3677
-
ahavasi #2546 jah és töltsd le a sound patch-t -
ahavasi #2545 @arisumi
azért akad mert kegyetlenül optimalizálatlan... lehet rajta valamit javítani, a garázsban a beállításoknál asszem az első 4 csúszkát kell lejjebb venni... meg a settings file-ba is át tudod babrálni a textúra minőséget stb... -
ahavasi #2544 amúgy sejtem mi a gond a motorhangokkal... ha végighallgatjákok őket, lehet hallani hogy a fordulatszám emelkedik. viszont az eredtikben nem. valszleg ezért ilyen összekuszálódott -
airsuni #2543 Hello boys & girls!
Az mért van hogy rohattul akad a game(de legalább megy:))
Bocs ha már leírtátok 50 milliárszor esetleg, de lécci még most utojjára, na könyi!
Előre is köszike -
#2542 hát nem csodálom :) -
ahavasi #2541 valszleg nem is lesz fordítás, hanem egy külön angol verziót fognak csinálni ami remélhetőleg sok javítást tartalmaz majd... -
TienLevy #2540 azt nem tudni mikor lesz hozzá angol fordítás??? -
TienLevy #2539 kössz -
#2538 ^^ istenem... -
ahavasi #2537 @TienLevy
menny a garázsba, katt az uccsó snickerses kocsira és azzal kell menned. -
ahavasi #2536 jól látom a hangok waw formátumúak?! hmm lehet hogy megpróbálok csinálni motorhangot a zsigáknak... bátyámnak van egy 1.7-esre felfuratott, asszem 50-es kipufogó rendszer, 4 leömlő... elég jó hangja van :) -
ahavasi #2535 megnéztem én is hááát... nem nagyon akar jól muzsikálni -
ahavasi #2534 ez az motorhangok!!!! Juppyyyyy -
TienLevy #2533 plz help -
TienLevy #2532 nah -
Halmai Dávid #2531 elég szánalmasnak tűnik
-
TienLevy #2530 Hy all! Azt szeretném megtudni, hogy miért nem enged tovább versenyezni? Még az első városban vagyok, meg van az a fekete legjobb ladám és nem engedi tovább csinálni a versenyt. LRC feliratot ír alatta. PLZ HELP -
#2529 Srácok van a desc:t= nevű sor.Ott van orosz szöveg a deathmatch után.Azt ti hogy írtátok be??Mert én beírtam simán a billentíűzetemen taláható betűkkel,az jó lesz úgy?? -
#2528 Hangbeálítások! Itt vannak angolul!
[sound]
bits=16
channels=32
EAX=off
rate=44100
sound_enable=on
stereo=on
use_hardware=off
use_openal=off -
baggu #2527 Valaki segitene a configba? Rámentem a configra Átraktam 800*600 ra a 2 alsó csikot levettem az elsőt középre huztam.HDR kikapcs.A másik oldalon első pipa ,második és negyedik is.44100 ,16 Bits , 32.
És az érdekelne hogy ezek mit jelentenek itt a második fülön.Elöre is köszi -
#2526 Ezt nem értem én sem... -
#2525 Pedig az alap hangokat halgatva jelentőssen élethűbb viszont a játékban valami eszement gáz :S -
#2524 Úgy szintén... :( -
#2523 Kipróbáltam ezeket a bedigizett hangokat hát alapban néztem csak a hang fájlokat úgy korekt volt de a játékban valami nagyon nem okés :( -
MrI #2522 köszi
-
#2521 A garázsban ahol az autók között is válogathatsz ott választhatod a forgalom járműveit is csak lapozgass lefelé az autólistában! -
baggu #2520 Szerintem mobilon jobb a játék mint Pc n :D -
MrI #2519 mekkora pöcs vagy legalább 2 szóval leirnád, bezzeg akkor nem ekkora szád ha valaki egy fél oldalas leirást ir valami új dologrol és nem esik nehezére -
#2518 Ezt is ezerszer leírtuk már! Direkt nem fgom leírni 1001-edszer is! Olvass vissza!
Lusta dögök, nem igaz már! -
#2517 Frisítés:
Több új dolog felkerült ! De kiemelném ezt :Bedigizett eredeti hangok!
többiért erre tessék : http://ladaracingclub.webidea.hu/
üdv.. -
MrI #2516 Irjátok már le légyszi hol pinába lehet kiválasztani a forgalomba szereplő kocsikat, a carlist-es file-okat már bemásoltam a helyukre -
#2515 Ha ezt mégegyszer valaki megkérdezi személyesen nyírom ki!!!
Húzzátok le a cd/dvd meghajtókat!!!
Daemon tools 4.03-mat tessék használni! -
Feldzso #2514 Hát, sorry akkor...
Csak saját tapasztalat. -
ahavasi #2513 hát én meg felraktam, de alig lett gyorsabb. -
hokika #2512 De ti mit csináltatok,hogy elindult a játék? A második elindítási mód az sikerült? Vagy kiírtátok DVD-re vagy mi? Mondjon már valaki egy tuti tippet -
Feldzso #2511 Már párszor kirakták a linket.. ( pl.: #2475, #2476 )
http://ladaracingclub.webidea.hu/
http://www.ladaracing.ru/workarea/lrc_sound_patch.rar
Én össz-vissz ezt raktam fel, és ezerszer gyorsabb lett.
-
ahavasi #2510 sikerült valahogy belőnöm a játékot, mostmár nem annyira akad. elvittem egészen az új ladáig... és még mindig 6 ezret pörög!!! kurvára idegesít... érdekes a filmbejátszásba 8-ezret pörgött... és a játékban a hangja... áááááá sirvafakadok minnyá... a másikfele hogy valamiért a hátulja legalább 1méterrel ki van emelve azt ne kérdezzétek miért -
kiskex #2509 a tüköroldal egész türhető -
#2508 OK -
#2507 lehet csinálni kuplerját ;) szóval kissé realisztikusabb lesz a gém.