3677
  • Mr Csé
    szedd szét a gépet és rakd össze ujra deszar neméri meg
  • lmarko
    Hogyan kell a CD/DVD meghajtókat a vinyóval pótolni?
  • SzThoma
    Szevasztok. Nekem is csak úgy megy a játék, ha mindig lehuzom a meghajtókat. Ez egy idő után elég idegesítő. Nem tudja valaki, hogy készül-e crack hozzá? Csak azért, mert a lockdown is ugyanilyen védelmi rendszerrel rendelkezik, mégis van hozzá crack.
  • lmarko
    Hogy kell a meghajtót vinyóval pótolni?
  • kovecses
    akkor ne tegyük fel a carlistet? 2.5 vagy 2.0 okozta a hibát?
  • Dosia
    dt4=Daemon Tools
  • vezérszuszu
    Hi!
    Mi az a DT4?
  • [HUN]FaTaL
    ez még az amikor nem volt DT4 csak sfcure:D
  • csm
    SZÁNALMAS! nekem ezek nélkül is simán megy, nem kéne hülyíteni azokat ilyarn szarokkal akiknek nem megy.
  • Schwarz
    a 0. kapásból hülyeség nincs sp2-m nemis akarok, mégis megy...
  • arty
    ez jokis összevissza faq ;) ráadásul elavult ...
  • zsanet
    nekem ezt a Carlist miatt(amit utólag másoltam bele)irta ki,ujratelepítettem és utána működött
  • citrodante
    0. A játék használatához Windows XP-re van szüksége Service Pack 2-vel

1.Tools/sfcure01/!setup.bat-re kattints majd add hozzá a Rendszerleíróadatbázis-hoz
    (Ha AMD64 bites rendszered van akkor Tools/sfcure03_x64/!setup.bat-re kattints és tedd ugyanezt)

2. Indítsd újra a gépet

3. Daemon Tools 4.03 ---> Emulation---> ALL options ON (KATT RÁ)

4. Daemon Tools 4.03 virtuális meghajtójába csatlakoztasd a játék képfájlját és installáld a játékot!JAH ÉS SZÜKSÉG LESZ EGY MDS FÁJLRA AMIT A FÓRUMBAN MEGTALÁLSZ!!!!!!

5. Install végén, a Daemon Tools 4.03 virtuális meghajktójába az MDS fájlt töltsük be ez fontos!!
    RESTART.

6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce driverét majd ismét indítsd újra a gépet

7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egybol el is tunik, ne lepodj meg)
    (Ha AMD64 bites rendszered van, akkor Tools/sfcure03_x64/!start.bat-ra kattints)

8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
    -Disable node
    -Disable CD
    -Disable node
    -illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejbol nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)

9. A MEGHAJTÓK TÁPKÁBELÉT HÚZD LE!! (HA LEHÚZTAD A MEGHAJTÓKAT ÉS NEM INDUL A WINDOWS PROBÁLD A MEGHAJTÓT VINYÓVAL PÓTOLNI IGY 100% ELINDUL )

10. Játsz!

EZ EGY 100% MÓDSZER
    REMÉLEM SEGITETTEM
  • FoxRacingBoy
    Ha úgy sem megy húzd le a dvd,cd meghajtókat fizikálisan gépről!!
  • Gyovai
    Császtok megcsináltam mindent ugy ahogy a faqban van de ugysem volt jó nekem..mit tegyek???? #2407 ugyem sikerült pedig ugyanugy csináltam mindent mit tegyek????Valaki SEGITSEN!!!!
  • Truck Driver001
    ezt a verzsönt még nem probáltam...de az elözöbe pl a kamaz pattogot..nem bírt normálisan menni:D...érdekes..ezt meg majd kiprobizom ha lesz időm:P,addig walaki megnézhetné:D
  • FoxRacingBoy
    Nekem is ezt írja ki mint a #2405 -ös kollégának!
    Help Me! Help Me!
  • Gyovai
    De hogy írjam át mindkettőre az h LRC_DVD.mds ????mert nemnegedi ... Azt írja h a megadott név már léteziik mit tegyek?????
  • Omlás
    Car list 2.5

jóéjt mindenkinek..
  • Omlás
    a FAQ bal megadott NODVD image aza egy MDS file neve elvileg ugyan az mint az MDF-é ezért is írtam azt! De közben kijött a másik verzió is amiben már nem az a filename
    a gyengék kedvéjért leszeded a FAQ ban megadott NODVD-t bemásolod oda ahol az MDF van majd mind a 2ő fájlnevét átírod LRC_DVD-re!!

