3677
  • voxom
    persze :)
  • Omlás
    Pontosan nekem is így megy .... De ezekszerint nem mindenkinek..

Voxom bedobhatom ezt a FAQ ba ?
  • voxom
    Tudom nekem se kelett de hát látod van akinek nem megy.Én csak nekik próbálok meg segíteni.Az olvasottakból arra tudok következetni hogy ez teljesen gépfüggő.
  • Neoncsoves
    Az NFO azt írja hogy az MDS miatt simán megy nem kell lehúzni semmit... de minfdd111!
  • kovecses
    109 hozzászólás és nem történt semmi...hihetetlen! :(
  • voxom
    :P
  • Gerisone
    grat! nagyon pörögsz! én biztos lusta lettem volna erre
  • voxom
    itt egy link a TOOLS-ról amiről írtam hátha ez pár gamernek megoldja a problémáját.

IDE KATTINTS A TOOLS-ért.

HAználat:

0. A játék használatához Windows XP-re van szüksége Service Pack 2-vel
    1.Tools/sfcure01/!setup.bat-re kattints majd add hozzá a Rendszerleíróadatbázis-hoz
    (Ha AMD64 bites rendszered van akkor Tools/sfcure03_x64/!setup.bat-re kattints és tedd ugyanezt)
    2. Indítsd újra a gépet
    3. Daemon Tools 4.03 ---> Emulation---> ALL options ON (KATT RÁ)
    4. Daemon Tools 4.03 virtuális meghajtójába csatlakoztasd a játék képfájlját és installáld a játékot!JAH ÉS SZÜKSÉG LESZ EGY MDS FÁJLRA AMIT A FÓRUMBAN MEGTALÁLSZ!!!!!!
    5. Install végén, a Daemon Tools 4.03 virtuális meghajktójába az MDS fájlt töltsük be ez fontos!!
    RESTART.
    6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce driverét majd ismét indítsd újra a gépet
    7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egyből el is tűnik, ne lepődj meg)
    (Ha AMD64 bites rendszered van, akkor Tools/sfcure03_x64/!start.bat-ra kattints)
    8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
    -Disable node
    -Disable CD
    -Disable node
    -illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejből nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
    9. A MEGHAJTÓK TÁPKÁBELÉT HÚZD LE!!
    10. Játsz!

MDS FÁJL LINKJE:
    MDS_FÁJL

MDS fájlal kapcsolatban:

1.)kicsomagolos az MDS fájlt
    2.)AZ MDF fájl mellé kicsomagolod az MDS-t
    3.)AZ MDS fájlnevét átnevezed az MDF-el megegyezőre,de a kiterjeztés marad .mds
    4.).mds-t beilleszteni a daemon 4.03ba,telepít majd indtás,ezután ujra indítást kér,reboot után lehet nyomni
  • Gerisone
    vágom a gondolatmeneted
  • voxom
    Azt nem is mondtam hogy a disable cd bekapcsolásával a meghajtó tápkábelének lehúzására nem lesz szükség pont ,hogy megjegyeztem hogy az kábel lehúzás most is kötelező!!Csak gondoltam biztos ami biztos,bajt úgyse csinál ,itt most a lényeg a disable node.
  • Gerisone
    elolvastam és tudom is használni! csak nem müxött hiába tiltotta le a cd-t mega a node graph-ot meg a secondary mastert nem müxött
  • FoxRacingBoy
    Oksa!:) Tudom csak mondom leírom hátha.Bár olvastam hogy uganyúgy akad az 1GHz-es gépen mint a 3 GHz-s gépen:)
  • voxom
    Nyugi a géped teljesítménye itt nem sokat számít :)
  • FoxRacingBoy
    Köszönöm hogy próbáltatok segíteni ,de sajna így sem jó!Már tiszta ideg vagyok erre a gémre.Pedig szívesen megnézném.Pentium 4 3000 MHz,ATI Radeon 9600Pro,1GB RAM,P4 P800-as alaplapom van.Nem tom mi lehet a probléma.
  • voxom
    mert lusták vagytok elolvasnni a progi használati -ját :)
  • Gerisone
    nekem ez a progi sohasem müxött
  • voxom
    Van egy starforce Nightmare nevű progi próbáld megszerezni,abban vanak olyan gombok ,hogy disable cd illetve disable node ha ezekre rákattintasz elvileg jó lesz jha és persze a lehúzás is kell meg az mds, ha mégse menne szerezd be a Tools packot ami a WR2 topic FAQ-jában szerepel ott leírja mit is kell vele pontosan csinálni.
  • Gerisone
    ha a #2223 -mas hozzászólásban leírtak alapján sem megy akko nemtom
  • FoxRacingBoy
    Hy!Nekem sehogy sem megy!Visszaolvastam 10 oldalt.Minden mds fájl kipróbiztam.Át is írtam!!!Pico féle verzó van meg.Feltelepítettem de nem indul el.Már 3 napja ezzel szórakozok és olvasgatok mindenfele.Aki tud valami újat az szóljon pls.!
  • Gerisone
    na mi a helyzet? megy a hunosítás?
  • Schwarz
    de a legegyszerűbb a jobbfelső sarokban "X"-et nyomni
  • Schwarz
    lehet furikázni már az elején, nekem ez volt az első ami elindult, azt ne kérdezd melyik gomb volt...
  • Schwarz
    jézusom, mi a hátam van itt?
    sok ember átválthatna writeonly módból readonlyba
  • KoNi
    tudna nekem adni valaki egy mentést, amin az összes pálya megvan?

lehet csak úgy furikázni a városban?
  • TreDoR
    Thx!
  • Omlás
    :) ja de ecerűbb azt mondani klik baner oldalmenü FAQ azt csá
  • voxom
    jaj omlás nem bízz benne ,hogy megtalálják :)
  • Omlás
    Nah a FAQ aktiválva van a http://ladaracingclub.webidea.hu/-n is |!!!FAQ!!!| menüpont remélem megtalálják :)
  • Omlás
    Jaaa :) mondjuk eddig 1 olyan game nem volt amit valahogy nem tudtam volna elindítani.
  • voxom
    én szeretem ezt a védelmet ,mert könnyen kijátszható :)
  • voxom
    jaja :)
  • Omlás
    Véddik a játékosokat :P
  • Omlás
    CsillagErőőő yeeee LOL
  • voxom
    az oroszok által kifejlesztett védelmet most egy orosz játéhoz használják
  • voxom
    starforce
  • TreDoR
    Hi! Milyen védelme van a gamenak?
  • Bendoo
    Annak meg aki nem tudja elinditani annak ellenére, hogy itt 123milliárdszor le lett irva, lépésről lépésre, üzenem, hogy már nekem kellemetlen, amit bénáztok itt össze vissza.
  • Bendoo
    A HDR-t alapból kikapcsoltam.

Ilyen HDR-rel :

És ilyen amikor ki van kapcsolva, és egy idő után nagyjhából feloszlik a köd:

Én már föladtam a próbálkozást.

Viszont azt megfigyeltétek, hogy a főmenübe, ahol a menü mellett mennek a videók, amikor bead ilyen ingame-s videót, ott a km óra a tipikus lada számlapos, és a váltó is még ki van téve ott?
  • [HUN]FaTaL
    mert béna vagy húszszor el lett mondva hogy ugyanazlegyen a kibaszott neve mint az mdfnek...
  • flori44
    csűű