3677
  • krisz267
    kéne crack léc léc
  • LSSAHPAUL
    Kellene csinálni egy faq-t a bannerbe..
    Addig is valaki nem tudná megmondani hogy tudnák egy magyarositást vagy angol,német,vagy akármilyen olvasható nyelvü felületet beszerezni? Ez így absurdum, tanultam oroszt 8 éven keresztül de még énse bírom beállítani a vezérlést kormány,pedálra.. nem lehet kiválasztani.. más gomba áttudom tenni de nekem a kormányra kellene ha már van :p
    A játék azért nem olyan rossz hogy ne lehessen vele játszani, fizika nem létezik benne, a zsiguli egyáltalán csak ki és benézetre zsiguli, de a 3 éves kislányomnak jó lesz.. csak ehez kellene a kormány..
  • Sidewinder
    Jólvan ezt elnéztem szépen úgyhogy akkor inkább oda is átmásolom XD
  • hykao #3594
    Ááá, azt hittem erre a topikra gondoltál: KATT (ott válaszolok...)
  • Sidewinder
    Hello.
    Jó hogy említetted ezt az oldalt. Mert ez ugye legális és nem kell warezolva szerezzek olyan orosz fejllesztésű játékokat amik itthon Magyarországon nincsenek.Én találtam is magamnak már 2 ígéretes darabot. A Zavtra Vojna nevű űrszimulátort(amely egyébként a www.1cpublishing.com-on is kint van The Tomorrow War néven,csak épp mindig tologatják az angol nyelvű megjelenést és már unom) és ennek a Faktor K nevű kiegészítője is érdekelne.Azonban az a gondom hogy az orosz tudásom rendkívül gyenge mivel suliban sose kellett tanuljam(később születtem annál),így abban merül ki,hogy az orosz TV csatornákon amiből 3 fogható nálunk abból megértem a filmek szövegének egy kisebb részét. Úgyhogy jó lenne ha esetleg tudnál segíteni a vásárlásban,hogy hogyan is történik a Magyaro-ra szállítás,pontosan milyen módon kell fizetni mit hova írjak az adatlapon ilyesmi.
    Róluk lenne szó,szerintem ígéretes,jó témájú játékok(legalábbis számomra):
    http://www.hotcd.ru/cgi-bin/index.pl?5==26945
    http://www.hotcd.ru/cgi-bin/index.pl?5==31499
    Köszi előre is a segítséget!
  • HUN BECSEHELY
    Hali emberek.Olvasgatom miket irogattok,és mennyi gondotok van a Játékkal.HUN-sittás van hozzá,igaz nem teljes.
  • manyadam
    van a játékhoz honosítás?
  • Ley Roland
    majd akkor tudunk beszélni a játékról ha elindul
  • Ley Roland
  • Nightwish006
    Azért ne túlozz...
  • hykao #3581
    Végig kell olvasni a hozzászólásokat, megnézni a képeket, videókat, aztán eldönti mindenki maga, hogy mit tesz...de warez hemzsegés itt nem lesz az biztos...
  • hykao #3580
    Ahogy látom, neked csak akkor fog elindulni, ha megveszed...
  • LSSAHPAUL
    Ennél a játéknál a warez kérdés a legnagyobb kérdés. Ha az nem lenne akkor senki hozzá nem szólna max pár sírás lenne hogy szaggat.
    Ha meg ennyire szar játék akkor nehogy már tényleg arra búzdítsatok valakit hogy megvegye!!
  • Ley Roland
    figy majd akkor tudunk beszélni a játékról ha elindul !!
  • hykao #3577
    Akkor mondom másképp: warezzel kapcsolatos dumák itt is kerülendők, csakúgy mint az egész SG-n... Ha warezolni akar valaki, az ő dolga, de itt a játékról kell, hogy szóljon a topik, nem pedig annak warez verziójának elindításáról!!! Tehát starforce kijátszás ügyben mindenki magában szenvedjen vagy max. a Starforce topikban...