Azaz lessz egy LRC_DVD.mdf és egy LRC_DVD.mds ezzel a megoldással az első warez verzió hibátlanul mükszik kábel lekötés nélkül a mostani warezokon meglelhető verziót nem próbáltam...
  • Cukros
    hali mindeninek
    kellene egy kis segitség nemm tom el inditani a játékot mert mindig egy nyavajás kodot kér én be ütöm amit ö ad de nem jo a kod? help!
    elöreis köszi
  • newz
    Hali!

Nekem is kiirja kérlek szépen ezt:

FELRAKTAM MÁR EGY PÁRSÍZO A DIRECTX-et uh. szerintem nem ott a gond, de ha mégis akkor mondjátok nyugostan, kérem segítsetek mert már szeretnék gémelni/ NEKEM csak az ELSŐ vereseny módnál ahol körbe körbe kell menni ott csínálja ezt a másik versenymodot is kipróbáltam akkor meg ment, segítsetek plzplzplzplz
  • bertino
    én csak azt mondtam olvassatok vissza :-)
    (najo mást is)
  • MrI
    bertino mert mit teszel körberajzolsz és kiszinezel?
    Azért van a forum hogy segitséget kérjek te kezted ezt a poénkodást, ha ideges vagy akkor ülj le sakkozni
  • Raylee
    A FAQ-ban rosszul van irva a fájlok átnevezése-hahó AMSE!!!!-
    "AZ MDS fájlnevét átnevezed az MDF-el meg egyezore" EZT IRJÁK A FAQ-ban, de nem ,pont fordítva az MDF fájlt kell átnevezni az MDS-el megegyezöre.. ,szóval ezért nem ment nekem.....
  • Siluro
    Pedig már F.A.Q. is van
  • bertino
    olvass vissza te is, találsz megoldást
    [higgadt]
  • Raylee
    sziasztok!
    nálam az mds fájlt nem lehet betölteni a daemon v.4.03-ba,miért?
    ezt irja ki:-Unable to mount image.File not accessable.- Van erre segítség???
  • bertino
    találd fel magad rulez
    hahaha nélkül, mielőtt felidegesítesz
  • MrI
    ha ha ha,inkább a 2393-as kérdésemre válaszolj
  • bertino
    nem vok passatgt, de válaszolok: tönkre
  • MrI
    passatgt, most mit csináljak, hova menjek
  • passatgt
  • MrI
    Hello
    Segitsetek légyszi, nem tudok tuljutni a protection system hibaüzeneten, mit kell ilyenkor csinálni? nagyon fontos lenne, előre is kössz
  • Omlás
    Javított víz textura!!!

üdv..
  • newz
    Sziasztok!

Nekem is az lenne a gondom mint amit a #2388 ban írt a kolléga, mit kellene tennem, várom a lehetséges tippeket, megoldásokat
  • zolo
    A 2386-os hozzászólásba van...
  • father1989
    Sziasztok!Légyszi írjátok le hogy hol találok a játékhoz crack-et!!Előre is köszi!
  • FoxRacingBoy
    Nah végre elindult a gém!Csak amikor akarok versenyezni elkezd betölteni és be is tölt majd kilép valami hibaüzenettel.Pedgi felraktam a direct x -et ami a gém dvd-jén volt
  • hykao #2387
    Hát akkor még várok inkább. Az eddigi kommentek alapján nem érdemes erőltetni...
    (van fenn a gépemen eredeti starforce-os játék, nem akarom kockáztatni, hogy azt esetleg újra kelljen installálni a trükközés miatt...)