31
-
DOT #31 Hát ezzel sokra nem ment, mert a címoldalnak is csak a felét néztem meg, annyira nem érdekel hogy bele is olvassak :) -
#30 Attól még nem szavaznak többen rájuk, ez a reklámbevétel meg oszt nem szoroz, persze ezek még az anyjukat is.. -
SniperWolf #29 Hallod,van benne valami igazság... -
#28 Nem látjátok a fától az erdőt.
Ennél nagyobb reklámot nem is csinálhattak volna a weboldaluknak.
Amiért le van tíltva, így azok az amerikaiak is megnézik akik eddig nem tették volna. Na és a külföld? Eddig én azt sem tudtam, hogy van oldala, most pedig én is benéztem oda. Így most a fél világ a Bush oldalát kuksizza. -
Mice #27 de hülye vagyok már a turistát is hosszúval írom :) hehe
-
Mice #26 miért? :) csak azért mert nem megbízható országból van azért még lehet ő aranyos túrista:) -
#25 1
2
3 ....
MOST PINGELJE MINDENKII!!!!!!!!!! :D -
lovagregeny #24 Kötözni való bolond!
Lementik egy "megbízható" országban az oldal tartalmát és elküldik ahova kell.. És a diszkrimináció e fajtája nem lesz díjazott. Hogy lett ebből elnök!? -
galocza #23 most már tuti nem fogok rászavazni! -
Luminas #22 Ha mégnézem a két elnökjelölt honlapját, akkor kerryé kicsit bíztatóbbaz access denied-nál :P -
#21 Legutobb kikapot, és mégis ö az elnök szal nemhiszem hogy bármi mulna a szavazáson:) -
crx #20 Én nem tudom de neked lehet hogy nem adják meg mert betyárkodnál vele:))) -
#19 Csak ezért vetted elő egy öt hónapos reged, hogy mindezt megoszd velünk?
Nem merted vállalni az accod? Cép!
"A választás egész világra döntő jelentősségét érzékelve amerikaiak internetes oldalt hoztak létre, amelyiken a világ minden táján élők saját hazájuk feltüntetésével adhatják le szavazatukat az elnökjelöltek valamelyikére. A rendszer biztosítja, hogy egy gépről csak egy szavazatot lehessen leadni. A cél: a választások előtt 48 órával nyilvánosságra hozni az eredményt. Az akció szervezői ezzel próbálják elérni, hogy honfitársaik a szavazófülkébe lépve a világ többi nemzetének véleményét is ismerve hozhassák meg talán történelmi jelentőségű döntésüket."
Ennek tudja valaki a linkjét? -
#18 egy kis dos ban benne lennék :)Ö -
#17 ezt az oldalt ugy fel fogják nyomni pár napon belül... Ha eddig nem is akarta volna senki, ezekutan tuti nekiáll valaki hoaxxolni :P -
#16 Hehe nem vagyok megbízható országból:
Nincs jogosultsága a lap megtekintésére.
Lehet, hogy a megadott hitelesítő adatok nem teszik lehetővé az Ön számára a könyvtár vagy a lap megtekintését.
--------------------------------------------------------------------------------
Ha bizonyos abban, hogy ezt a könyvtárt vagy lapot megtekintheti, a kezdőlapon (www.georgebush.com) esetleg megadott e-mail cím vagy telefonszám használatával lépjen kapcsolatba a webhellyel.
Ha a Keresés gombra kattint, információkat kereshet az interneten.
403-as HTTP-hiba - Tiltott
Internet Explorer
-
DOT #15 ...és a barmok a webszerveren blokkolták az IP-ket, nem a tűzfalon. Gratulálok. Így még simán lehet ddos-olni, csak a hatékonyság csökken valamelyest... -
#14 én is azon röhögök :DDDD -
Zoley #13 vazz, a kepkompozicio nem gyenge. nezzetek csak meg jobban, elso ranezesre a felirat ertelme a kovetkezo:
Bush, Cheney '04 - whatever it takes, STOP!
(esetleg stop, whatever it takes :D )
hehe, teccik -
kszaby #12 http://proxify.com/p/000010A0000110/http/www.georgewbush.com/ -
#11 a http://georgewbush.com-ra adott 403-as hibát a sima georgebush.com-ra meg "a kiszolgáló nem található"... -
#10 kipróbáltam, access denied -
herr der ringe #9 Inkabb az amcsi Orbanviktor. Szelsofasiszta diktator. -
Piscator #8 Ez az ember az amerikai Horm Gyula, olyan a feje is. -
Cat #7 nem, ezt ugy hivják hogy hozzá nem értés -
Shadow_THH #6 szvsz nem megbizható ország?!
az igazság az, hogy csak amcsi ip-kről enged be.
A DC már majd egy hete kiírja ezt :) ha valaki nagyon meg akarja nézni van proxy
Komolyan ez már több mint paranóia -
#5 Érdekes, hogy ennek az embernek még egy döntésével se értettem egyet (úgyértem azokkal, amikről tudok is). -
#4 Egyébként simán meg lehet skubizni, ha mondjuk egy amerikai proxyn keresztül nézel kifelé a netre... -
Amero #3 Remélem nem ezt a náci diktátort választják meg, mert a következő négy évben biztos gazdasági csődbe vinné az egész világot.
A másik, hogy egyébként se nézném meg a majomfejű oldalát... -
#2 Ja, mint egy túlsúlyos csimpánz! -
#1 öcsém azt a képet Bush-ról ami a fölapon van a hírnél :DD