3677
  • kovecses
    Nem értem hogy ez mire jó!
  • kovecses
    Melyik patchet????
  • Feldzso
    Hali!!
    Feltoltam a patchet a játékra és max grafikán HDR-rel épp hogy csak beakad néha a kép :))
    Szóval tudom ajánlani!! Sokkal élvezhetőbb lett.

Ja, AMD Barton 3200+ procim van meg 1 GeForce 6800 GT kari.
  • nickwaren
    na kipróbáltam amit beírtál,így végre verseny közbe,ha neki megyek valami másik kocsinak,akkor nem ragadok bele,hanem félretudom normálisan lökni:D
  • pylu
    Ez szanaszét akadja magát!!! Ez a játék kb. az oroszok street legal-ja!!!
  • MrI
    1. .../Lrc/Resources/Game/tracks.blk megnyitás jegyzettömb-el
    2. kitörölni a 2 ferde vonalat a "RaceMode {ref:t=defaultDeathmatch;}" sor elött
    3. zárjátok be a tracks.blk és nyissátok meg a ladagame file-t, ugyan abba a mappába van és ugyanúgy jegyzettömb-el.
    4. Az első bekezdést a STAGE szótol a RACE szóig, a következő képpen változtassátok meg:

stage {
    common_races {
    race {
    desc {
    name:t = "Deathmatch"
    desc:t = "Deathmatch на Комсомольском проспекте."
    }
    prize {
    money:p3 =8000,5000,2000
    textBonus:t = "Выжить и убить всех"
    }

conditions {
    minStake:r = 2000
    maxStake:r = 13000
    }

raceMode:t = "deathmatch"
    layout:t = "resources/races/deathmatch04.blk"
    trafficCfg:t = "resources/traffic/default.blk"
    trafficCfgFreeRide:t = "resources/traffic/free_race.blk"

params {
    laps:i = 2
    }
    }

race {

5. A .../LRC/resources/races/race04.blk file-t nevezzétek át "deathmatch04.blk"-ra
    Jó mókázást

• Omlás
    Úgylátszik egyeseknek külön FAQultációs tanfolyamot kéne indítani .... :)
  • MrI
    Megcsináltam a carlist-et de nem találom a kocsikat, hogy kell kiválasztani öket?

Késöbb megirom hogy lehet crash day-t csinálni a játékba csak még le kell forditanom.Állitólag nagyon durva karambolok vannak
  • passatgt
    FElraktam a játékot,de nem indul el mert kéri az eredeti cd-jét.Van valami patch hozzá???

Nyugi cask vicc volt
  • exodu020
    már letöltöttem, csak a játék könyvtárba melyik mappába másoljam be??
    üdv
  • kovecses
    olvass vissza és megtalálod hozzá a letöltési linket
  • exodu020
    köszi
  • kovecses
    carlist 2.5...de csinálj biztonsági másolatot mert van akinél nem megy...csak ügyesen
  • exodu020
    sziastok a bmwt hogy birom behozni meg az mtzét:D???
    üdv
    exo
    az a repülősdi sirály:D
  • BiG G
    sziasztok mijjezaszar
  • ahavasi
    Hali! Hát én alég nagyot csalódtam a cuccban... azt hittem, mivel oroszok csinálják meglessz a lada feeling, de tévedtem... kocsi hangja borzalmas, nem is hasonlít egy ladájéra (és micsoda dolog hogy csak 6 ezret pörög?! bátyámé kiforgatta az órát:))) 9800se@9800 karim van, és minimum grafikán úgy akad mint a fos... egyszerűen játszhatatlan
  • Magnumrolcsi
    #1877, #1884 !!!!!!!!
  • MrI
    MÁTRIX:

A főöldalon lejebb van egy artysock-kos kép, menj ráarra hogy bővebben, ott lessz egy pár hivatalos levél, ahol ve van irva ki kit vert át a tervezés során.Lejebb pedig már az első hozzászólás is arról szól hogy lesz új játék

• hokika
    hahóóóóóóó.
    Mit kell csináln azzal a NO DVD.rar-ral???
  • M@TriX
    keresd az élet értelmét.
  • HAPPINESS
    akkor nincs ilyen javitás ??
  • hokika
    Hali!!!

Letöltötte, a game-et elindítottam de még midig kéri a fasza CD-ét.
    Mit csináljak?
  • sd54321
    még a ruszkik sem tudnak ilyenről....
    legalábbis azon a 3-4 forumon amit átnéztem ezt olvastam...
  • HAPPINESS
    császtok
    Azt hallodtam hogy van olyan patch hogy akinek szagat a játék azt ki javitsa igaz ez ha igen küldjétek már el azt az oldalt ahonnan letudom szedni elöreis köszi
  • kovecses
    A grafika nem vacak! Még HDR is van meg amit akarsz! Valami más gond van vele, nincs optimalizálva vagy a fene tudja de szaggat(ott) mint állat...
  • sd54321
    Hi all!

