3677
-
MrI #2626 nagyon szivesen -
airsuni #2625 kösz Mrl a jó tanácsokat -
MrI #2624 Akinek még nem elég találtam még egy pár érdekes dolgot:
1.Uj sebességmérö óra : http://slil.ru/22649950
2.Új vinilek: http://rapidshare.de/files/16730872/__1042___1080___1085___1080___1083_.rar.html
3.2110,2111,2112 modellek manuális ültetése :
C:\LADA Racing Club\resources
FILE *PHYS.CFG*
[common]
; г᪮२Ґ бў®Ў®¤®Ј® Ї ¤ҐЁп (¬/б^2)
gravity=125
; зЁб«® ЁвҐа жЁ© ¤«п дЁ§ЁЄЁ
iter=1
; зЁб«® ¤Ґ«ҐЁ© ўаҐ¬Ґ®Ј® и Ј
dtdiv=6
4.Belső nézet megváltoztatása, hátrébb lessz a kamera és olyan lessz minzha te vezetnél:
resources\cars mappába
Ha 8-as(2108 és társai) szériába akarod megválltoztatni :
megnyitás «cameras_08» benne keresd meg FPS DRIVER forward camera és a következő képpen válltoztasd meg :
camera_offset=-0.31, 0.679, -0.100
target_offset=-0.252, 0.454, 3.087
camera_offset=-0.31, 0.679, -0.320
10-es(2110 és társai) szériánál:
a -0,100-at -0.25-re válltoztasd
-
#2623 Igen az lenne!
DE amúgy alul írd be a keresőbe, hogy #2201 !!
:) -
MBActros1848 #2622 Sziasztok! Tudom az lenne a legokosabb ha visszaolvasnék, de én mégis inkább megkérdem ujra azt amit már sokan megtettek. A következő lenne a problem, felraktam a játékot bemontoltam a kép fájlt és mikor indítanám azt irja ki hogy helyezzem be a dvd-t. Tudna valaki segíteni a prolémámon? -
MrI #2621 Aki még mindi ezzel játszik annak 8 uj modot ajánlok a figyelmébe:
1.Nitro ami elég 2 órára
2.Valósághü belső kamera nézet
3.Snickers-es festést cseréli le
4.Felfüggesztés és gravitáció (ez nagyon jó)
5.Valósághü farolások (ez se rossz)
6.Jardszállitó sebessége csökken
7.Dugók mint Moszkvába
8.Uj viz textura
Letölthető: http://slil.ru/22652107 -
MrI #2620 Most elég gyik dolgot fogok kérdezni, melyik játék az SLR? -
#2619 Nem! Majd jövőre fog kijönni!
:) -
Vlala #2618 lámakérdés: Már kijött a játék? Ébresztő, Lala... -
#2617 mmmmoooooaaaaaaaaarghhhhhhhhhhrrrrrrrghhhbnkgkghkj -
checkpoint #2616 Nekem nem megy kéri a dvd-t.Nocd van valakinek?Kössz. -
airsuni #2615 ahavasi ok, kösz [email protected] ja és ha megcsinájjátok a hangokat az nagyon álat lesz!!!! -
#2614 kinek a pap kinek a papné :) élehetnénk eme becses szólással :) De kitudja mi sül még ki ebből elég ha csak a M@trix által említett SLR -re gondolunk hogy indult és hol van most a game .... meglátjuk mi sül ki belőle mindenesetre én szemfülesen figyelek hátha elcsípek valami újat igaz egy pár napig nem leszek ... De remélem mire viszajövök lessz valami fejlemény de az az érzésem az első értelmes hivatalos javítás még nagyon messze van! Hacsak kedves orosz vásárlók nem kezdik el erőteljesen noszogatni a készítőket mert pl aki ezért pénzt adott ki nemtudom hogy viseli én tuti megfeszítettem volna a készítőket :)..