  • Csabesz6
    ha papírtautózol ,akkor kemény leszel?
    elmagyarazni nem tudom, mert nem vágom a témát.DE AZT TUDOM, hogy ha el is indulna, nem menne normálisan a játék.és ha tudna Ley Roland normálisan fórumozni, nem lenne itt semmi gebasz.
    üdv.
  • blackcalibra
    Hát ez már azért meredek. Ki szenved? Kérdezte valaki, én is rákérdeztem de ennyi. Nem gondoljátok hogy kicsit el vagytok magatoktól durranva? Ugyanezt már az elmúlt 1 hétben eljátszották két másik topicban is, ezek szerint itt ez lesz a divat hogy ha valki segítséget kér egyes emberek hisztiznek meg nyávognak mint a fürdős kurvák. Vagy egy embernek van több fikanickje is? Járjatok el szerintem a gép elől kicsit mert ez már nagyon van.... Ezt amúgy javaslom japán papírautós emberkénknek is ott a 3570 - es hozzászólás alatt is.
  • timantes
    nem érdemes szenvedni vele. nekem anno elindult és annyira optimalizálatlan a játék hogy ledöbbentem... aszem még a 15 FPSt se érte el legalacsonyabb grafikán, elenben a Crysis maxon fut tökéletesen....
  • hykao #3571
    Tessék itt megrendelhető potom 285 rubelért: KATT (Magyarországra is szállítanak), de mostmár ne szenvedjetek itt a warez verzió elindításával...
  • Csabesz6
    mind1 nem kezdem el magyarázni.
  • blackcalibra
    De mit? Nem a játékról lett kérdezve? Itt hisztiztek meg kényeskedtek, mintha nem is az adott játékról lenne szó.
  • Csabesz6
    pedig Adakillernek igaza van.haggyátok már abba.
  • blackcalibra
    Ez kemény bazz...... Na mindegy. És esetleg valaki akinek a meghajtó áramtalanítása nélkül elindult, olyan van? Mert én már régebben próbáltam ezt is de mint sokan másoknak így sem indult el.
  • Ley Roland
    Nem PFF
  • blackcalibra
    Figyelted mire írtam?
  • Ley Roland
    LoL
  • Ley Roland
    LoL
  • blackcalibra
    Látom itt az sg-n majd minden topicban vannak aberrált emberek!
  • Ley Roland
    és ugyse lesz jó ha csinálok hozzá crack-et??
  • Ley Roland
    :D
    de miért nem ??
  • lmarko
    1% esély van rá hogy elindul, de ez leginkább gépfüggő
  • Ley Roland
    meghajtólehúzás -sal még nme probáltam !
    De anélkül nem lehet elindítani ?
  • lmarko
    Próbáltad lehúzott meghajtókkal? Nekem úgy ment hogy lehúztam gépről a dvd meghajtómat, ilyen állapotban telepítettem a játékot, letöltöttem ezt: http://www.nocd.ru/get_file.php?catalog_id=1803&server=cfcd208495d565ef66e7dff9f98764da&get_code=f805c00247238c39d0c02902eda9dff7 ezt átírtam ugyan arra ami az .mdf file csak ennek .mds a vége, ezt bemountoltam a daemon tools-be, és így elindul!
  • AdaKiller
    azta.... van itt színvonal xDDD
  • blackcalibra
    Sajna nem tudok segíteni neked ebben. Szivesen megtenném de nekem se ment sehogyan sem.
  • Ley Roland
    De miért működik valakinél ??
    Mert nálam sehogy se megy igaz még nem probáltam mindent !
    Nem tudsz valami tippet hogy probáljam még ??
  • Ley Roland
    :D
  • blackcalibra
    Hát ezaz. Van akinél működik és van akinél meg nem. Érdekes. Mondjuk nálam se. :D
  • Ley Roland
    Nálam sehogyse !!:(
  • blackcalibra
    Nem világos? Van akinél elindul és van akinél sehogy se?