3677
  • MrI
    nagyon szivesen
  • airsuni
    kösz Mrl a jó tanácsokat
  • MrI
    Akinek még nem elég találtam még egy pár érdekes dolgot:

1.Uj sebességmérö óra : http://slil.ru/22649950
    2.Új vinilek: http://rapidshare.de/files/16730872/__1042___1080___1085___1080___1083_.rar.html
    3.2110,2111,2112 modellek manuális ültetése :
    C:\LADA Racing Club\resources
    FILE *PHYS.CFG*
    [common]
    ; г᪮७ЁҐ бў®Ў®¤­®Ј® Ї ¤Ґ­Ёп (¬/б^2)
    gravity=125
    ; зЁб«® ЁвҐа жЁ© ¤«п дЁ§ЁЄЁ
    iter=1
    ; зЁб«® ¤Ґ«Ґ­Ё© ўаҐ¬Ґ­­®Ј® и Ј
    dtdiv=6
    4.Belső nézet megváltoztatása, hátrébb lessz a kamera és olyan lessz minzha te vezetnél:
    resources\cars mappába
    Ha 8-as(2108 és társai) szériába akarod megválltoztatni :
    megnyitás «cameras_08» benne keresd meg FPS DRIVER forward camera és a következő képpen válltoztasd meg :
    camera_offset=-0.31, 0.679, -0.100
    target_offset=-0.252, 0.454, 3.087
    camera_offset=-0.31, 0.679, -0.320
    10-es(2110 és társai) szériánál:
    a -0,100-at -0.25-re válltoztasd

• Magnumrolcsi
    Igen az lenne!
    DE amúgy alul írd be a keresőbe, hogy #2201 !!

:)
  • MBActros1848
    Sziasztok! Tudom az lenne a legokosabb ha visszaolvasnék, de én mégis inkább megkérdem ujra azt amit már sokan megtettek. A következő lenne a problem, felraktam a játékot bemontoltam a kép fájlt és mikor indítanám azt irja ki hogy helyezzem be a dvd-t. Tudna valaki segíteni a prolémámon?
  • MrI
    Aki még mindi ezzel játszik annak 8 uj modot ajánlok a figyelmébe:

1.Nitro ami elég 2 órára
    2.Valósághü belső kamera nézet
    3.Snickers-es festést cseréli le
    4.Felfüggesztés és gravitáció (ez nagyon jó)
    5.Valósághü farolások (ez se rossz)
    6.Jardszállitó sebessége csökken
    7.Dugók mint Moszkvába
    8.Uj viz textura

Letölthető: http://slil.ru/22652107
  • MrI
    Most elég gyik dolgot fogok kérdezni, melyik játék az SLR?
  • Magnumrolcsi
    Nem! Majd jövőre fog kijönni!

:)
  • Vlala #2618
    lámakérdés: Már kijött a játék? Ébresztő, Lala...
  • bertino
    mmmmoooooaaaaaaaaarghhhhhhhhhhrrrrrrrghhhbnkgkghkj
  • checkpoint
    Nekem nem megy kéri a dvd-t.Nocd van valakinek?Kössz.
  • airsuni
    ahavasi ok, kösz [email protected] ja és ha megcsinájjátok a hangokat az nagyon álat lesz!!!!
  • Omlás
    kinek a pap kinek a papné :) élehetnénk eme becses szólással :) De kitudja mi sül még ki ebből elég ha csak a M@trix által említett SLR -re gondolunk hogy indult és hol van most a game .... meglátjuk mi sül ki belőle mindenesetre én szemfülesen figyelek hátha elcsípek valami újat igaz egy pár napig nem leszek ... De remélem mire viszajövök lessz valami fejlemény de az az érzésem az első értelmes hivatalos javítás még nagyon messze van! Hacsak kedves orosz vásárlók nem kezdik el erőteljesen noszogatni a készítőket mert pl aki ezért pénzt adott ki nemtudom hogy viseli én tuti megfeszítettem volna a készítőket :)..

