3677
-
Nem értem hogy ez mire jó! -
Melyik patchet???? -
Feldzso #2504 Hali!!
Feltoltam a patchet a játékra és max grafikán HDR-rel épp hogy csak beakad néha a kép :))
Szóval tudom ajánlani!! Sokkal élvezhetőbb lett.
Ja, AMD Barton 3200+ procim van meg 1 GeForce 6800 GT kari. -
na kipróbáltam amit beírtál,így végre verseny közbe,ha neki megyek valami másik kocsinak,akkor nem ragadok bele,hanem félretudom normálisan lökni:D -
pylu #2502 Ez szanaszét akadja magát!!!
Ez a játék kb. az oroszok street legal-ja!!!
-
MrI #2501 1. .../Lrc/Resources/Game/tracks.blk megnyitás jegyzettömb-el
2. kitörölni a 2 ferde vonalat a "RaceMode {ref:t=defaultDeathmatch;}" sor elött
3. zárjátok be a tracks.blk és nyissátok meg a ladagame file-t, ugyan abba a mappába van és ugyanúgy jegyzettömb-el.
4. Az első bekezdést a STAGE szótol a RACE szóig, a következő képpen változtassátok meg:
stage {
common_races {
race {
desc {
name:t = "Deathmatch"
desc:t = "Deathmatch на Комсомольском проспекте."
}
prize {
money:p3 =8000,5000,2000
textBonus:t = "Выжить и убить всех"
}
conditions {
minStake:r = 2000
maxStake:r = 13000
}
raceMode:t = "deathmatch"
layout:t = "resources/races/deathmatch04.blk"
trafficCfg:t = "resources/traffic/default.blk"
trafficCfgFreeRide:t = "resources/traffic/free_race.blk"
params {
laps:i = 2
}
}
race {
5. A .../LRC/resources/races/race04.blk file-t nevezzétek át "deathmatch04.blk"-ra
Jó mókázást
-
Úgylátszik egyeseknek külön FAQultációs tanfolyamot kéne indítani .... :) -
MrI #2499 Megcsináltam a carlist-et de nem találom a kocsikat, hogy kell kiválasztani öket?
Késöbb megirom hogy lehet crash day-t csinálni a játékba csak még le kell forditanom.Állitólag nagyon durva karambolok vannak -
FElraktam a játékot,de nem indul el mert kéri az eredeti cd-jét.Van valami patch hozzá???
Nyugi cask vicc volt

-
exodu020 #2497 már letöltöttem, csak a játék könyvtárba melyik mappába másoljam be??
üdv -
olvass vissza és megtalálod hozzá a letöltési linket -
exodu020 #2495 köszi -
carlist 2.5...de csinálj biztonsági másolatot mert van akinél nem megy...csak ügyesen -
exodu020 #2493 sziastok a bmwt hogy birom behozni meg az mtzét:D???
üdv
exo
az a repülősdi sirály:D
-
sziasztok mijjezaszar
-
ahavasi #2491 Hali! Hát én alég nagyot csalódtam a cuccban... azt hittem, mivel oroszok csinálják meglessz a lada feeling, de tévedtem... kocsi hangja borzalmas, nem is hasonlít egy ladájéra (és micsoda dolog hogy csak 6 ezret pörög?! bátyámé kiforgatta az órát:))) 9800se@9800 karim van, és minimum grafikán úgy akad mint a fos... egyszerűen játszhatatlan -
#1877, #1884 !!!!!!!!
-
MrI #2489 MÁTRIX:
A főöldalon lejebb van egy artysock-kos kép, menj ráarra hogy bővebben, ott lessz egy pár hivatalos levél, ahol ve van irva ki kit vert át a tervezés során.Lejebb pedig már az első hozzászólás is arról szól hogy lesz új játék
-
hokika #2488 hahóóóóóóó.
Mit kell csináln azzal a NO DVD.rar-ral??? -
keresd az élet értelmét. -
HAPPINESS #2486 akkor nincs ilyen javitás ??
-
hokika #2485 Hali!!!
Letöltötte, a game-et elindítottam de még midig kéri a fasza CD-ét.
Mit csináljak?
-
sd54321 #2484 még a ruszkik sem tudnak ilyenről....
legalábbis azon a 3-4 forumon amit átnéztem ezt olvastam... -
HAPPINESS #2483 császtok
Azt hallodtam hogy van olyan patch hogy akinek szagat a játék azt ki javitsa igaz ez ha igen küldjétek már el azt az oldalt ahonnan letudom szedni elöreis köszi -
A grafika nem vacak! Még HDR is van meg amit akarsz! Valami más gond van vele, nincs optimalizálva vagy a fene tudja de szaggat(ott) mint állat... -
sd54321 #2481 Hi all!