üdv mindenkinek... -
MrI #2613 En ugy döntöttem már nem szarakodok patch-ekkel, megvárom az angol verziót hátha az jobb lessz valamivel -
#2612 ezt a gémet inkább az SLR-hez lehet hasonlítani. -
ahavasi #2611 GTA eszméletlen arcade valami. Nem azt mondom hogy az LRC egy teljesen valóságos szimulátor, de ha felteszed a fizika patch-t, akkor egy elég jó gémet kapsz. -
MrI #2610 A hozzászólások sürüségéből úgy látom lassan mindenki rájön, hogy ez a játék egy kalap kaka.
Aki unatkozik annak azt ajánlom, hogy turja elő a jó régi beporosodott San Andreas vagy még jobb a Vice City CD-DVD-jét, vágja tele a játékot ladákkal, volgákkal, ikaruszokkal és még sorolhatnám a végtelenségig, cserélje le a várost moszkvára és ugyan ott van.Én is azt teszem és sokkal jobban élvezem mint az lrc-t. -
ahavasi #2609 hi all! Vasárnap hazaér a bátyám, aznap felvesszük a hangokat (1.7 Zsiga 50-es rendszerrel) meglátjuk mi sül ki belőle :)
Airsuni holnap felveszlek MSN-re, ma csak most jtottam a géphez de holnap lesz időm -
frost15 #2608 aha köszi szépen:D -
#2607 nemtudom de ha van akkor tuti valami tök alap. -
airsuni #2606 a carlist-es uccai autókban is van belső nézet doktor urak??? -
#2605 Sajna nincs másik Javítás jelenleg ezek vannak kint én nem tudok másról... Nálam pl 1x működik 1x nem szal én is leszedtem egyenlőre várunk. :( -
frost15 #2604 Helló! Azt szeretném megkérdezni hogy honna lehet letölteni patchot mert ******-a akad:S:S:S! eggyet már letöltöttem a www.ladarcingclub.webidea.hu-ról de az rossz mert amikor már jönne a verseny és kilép mert bejön valami szar:S:S:S! Szal honnan lehet letölteni pachot hogy ne akadjon vagy hogy lehet úgy beéllítani ? köszi! Helló! -
exodu020 #2603 2szer oda vissza -
airsuni #2602 az 1. pályán az utolsó versenynél az LRC-és nél ami valami oda vissza mit kell csinálni(részletesen ha lehet háány* oda hány* vissza, hogy kell bemenni a kockásba(cél) hogy jó legyen??? Előre is köszi!!! :D -
#2601 de hálózaton keresztül sikerülhet a bemountolás -
#2600 Semmikép nemfog menni FAT ra a 4GB-nál nagyobb image másolása.... -
#2599 átmásoltam ntfs-es gépre a rarokat, kicsomagoltam ott, majd visszamásoltam az mdf-et, de visszamásolás közben is azt írta hogy megtelt a lemez:S
aszittem így működni fog:S -
airsuni #2598 és ezekben a carlist-es utcai autókban van belső nézet? -
airsuni #2597 @ahavasi
köszi mindent, és nem akarom megsérteni a szélyiségi jogaidat esetleg van MSN-ed akkor címet cserélhetnénk, sokmindent 1*űsítene! Na de inkább nem elkérem hanem megadom az enyémet: [email protected] -
airsuni #2596 na és most a snicker-szes 2101-et vagy a kocka ladát vegyem meg? -
ahavasi #2595 @airsuni
akkor nyomj azokon a pályákon, amiket már végigvittél, így tudsz lóvét keresni. ajánlom a gyorsulási versenyt mer az gyorsan megvan -
#2594 falusi vagyok tudjátok itt nincs oly modern technika sehol:) -
#2593 Hát akinek nem kell windowst telepítenie hetente,annak előfordul.Így járt egy haverom is a Bfme 2-vel. -
#2592 Vannak kitartó emberek -
#2591 mondjuk nekem kicsit meglepő, hogy a mai világban még vannak FAT-es vinyók -
#2590 Partition Magic 8-al át lehet tolni NTFS -be -
#2589 convert to NTFS vagy eg yhavernál írd ki DVDre -
#2588 15:37-en belül 3 hsz ;)
2. ;) -
#2587 és mi a teendő?