3677
-
#2426 szedd szét a gépet és rakd össze ujra deszar neméri meg -
lmarko #2425 Hogyan kell a CD/DVD meghajtókat a vinyóval pótolni? -
SzThoma #2424 Szevasztok. Nekem is csak úgy megy a játék, ha mindig lehuzom a meghajtókat. Ez egy idő után elég idegesítő. Nem tudja valaki, hogy készül-e crack hozzá? Csak azért, mert a lockdown is ugyanilyen védelmi rendszerrel rendelkezik, mégis van hozzá crack.
-
lmarko #2423 Hogy kell a meghajtót vinyóval pótolni? -
#2422 akkor ne tegyük fel a carlistet? 2.5 vagy 2.0 okozta a hibát? -
Dosia #2421 dt4=Daemon Tools -
#2420 Hi!
Mi az a DT4? -
#2419 ez még az amikor nem volt DT4 csak sfcure:D -
#2418 SZÁNALMAS! nekem ezek nélkül is simán megy, nem kéne hülyíteni azokat ilyarn szarokkal akiknek nem megy. -
#2417 a 0. kapásból hülyeség nincs sp2-m nemis akarok, mégis megy... -
#2416 ez jokis összevissza faq ;) ráadásul elavult ... -
#2415 nekem ezt a Carlist miatt(amit utólag másoltam bele)irta ki,ujratelepítettem és utána működött -
citrodante #2414 0. A játék használatához Windows XP-re van szüksége Service Pack 2-vel
1.Tools/sfcure01/!setup.bat-re kattints majd add hozzá a Rendszerleíróadatbázis-hoz
(Ha AMD64 bites rendszered van akkor Tools/sfcure03_x64/!setup.bat-re kattints és tedd ugyanezt)
2. Indítsd újra a gépet
3. Daemon Tools 4.03 ---> Emulation---> ALL options ON (KATT RÁ)
4. Daemon Tools 4.03 virtuális meghajtójába csatlakoztasd a játék képfájlját és installáld a játékot!JAH ÉS SZÜKSÉG LESZ EGY MDS FÁJLRA AMIT A FÓRUMBAN MEGTALÁLSZ!!!!!!
5. Install végén, a Daemon Tools 4.03 virtuális meghajktójába az MDS fájlt töltsük be ez fontos!!
RESTART.
6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce driverét majd ismét indítsd újra a gépet
7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egybol el is tunik, ne lepodj meg)
(Ha AMD64 bites rendszered van, akkor Tools/sfcure03_x64/!start.bat-ra kattints)
8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
-Disable node
-Disable CD
-Disable node
-illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejbol nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
9. A MEGHAJTÓK TÁPKÁBELÉT HÚZD LE!! (HA LEHÚZTAD A MEGHAJTÓKAT ÉS NEM INDUL A WINDOWS PROBÁLD A MEGHAJTÓT VINYÓVAL PÓTOLNI IGY 100% ELINDUL )
10. Játsz!
EZ EGY 100% MÓDSZER
REMÉLEM SEGITETTEM -
FoxRacingBoy #2413 Ha úgy sem megy húzd le a dvd,cd meghajtókat fizikálisan gépről!! -
#2412 Császtok megcsináltam mindent ugy ahogy a faqban van de ugysem volt jó nekem..mit tegyek???? #2407 ugyem sikerült pedig ugyanugy csináltam mindent mit tegyek????Valaki SEGITSEN!!!! -
#2411 ezt a verzsönt még nem probáltam...de az elözöbe pl a kamaz pattogot..nem bírt normálisan menni:D...érdekes..ezt meg majd kiprobizom ha lesz időm:P,addig walaki megnézhetné:D -
FoxRacingBoy #2410 Nekem is ezt írja ki mint a #2405 -ös kollégának!
