3677
-
Bangoka #3309 Bocs rosszul irtam mert nem megy!És mit tegyek? Add meg még esetleg az msn címed!Vagy az e-mailod!még 1-szer kösz!És neked külömben megy a játék? -
Bangoka #3308 Nekem V4.00HE ezzel is kipróbáltam már és nem megy? Szerinted hányasat kéne feltennem?És egyáltalán mi a legújabb változat?Küldj e-mailt ide:[email protected] vagy írj ide a fórumba!Előre is kössz! -
#3307 Ne szarakodjatok ezzel a játékkal. DURVÁN rossz. -
#3306 na megvan! sehogy sem indul! lehuzogatni nem fogok! valami megoldás? letiltottam a cd-t is! démon 4.08HE-m van jó az ide? -
#3305 valaki betuggya linkelni a krekket? a faq-ból nemtuttam letötteni -
0Georg0 #3304 Nézd.
A játékhoz ne is keress cracket, vagy magyarítást, mert úgysem fogsz találni.
Cracket amúgy sem fognak kiadni a ruszkik.
Tiszta sor ? -
#3303 ÁÁÁ de nagyon jó az a FAQQQQQQQQQ , mindenki irja hoyg oda nézzünk be amugy szart sem ér , tölteném le vagy a cracket avgy a magyarítást indegyik hiányzik , azt a faq szarságot -
#3302 Nálam ilyesmi hibát írt már ki Daemon-tools. Úgy oldottam meg a problémát, hogy újabb verziót tettem fel belőle. Neked hanyas van? -
#3301 -
Bangoka #3300 Írj a következő e-mail-ra:[email protected] írj ide a fórumba -
Bangoka #3299 Hallod mind killer ez az átnevezés nálam nem megy? de mért?mds-ről mdf -re!Nálam az alábbit írja ki:Unable to mount image.Invalid image file.!ÉS angolul mivel nekem angol!És ilyenkor mit tegyek szerinted? -
#3298 Nincs valami magyarosítás? (Működő mert a Betába majdnem ugyanaz mindenk ugyanúgy orosz csak prá felirat nem...) vagy valami angolosító patch??????? -
Kecske29 #3297 Csá!
Nekem elindult a játék de valamiért akad. Szerintem meg van minden rendszer követelmény. Szóval valami ötlet?????
Vagy esetleg valaki egy normális követelményt fentudna rakni???? -
#3296 Épp ezért ügyesek. :D -
0Georg0 #3295 Az egész játék egy rakás sz*r.
Az oroszok direkt úgy csinálták meg, hogy csak az eredeti lemezzel menjen zökkenőmentesen a játék. Ez felháborító -
armandusy #3294 szijasztok én sem tudom beindítani pedig lehúztam a dvd írót meg minden uj deamon van fenn valakinek ötlet? -
0Georg0 #3293 Zárlatot csináltál a DVD-romodban ? -
#3292 Lehúzogatós módszerrel, mint ezt is. -
HUNPredator #3291 Csokesz mindenkinek....Nemtudja valaki hogy kell elindítan ia World Racing 2-őt? eléggé idegesít..... köszi -
#3290 Fölbasztam magam, nem figyeltem oda, és nem kapcsoltam le a tápot, úgy dugtam be. :( -
#3289 Bocsánat! átneveztem az mds-t az mdf nevére és láss csodát... Megy! Az hogy le kell-e ténylegesen húzni a meghajtókat állítólag alaplap függő dolog is (nekem Abit BD 7 II alaplappal más lehúzgálós játékok is úgy mennek,hogy ha nincs cd a valódi meghajtóban,akkor az pont elég,nem is kell lehúzni). "Többet nem tudok mondani,kérem kapcsolja ki..." -
#3288 Helló! Letöltöttem a No-dvd mdf cuccost de azt mondja a daemon hogy nem csatolható mert a file nem érhető el... és nem olvassa be. Amúgy nekem sem indul a játék,pedig kódot sem kér,a meghajtókkal sincs gond,csak a gyári lemezt kéri.Az meg pont nincs -
0Georg0 #3287 Nem veszélytelen a meghajtódugdosás, könnyen galyravághatod a meghajtódat -
#3286 hát nézd... a dvd meghajtót le lehet tiltani oroszosan baltával is... -
#3285 Az hogy sikerült? :) -
#3284 Már csak amiatt sem, mert emiatt basztam el az LG DVD írómat. :( -
#3283 Nem tudom, nekem nem volt szerencsém a játékhoz...de ha valaki játszani akar vele, és nem tudja elindítani a warez verziót, akkor az egyetlen lehetősége, hogy megveszi...Degenerált hozzászólásokkal senki sem fog előrébbjutni ugye... -
Rolesz0325 #3282 Csá all. Akinek van a Lada Racing Club-hoz cracket az küldje el nekem is légyszi. Köszi.
Címem: [email protected] -
0Georg0 #3281 oké oké.
Bocs, hogy megszülettem -
#3280 te komolyan azt mondod hogy ezért megéri pénzt kiadni?:DDDD -
#3279 Nem fejeznétek be a felesleges hozzászólás áradatot? Krekk nincs, valószínűleg nem is lesz. És a másik megoldás pedig, hogy MEGVESZI, aki játszani akar vele... -
0Georg0 #3278 Kell lennie más megoldásnak is a kábelezésen kívűl
íaz oroszok is így játszanak vele ?
-
0Georg0 #3277 Boti honnan lehet a crackjét leszedni ? -
Bacsa Szabolcs #3276 sziasztok
azt szeretném kérdezni honnét lehetne letölteni a játékot????ja és eröre is köszike -
0Georg0 #3275 nemtudom, hogy kell-e hozzá crack, csak azt tudom, hogy nem szedem szét miatta a gépet.
Miért crack kell hozzá ? -
boti1020 #3274 mé nincs crack?HE!!!!!!!! -
0Georg0 #3273 van olyan lada racing, amivel nem kell ezeket a meghajtós ökörségeket csinálni, mert garancia van a gépemre és nem akarom szétszedni ? -
0Georg0 #3272 van olyan lada racing, amivel nem kell ezeket a meghajtós ökörségeket csinálni, mert garancia van a gépemre és nem akarom szétszedni ? -
kiwike #3271 ki tud lada racing magyarosítást??
írjatok [email protected] -
#3270 Nincs crack!!
Ha lesz akkor úgyis tudni fogjátok!!!