LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Omlás, nagyon nincs igazad, mert én is végig csináltam az egészet, és még mindig nem megy a játék. 😛
Elõre is köszi.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Nekem csak egy apró kérdésem lenne. A pico-lrc.MDF az maga a game, vagy valami speckó image hozzá? Ha az utóbbi akkor honnan tölthetõ?
Köszi
Ui.: Ha visszakarjátok kapcsolni a meghajtókat úgy hogy menjen a játék csináljátok ezt: Kiléptek(a játékból), és egyesével visszakapcsoljátok a meghajtókat! (FIGYELEM! Minden egyes meghajtó visszakapcsolása után elindítjátok a játékot, majd kiléptek, és újra visszakapcsoltok egy meghajtót, és ezt így tovább! Még a legutolsó meghajtó visszakapcsolása után is elindítjátok a játékot! Kicsit lehet sok ido de én ezt 3-szor játszottam el.)
üdv..
u.i.: gondoltam írok meló mellet nemsok idõm van nehogy azt gondolják egyesek elvesztem 😊 És ahogy az elöttem szólók is írták igazán az fogja csak értékelni a játékot aki nem magát a játékot látja hanem a márka szerelmese! Mint tudjuk a Lada nem autó annál sokkal több....
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
http://www.ladaracingclub.hu/downloads.php?cat_id=1&download_id=17
Nem tom mennyire mûxik mert nekem sem indul a játék.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
elvtársak, KGST bár már erre sem emléxik mindeki😊
énis csak 21 vok pedig..
amúgy már nem nagyon értem szal csak elolvasni tudom ha az ér vmit le tom írni európai betûkkel😄😄D😄😄 nem tom menynire mentek vele😊
a lada régen oylami volt, meg még most is aminek a helyét valszeg, hasonló okokból a suzuki fogja betölteni, szal olcsó és ami a legfontosabb az a sufnituning😄😄
legjobb amikor haverokkal baromkodtok az autóra cuccokat, nektek már szánalmasnak hathatnak ezek a gépek
Hajrá Magyarország!
Lada 2101
Lada 2105
Lada 2106
Lada 2107
És alapból 2101-et kapsz. Plusz egy kis összeget a tuninghoz. Ha nem lenne orosz jobban lehetne fejleszteni az autót. Pl. a Nitrót sem tudom melyik.
Ez a konfigom:
AMD 64 Athlon 2800+
MSI K8N Neo3
GeForce 6800 GS PCI-e 512mb
Nekem, egy régebbi konfigom volt, azon simán elindult, csak szaggatott mint állat... Minap raktunk össze egy új gépet, feltelepítettem, de nem indult el. Aztán, egy másik vindows került a gépre, és megpróbáltam úgy felrakni a játékot, hogy a C:-re felmásoltam, és onnan telepítettem. Így megy, semmi nem kell hozzá, talán ez lehet a megoldás...
Hajrá Magyarország!
-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Nem bíír elindulni!!Máá naon idegesít!!Azt írja ki:Insert the lada racing club disc into another drive then press"retry"!! Hallottam olyat hogy le kell huzni a meghajtókat!! Ki próbáltam úúgy is de akkor is ugyan ezt írja ki és ha rámegyek a retry-re akkor megbekell írni vala mikódot ami nem tom mi!!!
Valaki HELP léccci!!
léci segitsetek
koszi
Valakinek van magyarosítása vagy (angolosítása)? <#wink>#wink>
Ha kell valakinek nézzen fel ide és innen huzza le:www.wanadoo.atw.hu
Nah további kellemes napot.
csáó