LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
annyira nem fontos, az eddigi hsz-ek alapján nem érdemli meg a játék

Hajrá Magyarország!

formázd meg a meghajtot és állitsd át ntfs-re :))<#circling>
Zsolti9014
tudom, már próbáltam

Hajrá Magyarország!

zolo
Ez így van.Fat32-es fájlrendszerre meg se próbáljatok 4 gigás fájlt felrakni, mert nem fogja engedni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Zsolti9014
nekem is hasonló a problémám: leszedtem a rarokat, aztán kicsomagolásnál 90 akárhány %-nál kiírja, h csak az NTFS támogatja a 4 GB-nál nagyobb fájlokat.

Hajrá Magyarország!

zoli122
sziasztok nekem az a problémám hogy neekm DVD-n van meg képfilében és ahhoz hogy el tdjam indítani ahoz át kell másolni mert mellé kel másolni egy filét meg átirni a nevét meg mittom én de a 4gigás filét nem tom átmásolni 20giga szabad hejre mindig 98%-nál megáll hogy a lemez megtelt és haverom gépén sem tom átmásolni<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>help valaki

-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

romet
Sziasztok várható valami javítás ami ezt a szar szaggatást kiküszöböli?

Zsolti9014
Érdemes kipróbálni a gamet?

Hajrá Magyarország!

roliairsuni
énmeg mnmikor eszembe jut ;)

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Omlás
kezdetleges magyarosítást a lentem említett oldfalon találsz ;)

amúgy halle all néha azért ha idõm engedi meló mellett akkor benézek..

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

logfree
Amúgy olyan a grafika mintha az ATARI készítette volna ezt a gamét <#szomoru1>

logfree
Sziasztok !
nekem az lenne a gondom hogy szaggat mint álat!
Config:
MSI K8N Neo2 Platinum Lap
1024 memória
3000+ Athlon64 Proci
Sapphire Radeon 9800Pro VGA kártya
szerintetek mi lehet a gond ?

romet
Én most raktam fel a játékot és egyátalán nem szaggat töj ó amugy csak magyar lehetne

KÖSZI!!!!!!!
TLD Robi
Na nekem elindult a game!

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

TLD Robi

TLD Robi
Na ezen az oldalon regelj:http://www.ladaracingclub.hu/news.php
és itt,ha regeltél bal oldalt megjelenik a FAQ és ott van a megoldás!Ha nem megy azzal se,akkor sajnos nem fog elindulni a game!

TLD Robi
hali!Én is ma szedtem le és nekem is ugyanez a problémám:(

HALI!
Most szereztem meg ezt a játékot és nem indul. :(
Kéri hogy tegyem be a lemezt mikor be van téve.
Amúgy image fájlban van meg és be van téve Daemon Toolsba .
Vki segítsen pls hogyan indítsam el!!!!
bld
és a másik aldás gém h áll? amiról korában volt szó

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

heh átlag játékot nem írnak a ruszkik... csak nagyon jót meg nagyon sz*rt
Omlás
:)

hali all sajna mostanság meló hegyek így gépelé se nagyon van idõm kerülni :S és úgy néz ki nyár vége elõtt nem is naon fog összejönni :/ .

Mindenesetre támogatom az ötletet hogy éleszük fel a topickot ;-)
Valami okosságot kitalálunk hogy kicsit felpörögjenek a dolgok... Ha már a készítõk nemigen törik magukat egy esetleges javítással :( Remélem azé vannak így eltûnve mer hegesztik az európai verziót gõzerõvel melójuk van bõven. Az esély kevés rá de kitudja talán annyi emberség szorult beléjük hogy csak nem hagyák enyiben a dolgot..

üdv mindenkinek kellemes idõtöltést a jóidõben irány a part jó csajok hideg sör miegymás :)

bye

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Magnumrolcsi
szpemelsz :)

roliairsuni
na mivan helyzet semii? kihalás fenyegeti ezt a gyengén sikerült játék topikját, senki se ír semmit, szar a játék tudom, akkoris legyen valami NA mer ez így csak írok mostis emmi értelmeset de írok hogy legyen valami de sokra nem megyek vele, mert erre válaszolni se lehet, mert nincs kérdés na mind1, legyen valami mert kihal a fórum, témát is válthatunk, végülis mind1
-ok?
-hát persze
na akkor így legyen

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Omlás
Nem ez az LRC oldala volt de közben már megjavult .. :) de semmi újj nincs rajta.

roliairsuni
ez az az új soviet union racing oldala?

Omlás
Hivatalos oldal =
ERROR 404 !
Уважаемые дамы и господа,
запрашиваемая страница отсутствует.

Anyit tesz az oldal nem található! :(
2 lehetõség van :)

1, Jó esetben sunyiban készül valami... (nemvalszin)
2, Szergejék már a halakkal töltik a napokat betonbakancsokkal :D vagy szimplán rosszul jött ki az oroszrulett ...

mindenesetre No Koment... Hatalmas csalódás és kitudja mikor villan be a képbe végre egy minõségi Ladás game..

bardocz
Guild Wars
nekem nemmegy, a meghajtorol is lehuztam a kábelt, de igy sem. valami megoldás?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

én még régebben töltöttem egy részlegeset azzal le voltak forditva nagyjábol az: Igen , meg a Nem :D mostanába nem is néztem hogy mennyire van leforditva
roliairsuni
van részleges, az ménem jó? azzal a lényeget meglehet érteni

én is arra várok :) mer addig nem nagyon akarok jáccani vele, ugy se értek egy kukkot se :D
Barney Tech
Nsah van már valami normális magyarosítás a játékhoz?

roliairsuni
kiére?<#kocsog>

köszke :)
Zsolti9014
Ment a privi

Hajrá Magyarország!

bocsesz :) még egy uccso kérdés :) zsolti meik az az oldal ?<#vigyor3><#vigyor3><#nevetes1>privibe küld el pls :)<#banplz>
acsati
jaja ismerem én is azt használom csak nincs tul gyakori frissités. hetente vagy másfél hetente! na de ne warezoljatok <#vigyor>
Zsolti9014
Én 120+áfáért töltök, ez 7 napos.

Hajrá Magyarország!

ahonnan én töltöttem ott csak 200 ft :)) és megbizhato ;)
HAYES
Hy!

Te honnan veszed hogy tényleg annyi az sms díja?
Regisztráltál már? Mert én próbáltam, 280 Ft. van a kártyán és visszaküld egy sms-t hogy nincs elég pénz az emeltdíjas sms-hez. Szerintem egy nagy átbaszás az egész, jól behúznak mindenkit.

ngcsnet
boltból

Magnumrolcsi
<#eljen><#eljen>

Egy pillanatra leszálltam a szintedre, kösz az élményt.
acsati
én tudom de ott lett leirva 3 üzenettel lejjebb leirva és nem képes visszaolvasni...
roliairsuni
na baszd meg nyissá a szemeteken, méghogy sehol, aztarohatt minden 3. üzenetbe le van írva, meg ott az a k**** faq

acsati
hát ahogy mások <#mf1>
:D:D

acsati
SEHOGY! TÖRÖLD LE! NEM LEHET VELE JÁTSZANI! <#falbav><#falbav><#falbav>
hogyan lehet elinditzani a jatekot