Help Me! Help Me! -
#2409 De hogy írjam át mindkettőre az h LRC_DVD.mds ????mert nemnegedi ... Azt írja h a megadott név már léteziik mit tegyek????? -
#2408 Car list 2.5
jóéjt mindenkinek.. -
#2407 a FAQ bal megadott NODVD image aza egy MDS file neve elvileg ugyan az mint az MDF-é ezért is írtam azt! De közben kijött a másik verzió is amiben már nem az a filename
a gyengék kedvéjért leszeded a FAQ ban megadott NODVD-t bemásolod oda ahol az MDF van majd mind a 2ő fájlnevét átírod LRC_DVD-re!!
Azaz lessz egy LRC_DVD.mdf és egy LRC_DVD.mds ezzel a megoldással az első warez verzió hibátlanul mükszik kábel lekötés nélkül a mostani warezokon meglelhető verziót nem próbáltam... -
#2406 hali mindeninek
kellene egy kis segitség nemm tom el inditani a játékot mert mindig egy nyavajás kodot kér én be ütöm amit ö ad de nem jo a kod? help!
elöreis köszi -
newz #2405 Hali!
Nekem is kiirja kérlek szépen ezt:
FELRAKTAM MÁR EGY PÁRSÍZO A DIRECTX-et uh. szerintem nem ott a gond, de ha mégis akkor mondjátok nyugostan, kérem segítsetek mert már szeretnék gémelni/ NEKEM csak az ELSŐ vereseny módnál ahol körbe körbe kell menni ott csínálja ezt a másik versenymodot is kipróbáltam akkor meg ment, segítsetek plzplzplzplz -
#2404 én csak azt mondtam olvassatok vissza :-)
(najo mást is) -
MrI #2403 bertino mert mit teszel körberajzolsz és kiszinezel?
Azért van a forum hogy segitséget kérjek te kezted ezt a poénkodást, ha ideges vagy akkor ülj le sakkozni -
#2402 A FAQ-ban rosszul van irva a fájlok átnevezése-hahó AMSE!!!!-
"AZ MDS fájlnevét átnevezed az MDF-el meg egyezore" EZT IRJÁK A FAQ-ban, de nem ,pont fordítva az MDF fájlt kell átnevezni az MDS-el megegyezöre.. ,szóval ezért nem ment nekem..... -
#2401 Pedig már F.A.Q. is van -
#2400 olvass vissza te is, találsz megoldást
[higgadt] -
#2399 sziasztok!
nálam az mds fájlt nem lehet betölteni a daemon v.4.03-ba,miért?
ezt irja ki:-Unable to mount image.File not accessable.- Van erre segítség??? -
#2398 találd fel magad rulez
hahaha nélkül, mielőtt felidegesítesz -
MrI #2397 ha ha ha,inkább a 2393-as kérdésemre válaszolj -
#2396 nem vok passatgt, de válaszolok: tönkre -
MrI #2395 passatgt, most mit csináljak, hova menjek -
#2394 -
MrI #2393 Hello
Segitsetek légyszi, nem tudok tuljutni a protection system hibaüzeneten, mit kell ilyenkor csinálni? nagyon fontos lenne, előre is kössz -
#2392 Javított víz textura!!!
üdv.. -
newz #2391 Sziasztok!
Nekem is az lenne a gondom mint amit a #2388 ban írt a kolléga, mit kellene tennem, várom a lehetséges tippeket, megoldásokat -
#2390 A 2386-os hozzászólásba van... -
father1989 #2389 Sziasztok!Légyszi írjátok le hogy hol találok a játékhoz crack-et!!Előre is köszi! -
FoxRacingBoy #2388 Nah végre elindult a gém!Csak amikor akarok versenyezni elkezd betölteni és be is tölt majd kilép valami hibaüzenettel.Pedgi felraktam a direct x -et ami a gém dvd-jén volt -
#2387 Hát akkor még várok inkább. Az eddigi kommentek alapján nem érdemes erőltetni...
(van fenn a gépemen eredeti starforce-os játék, nem akarom kockáztatni, hogy azt esetleg újra kelljen installálni a trükközés miatt...)