724
Miért is remek/szar (a megfelelő aláhúzandó) könyv Tolkien főműve
-
#440 Az érdekes...
Hogyan tudsz válaszolni egy tényleírásra? Ha pedig válaszoltál, akkor a nagy kérdés az, hogy HOVA! -
#439 és különben is mi mi szarért az a címe hogy a gyűrűK és nem a gyűrű ura, hisz a többi szart se ért!!!!!!!!!44444444444444444444444444 -
Takezó #438 NAH URAK, DZSINI IS MEGKÉRT MINDENKIT, ÉN IS, HOGY HAGYJUK ABBA A KÖTÖZKÖDÉST. VÉÉÉÉÉÉÉGE. KÖSZÖNÖM ELŐRE IS. -
#437 igeeen, asszem még válaszoltam is rá...
merre van a Cavingtonom? -
#436 ja, a tiltásba beleszámít a nyelvtani/helyesírási/kis-nagybetűkkel/egyebekkel foglalkozó próbálkozás is.
mindenkit tartok annyira értelmesnek, hogy rájön egyedül is, ha a másik elírt valamit. -
#435 azért azt a frodó megkisértése rész a szajhával azt nagyon nem kellet volna!!!!!!!!!!!!!4444444444444444444444 -
Takezó #434 :egyetért: 5 perc... -
#433 csak nyugodtan - utána pedig a privátüzenetek terén lehet kiélni az ilyen irányú ingereket. ITT NEM. -
#432 Ja, mert az nyelvtanilag tök helyes, hogy "én nagy A Gyűrűk Ura fan vagyok"... -
Takezó #431 Őszinténszólva az én csőrömet a stílusod bassza/baszta ;) -
#430 hát gratulálok. éljen a stílus, éljen az udvariasság, éljen a fiatalság!
engem ne távkiértékelj, ha egy mód van rá, a szellemi maszturbálásodat meg légyszíves egy zárt fórumon végezd, ahol talán nem zavar senkit.
(egyébként olvastam Kata [jé, a neveket nagybetűvel írjuk] hozzászólásait is, ahogy az összes többit a topicban, és bizony meg tudom érteni a reakcióját.)
ui: ha udvarolni szeretnék Katának -amit egyébként nem szeretnék, sry- akkor nem rajtad keresztül fogok. tudom furcsa, de nem te vagy a világ közepe. -
#429 n, megyek kajálni, aztán folytathatjuk -
#428 Nem kell kiforgatnod a szavaimat. Tegnap részletesen leírtam erről a véleményem, most nem fogom megint. Vedd a fáradságot és olvass vissza. -
#427 akkor még gyorsan kianyázom magam, még van 5 percem. -
Takezó #426 :D -
#425 köszi, ezt én sem tudtam -
#424 17:50 után aki ideír bármit, ami a másikkal vagy annak rokonságával foglalkozik a topic alap felvetése helyett, azt elpucolom. -
#423 mutass egy copmmentet, amiben elhangzott az a szó, hogy fasz. vagy vmi durva jelző. -
Takezó #422 a cím: A Gyűrűk Ura -
#421 nemárt, tök jó ez a topik. és abban a kommentemben nem volt semmi rossz. -
Takezó #420 Hát SZVSZ mindenhol számít... itt nem az a felháborító, hogy NŐvel beszéltél így, hanem úgy, hogy beromboltál egy topicba és úgy félkézzel lefaszoztad a felét ;) -
#419 most azzal a vitszel mi bajod van? Zsolt írt egy átgondolatlan folgot, ő meg vitszelt vele egyet. tett a végére egy smileit, miszerint ő sem gondolta komolyan. -
#418 elégmár, mert moderálni fogok, és elpucolom itt az elmúlt pár óra "termését" -
#417 a) nem mondtam, hogy tiszteld, én sem teszem
b) te miről beszélsz? a Gyűrűk Ura regény nem létezik? Tolkientől, ha jól tudom... -
#416 vazze, hol ebben a paraszt stílus? felbasztátok az agyam ezekkel a hülyeségekkel. iszonyat nagy fan Gyűrűk Ura fan vagyok, ha vki egy rossz szót szoll rá, azonnal megölöm. -
#415 ismerem, és ami itt folyik, az a stílus miatt már nem enyhíthető smiley-val. -
#414 "na idefigyelj kispajtás: tisztelet a tudásodnak, de nagyon szállj le a magas lóról és ne beszélj úgy hölgyekkel, ahogy tetted"
offtopic. te is olvasd el kata hozzáállását a dologhoz, hogy ő miket írt. htx. amúgy meg fórumon kurvára nem érdekel ki lány, és ki nem. te meg nyalizzá csak... -
Takezó #413 eeegen? :D -
#412 Hát pedig ettől én még Kornya Zsoltot egy cseppet sem fogom tisztelni. Ő nem szívből ír , hanem "na én mos leülök és írok egy kis fántázit" stílusban nyomja.
És neki sincs joga (inkább képessége) olyan dologról véleményt alkotni, ami nincs is. -
#411 "figyelj, öcsi, most jön a meglepetés - nincs jogod (se neked, se másnak) olyanokat mondani róla, hogy csak a filmet látta"
fümm... nemtudom, ismered-e azt a szót, hogy smilei. ilyen kis mosolygós izé. a mehet gomb alatt megismerkedhetsz velük. amúgy nem én írtam. -
Takezó #410 1-2 dologban már beláttam... köszke, hogy segítettél. Amúgy meg baszott paraszt stílusod van. -
#409 viszont aki nem ismeri a világot, annak esélye sincs átlátni. -
#408 öööölt! -
#407 nem zárjuk a topicot, végre sikerül levezetni a morgást, és lehet értelmesen beszélgetni :D -
#406 nem zárunk le semmit. még majd jön egyszer kata is biztos -
#405 szmájli a végéről lemaradt. képzeljd oda olyat amilyet akarsz -
#404 oké tereljél. nem tudsz már érvelni. lásd be, hogy igazam van. -
#403 vááá... delete, összekevertem egy másik kommenttel -
#402 jó, tudom, de azért hozzá képest szentem szakértő vagyok és nem "szakértő" -
Takezó #401 no, lehetne záratni a topikot?