Elérhetetlenné vált az amerikai elnök weboldala
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
Ennél nagyobb reklámot nem is csinálhattak volna a weboldaluknak.
Amiért le van tíltva, így azok az amerikaiak is megnézik akik eddig nem tették volna. Na és a külföld? Eddig én azt sem tudtam, hogy van oldala, most pedig én is benéztem oda. Így most a fél világ a Bush oldalát kuksizza.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Lementik egy "megbízható" országban az oldal tartalmát és elküldik ahova kell.. És a diszkrimináció e fajtája nem lesz díjazott. Hogy lett ebbõl elnök!?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Nem merted vállalni az accod? Cép!
"A választás egész világra döntõ jelentõsségét érzékelve amerikaiak internetes oldalt hoztak létre, amelyiken a világ minden táján élõk saját hazájuk feltüntetésével adhatják le szavazatukat az elnökjelöltek valamelyikére. A rendszer biztosítja, hogy egy géprõl csak egy szavazatot lehessen leadni. A cél: a választások elõtt 48 órával nyilvánosságra hozni az eredményt. Az akció szervezõi ezzel próbálják elérni, hogy honfitársaik a szavazófülkébe lépve a világ többi nemzetének véleményét is ismerve hozhassák meg talán történelmi jelentõségû döntésüket."
Ennek tudja valaki a linkjét?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nincs jogosultsága a lap megtekintésére.
Lehet, hogy a megadott hitelesítõ adatok nem teszik lehetõvé az Ön számára a könyvtár vagy a lap megtekintését.
--------------------------------------------------------------------------------
Ha bizonyos abban, hogy ezt a könyvtárt vagy lapot megtekintheti, a kezdõlapon (www.georgebush.com) esetleg megadott e-mail cím vagy telefonszám használatával lépjen kapcsolatba a webhellyel.
Ha a Keresés gombra kattint, információkat kereshet az interneten.
403-as HTTP-hiba - Tiltott
Internet Explorer
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Bush, Cheney '04 - whatever it takes, STOP!
(esetleg stop, whatever it takes 😄 )
hehe, teccik
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
az igazság az, hogy csak amcsi ip-krõl enged be.
A DC már majd egy hete kiírja ezt 😊 ha valaki nagyon meg akarja nézni van proxy
Komolyan ez már több mint paranóia
http://www.lohere.net - a MagyarChan

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A másik, hogy egyébként se nézném meg a majomfejû oldalát...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