3677
  • Bangoka
    Bocs rosszul irtam mert nem megy!És mit tegyek? Add meg még esetleg az msn címed!Vagy az e-mailod!még 1-szer kösz!És neked külömben megy a játék?
  • Bangoka
    Nekem V4.00HE ezzel is kipróbáltam már és nem megy? Szerinted hányasat kéne feltennem?És egyáltalán mi a legújabb változat?Küldj e-mailt ide:[email protected] vagy írj ide a fórumba!Előre is kössz!
  • Tomo15
    Ne szarakodjatok ezzel a játékkal. DURVÁN rossz.
  • Gerisone
    na megvan! sehogy sem indul! lehuzogatni nem fogok! valami megoldás? letiltottam a cd-t is! démon 4.08HE-m van jó az ide?
  • Gerisone
    valaki betuggya linkelni a krekket? a faq-ból nemtuttam letötteni
  • 0Georg0
    Nézd.
    A játékhoz ne is keress cracket, vagy magyarítást, mert úgysem fogsz találni.
    Cracket amúgy sem fognak kiadni a ruszkik.

Tiszta sor ?
  • UltimateGamR
    ÁÁÁ de nagyon jó az a FAQQQQQQQQQ , mindenki irja hoyg oda nézzünk be amugy szart sem ér , tölteném le vagy a cracket avgy a magyarítást indegyik hiányzik , azt a faq szarságot
  • fery02
    Nálam ilyesmi hibát írt már ki Daemon-tools. Úgy oldottam meg a problémát, hogy újabb verziót tettem fel belőle. Neked hanyas van?
  • THeArrow
  • Bangoka
    Írj a következő e-mail-ra:[email protected] írj ide a fórumba
  • Bangoka
    Hallod mind killer ez az átnevezés nálam nem megy? de mért?mds-ről mdf -re!Nálam az alábbit írja ki:Unable to mount image.Invalid image file.!ÉS angolul mivel nekem angol!És ilyenkor mit tegyek szerinted?
  • Peck
    Nincs valami magyarosítás? (Működő mert a Betába majdnem ugyanaz mindenk ugyanúgy orosz csak prá felirat nem...) vagy valami angolosító patch???????
  • Kecske29
    Csá!
    Nekem elindult a játék de valamiért akad. Szerintem meg van minden rendszer követelmény. Szóval valami ötlet?????
    Vagy esetleg valaki egy normális követelményt fentudna rakni????
  • fery02
    Épp ezért ügyesek. :D
  • 0Georg0
    Az egész játék egy rakás sz*r.

Az oroszok direkt úgy csinálták meg, hogy csak az eredeti lemezzel menjen zökkenőmentesen a játék. Ez felháborító
  • armandusy
    szijasztok én sem tudom beindítani pedig lehúztam a dvd írót meg minden uj deamon van fenn valakinek ötlet?
  • 0Georg0
    Zárlatot csináltál a DVD-romodban ?
  • fery02
    Lehúzogatós módszerrel, mint ezt is.
  • HUNPredator
    Csokesz mindenkinek....Nemtudja valaki hogy kell elindítan ia World Racing 2-őt? eléggé idegesít..... köszi
  • Slayerboy
    Fölbasztam magam, nem figyeltem oda, és nem kapcsoltam le a tápot, úgy dugtam be. :(
  • Mindkillers
    Bocsánat! átneveztem az mds-t az mdf nevére és láss csodát... Megy! Az hogy le kell-e ténylegesen húzni a meghajtókat állítólag alaplap függő dolog is (nekem Abit BD 7 II alaplappal más lehúzgálós játékok is úgy mennek,hogy ha nincs cd a valódi meghajtóban,akkor az pont elég,nem is kell lehúzni). "Többet nem tudok mondani,kérem kapcsolja ki..."
  • Mindkillers
    Helló! Letöltöttem a No-dvd mdf cuccost de azt mondja a daemon hogy nem csatolható mert a file nem érhető el... és nem olvassa be. Amúgy nekem sem indul a játék,pedig kódot sem kér,a meghajtókkal sincs gond,csak a gyári lemezt kéri.Az meg pont nincs
  • 0Georg0
    Nem veszélytelen a meghajtódugdosás, könnyen galyravághatod a meghajtódat
  • _Neo
    hát nézd... a dvd meghajtót le lehet tiltani oroszosan baltával is...
  • fery02
    Az hogy sikerült? :)
  • Slayerboy
    Már csak amiatt sem, mert emiatt basztam el az LG DVD írómat. :(
  • hykao #3283
    Nem tudom, nekem nem volt szerencsém a játékhoz...de ha valaki játszani akar vele, és nem tudja elindítani a warez verziót, akkor az egyetlen lehetősége, hogy megveszi...Degenerált hozzászólásokkal senki sem fog előrébbjutni ugye...
  • Rolesz0325
    Csá all. Akinek van a Lada Racing Club-hoz cracket az küldje el nekem is légyszi. Köszi.
    Címem: [email protected]
  • 0Georg0
    oké oké.

Bocs, hogy megszülettem
  • [HUN]FaTaL
    te komolyan azt mondod hogy ezért megéri pénzt kiadni?:DDDD
  • hykao #3279
    Nem fejeznétek be a felesleges hozzászólás áradatot? Krekk nincs, valószínűleg nem is lesz. És a másik megoldás pedig, hogy MEGVESZI, aki játszani akar vele...
  • 0Georg0
    Kell lennie más megoldásnak is a kábelezésen kívűl

íaz oroszok is így játszanak vele ?
  • 0Georg0
    Boti honnan lehet a crackjét leszedni ?
  • Bacsa Szabolcs
    sziasztok

azt szeretném kérdezni honnét lehetne letölteni a játékot????ja és eröre is köszike
  • 0Georg0
    nemtudom, hogy kell-e hozzá crack, csak azt tudom, hogy nem szedem szét miatta a gépet.

Miért crack kell hozzá ?
  • boti1020
    mé nincs crack?HE!!!!!!!!
  • 0Georg0
    van olyan lada racing, amivel nem kell ezeket a meghajtós ökörségeket csinálni, mert garancia van a gépemre és nem akarom szétszedni ?
  • 0Georg0
    van olyan lada racing, amivel nem kell ezeket a meghajtós ökörségeket csinálni, mert garancia van a gépemre és nem akarom szétszedni ?
  • kiwike
    ki tud lada racing magyarosítást??
    írjatok [email protected]
  • evildoer
    Nincs crack!!
    Ha lesz akkor úgyis tudni fogjátok!!!