3677
-
HAPPINESS #2466 ha lehuzom a cd dvd meghajtot akkor is ez a baj milehet akkor segitsetek légyszives várom a megoldásokat vagy a tippeket
elöre is köszi -
#2465 El tudnám, de minek? Editáld meg! Totalcommander rá állsz a fájlra ütsz egy F4-et és átszerkeszted (csinálj biztonsági másolatot)! Minden magától értetődő! Hdr, felbontás, textúraminőség, grafika... Angolul kell opciót megadni:
on, off, low, medium, high, 1024x768, 800x600...stb.
Boldogulni fogsz! -
#2464 Nem értem! El tudnád magyarázni részletesebben is( hogy miért nem tudok LRC versenyre mennia szarrá tuningolt 1200es kapartatóssal)?
[email protected]
kösz -
#2463 Megőrülök!!! STARFORCE! Olvass vissza! Húzd le a CD/DVD meghajtóidat! -
HAPPINESS #2462 na nem tud senki segiteni?
valaki segitsen már? -
HAPPINESS #2461 császtok
én is leszedtem a lada racing clubot de nem indul el a PROTECTION SYSTEMNÉL AZT ÍRJA KI HOGY ERROR ÉS MÉG AZ VAN ALÁ ÍRVA HOGY FAILED TO IDENTIFY THE DISC IN THE DRIVE. INSERT A LICENSED DISC.ha valaki tudna segiteni azt nagyon meg köszönném valaki segitsen már elöre is köszönöm -
#2460 át tudod küldeni az ini fájlod? -
#2459 LRC versenyhez először is menny a garázsba ahol autót tudsz választani és válaszd ki a legalsót ! Majd jobb alsó sarokban aktiváld. Most menny vissza a versenyképernyőre és már mehetsz is! Ez mindegyik versenysorozatban így van! -
paintkiller89 #2458 Cska az a gond, hogy nekem nincs semmian pachom, ahogy leszedtem full alapon úgy feltettem, és elindítottam és már írta is ki... De pachot nem ettem fel... -
#2457 Nálam is ez volt
ezt nálam a nem hivatalos patch vagy a sound patch okozta mert anélkül nagyon jól megy, hiba nélkül!!! -
paintkiller89 #2456 Hali! Lenne egy kérdésem:
Feltettem a játékot, és kihuzgattam a meghajtókat, meg minden, mds cdképfájllal...
És amikor el akarom indítani, elkezd tölteni teljes képernyő meg minden, és ezt írja ki:
Légyszi ha tudtok segítsetek... Előre is kösz -
#2455 Az LRCs versenyeket még én sem tudom megcsinálni, szerintem agyon-agyon tuningolt verda kell hozzá...a carlisttel nem akarom hazavágni a gamét...passz -
#2454 A játék elején járok,az első versenyeket már megcsináltam,de van 3 verseny amit nem enged.LRC van írva ezek alá.Mit kell csinálni??72 respectem van és az eredeti ladám.
A forgalom autóit mikor lehet vezetni??Megvan a carlist 2.5. -
#2453 A settings.ini fájlt editálva nagyon jól be lehet lőni a grafikát!!! Nálam már egyáltalán nem akad (fraps) és elfogadható a grafika! Sajna hdr-ről szó sincs (ati) de így is élvezhető a játék! Easy fokozatban nem érdemes játszani mert még fékeznek is az ellenfelek hogy te nyerj! Jó zsórakozást mindenkinek! -
#2452 +annyit , hogy 9250 videkarival elég körülményes lesz a gém! -
#2451 hi
ide kábeleket húzd le a cd/dvd meghajtokról!!!! Azt menni fog -
DjScott #2450 kis probléma:leszedem a játékot,leszedem ezt a mds fájlt,átnevezem, be mount-olom az mds-t, feltelpítem, restart,és ne megy.configom:amd 3000+mhz 1g memoria ati9250 128mb lécci help a hosszú verzós megoldáshoz meg nem értek :( -
#2449 Rövid tömör és korekt válasz... Sajna ez az igasság. Talán anyiban nem értek egyet:
Nem rossz ez csak nem reális nem élvezhető.... így kicsit jobban elfogadom de a jelentés ugyanaz. Kicsit elfogultvok pedig baromi nagyot csalódtam ! De ennek ellenére elszórakozgaton a játtékkal napi pár órát.. Amúgy sem az volt a célom hogy majd hú végigjácom minélelőbb meg minden alapban csak jácani akartam vele úgy cél nélkül. -
MrI #2448 3 napi szarakodás után sikerült elinditanom a játékot,igazatok volt nem érte meg elég ratyi.Eléggé szaggat csak úgy tudom élvezni ha kikapcsolom a forgalmat, hogy lehet rajta javitani ha lehet? -
#2447 Röviden tömören szar a játék, és nem ér semmit... -
exodu020 #2446 de szerintem ez a játék egy kicsit fura, 2107 kocka ladával körbe kapartatom alap motorral, az 1200 kerek lámpás meg már majd fullon és meg se nyikkan!!!Ez mitől lehet????
üdv
exo -
#2445 talán mert nincs... -
#2444 + vki azt mondta hogy van crack van aki meg azt hogy nincs...ha meg van akko meg honna töltsem le me az nincs sehol -
exodu020 #2443 nekem egy műszerész haverom csinálta 200 hufért, de nem nehéz megcsinálni majd adok egy kis infot!!! -
#2442 bakker de elég sok helyen az van hogy tápkábelt húzd le... -
#2441 akkor baszakodj a visszaolvasással ;) -
#2440 hello crack van má hozzá? me nem akrok baszakodni a tápkábellel... -
#2439 nem hiszem el,hogy még mindig az elinditásával baszakodtok:DDDD...kipörgettem wagy 2 napja..LOL -
#2438 ott nem találtam... -
Inkább ne írj semmit!! -
lmarko #2436 Légysz segítsen valaki! -
#2435 inkább csak optimalizálás mint javítás szal hangok neigazán váltznak de kicsit jobbak lette de még így is siralmas megse közelíti a tényleges Lada hangot...
Magyarosítást szerintem max a patch után tudjuk fojtatni vagy ha esetleg megtaláljuk valahol a hiányzó nyelvi fájlokat.. -
#2434 Meg aki már kipróbálta a hang addon-t annak mi a véleménye róla??Jobbak a hangok???A non official patch min javít??? -
#2433 A magyarosítás lesz folytatva??Mert nekem bejön a játék csak nem tom mit veszek meg a kocsira.
Meg mikor kapok új kocsikat???A forgalom autóit hol lehet használni??(már megvan a carlist addon)
A launcherbe a grafikai beállításnál a csuszkák mit jelentenek???Mit állítanak???Mert biztos be lehet lőni vhogy hogy forgalom mellett ne szaggasson. -
#2432 talán sztech boltban vagy hasonlo ? -
#2431 hol vetted? nekem is kell! -
lmarko #2430 Valaki segítene?
-
Szabyka #2429 Sajna szaggat :( Én megvárom a patch-t meg az angol nyelvet, de nem tűnik rosz játéknak :) -
exodu020 #2428 a meghajtohoz lehet vhol venni egy biztosítékot ami ki-be kapcsolja nekem is az van, így nem kell szétszedni folyton!!!
üdv
exo -
lmarko #2427 Azt tom hogy szét kell szedni a gépet. Csak azt em tom hogy kell a cd vagy dvd meghajtót pótolni a vinyóval.