3677
-
#2335 1. LRC_DVD.MDS-T LETÖLT
(ALUL KERESÉST HASZNÁL gyk.: beír alulra: MDS, kiadja a találatokat, nem lenni lusta, nem sok a találat, kiválasztja a linket, letölti!)
2. A 4 gigás (már előzőleg letöltött, és kicsomagolt) MDF file-t ÁTNEVEZI LRC_DVD.MDF-re,
3. Daemon 4.03-ba MDS-t bemount-olja
4. Feltelepíti, ha kell újraindítja (a gépet)
5. Nem huzigál semmit, hanem jáccik.
(10 hozzászólásonként copy+paste-eli a hsz-t.)
Amúgy még csak belekukkantottam hang nélkül fél percre, monnyátok meg, jók-e a hangjai (porszívó, vagy lada-hangok vannak???)
tschá -
#2334 abban a néhány sorban annyi a helyesírási hba, mint bug az LRCben :-D bocsi -
#2333 ennyire easy még sose volt egy nap :DDDD -
#2332 easy easy kolega :P -
#2331 Klikk banner majd baloldalt !!!FAQ!!! ha akorse megy nincs mit tenni.... -
#2330 tudod mit ? én inkább nem mondok semmitse... -
Yoka #2329 Sziasztok!!Bocsika biztos sokat basztattak ezekkel a kédrésekkel de nekem ez a game már akkor megfő mikor bejön ez a Protection System!!:(:(:(
És ott mit kell csinálni h elinduljon lécike még most az egyszer írjatok erre a problémára valamit h mi a ..... csináljak!!!
ELŐRE IS KÖSZIKE!!!!! -
#2328 Szerintem totál nem gépfüggő :) -
#2327 Aakos itt a .FAQ_FAQ_FAQ,itt mindent leír,de legközelebb ne legyél ilyen lusta max 20-30 hozzászólást kelett volna visszaolvasnod!
Passatgt örülj neki :) bár nekem is úgy menne mint neked. -
#2326 Kett felül a bannerra,olvasd el a faq-ot.De ha 36 hozzászólást lejjebb mész oda van írva -
#2325 Elindítottam én is a gémet.Nincs vmi erős gépem,256 ram 128mb ati 9550,2600mhz
Nagyon meglepődtem,mert csak néha szaggat be a játék.Főleg akkor amikor kerezteződés van,és nagyon sok autó.Egyépként tökéletesen megy,mondjuk a grafika a Screamer-hez hasonlít:D(az volt ám a játék:)) -
Aakos #2324 Csáó, most szedtem a gamez.fee.hu-ról, el tudná modani vki, hogyen kell működésre bírni? -
Neoncsoves #2323 INkább angol verzioig várás^^ -
#2322 JAJA .DE lehet hogy ez örök kérdés lesz számunkra.
Sztem meg akit érdekel a játék az átrágja magát az oroszon és megtanulja a gombok sorrendjét. -
#2321 Malteral próbálunk okoskodni a magyarosításon több kevesebb sikerrel az a gond jópár menüpontot nem is vágunk hogy hol van elrejtve mert a nyelvi fájlokban nincsennek benne akkor viszont honnét veszi a game az egyenlőre rejtéj LOL -
Neoncsoves #2320 letöltöm meglátom csak el tom vhogy inditani a gamet hogy in-gameben legyek :D -
#2319 Én egy kezdetleges magyarosítást használok amit az egyik fórumozó belinkelt. Megjegyzésként úgy emlékszem ő is panaszkodott a nyelvi fájlok hiányosságára.(melesleg benne van a FAQ-ban)Nekem elég ennyi+amit vaterom lefordított azt leírtam egy papírra és arról tájékozódom :) -
Neoncsoves #2318 Vagy ti hogy igazodtok el a menüben? :D -
#2317 Pontosan pont tegnap panaszkodtam, hogy minek kellene ottlennie és mi van ott csomó fájlt nm találni! -
Neoncsoves #2316 Köcike az infot inkább megvárom az angolt... mert mire fullos magyar lesz addigra már kiadják az angolt... lényeg hogy nyári szunetben is tudjak vele gamelni :D Na mentem pápá jóéccakát további jó fórumozást!!! -
#2315 Szerintem jóval több mint 1 hónap! Az angol verziót HA kiadják akkor valszin az már tartalmazni fogja a javításokat is mert ien állapotban nem fogják nemzetközi piacra.... Legalábbis nemsok értelme van! -
#2314 Ebben a verzióban sztem nem is lesz se rendes magyarositas se angolositas.Néztem a c:\...\LADA Racing Club\resources mappában egy csomó nyelvi fájlt nem találok amiknek benne kelenne lenni,de úgy emlékszemezt már más is megírta ,úgyhogy NeO sztem ne várj egy ideig nem lesz angol verzio mielőtt kidobnák nyugatra ki kell javítaniuk a BUG-okat amiből tapasztalataim szerint elég sok van. -
#2313 nem lehet tudni... a logomat pedig egy kedves logokészítő csinálta, bővebb infok ott -
Neoncsoves #2312 ezt az avatarképed itt sg-n melyik progival csináltad? -
Neoncsoves #2311 hónap? 1 hónap? -
Neoncsoves #2310 Angolosítást is csinálhatnának :) de az fullos lenne :P -
#2309 szinte 100%, hogy nem 1 hét... -
Neoncsoves #2308 Angol verzsön mikor jön ki? mert ha 1 hét inkabb várok :P -
#2307 ez a magyarosítás még nagyon gyerekcipőben van :) -
Neoncsoves #2306 Inkább várok :PP Mikor jön ki? -
#2305 Mivewl ez az Orosz verzió... az angol megjelenéséig még várni kell :( ... -
#2304 Bent van a FAQ ban! a magyarosítás linkje! -
Neoncsoves #2303 LoL angolt nem lehet választani only orosz???????? :| -
#2302 van részben magyarosított is! pill beteszem FAQ ba! -
Neoncsoves #2301 Csak orosz nyelv van? -
#2300 Duddits.Minthogy írtam ezek teljesen gépfüggő dolgok.pl: nekem a WR2-nél a ami napig kell a SFNightmare amármilyen verziójú demont is használok(pedig be vannak kapcsolva az emulálások,de mégis kell a progi). -
Neoncsoves #2299 Hát szerintem este letöltöm :D megnézem azt ha teccik megveszem... mert az a tuningoljuk a ladakocsit féleség ez naon teccik xD nitro 1 ladaban ugyanmá!! :D -
#2298 Nekem is csak lehúzva megy!
A 07-es után más tipus nem vásárolható meG? -
#2297 oksa köszi a nevében is ;) (akinek nem inge ne vegye magára..) -
#2296 Ha Daemon-ból a 4.03-as verziót használod, felesleges az SFcure futtatása.