Én most kaptam meg a LRC-t. Ahogy elnézem az itt leírtakat több lesz vele a szívás mint az öröm... meglássuk.
    Azt mindenesetre már látom, hogy végignyomni nem lesz kedvem.
    Találtam egy csítet amivel talán kicsit jkönnyebebn juthatok új kocsikhoz:)

В гараже включаем консоль нажатием [Shift] + [~], там вводим:

makemerich - 1.000.000 деревянных

Ha jól értelmeztem:
    A garázsnál nyomj egy SHIF+~ gombot majd írd be makemerich, és dől a lóvé:)

Egy vmit még nem igazán értek. Ha jól látom egy laza 4.5Gb-os DVD-n terül el teljesben a game iso-ja. Ha tényleg ennyire vacak a grafika, akor mi eszik ennyi helyet????? Na majd ezt is meglássuk:)
  • M@TriX
    hát én itt nem nagyon találtam semmit, de ha csak srácok beszélgetnek róla akkor az csak olyan mint amit mi itt beszélgettünk.
  • kovecses
    Nem rossz a játék, csak kevés a pálya és csak Ladát lehet tuningolni..
    pedig ez a BMW

Lada Racing Club
  • kovecses
    Ja én is próbáltam! Mi ez a röpködés, nekem nem akar összejönni! A trolival pedig durva lenne!
  • MrI
    Még egy lehetséges grafika javitás:
    A lancherbe HDR kikapcs, a másik szart 0-ra levenni.Utánna a játékon belül a hol a grafikát be lehet állitani benyomni a Shift+ 1es vagy 0ás (amelyiken a hullám van) billentyüt be kell jönnie egy ablaknak,ha sikerült akkor irjátok be azt hogy: gamma 1.5 ez sokat javit.Figyeljétek a kocsi üvegét a garázsba, azon lehet a legjobban látni a kölönbséget.

Aki unja a kocsikázást az repülhet:
    Elinditasz egy szabad futamot ellenfelek nélkül, ha bejött akkor Shift+F12 be kell jönnie egy menünek, ott válaszd ki azt hogy Game Gui utánna jobb oldalt 2katt arra hogy game/modeswitch és válassz egy billentyüt melyikkel szeretnél repülni ha megvan a legalján lesz egy szó amely 3al kezdődik arra kattincs és kellemes repülést, csak ne szédüljetek el
  • Omlás
    Ezt már kitettem a http://ladaracingclub.webidea.hu/ -ra is amúgy nálam minimális a javulás de legalább javult :)
  • MrI
    Már nem tudok mit forditani ennyi a lényeg amit leirtam, ezt is csak egymás közt beszélték, nem hivatalos info(az eggyik gyereknek a haverja dolgozik az artyshoknál onnan van a hir).
    Van egy hivatalos patch a artyshok-kosoktól amit segithet akinek akad
    http://www.ladaracing.ru/workarea/lrc_sound_patch.rar
  • Omlás
    M@TriX : Nem eszközölnél egy fordíást a magyar közöségnek a hírből ... ? Én bogarásztam kicsit de töredékeket értek csak hülyeséget meg nam akarok írni..
  • MrI
    info:www.lrc.gameslife.ru
  • M@TriX
    infó honnan?
  • Omlás
    Azért nem tudsz indulni saját autóval mert ez egy "gyári" versen szal csak a megadott autóval tudsz menni amit ingyen és bérmetve aktiválhatsz a garácsban de csak akkor ha már minden más versenyt megnyertél.
  • zolo
    A faq-ba be van linkelve egy mds fájl,amit egy mappába kell másolni az mdf-fel és ugyazt a nevet kell adni mindkettőnek.És ha így mountolod be menni fog.
    Ja és a dvd legyen lehúzva.
  • bertino
    remek, arra is várhatunk ki tudja mennyit...
  • MrI
    Most olvastam egy orosz fórumon, hogy azért lett olyan gagyi a játék mert a gelios kiszállt a projektből és az artyshock nem tudta befejezni egyedül a játékot.
    De olvastam egy örömhirt hogy most az artyshock egyedül fog csinálni egy játékot ami sokkal jobban lesz megoldva mint az LRC, de az alapgondolat megmarad úgyan úgy moszkvába lehet nyomulni és a kocsik is ladák maradnak csak öszetetebbek lesznek a versenyek és minden benne lesz ami az LRC-ből kimaradt a köcsög gelios miatt
  • [HUN]FaTaL
    jah okés aszittem orosz:D, thx:D