Én most kaptam meg a LRC-t. Ahogy elnézem az itt leírtakat több lesz vele a szívás mint az öröm... meglássuk.
Azt mindenesetre már látom, hogy végignyomni nem lesz kedvem.
Találtam egy csítet amivel talán kicsit jkönnyebebn juthatok új kocsikhoz:)
В гараже включаем консоль нажатием [Shift] + [~], там вводим:
makemerich - 1.000.000 деревянных
Ha jól értelmeztem:
A garázsnál nyomj egy SHIF+~ gombot majd írd be makemerich, és dől a lóvé:)
Egy vmit még nem igazán értek. Ha jól látom egy laza 4.5Gb-os DVD-n terül el teljesben a game iso-ja. Ha tényleg ennyire vacak a grafika, akor mi eszik ennyi helyet????? Na majd ezt is meglássuk:) -
hát én itt nem nagyon találtam semmit, de ha csak srácok beszélgetnek róla akkor az csak olyan mint amit mi itt beszélgettünk. -
Nem rossz a játék, csak kevés a pálya és csak Ladát lehet tuningolni..
pedig ez a BMW
Lada Racing Club -
Ja én is próbáltam! Mi ez a röpködés, nekem nem akar összejönni! A trolival pedig durva lenne! -
MrI #2477 Még egy lehetséges grafika javitás:
A lancherbe HDR kikapcs, a másik szart 0-ra levenni.Utánna a játékon belül a hol a grafikát be lehet állitani benyomni a Shift+ 1es vagy 0ás (amelyiken a hullám van) billentyüt be kell jönnie egy ablaknak,ha sikerült akkor irjátok be azt hogy: gamma 1.5 ez sokat javit.Figyeljétek a kocsi üvegét a garázsba, azon lehet a legjobban látni a kölönbséget.
Aki unja a kocsikázást az repülhet:
Elinditasz egy szabad futamot ellenfelek nélkül, ha bejött akkor Shift+F12 be kell jönnie egy menünek, ott válaszd ki azt hogy Game Gui utánna jobb oldalt 2katt arra hogy game/modeswitch és válassz egy billentyüt melyikkel szeretnél repülni ha megvan a legalján lesz egy szó amely 3al kezdődik arra kattincs és kellemes repülést, csak ne szédüljetek el -
Ezt már kitettem a http://ladaracingclub.webidea.hu/ -ra is amúgy nálam minimális a javulás de legalább javult :) -
MrI #2475 Már nem tudok mit forditani ennyi a lényeg amit leirtam, ezt is csak egymás közt beszélték, nem hivatalos info(az eggyik gyereknek a haverja dolgozik az artyshoknál onnan van a hir).
Van egy hivatalos patch a artyshok-kosoktól amit segithet akinek akad
http://www.ladaracing.ru/workarea/lrc_sound_patch.rar -
M@TriX : Nem eszközölnél egy fordíást a magyar közöségnek a hírből ... ? Én bogarásztam kicsit de töredékeket értek csak hülyeséget meg nam akarok írni.. -
MrI #2473 info:www.lrc.gameslife.ru
-
infó honnan? -
Azért nem tudsz indulni saját autóval mert ez egy "gyári" versen szal csak a megadott autóval tudsz menni amit ingyen és bérmetve aktiválhatsz a garácsban de csak akkor ha már minden más versenyt megnyertél. -
A faq-ba be van linkelve egy mds fájl,amit egy mappába kell másolni az mdf-fel és ugyazt a nevet kell adni mindkettőnek.És ha így mountolod be menni fog.
Ja és a dvd legyen lehúzva. -
remek, arra is várhatunk ki tudja mennyit... -
MrI #2468 Most olvastam egy orosz fórumon, hogy azért lett olyan gagyi a játék mert a gelios kiszállt a projektből és az artyshock nem tudta befejezni egyedül a játékot.
De olvastam egy örömhirt hogy most az artyshock egyedül fog csinálni egy játékot ami sokkal jobban lesz megoldva mint az LRC, de az alapgondolat megmarad úgyan úgy moszkvába lehet nyomulni és a kocsik is ladák maradnak csak öszetetebbek lesznek a versenyek és minden benne lesz ami az LRC-ből kimaradt a köcsög gelios miatt -
jah okés aszittem orosz:D, thx:D