üdv mindenkinek...
  • MrI
    En ugy döntöttem már nem szarakodok patch-ekkel, megvárom az angol verziót hátha az jobb lessz valamivel
  • M@TriX
    ezt a gémet inkább az SLR-hez lehet hasonlítani.
  • ahavasi
    GTA eszméletlen arcade valami. Nem azt mondom hogy az LRC egy teljesen valóságos szimulátor, de ha felteszed a fizika patch-t, akkor egy elég jó gémet kapsz.
  • MrI
    A hozzászólások sürüségéből úgy látom lassan mindenki rájön, hogy ez a játék egy kalap kaka.
    Aki unatkozik annak azt ajánlom, hogy turja elő a jó régi beporosodott San Andreas vagy még jobb a Vice City CD-DVD-jét, vágja tele a játékot ladákkal, volgákkal, ikaruszokkal és még sorolhatnám a végtelenségig, cserélje le a várost moszkvára és ugyan ott van.Én is azt teszem és sokkal jobban élvezem mint az lrc-t.
  • ahavasi
    hi all! Vasárnap hazaér a bátyám, aznap felvesszük a hangokat (1.7 Zsiga 50-es rendszerrel) meglátjuk mi sül ki belőle :)

Airsuni holnap felveszlek MSN-re, ma csak most jtottam a géphez de holnap lesz időm
  • frost15
    aha köszi szépen:D
  • Omlás
    nemtudom de ha van akkor tuti valami tök alap.
  • airsuni
    a carlist-es uccai autókban is van belső nézet doktor urak???
  • Omlás
    Sajna nincs másik Javítás jelenleg ezek vannak kint én nem tudok másról... Nálam pl 1x működik 1x nem szal én is leszedtem egyenlőre várunk. :(
  • frost15
    Helló! Azt szeretném megkérdezni hogy honna lehet letölteni patchot mert ******-a akad:S:S:S! eggyet már letöltöttem a www.ladarcingclub.webidea.hu-ról de az rossz mert amikor már jönne a verseny és kilép mert bejön valami szar:S:S:S! Szal honnan lehet letölteni pachot hogy ne akadjon vagy hogy lehet úgy beéllítani ? köszi! Helló!
  • exodu020
    2szer oda vissza
  • airsuni
    az 1. pályán az utolsó versenynél az LRC-és nél ami valami oda vissza mit kell csinálni(részletesen ha lehet háány* oda hány* vissza, hogy kell bemenni a kockásba(cél) hogy jó legyen??? Előre is köszi!!! :D
  • ngcsnet
    de hálózaton keresztül sikerülhet a bemountolás
  • Omlás
    Semmikép nemfog menni FAT ra a 4GB-nál nagyobb image másolása....
  • ngcsnet
    átmásoltam ntfs-es gépre a rarokat, kicsomagoltam ott, majd visszamásoltam az mdf-et, de visszamásolás közben is azt írta hogy megtelt a lemez:S
    aszittem így működni fog:S
  • airsuni
    és ezekben a carlist-es utcai autókban van belső nézet?
  • airsuni
    @ahavasi
    köszi mindent, és nem akarom megsérteni a szélyiségi jogaidat esetleg van MSN-ed akkor címet cserélhetnénk, sokmindent 1*űsítene! Na de inkább nem elkérem hanem megadom az enyémet: [email protected]
  • airsuni
    na és most a snicker-szes 2101-et vagy a kocka ladát vegyem meg?
  • ahavasi
    @airsuni

akkor nyomj azokon a pályákon, amiket már végigvittél, így tudsz lóvét keresni. ajánlom a gyorsulási versenyt mer az gyorsan megvan
  • ngcsnet
    falusi vagyok tudjátok itt nincs oly modern technika sehol:)
  • zolo
    Hát akinek nem kell windowst telepítenie hetente,annak előfordul.Így járt egy haverom is a Bfme 2-vel.
  • Omlás
    Vannak kitartó emberek
  • bertino
    mondjuk nekem kicsit meglepő, hogy a mai világban még vannak FAT-es vinyók
  • Omlás
    Partition Magic 8-al át lehet tolni NTFS -be
  • M@TriX
    convert to NTFS vagy eg yhavernál írd ki DVDre
  • M@TriX
    15:37-en belül 3 hsz ;)
    2. ;)
  • ngcsnet