LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
http://flickr.com/photos/zolika90/
Hajrá Magyarország!
-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
amúgy halle all néha azért ha idõm engedi meló mellett akkor benézek..
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
nekem az lenne a gondom hogy szaggat mint álat!
Config:
MSI K8N Neo2 Platinum Lap
1024 memória
3000+ Athlon64 Proci
Sapphire Radeon 9800Pro VGA kártya
szerintetek mi lehet a gond ?
és itt,ha regeltél bal oldalt megjelenik a FAQ és ott van a megoldás!Ha nem megy azzal se,akkor sajnos nem fog elindulni a game!
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
Most szereztem meg ezt a játékot és nem indul. :(
Kéri hogy tegyem be a lemezt mikor be van téve.
Amúgy image fájlban van meg és be van téve Daemon Toolsba .
Vki segítsen pls hogyan indítsam el!!!!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
hali all sajna mostanság meló hegyek így gépelé se nagyon van idõm kerülni :S és úgy néz ki nyár vége elõtt nem is naon fog összejönni :/ .
Mindenesetre támogatom az ötletet hogy éleszük fel a topickot ;-)
Valami okosságot kitalálunk hogy kicsit felpörögjenek a dolgok... Ha már a készítõk nemigen törik magukat egy esetleges javítással :( Remélem azé vannak így eltûnve mer hegesztik az európai verziót gõzerõvel melójuk van bõven. Az esély kevés rá de kitudja talán annyi emberség szorult beléjük hogy csak nem hagyák enyiben a dolgot..
üdv mindenkinek kellemes idõtöltést a jóidõben irány a part jó csajok hideg sör miegymás :)
bye
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
-ok?
-hát persze
na akkor így legyen
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
ERROR 404 !
Уважаемые дамы и господа,
запрашиваемая страница отсутствует.
Anyit tesz az oldal nem található! :(
2 lehetõség van :)
1, Jó esetben sunyiban készül valami... (nemvalszin)
2, Szergejék már a halakkal töltik a napokat betonbakancsokkal :D vagy szimplán rosszul jött ki az oroszrulett ...
mindenesetre No Koment... Hatalmas csalódás és kitudja mikor villan be a képbe végre egy minõségi Ladás game..
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Te honnan veszed hogy tényleg annyi az sms díja?
Regisztráltál már? Mert én próbáltam, 280 Ft. van a kártyán és visszaküld egy sms-t hogy nincs elég pénz az emeltdíjas sms-hez. Szerintem egy nagy átbaszás az egész, jól behúznak mindenkit.