ,hogy szagat le se akartam szedni elöször,de azért kiváncsi voltam és mégis leszedtem,engem inkább a nyelv zavar,meg olyan bugok pl,hogy városi forgalom,megy elöttem valami kocsi,hátranézek egy pillantra utána meg eltünik elölem az auto,és ez rendszeres.. sztm elég durva,na mind 1 egyenlöre jegelem a gamet -
#2181 Én majdnem jobban vártam ezt a játékot mint a Most Wantedet és rohadtúl játszénk vele a vizsgák után de szaggat mint állat és nincs rá megoldás! -
#2180 Hát tegnap óta sok hozzászólás vagy mondjam inkább azt hogy sok hűhó a semmiért... -
#2179 Mindenkinek szaggat..ennyi...olvasd a fórumot! -
Sidewinder #2178 A kétkedőknek:a Lock On TUTIRA OROSZ.A játék fejlesztői:Eagle Dynamics.A címük: Eagle Dynamics,125502,Moscow,Lavochkina st.,19,Russia
Tel:+7 (095)455 57 71
Fax:+7 (095)455 57 01
Honlap:www.eagle.ru
e-mail:[email protected] -
Sidewinder #2177 Tudom ki volt Putyin. -
#2176 Tudod én az elejéről szoktam kezdeni az olvasást (általában a könyveket is), lehet hogy te nem, de úgy sok értelme van, biztos héber vagy (ez de tetszik nekem :DDD)