3677
  • [HUN]FaTaL
    nincs crack
  • hykao #2385
    Olyan krekk is van, ami tényleg No-DVD krekk? Tehát nem kell ellen-Starfroce varázslatokkal bíbelődni?
  • M@TriX
    nem gond ;)
  • TLD Robi
    Bocs mindenkitől nem ide akartam :)
    De ha már itt vagyok,akkor leírom a rövid véleményem a gaméról.
    Szerintem jó kis game és ahogy halottam a törések is jók benne,a grafika szerintem nem vészes,csak 1 gond van a gaméval méghozzá a nyelv,ami az orosz.De ez se gond,mert majd lesz angol verzió is!Én majd az angol verziót szedem le.

Üdvözlettel:Robi

U.I.: Ha egy héttel ezelött nem járt volna le a regem,akkor már tudtam volna törölni a #2382 hozzászólást!Remélem nincs gond.
  • exodu020
    köszi jo minden
  • theodor
    5-10 FPS csak félre írtam.
  • theodor
    Ezen lenne még mit javítani.Én csak azt nem értem hogy a Far Cry-nak 10000000000000000000000000 X szebb grafikája van mint ennek a szarutánzatnak és maxon bőven 30 FPS alá nem alig ment.De ez mé mediumon is 5-140 FPS néha 20 az is 10 másodpercig.
  • M@TriX
    na akkor egy kis rendet
    ezt bennt hagyom infónak ;)
  • bld
    na jó segítőkész leszek: demo=0 nincs nem is lesz semmi...
    a játék teljes verzióját pedig torentről is leszedheted vagy #2339 pl vagy lejjebb megtalálod nem oylan nagy meló
  • M@TriX
    igen, crack már van, csak angol gém nincs hozzá...
  • Mr Csé
    van angol verzio crack?
  • M@TriX
    jah azt hittem ezt te cisnáltad, de most látom, hogy ez hivatalos patch... na majd mondjatok véleményt...
  • Omlás
    Nálam is ezt csinálta a játék DVDjéről dobd újból fel a DX9-et és jó lessz!
  • exodu020
    rájöttem
  • exodu020
    ja meg 2200+ sempron procim van meg 768 ddr 400 mhz és a vga egy inno 3d geforce 5700 ultra, már direcx 9 támogatással és mégse az igazi, ja meg az a a hbr?????
    üdv
    exo
  • exodu020
    az miért van hogy ezt bemásolom a könyvtárba és töltené be a pályát és error van!!
  • [HUN]FaTaL
    kötve hiszem hogy alig akadna mert csak a proci tér el az enyémtől az a 600 MHZ meg nemhiszem hogy ennyit számítana:)
  • [HUN]FaTaL
    hogyne szaggatna, mindenkinél akad. elfelejtették optimalizálni:D
  • gpn
    Sziasztok! Fatal neked nem szaggat a játék, mert nekem minimum grafikán is eléggé döglött szegény, ahhoz képet hogy a Toca 3 vígan szalad! Nem tudjátok mi lehet a baja a játéknak?
  • Magnumrolcsi
    Én úgy csináltam ahogy ittis #2223 levan írva.
    Amúgy neked is indulnia kéne mert ugyanaz a verzió.

#2358 sry
  • bertino
    spammerek
  • SzThoma
    Csak azért, mert én is már két napja szenvedtem a feltörésével, mire rászántam magam, hogy kihúzom a tápegységből a meghajtókat és így máris elindult a game.
  • SzThoma
    Szevasz FoxRacingBoy. A meghajtókat megpróbáltad lehúzni?
  • SzThoma
    Szevasztok. Szerintem nagyon király a játék, ma tudtam végre kipróbálni, mert nem tudtam feltörni eddig. Nekem egy ati radeon 9200 128Mb-os kártyán, 512Mb ramon és 3.09Ghz-es procin csak minimális akadozások vannak, pedig semmi sincs lehúzva,csak az a problémám, hogy akárhányszor játszani akarok, ki kell húznom a meghajtókat. A táj és a forgalom szerintem elég szépre sikerült.
  • FoxRacingBoy
    Save the below report details.You will need this data when contacting Custumer Support.
    És utána egy csomó szám
  • FoxRacingBoy
    Jah!Amúgy te hogy csináltad?
  • FoxRacingBoy
    Akkoe neked mákod van.Pedig mindent úgy csináltam ahogy levan írva.10 oldalt olvastam vissza.
    Fogalmam nincs miért nem OK a gém!Pedig majdnem 4 délutánt rááldoztam eddig!
  • Magnumrolcsi
    Énis onnan és mégis megy.
  • FoxRacingBoy
    ÁÁÁÁÁÁÁ!Megőrültem!Egyszerűen sehogysem megy pedig wanadoo-ról szedtem le!
    Ezt az oroszoknak:
  • Omlás
    Semmi infó....
  • newz
    HElló ALL!!!!

Valaki tud valamit a Moscow Rush-ról aki valamit is tud az kérem jelezze, előre is köszönöm.
  • Omlás
    LRC SOUND PATCH

Tőcsétek tesztejétek :)))
  • [HUN]FaTaL
    az elsőben egy másik, kisebb mds fájl van amit be sem lehet mountolni a pico féle releasel:D (gyk át van nevezve:D) a második meg nem indul el, de gondolom ugyanaz van mind a kettőben
  • M@TriX
    próbáld ki
  • MeTaL
    hi, ezzel a nocd dvd, izével nem kell lehúzni a dvd meghajtot ?
  • FoxRacingBoy
    Hát srácok!Köxike a segítséget de valahogy nem akar menni sehogy ez a szutyok.Valamir remélem hamar kitalálnak mert így hogy 3 délutánt elbasztam arra hogy elinduljon eléggé elkeseredtem!Még 1-2 -szer megpróbálom aztán hagyom a fenébe.:(:(:(:(:(
  • M@TriX
    anyám, mekkora itt a kupleráj...

na pár újdonság. nemtom működnek-e de NOCD- NODVD
    http://slil.ru/22625897
    http://webfile.ru/861755

+1 save
  • Schwarz
    nem vesztettél semmit, h hang nélkül próbáltad
  • Shan
    amúgy én a játékban töltött fél percem alapján csak HARDCORE LADA FAN-oknak ajánlom...bár tudom, ennyi idő alatt nem lehet megismerni egy játékot sem...Nekem sajna elég volt az irányítás megtapasztalásához. (bízom azért benne, hogy változik a véleményem.)
  • Shan
    méggyengébbekkedvéért: az MDS, és MDF file-nak egymás mellett kell lennie, nem 1000 kilóméterre.